Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-09, 21:45   #2071
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Eh własnie rozmawiałam z TZ, zrezygnowalismy z podrozy na Gran Canarie przykro mi z tego powodu, ale są troche wazniejsze wydatki i przede wszsytkim chcemy nowy samochod. Jednak nie zrezygnowalismy calkowicie z wyjechanie gdzies po slubie, musimy sie przejsc do jakiegos biura i zobaczyc oferte, bo ja chetnie bym odwiedzila chociaz na pare dni Lazurowe Wybrzeze, nie wiem jak cenowo to bedzie wygladalo, ale zobaczymy
Spróbujcie sobie może swoja ofertę zrobić. Tzn popatrzeć na loty, hotele, może Was taniej wyjdzie niz z biurem podróży? My z tż zawsze sami sobie organizowaliśmy wakacje.
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:54   #2072
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość

mojakaren http://www.welonimuszka.pl/index.php...anna-campbell/ Te piękne góry i zwiewne doły
jestem w raju

Cytat:
Eh własnie rozmawiałam z TZ, zrezygnowalismy z podrozy na Gran Canarie przykro mi z tego powodu, ale są troche wazniejsze wydatki i przede wszsytkim chcemy nowy samochod. Jednak nie zrezygnowalismy calkowicie z wyjechanie gdzies po slubie, musimy sie przejsc do jakiegos biura i zobaczyc oferte, bo ja chetnie bym odwiedzila chociaz na pare dni Lazurowe Wybrzeze, nie wiem jak cenowo to bedzie wygladalo, ale zobaczymy
my stwierdziliśmy, że sami sobie zorganizujemy trip do Włoch, naszym autem, z wydrukowanymi mapami, przewodnikami, na luzie i spontanie, gdzie nam się podoba tam staniemy i będziemy się dobrze bawić

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:54   #2073
ewelina258852
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
superowo!!! oczywiście, że się wstrzymam jestem strasznie ciekawa Twojej opinii!! miałam tam jechać osobiście, ale przez internet można zamówić naprawdę kompleksowo

pamiętaj koniecznie daj znać jak już dostaniesz buciki

ewelina258852 mamy ślub w tym samym dniu witaj!
Suuuper jak tam z przygotowaniami? na jakim etapie jesteście? pytam sprawdzając jak bardzo jestem w ciemnej d.....

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość

Wrześniówki, kiedy rozdajecie zaproszenia?
Ja myślalam o maju
Zaproszenia planujemy na czerwiec/lipiec myślę bardziej czerwiec. Wesele mamy na prawie 200 osób wiec trochę km trzeba zrobić.

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Witam kolejną miłośniczkę gipsówki
Mam nadzieję, że będziemy wymieniać się inpisracjami Czy masz już coś ustalone z firmą dekoratorską? Decydujesz się na gipsówkę jako dodatek, czy jako dominujące kwiaty?

Myślałam nad tym by gipsówka była tylko dodatkiem ale gdy oglądam blogi, inspirację, propozycje firm to coraz bardziej się w niej zakochuje i coraz mocniej zastanawiam się nad samą gipsówką ew. odrobina zieleni.
Bukiet z samej mocno zbitej gipsówki jest rewelacyjny. Wysokie wazony na stołach z pękiem tym razem luźno związanej g. jest ... romanitko
Inspiracje... tak właśnie tego tu szukam
ewelina258852 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:56   #2074
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
oto moja sukienka na poprawiny psy oczywiście musiały się wepchnąć w kadr jutro usunę. a w klubie dodam więcej zdjęć :P
Śliczna! Góra jest naprawdę wyjątkowa. Sukienka skromna, ale wyróżniająca pannę młodą

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, trzymajcie mnie!!

Przyszla ta..... bratowa Tz i narudzi, ze 2 godz pociagiem z Wawy to dla niej za dlugo, ze koszt, ze jedzenie, ze bedzie jej sie nudzic w Lublinie (co z tego, ze na weselu bedzie).
Niech nie jedzie w ogole i da mi swiety spokoj...
Haha, popieram dziewczyny, najelpiej zatrudnij dla niej animatorkę...
nie rozumiem takich ludzi, sama czasem bardzo narzekam na śluby i nie chce mi się iść, ale kurde, mogę pomarudzić do TŻta, ale nie w twarz pannie młodej!
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Świat_katarzyny Ty masz zaproszenia Madras? też się nad nimi zastanawiałam ale w tym zestawie który zamówiłam nie było, chyba musze jeszcze zamówić z nim jakiś zestaw. Swoją drogą pisałam do nich czy mogę wybrać sobie próbki które chce , że nie potrzebuje10 zbędnych ale "nie ma takiej możliwości bo ble ble ble ble"
My też chyba zdecydujemy się na Madras Ich zaproszenia może nie powalają na kolana, ale Madras nam się mocno spodobały, może i fajerwerków nie ma, ale i tandety też nie, nam się podobają
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 22:02   #2075
gornek
Zakorzenienie

Ja bym chciala cos na wlasna reke, ale niestety moj Tz jest strasznie wybredny, nawet na lazurowe nie chce jechac, bo tam blisko i mozna na weekend skoczyc, tylko ze do tej pory tam nie dotarlismy nie wiem musimy to przegadac, nie nalegam na zadna podroz, bo wiem ze sa inne rzeczy na glowie, zawsze mozna jechac za rok, ale milo by bylo gdziekolowiek pojechac, gdzie bedzie w koncu cieplo i opalce swoje blade cialo, a potem wypoczata wroce znowu do pracy ( mimo, ze nie chetnie haah ) :P
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 22:10   #2076
karolinuuusia
Zakorzenienie

http://vistula.pl/SALE-VST?gclid=CKb...FUdZ3godIFAAbQ

dla zainteresowanych

mój TŻ powiedział jak mu tę stronę pokazałam, ze on czeka na nową kolekcję

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 22:37   #2077
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
http://vistula.pl/SALE-VST?gclid=CKb...FUdZ3godIFAAbQ

dla zainteresowanych

mój TŻ powiedział jak mu tę stronę pokazałam, ze on czeka na nową kolekcję
a mój wczoraj wyleciał do UK;/ Kurde tyle razy chciałam go zabrać to nie bo on jeszcze będzie ćwiczył i poczeka a takie ładne garnitury w jeszcze ładniejszych cenach.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 23:02   #2078
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

dziewczynki jeszcze raz bardzo kazdej z Was dziekuje za opinie nt sukienki
nawet nie wiecie jak zaluje, ze nie mam zadnego zdjecia, zobacze ja dopiero w sierpniu
Troche sie boje ze do tego czasu jeszcze sto razy zmienie zdanie
chociaz wczoraj bylam tak szczesliwa, ze ja wybralam ze szok, tz mnie nie poznawal to rzeczywiscie jest przezycie...

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 23:06   #2079
say-hello
Zakorzenienie

dziękuję za wszystkie miłe słowa cieszę się, że się wam podoba
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 00:26   #2080
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cześć

wybaczcie dziś tylko podczytuję, ale odnośnie Ciebie wenedka to się wypowiem

Co za bratowa?! Mój Ty Boże! 2 godziny to za długo do naszego pięknego Lublina i w dodatku na WASZ ślub????No ręce opadają! Tak z ciekawości to ile ona ma lat? 16? Przynajmniej tak się zachowała... (wnioskuję z tego co napisałaś odnośnie zachowania )
Do nas przyjedzie pewne małżeństwo po 70tce aż z okolic Wałbrzycha! I nie marudzą!! Wręcz przeciwnie już doczekać się nie mogą! Nie przejmuj się niech sobie gada! Wy róbcie swoje! "Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził"
Stary 2014-01-10, 05:54   #2081
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelina258852 Pokaż wiadomość
Suuuper jak tam z przygotowaniami? na jakim etapie jesteście? pytam sprawdzając jak bardzo jestem w ciemnej d.....
Mogę Cie pocieszyć że jestem jedna z wolniej działających PM ek hehe :p Mamy salę orkiestrę kościół wódkę kamerzystę i fotografa, florystke i jesteśmy w trakcie robienia zaproszeń a w sobote pierwszy raz idę szukać sukienki :p także jak widzisz powolutku aha i mam jeszcze wybraną ale nie umówioną fryzjerkę the end :p Dużo pracy przed nami!

Wysłane z mojego GT-I8260

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3

Edytowane przez mojakaren
Czas edycji: 2014-01-10 o 05:59
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 06:11   #2082
misia880
Zakorzenienie

Witam się
Dziewczyny, wczoraj rozmawiałam z Babcią TŻ ( a to mądra kobieta), z moja mama, z koleżankami w pracy które mają już swoje ślubu za sobą
i każda z nich zgodnie powiedziała, że NAJPIERW WPISUJEMY KOBIETE.
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=4185

Zawsze kobiete pisze się pierwszą.. nawet jeśli kuzyn jest z Waszej rodziny. DLa KUZYNA jego kobieta jest dla niego zawsze na pierwszym miejscu.. nie traktuje jej jako dodatek do siebie tylko jako partnerke a zasada kultury nakazyje KOBIETE PIERWSZĄ więc my nie możemy potraktować jej jako dodatku do kuzyna (a własnie tak to wygląda)
nawet mój dyrektor powiedział, że to jest jest taki błąd ze aż w oczy koli.
Piszcie najpierw kobiete pierwsza lub Jan kKowalski z osobą towarzyszacą, ale Agata Lulej i Jak Kowalski.

dobra rada - ja to wczoraj dokładnie sprawdziłam.

a tak apropo
http://kobieta.interia.pl/horoskopy/...su,nId,1086334

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2014-01-10 o 06:17
misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 07:18   #2083
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość

Suknię wybrałam bardzo prostą. Model Zasta firmy Gala. http://suknieslubne.prata.pl/site_me...1bb809ecf0.JPG
Jeśli chodzi o dodatki, planuję buty, bukiet i kolczyki w bieli z pudrowym różem.
Z moim tż poznaliśmy się na targach w Poznaniu, pracowaliśmy w jednej branży i tak wyszło, że Po ponad dwóch latach znajomości przeprowadziłam się do niego do Italii i tak sobie od roku tu mieszkam. Tż oświadczył mi się w marcu w Paryżu, popłakałam się strasznieeeee ze wzruszenia oczywiście
Aktualnie ogarniamy kwestię zaproszeń i kursu przedmałżeńskiego.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Hej! Wesele będzie w PL, nie wyobrażam sobie ślubu tak daleko od domu Linka do sukni wkleiłam powyżej
Suknia śliczna i bardzo elegancka!

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
hmm, ale np. z bielizną to może być ciężko utrafić jak nie wiadomo jeszcze jaki będzie krój sukni.. a buty wezmę ze sobą takie, których opcas będzie porównywalny z tym ślubnym bo wiem, że większego jak 5cm nie chcę :P
Na dopasowanie, nie na przymiarki. Na dopasowaniu swojej sukni musisz mieć ślubną bieliznę i buty.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Przepraszam, jestem padnięta po rozdawaniu zaproszeń, nie ogarniam... więc nie nadrobię, choćbym bardzo chciała...

Wstawiam tylko kolczyki, które mam od października, ale dopiero udało mi się zrobić zdjęcie na sobie no i obrączki...
Kolczyki mega ale jestem nieobiektywna bo mam prawie takie same (krótsze o jedną kuleczkę w środku)
Obrączki te fajne

ewelina258852 witaj!

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość
Wrześniówki, kiedy rozdajecie zaproszenia?
Ja myślalam o maju
My w czerwcu na początku zaczniemy Chociaż 2 damy na początku maja bo znaomi będą wtedy w Pl.

Cytat:

Przyszla ta..... bratowa Tz i narudzi, ze 2 godz pociagiem z Wawy to dla niej za dlugo, ze koszt, ze jedzenie, ze bedzie jej sie nudzic w Lublinie (co z tego, ze na weselu bedzie).
Jezuuuu! Chyba bym ją zabiła śmiechem, jak nie chce niech nie jedzie Współczuję tych przejść...

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
dziewczynki jeszcze raz bardzo kazdej z Was dziekuje za opinie nt sukienki
nawet nie wiecie jak zaluje, ze nie mam zadnego zdjecia, zobacze ja dopiero w sierpniu
Troche sie boje ze do tego czasu jeszcze sto razy zmienie zdanie
chociaz wczoraj bylam tak szczesliwa, ze ja wybralam ze szok, tz mnie nie poznawal to rzeczywiscie jest przezycie...
Pamiętam... miałam takie same objawy Skakałam ze szczęścia cały weekend
Stary 2014-01-10, 07:58   #2084
madziara889
Zakorzenienie

Witam nowe PMki

gornek, ładne obrączki

enzunio, kolczyki są boskie , obrączki też ładne

Nam na początku podobały się nietypowe ale im więcej przymierzaliśmy tym bardziej utwierdzaliśmy się w tym, że klasyczne najbardziej nam pasują.

Say- hello oczywiście nie załapałam się na zdjęcie

Edytowane przez madziara889
Czas edycji: 2014-01-10 o 07:59
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 07:59   #2085
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Przepraszam, jestem padnięta po rozdawaniu zaproszeń, nie ogarniam... więc nie nadrobię, choćbym bardzo chciała...

Wstawiam tylko kolczyki, które mam od października, ale dopiero udało mi się zrobić zdjęcie na sobie no i obrączki...
cudowne kolczyki!!! czegos podobnego szukam.

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Kochane tak na szybciutko tylko pisze i lece nadrabiac
w PROMOD jest przecena opasek z kryształkami z 90 zł na 20 zł! kupiłam podobną wraz z bransoletką jutro obfoce

p.s. były też inne wzory
Mam nadzieje, ze u mnie cos bedzie chcialabym kupic sobie taka "probna" i ponosic, czy mi w ogole bedzie wygodnie.... ale piekne to

co do magicznej 18... wiesz ja mam taka sytuacje, ze wsrod mojego najblizszego kuzynostwa wszyscy mamy powyzej 18 lat. Jest tylko 3 dziecie 11 -13 lat, i dzieciaczki poniej 5 lat. W tej sytuacji na pewno dopisze ich do zaproszenia z rodzicami. Tak sie sklada, ze reszte osob powyzej 16 lat, ale ponizej 18 srednio kojarze, ale moim rodzicom zalezy zeby zapraszac" z dziecmi", wiec ich zapraszamy.... No cos. Oni placa za tych gosci, wiec maja prawo Takze, w tej sytuacji granica 18 lat wydaje mi sie najodpowiedniejsza, zeby nie popelnic jakiegos faux pas

w temacie Lazurowego Wybrzeza...

Jest cudowne oczywiscie ja mowie teraz o Riwierze Francuskiej.... Niestety nie jest to tania wyprawa. Chciaz jesli byscie mieli samochod, to moglibyscie zatrzymywac sie gdzies dalej od plazy i troche taniej... Niestety, trzeba madrze wybierac plaze, bo nie wszedzie woda jes "lazurowa"...
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 08:03   #2086
misia880
Zakorzenienie

my dziś idziemy płacic za nasze wakacje
jedziemy ze znajomymi i cieszę sie podwójnie bo będzie wesoło

rozmawiałam wczoraj z teściową na temat gości i z ich strony na liście jest 54 osoby z mojej 36

Stary 2014-01-10, 08:11   #2087
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

rozmawiałam wczoraj z teściową na temat gości i z ich strony na liście jest 54 osoby z mojej 36
Gdzie jedziecie?
My po ślubie planujemy skoczyć sobie do Lizbony na kilka dni, a potem w sierpniu Toskania może Marzyło mi się Bali, ale ja się boję latać. A to dalekoooo
Stary 2014-01-10, 08:13   #2088
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie jedziecie?
My po ślubie planujemy skoczyć sobie do Lizbony na kilka dni, a potem w sierpniu Toskania może Marzyło mi się Bali, ale ja się boję latać. A to dalekoooo
Bali to moje marzenie ale mnie nie stać
jedziemy do Turcji

Stary 2014-01-10, 08:13   #2089
ysia
Zadomowienie

Dzięki wielkie dziewczyny za miłe słowa! Jesteśmy bardzo szczęśliwi Przeprowadzamy się dopiero w maju i czeka nas teraz ciężka przeprawa, bo stan mieszkania jest deweloperski

Cytat:
Odebrałam obraczki są solidne, grubsze niz zwykle, bo mielismy wlasne zloto jakos zdjec niestety nie powala, bo nie potrafie robic lewa reka a telefon nie oddaje wszsytkiego :P
Chcialam rozmiar 11 ale Pani mi powiedziala, ze z racji ze obraczka jest grubsza to powinnam miec 12 i fakt ma racje, trzyma sie idealnie i nie spada, szerokosc to 4mm wiec jak dla mnie idealne
A jaki masz śliczny pierścionek Piękne, klasyczne obrączki, gratulacje
Cytat:

Piękne kolczyki Obrączki bardzo fajne - super jest ten szlif dookoła, oryginalnie to wygląda, na pewno wam się nie znudzą

Cytat:

Nie martw się, taka męczybuła się znajdzie w każdej rodzinie

Cytat:
Ceny Wysp Kanaryjskich w ogóle poszły na maksa w górę o.O Jak byłam tam 2lata temu to płaciłam z 60% tego co proponują teraz. Lazurowe też jest piękne, my myślimy powoli o Bułgarii albo chociaż weekendzie w Paryżu, żeby ochłonąć po tym ślubie i całym zamieszaniu.

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
a mój wczoraj wyleciał do UK;/ Kurde tyle razy chciałam go zabrać to nie bo on jeszcze będzie ćwiczył i poczeka a takie ładne garnitury w jeszcze ładniejszych cenach.
Powiem Ci że to jest mądre, myślmy kupili garnitur jakieś 2 miesiące tamu, a Warszawiak postanowił iść na siłowanie, pakowanie, odżywki, bajceps, trajceps i obawiam się że garnitur jest do przerobienia

Kurde , dzisiaj mam taki dzień że aż się boje samej siebie. Przed chwilą zrobiłam kawę w ekspresie przelewowym , niepodstawiłam czajniczka i zalałam całe biuro...

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 08:17   #2090
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Bali to moje marzenie ale mnie nie stać
jedziemy do Turcji
Ja bym ciułała, ale się boję kurde trochę nooooo!!
A Turcja super! Też bym chciała zobaczyć. Jedziecie do jakiegoś kurortu czy będziecie zwiedzać coś więcej?
Stary 2014-01-10, 08:19   #2091
ParisParisienne
Rozeznanie

dziewczyny zapraszam do mnie do klubu, bo wrzucilam kilka zdjec
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:21   #2092
Nozka
Raczkowanie

Cytat:

Zazdroszcze wakacji my chyba nie bedziemy mogli sobie pozwolic nawet na podroz poslubną a co dopiero na wakacje
Dostalismy w prezencie mieszkanie od rodziców - ale trzeba je wyremontowac itp ... wiec to stoi u nas na pierwszym miejscu
A wakacje ...hmmm pojedziemy na weekend poza miasto Niestety ale cos za cos

aleksandramaj - sukienka przesliczna , kurcze czemu na mnie te sukienki nie wygl;adaja juz tak dobrze Ja swoja suknie juz kupilam tzn zamowilam , ale przestaje mi sie podobac sama nie wiem czego chce...

wenedka - nie przejmuj sie zawsze sie znajdzie ktos taki co we wszystkim bedzie widzial problem ...
Ale powiem Wam lepiej , chcialam za druhne moja bliską kolezanke moza by rzec przyjaciolke , wiedzialam, ze jest specyficzna i nie kazdy ja lubi ale wazne ze ja ją kochałam jak swoją .. i poprosilam ją o druzbowanie, zgodziła sie - wszystko cacy az tu ktorego dnia slysze :
"cholera mam 2 wesela w czerwcu, jedno kolezanki a drugie to wasze po☠☠☠☠☠☠☠***" ... słow mi zabraklo i sie rozplakalam jak wyszla, potem cos jeszcze dodala na temat wesela , ze ona sie gdzies tam zapisala na makijaż i itak bedzie ladniej wygladała ..!! HELLLOŁ ?!!!
Finał jest taki ; po tym wszystkim nie bedzie moja druhną ...;/ tez mi przyjaciolka ;/
Nozka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:22   #2093
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie dziewczyny za miłe słowa! Jesteśmy bardzo szczęśliwi Przeprowadzamy się dopiero w maju i czeka nas teraz ciężka przeprawa, bo stan mieszkania jest deweloperski
Też remontujemy teraz mieszkanie... I marzymy o tym, żeby wyglądało jak to w stanie deweloperskim!
Dużo pracy Was czeka, ale za to efekty na pewno będą zachwycające!
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:29   #2094
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nozka Pokaż wiadomość
Zazdroszcze wakacji my chyba nie bedziemy mogli sobie pozwolic nawet na podroz poslubną a co dopiero na wakacje
Dostalismy w prezencie mieszkanie od rodziców - ale trzeba je wyremontowac itp ... wiec to stoi u nas na pierwszym miejscu
A wakacje ...hmmm pojedziemy na weekend poza miasto Niestety ale cos za cos

aleksandramaj - sukienka przesliczna , kurcze czemu na mnie te sukienki nie wygl;adaja juz tak dobrze Ja swoja suknie juz kupilam tzn zamowilam , ale przestaje mi sie podobac sama nie wiem czego chce...

wenedka - nie przejmuj sie zawsze sie znajdzie ktos taki co we wszystkim bedzie widzial problem ...
Ale powiem Wam lepiej , chcialam za druhne moja bliską kolezanke moza by rzec przyjaciolke , wiedzialam, ze jest specyficzna i nie kazdy ja lubi ale wazne ze ja ją kochałam jak swoją .. i poprosilam ją o druzbowanie, zgodziła sie - wszystko cacy az tu ktorego dnia slysze :
"cholera mam 2 wesela w czerwcu, jedno kolezanki a drugie to wasze po☠☠☠☠☠☠☠***" ... słow mi zabraklo i sie rozplakalam jak wyszla, potem cos jeszcze dodala na temat wesela , ze ona sie gdzies tam zapisala na makijaż i itak bedzie ladniej wygladała ..!! HELLLOŁ ?!!!
Finał jest taki ; po tym wszystkim nie bedzie moja druhną ...;/ tez mi przyjaciolka ;/
Wiesz jak masz w perspektywie własne mieszkanie, to w ogóle się tymi wakacjami nie przejmuj. Będziecie mieli mnóstwo czasu na zwiedzanie świata, a własny kąt jest jednak chyba na start najważniejszy. Gratuluję i jaka frajda z urządzania mieszkania!

Sukienka na modelce piękna, na mnie nieco mniej, ale nie ma dramatu, dobrze się w niej czułam Ja też miałam takie opcje, że sukienka do bani i co ja w ogóle wybrałam. Ale ja tak mam z każdą rzeczą, a sukienki już nie wymienię, więc oglądam sobie zdjęcia z przymiarki czasami i myślę, co jest fajne w niej. Podbudowuje się

A ta przyjaciółka. No nawet nie wiem, co powiedzieć. Ona w tym czasie jest od wspierania i podnoszenia na duchu, i mówienia, jaka będziesz piękna. Takie teksty sa nie na miejscu, zwłaszcza wobec przyszłej panny młodej
Stary 2014-01-10, 08:31   #2095
misia880
Zakorzenienie

Nozkamysmy na wakacje nazbierli
ale nie mamy gdzie mieszkać - tzn beziemy u moich rodziców w jednym pokoju.
Gdybym dostała od kogos mieszkanie to bysmy od razu remontowali bo na remont mamy ale na mieszkanie nie

Stary 2014-01-10, 08:31   #2096
Nozka
Raczkowanie

Ja to w ogóle jestem głupek !
Byłam pewna, że całkiem nie dawno witałam się z Wami na tym wątku , ale okazuje się , że nie;/

A więc przepraszam za tak chamskie wejscie ... naadrabiam i tym razem Witam się WAMI * mam nadzieje, że mnie przyjmiecie
Nozka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:45   #2097
Ad rem
Zadomowienie

Dziewczyny witam się po krótkiej przerwie nadrobiłam chyba ze 20 stron

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Ad rem Jedyny wierszyk, jaki mi się podoba
Dziękuję ślicznie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Mnie sie podoba

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Kupiliśmy zaproszenia!
Tato ma garnitur do ślubu!
109 dni do ślubu!
Gratulacje!

Cytat:
Świetny, moge ściągnac od Ciebie? Czy obowiązuja prawa autorskie?
Bierz, nie pytaj nawet

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Zgodnie z obietnicą dodaję zdjęcia welonu Niestety jest on trochę wymięty i dlatego tak dziwnie układa się na mojej głowie
Super jest!

Cytat:
Zamowilam dzisiaj sukienke
Gratulacje! Śliczna suknia!

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
fryzjer na ok. 10:30, kosmetyczka na 13:00, przewiduję jakąś godzinę i ciut na malowanie, czyli będę po 14 w domu, potem ubieranie i cała reszta, a ślub mam o 16:30
Ja mam pakiet fryzura + makijaż na godz. 9:00 Bbabka mówiła, ze około 1,5 godziny jej to zajmie - ślub o 15:00 więc myślę, że zdążę ze wszystkim

Cytat:
Odebrałam obraczki
Gratuluję!

Cytat:
Bylam w laryngologa , znowu przewlekle zapalenie zatok :/ chyba nigdy się nie wyleczę.
współczuję... właśnie się wyleczyłam z tego cholerstwa...

Cytat:
P
Kolczyki sa cudne Obrączki też wspaniałe!

Witam nowe PMki!
Przyszła muszka, która zakupiłam dla TŻta - wczoraj założył i widzę, ze ewidentnie mu się podoba!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:51   #2098
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym ciułała, ale się boję kurde trochę nooooo!!
A Turcja super! Też bym chciała zobaczyć. Jedziecie do jakiegoś kurortu czy będziecie zwiedzać coś więcej?
Wiem byłam już w Turcji
no ja bym nie uciułała z mojej wypłaty na wyjazd na bali hehe
zostanie moim niespełnionym marzeniem

Stary 2014-01-10, 08:57   #2099
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem byłam już w Turcji
no ja bym nie uciułała z mojej wypłaty na wyjazd na bali hehe
zostanie moim niespełnionym marzeniem
Ja nie byłam Uciułasz uciułasz, jeśli nie na następne wakacje, to nawet za 10 lat. Na rocznice fajna wycieczka
Stary 2014-01-10, 09:02   #2100
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie byłam Uciułasz uciułasz, jeśli nie na następne wakacje, to nawet za 10 lat. Na rocznice fajna wycieczka
założe sobie FUNDUSZ " BALI" i wieku 70 lat wyjade a co

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości