Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013, cz. IV 0 0%
Śmiechy, piski i pełzanie, a przede mną już kolejne wyzwanie 0 0%
Główkę pięknie już trzymamy, wkrótce usiądziemy bez pomocy mamy 6 15,00%
Już obiadki pięknie jemy i do mamy się śmiejemy 3 7,50%
Nasze dzidzi są radosne, a mamusie chcą już wiosnę 8 20,00%
Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię 19 47,50%
Obiadki wcinamy, na ząbki czekamy 2 5,00%
W wanience nóżkami sobie chlapie i czasem mamę za włosy złapie 2 5,00%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-09, 16:02   #3511
dodinha
Wtajemniczenie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

super!

zdrowka dla Mai

ojej ale cię wzięło
pij dużo i trzymam kciuki żeby nie zaszkodziło kp!

Kilkasz na swój profil, wchodzisz w ustawienia i w menu po lewej stronie klikasz edytuj podpis i tam wpisujesz co chcesz

Byliśmy na 2h spacerku
Dzieki
Stary 2014-01-09, 16:03   #3512
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
mój tez ma problem z wypiciem wody nawet jak jest lekko posłodzona.
ostatnio mi teściowa mówiła żebym mu herbate taką jak ja pije Mateuszowi podać,ale chyba to zawcześnie.prawda?
Hmmm, wydaje mi się, że jak rozszerzysz dietę o owoce, to można owocowe dawać
Czarnej, zielonej i czerwonej w ogóle nie można dzieciom

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 16:08   #3513
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
dZiekuje
Mam na imie Magda, corcia Dominika urodzila sie silami natury 5 wrzesnia, termin porodu byl na 15 wrzesnia. dluga 52cm i 2640g i duzo wlosow | W ciazy przechodzilam cukrzyce ciazowa.
Zatem obecnie mamy skonczone 4 miesiace. Karmie wylacznie piersia (choc po walce o to bo nie chciala ssac, trzeba bylo ja wybudzac na jedzenie i na poczatku dokarmiac butla - ale moim mlekiem - teraz butla jest bardzo be
Kolki nas raczej ominely. Wiadomo, troszke postekiwan nad ranem i czasami jakies prezenia byly (ale czytajac Was widzialam ze nie tylko moja mala maa takie poranne dolegliwosci
generalnie jest grzeczna, spokojna dziewczynka. Choc jak zacznie sie awanturowac to sie jej nie przekrzyczy
Nie wiem co jeszzce napisac...
Moze dodam, ze jestesmy spod szczecina
Czeeeeść Ale super, w końcu taka okruszka jak moja była
Ja też kp, a ile Twoja teraz waży?

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ojezusmaria biedaku
Wiesz co, może to nie ten rotawirus od szczepienia tylko zbiegiem okoliczności coś złapałaś? Aż takie ostre objawy, no masakra faktycznie

Na szczęście chyba najgorsze za Tobą

Złote rady t. Haha, jezu, czemu one muszą być takie wkurzające?

Dziewczyny, które mroziły swój pokarm, w jakim kolorze zrobił się Wam ten zamrożony płyn? Ciekawa jestem.
Ja jak ściągam to kolor mleka jak od krowy ( ) a po zamrożeniu robi się wręcz mocno żółtawy. To chyba od tłuszczu, nie?
W sumie nie wiem bo jak małż był w aptece,to mu powedzieli,że teraz wirus panuje.Więc może nie od Tusi,ale w sumie ostatnio rzadko wychodziłam do ludu...

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Oooo, a dasz linka?

A my w domu od tygodnia Niech Edi zdrowieje

Pij dużo i może jakiś probiotyk, jak będziesz w stanie cokolwiek w żołądku utrzymać?
Tak, brałam Lakcid,ale nie utrzymałam

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 16:22   #3514
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Słuchajcie, mam taki sylemat, bo mi mama napisałam, że na dziecko urodzone za granica też należy sie becikowe. Ale
1. Miejsce zamieszkania musi być w PL.Nie będziemy tam mieszkać, zameldować ewentualnie dziecko mogę.Ale nas tam nie będzie. Czy ktoś to sprawdza?
2. Przekraczany kryterium dochodowe.Możemy ukryć niemieckie dochody, ale wtedy wyjdzie, że nie mamy ich wcale.To chyba pojejrzane by rodzina 4-osobowa tak sobie żyła bez złotówki i do pomocy spolecznej po kase nie poszła, ani nawet w UP nie zarejestrowani.
3.Pobieramy zasiłki w DE, i nie wiem czy sie przypadkiem nie wykluczają.
Nie wiem czy warto nastawiać karku i kombinować. Dla mnie to troche przesada. Co myślicie?
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 16:24   #3515
inezka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
ehhh czy Wasze dzieci tez tak mają?? - po 5 godzinach od jedzenia a 4 snu zjadł- pół słoiczka dyni i dałam mu mleka i wypił tylko 20 ml.. gdzie wypija 180.. widze ze jakbym mu dała dynie to by zjadł bo na widok łyzeczki otwiera buzie...
tak. moja dzisiaj zjadla o 10tej 180ml o 14stej tez i do tej pory nic, nawet sloiczka nie chciala

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Podajecie swoim dzieciom wodę do picia między posiłkami, bo moja ma problem z jej wypiciem. Ale jak dodam troszkę soczku wtedy się skusi, wiadomo słodsze .

I tak w ogóle mam wrażenie, że na 3 dzień jedzenia marchewki jakąś krostkę dostała na policzku, reszta ciała wydaje mi się być czysta i teraz nie wiem czy to od tego warzywa, a może od wycałowywania jej, a może od soku jabłkowego co wczoraj pierwszy raz dostała .
ja nie podaje bo nie lubi, pluje dalej niz widzi

chyba jak by jej cos w soczku nie pasowalo to by wiecej dostala tych krostek tak mi sie wydaje. a moze to zwykla potowka ? albo od tego calowania

Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
mój tez ma problem z wypiciem wody nawet jak jest lekko posłodzona.
ostatnio mi teściowa mówiła żebym mu herbate taką jak ja pije Mateuszowi podać,ale chyba to zawcześnie.prawda?
tak, zdecydowanie za wczesnie.
inezka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 16:33   #3516
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
wszystkiego dobrego dużo zdrówka dla Juleczka i Antosia

Snow dalej karmisz piersią?

no nareszczie się odezwałaś

moja też pojękuje, a wczoraj miała szczepienie

mój małż też by chciał, ale ja nie jestem pewna. Dla mnie to też ostatni dzwonek... i jeszcze kwestia wagi żeby zajść w kolejną ciążę musiałabym zrzucić ok 25 kg

super, że się udało
oczywiście trzymamy z Emilką wielkie kciukasy za Zuzinkę

Tak, karmię.
Ja moge miec drugie dziecko, ale drugiej ciazy sobie nie wyobrazam :screwy:
Chyba maz bedzie musial zaciazyc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-01-09, 16:36   #3517
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Podajecie swoim dzieciom wodę do picia między posiłkami, bo moja ma problem z jej wypiciem. Ale jak dodam troszkę soczku wtedy się skusi, wiadomo słodsze .
Mój Filip nie chce pić wody
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 16:51   #3518
tigaaa814
Raczkowanie

[QUOTE=matallewar;44517813]Oooo, a dasz linka?

http://allegro.pl/my_page.php?uid=28502586
tigaaa814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 17:00   #3519
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Słuchajcie, mam taki sylemat, bo mi mama napisałam, że na dziecko urodzone za granica też należy sie becikowe. Ale
1. Miejsce zamieszkania musi być w PL.Nie będziemy tam mieszkać, zameldować ewentualnie dziecko mogę.Ale nas tam nie będzie. Czy ktoś to sprawdza?
2. Przekraczany kryterium dochodowe.Możemy ukryć niemieckie dochody, ale wtedy wyjdzie, że nie mamy ich wcale.To chyba pojejrzane by rodzina 4-osobowa tak sobie żyła bez złotówki i do pomocy spolecznej po kase nie poszła, ani nawet w UP nie zarejestrowani.
3.Pobieramy zasiłki w DE, i nie wiem czy sie przypadkiem nie wykluczają.
Nie wiem czy warto nastawiać karku i kombinować. Dla mnie to troche przesada. Co myślicie?
Z tego co mi wiadomo skoro pobieracie zasilki za granica to nie mozecie starac sie o becikowe...

Magbes w koncu dolaczylas do nas

Dziewczyny Julek coraz bardziej mnie w sobie rozkochuje Od kiedy nie ma problemow z brzuszkiem marudzi tylko wtedy kiedy jest glodny albo spiacy przez reszte dnia wlasciwie bez przerwy gada po swojemu i sie smieje w glos. Ciekawe czy to oznacza ze bedzie towarzyski... Wasze dzieciaczki tez tak maja? Moze to po prostu taki etap... Jutro Julek konczy 16 tygodni.
Stary 2014-01-09, 17:06   #3520
kaska87
Zakorzenienie

Pszczoua mój też taka gaduła i piosenkarz

ale mam dzisiaj paskudny nastrój.. serio dawno się tak nie czułam... nic mi się nie chce, jedynie Miki mnie zmusza do uśmiechu i ruszenia z kanapy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 17:11   #3521
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość

Tak, karmię.
Ja moge miec drugie dziecko, ale drugiej ciazy sobie nie wyobrazam :screwy:
Chyba maz bedzie musial zaciazyc

Ale dlaczego? Każda ciąża jest inna. Ja teraz się świetnie czułam, tylko miałam cukrzycę i tarczycę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 17:11   #3522
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
posadziłam łobuza do hustawki i niech się buja...

dzisiaj jak wkładałam mu smoczek to zawarczał na mnie... moje dziecko na mnie warczy
przpomnialas mi scenke rodzajowa z placu zabaw.

podbiega chlopczyk do taty:
-tato, moge sie pobujac?
-bujaj sie!
-tato a moge zjechac na zjezdzalni?
-zjeżdżaj!

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 17:11   #3523
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Pszczoua mój też taka gaduła i piosenkarz

ale mam dzisiaj paskudny nastrój.. serio dawno się tak nie czułam... nic mi się nie chce, jedynie Miki mnie zmusza do uśmiechu i ruszenia z kanapy

Moja też gaduła, śpiewaczka, wiercipięta, chichracz i w ogóle...

Chyba takie ciśnienie...ja w ogóle nie mam siły wstać z łóżka, wszystko mnie boli, dobrze,że mama wzięła dzisiaj urlop.

Stary 2014-01-09, 17:11   #3524
pszczoua
Zakorzenienie

Hehe to z Mikiego tez aparat A co do drugiego dziecka ja tez mam coraz wieksza ochote Moze namowie TZ zeby sie starac jeszcze na macierzynskim. No i patrzac na zdjecia watkowych dziewczynek marzy mi sie coreczka, ale jakby byl drugi synus to tez bym sie cieszyla. Zawsze mozna sprobowac trzeci raz
Stary 2014-01-09, 17:13   #3525
Makrela w kapeluszu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
J

powodzenia na szczepieniu! kciuki zeby mała dobrze zniosła
dzieki, poszlo gładko, płakala tylko w momencie wkłucia, pozniej dłuuugo spała, teraz ma dobry humor

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Hej hej my juz chyba po skoku, albo najgorsze dni za nami...

Jas konczy dzisiaj o 10:47 4 miesiace i bidus z tej okazji zastrzyki dostaje. Jest juz po czterech, im dalej tym gorzej to znosi, wczoraj wieczorem jakis drgawek dostal podczas zastrzyku, pozniej usnal i obudzil sie nagle z przerazajacym krzykiem, ze tylko butelka go uspokoic zdolalam
Zaraz znowu ma przyjsc pigula, o 8, juz mnie brzuch boli z nerwow ;( trzymajcie kciuki za nas. Byle do niedzieli wieczor....

wspolczuje............... ............

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czeszko

mielismy isc na spacer ale sie rozlalo...nie wiem jak przezyje ten dzien bo maly bez spaceru prawie w dzien nie spi w ogole to od poczatku moze z 5 razy nie bylismy na spacerze...

patrzcie co moj maz namalowal na scianie w pokoju Bartosza duma mnie rozpiera nieco nie zmiescilo sie w kadr i zdjecie robione telefonem
genialne!

Haneczka 22/08
Makrela w kapeluszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 17:22   #3526
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Hehe to z Mikiego tez aparat A co do drugiego dziecka ja tez mam coraz wieksza ochote Moze namowie TZ zeby sie starac jeszcze na macierzynskim. No i patrzac na zdjecia watkowych dziewczynek marzy mi sie coreczka, ale jakby byl drugi synus to tez bym sie cieszyla. Zawsze mozna sprobowac trzeci raz
Ja też ciągle myślę o drugiej ciąży ale nie wiem jak to wygląda w UK jak się kończy macierzyńskie i drugie zaczyna. Mam parcie na córkę ale i tak realnie patrząc postaramy się za kilka lat

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 17:22   #3527
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Moja też gaduła, śpiewaczka, wiercipięta, chichracz i w ogóle...

Chyba takie ciśnienie...ja w ogóle nie mam siły wstać z łóżka, wszystko mnie boli, dobrze,że mama wzięła dzisiaj urlop.
no ciśnienie też, ale ja mam doła kilka spraw się na to złożyło, ale najbardziej to, że po macierzyńskim baaaardzo nie chcę wracać do mojej pracy, w ogóle chciałabym nie pracować już w banku i się boję czy coś znajdę TZ mówi, że coś się pomyśli i póki co mam się nie martwić bo to jeszcze prawie rok, ale ja już tak mam, że muszę mieć wszystko zaplanowane, pewne i wiedzieć co mnie czeka
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
my chcemy córkę TZ już zapowiedziałam, że jak nie będzie to pierwszy raz w życiu będę musiała użyć tasaka

Stary 2014-01-09, 17:31   #3528
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ech, moi teściowe to straszne buraki, praktycznie w każdej możliwej kwestii mnie wkurzają Tylko muszę mieć refleks i reagować już na samym początku na jakieś ich wyskoki, bo faktycznie mi na łeb wejdą... Niech tylko jeszcze raz walną o tym nazwisku.

Dużego problemu z chrzcinami nie było. Posłałam tż do księdza, on od dzieciaka miał duże zasługi dla kościoła - był ministrantem, lektorem, opiekował się dziećmi na koloniach itd - choć teraz już nabrał dużego dystansu. No ale odmówić mu nie mogli.
Ksiądz gadał, że przypilnuje nas ze ślubem (ta jasne, bo to jego decyzja ).

Kuzyn (w tej samej sytuacji co ja) powiedział, że zauważył, że księża raczej z pierwszym chrzczonym dzieckiem rodziców bez ślubu nie robią większych cyrków. Ale jak już drugie dziecko albo ślub cywilny to już cięższy temat.

Taśka, u mnie pomogło podawanie herbatki. Zwykłej, czarnej, tylko dla zabarwienia wody. Moja mama jeszcze to słodzi, ale zdaje sobie sprawę, że to kontrowersyjne.
Grunt że pomaga, bo sama wiesz jaka to ulga kiedy dziecko w końcu zrobi tą kupę
nie daj sie!

aha czyli gadka o slubie musi byc zobaczymy moze ddza sie barac na obietnice slubu;D hehe
dzeki

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 17:31   #3529
pszczoua
Zakorzenienie

Hehe kaska, no niezle To miejmy nadzieje ze jednak nie bedzie koniecznosci zebys go uzywala

Wlasnie sie zarejestrowalam na stronie bobovity bo jestem ciekawa tego poradnika. Fajny jest?

Moje dziecko lezy w lezaczku i zarzuca kocyk na glowe jakby byl spiacy mimo ze dopiero sie obudzil
Stary 2014-01-09, 17:32   #3530
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa do godz. 1 spałam na podłodze w łazience, bo co się podniosłam to było źleeeeeee. A co wypiłam to zwracałam. Wszystkie leki typu Smecta itp nie mogły się przyjąć. Piłam zawzięcie, ale od razu mnie naciągało.MASAKRA

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 17:32   #3531
karolson
Zakorzenienie

Kaska przynajmniej masz gdzie wracac. Ja musze szukac i isc w nieznane. Od marca szukam ewentuslnie w centralach i innych miejscch a sprzedaz to dla mnie ostatecznosc...
Stary 2014-01-09, 17:32   #3532
dodinha
Wtajemniczenie

Czytam ten "Jezyk niemowlat" i wynika z tego,ze wszystko robie zle.A mala mi teraz daje popalic,od pol godziny wrzeszczy i nie wiadomo o co
Stary 2014-01-09, 17:41   #3533
kaska87
Zakorzenienie

Karolson już od marca?
no Ty masz fajnie bo w W-wie to pracy dużo, a u nas ciężko bo żadnej centrali np nie ma

Stary 2014-01-09, 17:43   #3534
karolson
Zakorzenienie

Co do picia to od czasu rozszerzenia diety Filip niechce pic wogole herbatki koperkowej ktora wczesniej pil. Moze dlatego ze dalam mu sok jabljowy hipp rozcienczony z woda i mu posmakowal. Teraz niedaje mu tego soku wiec w rezultacie nic nie pije. Od soboty wjezdza marchewka mam 2 sloiczki bobovity sama marchewka i 2 soczki z marchewki hipp
Stary 2014-01-09, 17:44   #3535
logoasia
Zakorzenienie

zanim was nadrobię..
Marcin oficjalnie ma stwierdzoną nietolerancję laktozy i białka krowiego, bylismy dzis u gastroenterologa więc na dwa karmienia mamy nutramigen, a dla mnie kontynuacja diety beznabiałowej
diorisha, inwersja doradźcie jak ja mam podać dziecku te gorzką mieszankę? spróbowałam i zebrało mi się na
wczoraj mialam spotkanie z potencjalną nianią Marcina. babka koło 60tki, w miarę ogarnięta, ale boję się, że tylko na kasę sobie wszystko przelicza trzy razy mnie pytała czy będzie pełny etat w przyszłości. ccoś czuję,że ciężko będzie znaleźć nianię

nie miałam okazji w międzyczasie, więc witam wszystkie nowe mamusie

a teraz wybaczcie..nadrabiam
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 17:50   #3536
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Karolson już od marca?
no Ty masz fajnie bo w W-wie to pracy dużo, a u nas ciężko bo żadnej centrali np nie ma
22 sierpnia konczy mi sie macierzynski, mam tez wymagania co do wynagrodzenia i dojazdu ( boje sie ze bede tracuc 3-4 h na dojazd mimo ze moge jezdzic autem + 8 h praca - mdleje) niechce isc byle gdzie daje sobie czas na szukabie w nie sprzadazy. Jakby sie trafila praca marzen blisko , za dobra kase, nie w sprzedazy to ide bo i tak 60% maciezynskiego teraz bede miec.

No niby prcy duzo ale i chetnych wiecej a doswiadczenie mam tylko w tym i ubezpieczeniach. Mysle tez o biznesie ale pomyslow brak i rynek slaby..
Stary 2014-01-09, 17:53   #3537
policzanka
Wtajemniczenie

Amelka-Lila wazy 7575 a mierzy nie wiem ile bo moja pediatra mowi ze zmierzy ją dopiero jak skonczy rok a ja sama nie potrafie zrobic tego dokładnie..

Moja corka chce mnie wykonczyc...
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 18:00   #3538
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
no ciśnienie też, ale ja mam doła kilka spraw się na to złożyło, ale najbardziej to, że po macierzyńskim baaaardzo nie chcę wracać do mojej pracy, w ogóle chciałabym nie pracować już w banku i się boję czy coś znajdę TZ mówi, że coś się pomyśli i póki co mam się nie martwić bo to jeszcze prawie rok, ale ja już tak mam, że muszę mieć wszystko zaplanowane, pewne i wiedzieć co mnie czeka

my chcemy córkę TZ już zapowiedziałam, że jak nie będzie to pierwszy raz w życiu będę musiała użyć tasaka

no rozumien Cię,mOj też ciągle mówi,że coś wymyślimy,żebym mogła zostać z Tusią.

Cytat:
Kaska przynajmniej masz gdzie wracac. Ja musze szukac i isc w nieznane. Od marca szukam ewentuslnie w centralach i innych miejscch a sprzedaz to dla mnie ostatecznosc...
ja tak samo,więc na ciazę tak szybko nie mogę sobie pozwolić.

Cytat:
Karolson już od marca?
dokładnie,u nas sama sprzedaż,centrali nie ma

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
22 sierpnia konczy mi sie macierzynski, mam tez wymagania co do wynagrodzenia i dojazdu ( boje sie ze bede tracuc 3-4 h na dojazd mimo ze moge jezdzic autem + 8 h praca - mdleje) niechce isc byle gdzie daje sobie czas na szukabie w nie sprzadazy. Jakby sie trafila praca marzen blisko , za dobra kase, nie w sprzedazy to ide bo i tak 60% maciezynskiego teraz bede miec.

No niby prcy duzo ale i chetnych wiecej a doswiadczenie mam tylko w tym i ubezpieczeniach. Mysle tez o biznesie ale pomyslow brak i rynek slaby..

my mamy pomysły na biznes i to szansa dla mnie.

no i podobno można ten wychowawczy z mopsu,ale to będzie oznaczać,że nadal nie pozwolę sobie na ciążę:/ nosz kurcze coś trzeba wymyślić,żeby mieć dobry macierzyński

Stary 2014-01-09, 18:08   #3539
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Amelka-Lila wazy 7575 a mierzy nie wiem ile bo moja pediatra mowi ze zmierzy ją dopiero jak skonczy rok a ja sama nie potrafie zrobic tego dokładnie..

Moja corka chce mnie wykonczyc...
Mnie moja dzisiaj tez
Stary 2014-01-09, 18:10   #3540
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Czeeeeść Ale super, w końcu taka okruszka jak moja była
Ja też kp, a ile Twoja teraz waży?

W sumie nie wiem bo jak małż był w aptece,to mu powedzieli,że teraz wirus panuje.Więc może nie od Tusi,ale w sumie ostatnio rzadko wychodziłam do ludu...

Tak, brałam Lakcid,ale nie utrzymałam
Dominika wazy teraz 6700g. a Twoja ile? i w ktorym miesiacu?
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości