|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Meneq z tego co ja zawsze słyszałam to blonnik jest właśnie polecany na zawardzenia, zdziwiłas mnie, jak Ty to w takim razie widzisz, dlaczego neti powinna uważać?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Aga również trzymam kciuki, aby zabieg sie odbył jak najszybciej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie aż się poryczalam dziś. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia jutro! |
|
|
|
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na marginesie: blonnik jest ciezkostrawny i bardzo obciaza brzuszki naszych maluchow. |
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam za to kolejny raz a propos ryżu, czy wiesz który z dostępnych w Polsce ryzow, jest jakościowo dobrym ryżem? Albo gdzie u nas takowego szukać? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3246 |
|
Rozeznanie
|
zobaczcie jaki fajny, ale jaka cena
http://allegro.pl/step2-8241-pojemni...803577663.html
|
#3247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko mały je taki obiad jak i my, czyli np. gotuje normalnie ziemniaczki dla nas, tłuke je z masłem do tego mięso z zupki dla niego no i buraczki tarte, wszystko osobno polozone na jednym talerzyku a jak daje do buzi to mieszam skladniki ze tak powiem
jak gotowalam sphagetti to tez jadl sos z tym makaronem tylko pokrojonym na bardzo drobno.
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- ezzo polecam odmiane do risotto, moze byc wloski lub kalifornijski. Supermartket? Sklep ze zdrowa zywnoscia? Kuchnie swiata? |
|
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Szklanko, trzymam kciuki za was
będzie dobrze! Aga, mam nadzieję, że szybko Ci zrobią ten zabieg ![]() Pozstawiłam jednak na ciasteczka cytrynowe, do herbaty i kawy będą Proszę o kciuki, o 20.30 ruszamy z Nightrunners
|
#3252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lady no to trzymam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- http://wiadomosci.onet.pl/poznan/kal...zycielki/3fgeb jestem w szoku, ta baba powinna isc na przymusowe leczenie psychiatryczne |
|
|
|
|
#3253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bidulka malutka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3254 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
omatkoicórko! I tyle Ci usiedzi? mój po 5 minutach chce uciekać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam ekspandowany Iwfka, ja gdzieś czytałam że poruszanie się na pupie jest nieprawidłowe się koryguje rehabilitacją. Może poszukaj więcej info?
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia!!!!!!!! Bylismy dzis na spacerku ale tylk pol godzinki bo mlody spal od 13 do 15.30 wstal, zjadl, ubralismy sie i od 16 do 16.30 sie szwedalismy fanie bylo, niby wiaterek byl ale mimo wszystko cieplo. i teraz ubieranie nawet zimowe na spacer to bajka... zaloze mlodemu buty, czapke, kurtke postawie w ganku i ten czeka na mnie az ja sie ubiore...a tam jest chlodniej wiec mi sie nie zgrzeje az takwczesniej? ło losie! najpierw ja sie ubralam, potem malego a ubieranie takiego malca w ten grubasny kombinezon to jednak nie lada wyczyn, czapki, srapki wiec zanim zdazylismy wyjsc to ze mnie sie juz lało aha, no i w koncu znalazlam extra superancka czapke nic nie odstaje, pieknie otula glowke i USZY! I kosztowala jedyne 17 zeta
|
|
|
|
|
#3256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
aha, no i w koncu znalazlam extra superancka czapke
nic nie odstaje, pieknie otula glowke i USZY! I kosztowala jedyne 17 zeta ![]() widze zem ku.wa interes zycia zrobila http://www.smyk.com/cool-club-czapka...a-dla-dzieci-p |
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pojemnika to faktycznie ich p...balo...a przy ubieraniu małego-myślałam że tylko ja się tak pocę... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-01-09 o 18:57 |
|
|
|
|
#3260 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane pomocy potrzebuje!
Wysypka wyszła na brzuszku i na czole. czyli jednak trzydniówka, tylko zastanawia mnie skąd to "silnie zaczerwienione gardło" . a ja antybiotyk podałam co teraz robić? nie dawać już czy dać jeszcze te 3 dni żeby dobić do 5
|
#3261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wszystko, nie cytuję, bo nie mam siły ani humoru. Nie chcę wprowadzać smętnej atmosfery:
Tak sponiewierana, zrównana z ziemią i potraktowana jak śmieć nigdy się nie czułam. (słowami rzecz jasna) A to tylko dlatego, że śmiałam urodzić dziecko. Łzy mi się same cisną do oczu...Życzę mnóstwo zdrówka chorym dzieciaczkom! ![]() Blanuś dzisiaj znowu wychwalona przez Panie, kochana moja tak pięknie się bawi z dziećmi Dzisiaj przyszłam po Nią, przybiegła do mnie (tak, dobrze czytacie-przybiegła na nóżkach |
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Miśka, trzydniówka, albo... ale w sumie chyba nie... uczulenie na antybiotyk?
|
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Heja ja wlasnie pieke spoy di tortu... w sobite impreza bedzie.ok 18 osob a tort nie bedzie duzy i nie styka na tyle.ale juz.mi to wisi hahaha.poza tym mam dola prYtylam 1, 5 kg ; ((( od pon dieta icwiczenia
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3265 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przecież im dużej sprzedają (o 2 lata dłużej!) tym większa kasa dla nich.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za to teście noszą tylko i narzekają że ciężki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kupiłam takie wafle http://sunnycorn.pl/produkty_sunny_corn/wafle_graham młody się wręcz nimi zażera!
|
|
#3266 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() w sklepie byla przeceniona z 26 na 17 ![]() ale wracajac do czapki - polecam bo jest super! Cytat:
niestety nie wiem co zrobic wtej sytuacji, a moze zadzwon do jakiegos lekarza prywatnego...fewciu - ja pierdziele!!!!!!!!! co za dziady!!!! sciskam Cie mocno! ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
"Takem "dmuchał" )
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
FEWCIU KOCHANA....TRZYMAM KCIUKI ZEBY SIĘ UNORMOWALO...BO JEŚLI NIE-TO MUSISZ ZMIENIĆ PRACĘ-ZebY NIE WYKOŃCZYĆ SIĘ PSYCHICZNIE-wiem co mówię, ja doświadczyłam tez takiego traktowania, nawet i mobingu -ale jakoś udało mi się przetrwać-ale czasem nie warto sie szarpać, choć wiem że jesteś silna i dasz rade! Trzymam kciuki!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- A gdzie jest aska?? A wogóle to martwie się o marsi, ciągle myślę co u niej...Cała, czy Ty nie masz do niej kontaktu? Może by choc smska napisac...tak się martwie.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-01-09 o 21:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

zamawiam worek na zabawki, superancki jest
jak gotowalam sphagetti to tez jadl sos z tym makaronem tylko pokrojonym na bardzo drobno.

bidulka malutka 
głupio mi strasznie bo nawet życzeń urodzinowych ostatnio dzieciaczkom nie napisałam 
Na szczęście Dominik nie kumał o co jej biega i zwiał
wstal, zjadl, ubralismy sie i od 16 do 16.30 sie szwedalismy
fanie bylo, niby wiaterek byl ale mimo wszystko cieplo. i teraz ubieranie nawet zimowe na spacer to bajka... zaloze mlodemu buty, czapke, kurtke postawie w ganku 
nie lubię być sama z księdzem