Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-09, 21:04   #4201
anulka3999
Rozeznanie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Co do chlopaka, to gdzies czytalam na necie, ze ojciec jednemu odlozyl Playboya czy jakiegos innego swierszczyka i mega mu sie podobal prezent, bo to wtedy zupelnie inne kanony "piekna" obowiazywaly, wiec chlopaki mieli radoche jak na 18stke ogladali
no to napewno swierszczyk sie podobal, ale np pierwsze skarpetki albo jakies inne symboliczne paputki czy cos to juz nie wiem
anulka3999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:17   #4202
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Madziuula no masakra, a moja mama baaaardzo długo nie wiedziała, że ma bliźniaki! A to było 35 lat temu
Obsesję doskonale rozumiem ale to goście nie powinni siadać na kibel u Was ja nie siadam u znajomyc
O faktycznie ... albo trojaczki

Kasian a Ty mówisz gościom: prosze nie siadać na mój kibelek ? Ja też nie siadam, w sumie nie wiem czy ktoś siada, napewno dzieciaki, no ale nie sprawdzę Siadam tylko u mamy
A tż to mnie najbardziej swoim odwiedzaniem stacji wkurza niby papier kładzie no ale

Pallas super pomysł z tym świerszczykiem, szkoda że dla Olisia nie mamy

A swoją drogą widziałyście kalendarz playboya z kobitkami na 2014?

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:23   #4203
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

gratuluję wszystkich udanych wizyt i poznania płci

Martuszko super wieści

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:27   #4204
monijaaa
Zadomowienie

Prosze o kciuki jutro o 9:30 idziemy na USG moze dziedziemy w koncu wiedziec czy Kacper czy Lena

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:44   #4205
asiulka_22
Zakorzenienie

Kobitki, jak macie możliwość to właączcie sobie na TVP1 / niektóre się boimy jak to będzie z maluchem, a ona ma ich kilka więcej / o tej sobowtórce Angeliny Jolie jest która urodziłą ośmioraczki, a ma jeszcze 4 starsze.... codzienne jej życie jest....
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 22:51   #4206
janeczka7891
Zadomowienie

Carmenaa no własnie ja miałam skurcze ale na myśl mi nie przyszło, ze to może mieć coś wspólnego z szyjką:/ Narazie mam nakaz leżenie i luteinę 2razy po 2 tabl. no a na ból tych miejsc intymnych niby mogę stosować amol ale jakoś mam obiekcje... i stoi kupiony ale nie otwarty. Lekarka powiedziała, ze zadnych tabletek mi nie przepisze bo nie moze a ból bedzie sie nasilać, tylko że ona o ketonalu juz mi mówiła
szczerze bardzo się zszokowałam teraz na wizycie,że o połowę rzeczy pozapominałam zapytać tak się przestraszyłam.

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
lucynka smutna rzeczywistość

czytam te porodowe opowieści, dobre są. ale przy tej wybuchałam śmiechem na głos
ja tą stronkę czytałam w pierwszej ciąży, uśmiałam się że hohoho

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość
janeczka7891 - a co Ci lekarz polecił? Co sie dzieje w sytuacji kiedy szyjka się skraca? Teraz mam wizyte w poniedziałek wiec zobaczymy co powiem. Ale nie ukrywam, że okropnie się w nocy wystraszyłam bo brzuch z jednej strony był jak twarda piłeczka :/
wyżej już napisałam. Generalnie wiecie jak to jest zakaz dzwigania, wysiłku itp. No a my teraz mieliśmy bardzo intensywny czas, do tego jeszcze podróż 1200km, mój upadek o którym Wam wcześniej pisałam więc to wszystko musiało wpłynąć na obecny stan.
Gdy szyjka Ci się skraca grozi to przedwczesnym porodem...
U ciebie może dzidzia się tak wypięła i tak to odczułaś

Seleniti narazie nie Zobaczymy co mi powie na kontroli. Póki co leżeć, leżeć, leżeć a leż przy 2 latku Niby się leży ale wiadomo, ze tak do róznych sytuacji się wstanie itp tu coś się zrobi itd.

Aha i gratuluję Kochana udanej wizyty i zdjęcie małej śliczne Faktycznie do Ciebie podobna :P

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Hej, ja tylko na chwilę, bo mi sieć padła Podkradam z telefonu
Także szybciutko...Dzidzia jest zdrowa, wszystko, jak należy (serduszko, kręgosłup, mózg, przepływy), waga 441g, termin z USG co do dnia pokrywa się z terminem z OM
No i mam zięcia dla Kasian Teraz negocjujemy imię Ignaś czy Antoś!
Szczęście Jakuba nie do opisania!
Jutro Was nadrobię!

Śpijcie dobrze - ja chyba nie zasnę z nadmiaru wrażeń!
super wieści

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Na dobranoc jeszcze dzieło córy wam pokaże
Załącznik 5538329

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
bomba!

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
Prosze o kciuki jutro o 9:30 idziemy na USG moze dziedziemy w koncu wiedziec czy Kacper czy Lena

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Kobitki, jak macie możliwość to właączcie sobie na TVP1 / niektóre się boimy jak to będzie z maluchem, a ona ma ich kilka więcej / o tej sobowtórce Angeliny Jolie jest która urodziłą ośmioraczki, a ma jeszcze 4 starsze.... codzienne jej życie jest....
ja już to kiedyś oglądałam, ma kobieta hardcore

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

No i doczytałam
Wszystkiego Najlepszego Magdi Zdążyłam
Stary 2014-01-09, 22:54   #4207
asia27100
Zakorzenienie

nie no, przy tym fragmencie sie pobeczałam

Cytat:
Tak przed 18-stą położna stwierdza,że rozwarcie na 9 palców i czas wzywać męża.Dzwonię i słyszę za chwilę przyjadę tylko się wykąpię.Przyjechał niebawem odpier....y jak stróż w dzień nauczyciela(potem wyjaśniło się,że na liście do szpitala zamiast przeczytać ubiór wygodny mój M przeczytał strój GODNY)

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 05:48   #4208
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Tak na szybko nawet Was na razie nie nadrabiam
Już po wizycie . Dzidzia jest w położeniu podłużnym główkowym , tam gdzie czuję ruchy to pewnie rączkami mnie stuka
wszystko w jak najlepszym porządku
Wg USG 22t4d czyli jest o 3d starsza od OM. Waga 475g.
No i na 90% DZIEWCZYNKA (mam nadzieję że tak już zostanie :P)
Gratuluję dziewczynki
Fajnie, ze będzie miała starszego brata. Ja zawsze chciałam mieć starszego brata

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

Ja po polowkowym wszystkie wyniki bardzo dobre dzidzia zdrowa i Pola i tu się potwierdziła

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Kochane dziękuję za kciuki Poniżej zostawiam relację z wizyty i za chwilkę pójdę Was nadrabiać

Pierwsze co zobaczyłam to jej wargi sromowe więc na 100% to dziewczynka, więc Bianka pozostaje Bianką później lekarz pokazał jej twarzyczkę w 4d łzy stanęły mi w oczach, spojrzałam na tżta i znów na monitor i zakochałam się w niej jest taka śliczna trochę się zasłaniała rączką, którą później nam pomachała, przez pewien czas trzymała się za główkę jakby myślała (pewno pochłonęła za dużo informacji z dzisiejszych zaliczeń, ale powiem Wam, że pewno będzie piątkową uczennicą ). Mierzy 24 cm, waży 421 gram, jej stópki mają koło 2,6 cm pan doktor stwierdził, że uparciucha bo nie chciała współpracować, ale dał radę. Wszystkie pomiary w normie, łożysko mam wysoko na przedniej ścianie, jedyne co mnie martwi to to, że położona jest główkowo, ale to pewnie się zmieni, póki ma jeszcze dużo miejsca do robienia fikołków TŻ stwierdził, że podobna do mnie, rzeczywiście wygląda jakby miała moje usta, ale zobaczymy jak się urodzi, a i jeszcze co przyuważył to to, że chyba odstają jej uszy, więc to również ma po mnie także wszystko w jak najlepszym porządku, radość mnie rozpiera wręcz
No to lecim
A tu proszę zdjęcie dla Was
Super, ze wszysko ok
A zdjęcie wyraźne- udało Wam się, że nie rozmazane. Jak lekarz mojemu robil zdjęcie 4d to wyglądał jak potworek

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
j
Byliśmy na badaniu serduszka i maleństwo ma je zdrowe nie muszę się już zamartwiać
Super, dobrze, że to sprawdziliście, przynajmniej jesteście spokojni

Cytat:
Także szybciutko...Dzidzia jest zdrowa, wszystko, jak należy (serduszko, kręgosłup, mózg, przepływy), waga 441g, termin z USG co do dnia pokrywa się z terminem z OM
Gratuluję, i oddaję swój głos na Ignasia
Stary 2014-01-10, 05:54   #4209
Nikii89
Zakorzenienie

Sylvunia piękne dzieło

MamaKtosia tak ale nie z tej ciąży

Kasian kaszel właśnie lubi dłużej pomęczyć dziecko ;/

Asia padłam po tym stroju godnym

Dzień dobry

My na nogach już od 6.15 , ale mimo to jestem wyspana , bo synek coraz lepiej śpi (jeszcze się budzi) , ale 3 nocka bez mm

Mam wizytę 30.01 i wtedy też mam porobić badania , między innymi glukozę ;/ Ale gadałam z babkami z labo i mają kwasek cytrynowy :P

W ogóle to tak wczoraj się trochę schizowałam bo niby wszystko OK z Majeczką (jak fajnie już imie móc napisać ) , ale zastanawia mnie to że w sumie niby jak jest ułożona główką w dół to powinnam nie tylko czuć jej rączki nisko, ale także kopniaki na górze

I tak wieczorem jeszcze sobie przypomniałam że nie dostałam żadnego zdjęcia USG i jeszcze że niby sprzęt lepszy jak byłam w pierwszej ciąży , ale ja zadowolona z widoczności nie byłam ;/

Zaraz będę musiała śniadanie iść zrobić i mykam musze kilka spraw załatwić na mieście.

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

za dzisiejsze wizyty i oby też były same dobre wiadomości
Stary 2014-01-10, 05:58   #4210
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
dobre.
23 tydzień, jak ten czas leci. A wieczorkiem połówkowe. Oby było dobrze.

Stary 2014-01-10, 06:48   #4211
Aldrin
Zakorzenienie

Witajcie w piątek

Udało mi się nadrobić

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Tak na szybko nawet Was na razie nie nadrabiam
Już po wizycie . Dzidzia jest w położeniu podłużnym główkowym , tam gdzie czuję ruchy to pewnie rączkami mnie stuka
wszystko w jak najlepszym porządku
Wg USG 22t4d czyli jest o 3d starsza od OM. Waga 475g.
No i na 90% DZIEWCZYNKA (mam nadzieję że tak już zostanie :P)

Nadrobię Was wieczorkiem , ale nie piszcie dużo bo już mam 3 str do nadrobienia :P
Gratulacje dziewczynki i wyboru imienia

Cytat:
witam po wizycie

niki prosze o wpisanie kolejnej 30.01 godz 16.45

wszystko ok raczej, kazał jedynie jeść troche żurawiny albo soku by zakwasić mocz. tetno było, pomierzył i ponoć już macica sięga ponad pępek. rośnie

teraz mam postanowienie, aby rosnął tylko piotrek, mama niekoniecznie

niki gratki! parka by mi sie też marzyła w przyszłości

no i kolejna z dobrymi wiadomościami

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Czekam na księdza i nadrabiam

Ja po polowkowym wszystkie wyniki bardzo dobre dzidzia zdrowa i Pola i tu się potwierdziła
Gratulacje potwierdzenia córeczki

Cytat:
Napisane przez MamaKtosia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, przyjmiecie jeszcze jedną zabłąkaną duszyczkę? Sto lat temu coś tam się udzielałam, ale potem miałam zawieruchę w pracy, obronę, święta i tak zleciało. Teraz mam nadzieję zostać już na stałe. Na pewno całości nie nadrobię, ale może ogarnę plus minus kto kogo w brzuchu ma ;-)
Witaj

Cytat:
Jutro Was nadrobię!

Uwielbiam czytać takie dobre wiadomości po wizytach

Cytat:
hahahaha nie mogę z tych opowiadań

a ja od kilku dni w ciągłym biegu i zupełnie nie czuje się ciążowo, żadnych ruchów malucha, żadnego bólu aż mnie to martwi ale już tylko tydzień do wizyty, jakoś zawsze jak zbliża się wizyta to zaczynam schizować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 07:01   #4212
MamaKtosia
Zadomowienie

Co wy tak wcześnie wstajecie?

A propos ciąż mnogich, to w zeszłym tygodniu byłam z córką w sali zabaw i była rodzina z 2-letnimi trojaczkami, o rany nie mogłam przestać się na nich gapić z podziwem, że dają rade ogarnąć tę bandę!

Nikii89 ruchami Mai chyba nie powinnaś się jeszcze martwić- póki co to jest wcześnie jakby nie było, ja dla odmiany w ogóle nie czuje ruchów rączkami/główką tylko kopniaki nogami. Ale też miałam takie schizy gdzie te ręce
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 07:12   #4213
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny, przyjmiecie jeszcze jedną zabłąkaną duszyczkę? Sto lat temu coś tam się udzielałam, ale potem miałam zawieruchę w pracy, obronę, święta i tak zleciało. Teraz mam nadzieję zostać już na stałe. Na pewno całości nie nadrobię, ale może ogarnę plus minus kto kogo w brzuchu ma ;-)
Witaj ponownie

Cytat:
Jutro Was nadrobię!

Aaa super, GRATULACJE kochana.

Witam się piątkowo, dawno tak dobrze mi się nie spało.
Dziś pobudkę zrobiły mi dzidziusie, pierwszy raz

Ogromne kciuki za wizytujące

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 07:22   #4214
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Dzień dobry!

Seleniti ,Magdii gratuluję udanych wizyt!!!

A ja się witam dzisiaj w 20 tyg Czyli połowa za mną :P

I trzymam kciuki za wizytujące dziś!

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 07:26   #4215
Seleniti
Zadomowienie

Dzień dobry

Dziękujemy za komplementy
Magdi gratuluję udanej wizyty

sylvuniaa84 piękne

martuszka haha niemowlęta w pewnym sensie nawet tak na pierwszy rzut oka wszystkie są do siebie podobne, ale mama zawsze rozpozna to swoje

Kasian tak to dobrze , ale w pierwszej chwili to myślałam, że to niefajnie bo czasem czuje w szanownej taki dziwny nacisk i się wystraszyłam ale myśle, no przecież mała nie zrobi mi tego i wyjdzie w swoim czasie a no i jeszcze druga kwestia, że myślałam, że dzieci układają się tak dopiero w 3 trymestrze, teraz mam nadzieję, że już tak zostanie i się nie przekręci, ale wiadomo to, skoro to straszna wiercipięta To biedna Hania się musi męczyć ale to dobrze, że już nie ma problemów z podawaniem lekarstw, to pewnie na dniach mam nadzieję, wszystko jej przejdzie, jak ręką odjął

Janeczko to mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze się ułoży i że synek da Ci wypoczywać

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 07:27   #4216
anulka3999
Rozeznanie

hej,

ja tez dość dobrze spałam
dziś mam wizytę u gina i usg o 16,15, niemogę sie doczekac, tak chce uslyszeć ze wszytko wporzadku
anulka3999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 07:31   #4217
Ramona_85
Zakorzenienie

Dzień doberek

dzis juz spało mi się trochę lepiej, bo podłożyłam sobie z tyłu pod plecy kołdrę i spałam tak oparta o nia plecami, ale na boku, i brzuch tak mnie nie bolał od ugniecenia

Nikii89 gratulacje udanej wizyty i wyboru imienia, bardzo ładne

Magdi555 równiez gratulacje z okazji Ignasia/Antosia

sylvuniaa84 zdolną masz córę

Lucynka20xd gratki z okazji półmetku

idę na śniadanko, załatwiłam sobie na dzisiaj transport, jadę z siostra, to co wydałabym na bilety, dam jej na paliwo, a będzie miała wycieczkę wejdę też do smykolandu po drobiazgi, jakąś szczoteczke do włosków, pieluchy tetrowe i flanelowe
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 07:37   #4218
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Dzień doberek

dzis juz spało mi się trochę lepiej, bo podłożyłam sobie z tyłu pod plecy kołdrę i spałam tak oparta o nia plecami, ale na boku, i brzuch tak mnie nie bolał od ugniecenia

Nikii89 gratulacje udanej wizyty i wyboru imienia, bardzo ładne

Magdi555 równiez gratulacje z okazji Ignasia/Antosia

sylvuniaa84 zdolną masz córę

Lucynka20xd gratki z okazji półmetku

idę na śniadanko, załatwiłam sobie na dzisiaj transport, jadę z siostra, to co wydałabym na bilety, dam jej na paliwo, a będzie miała wycieczkę wejdę też do smykolandu po drobiazgi, jakąś szczoteczke do włosków, pieluchy tetrowe i flanelowe

Ja też tak sobie podkładam i śpi się wygodnie Ale jasieczki też muszę zakupić :P
To udanych zakupów

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 07:41   #4219
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Dzień dobry

My spalim do 7.20!

Nikki może nóżkami kopie do środka, a wiesz Ty masz duży apartament, Maja jest malutka to nie dziwne że nóżek nie wychwyciłaś

Seleniti spokojnie to że teraz Bianka jest w położeniu główkowym nie znaczy, że do porodu nie przekoziołkuje jeszcze kilka razy

Ryszard się najwidoczniej obrócił bo wyraźnie go od wieczora znów czuje

Mamu dziś kolęde . . .

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 07:50   #4220
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
J
To udanych zakupów
dzięki
choć za bardzo nie poszaleję, mam w tym miesiącu na wydanie aż 70 zł
Stary 2014-01-10, 07:53   #4221
monika83
Raczkowanie

Czesc dziewuszki, ja dzis od 4 na nogach maly dzis pojechal do dziadkow, bo wizyte mam na 13, a usg na 18, wiec nie bardzo mialam co z nim zrobic. obmyslilam plan wielkiego sprzatania mieszkania, po czym po 20 minutach padlam Zamowilam dzis mebelki dla Adasia, okres oczekiwania 4-5 tyg, wtedy ruszymy z wielkim przemeblowaniem.
Paulka, mojemu mezowi sie bardzo podobal ABC Zoom, ogladalismy go ostatnio w swiecie dziecka. Mieszkalismy z moimi rodzicami na 10 pietrze, wiec rozumiem Cie doskonale. A co do ruchow, to moje nieraz pajacuja rownoczesnie, czasem bywa to juz mocno meczace.

Widzialam, ze neiktroe szukaja wozka terenowego, ja mialam Jedo Bartatina, na paskach i u nas sie super sprawdzil. Duze pompowane kola, paski, wiec dzidzi bylo zawsze wygodnei i mieciutko, w gorach tez z nim bylismy.

Grauluje wizyt, co pamietam, Nikki parki
Moj synek ostatnio zrobil sie straszna przekora (tak dla zabawy robi duzo rzeczy na odwrot), np. jak sie bawimy sorterem to probuje kolko wlozyc na miejsce trojkata i strasznie sie z tego cieszy. Teraz wymyslil sobie, ze jak wyrzuca cos do smieci to zamiast do kosza otwiera szafke z garnkami i tam rzuca, a zasmiewa sie przy tym w nieboglosy

Ide robic "porzadki", troche to zaniedbalam ostatnio, a nie chce dr wystarszyc
I zapomnialam sie pochwalic, dzis rozpoczelam 22 t

Edytowane przez monika83
Czas edycji: 2014-01-10 o 07:54
monika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:05   #4222
ab_cd
Rozeznanie

Witam z rana

Dziś już noc spokojna, brzuch był normalny. Ale mały tak kopał, że az mąż miał oczy jak 5 zł jak patrzył na mój brzuch - tak to śmiesznie wygladało. Pierwszy raz az tak mocno, że az "falowało"

W weekend od koleżanki dostałam słynną Mustele, sama do tej pory smarowałam się oliwka rosmmanowska. Zaczełam stosować ten krem, ale czytałam tez w necie o tym składzie, i w sumie rozne sa opinie. Ale bardzo duzo jest z kolei opini na temat tej oliwko z rosmmana - naturalny bardzo dobry skład. Czy któras z Was uzywa tej Musteli i moze cos na tej temat z własnego stosowania powiedzieć?

I czy możecie polecic jakiegos sprzedającego z allegro, lub firme ktora sprzedaje dobre biustonosze? Moze nawet jakies ciązowe o ile takie sa? Piersi to mi chyba o 2 rozmiary urosły i trzeba sie w cos zaopatrzyc

Życze wszystkim miłego dnia.

Seleniti - piekne zdjecia Twojej córci
ab_cd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:07   #4223
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Witaj Super, że wróciłaś

Cytat:
Na dobranoc jeszcze dzieło córy wam pokaże
Załącznik 5538329

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
super
I cieszę się, że Kubuś się cieszy, mam nadzieję że Olisiowi też przypasi brat nie siostra :p Ja zawsze marudziłam, że mam brata nie siostre
Na pewno przypadnie U Was mniejsza różnica, więc chłopaki będą się trzymać razem
Ja sobie tak pomyślałam, że Kuba to pewnie wyobraża sobie takiego chłopca w swoim wieku Gotowego do zabaw

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

Magdi kochana nigdy się nie spodziewałam, ze na wizażu jeszcze w życiu płodowym znajdę mojej córce męża i to jakiego! Zdrowego, dorodnego chłopa! I z dobrej rodziny
Świat teraz postępowy

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Oglądaliśmy z M. Niewiarygodne! Ja się popłakałam ze śmiechu, jak ona je karmiła - jak pisklęta w gnieździe

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Wszystkiego Najlepszego Magdi Zdążyłam
Dziękuję

Dziękuję za gratulacje Imię nadal nie wybrane M. dał mi wolną rękę, bo oba Mu się podobają, ale ja nie umiem zdecydować
Za to w końcu ruszam dziś z zakupami!
Zapomniałam wczoraj napisać, że Synuś ma miednicowe ułożenie. Twarzyczką leżał w dół, więc nie dało się Go za bardzo podglądnąć Za tydzień mam USG u ginka i pewnie też będzie zerkał

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!

Miłego dnia!

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:07   #4224
paulka0212
Wtajemniczenie

Monika83, Lucunka20xd gratuluję rozpoczętych tygodni

Muszę kupić sobie śliwki suszone na moje problemy toaletowe
Wczoraj myślałam że zejdę.... dostałam takiego skrętu kiszek ale w końcu się udało, aż słabo mi się robiło....
Co za zwierzenia z rana

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Edytowane przez paulka0212
Czas edycji: 2014-01-10 o 08:11
paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:18   #4225
sylvuniaa84
Zadomowienie

Witam sie z rana własnie wstałam.
Córa w szkole dziś do 13,30 więc szybciej musze obiadek zrobić.
Tylko nie mam pojęcia co ?
tak dla 2 to wcale nie mam chęci gotować,no ale coś ciepłego trzeba zjeść.
Jutro wraca TŻ co prawda w niedziele o 5 rano juz wraca ale zawsze coś

Dziewczyny mające psiaki w domu przy dzieciach ,jak często odrobaczacie swoje pupile ?
w ciąży Wam nikt nie mówił ze macie sie pozbyc psa? bo ja juz kiedys usłyszalam takie coś ;( a to przeciez nasz synek,jak tak mozna mówić
Stary 2014-01-10, 08:27   #4226
Seksta
Rozeznanie

Heeej dziewczyny chcialam pospac do 10 a tu jak na zlosc o 8smej bylismy dzis Wyspani. ... wczoraj rozpoczelam 22 tydzien, dzis na 16sta polowkowe- nie moge sie doczekac!!!!!!! Ciekawe kto tam w brzuszku mieszka zycze wszystkim super dnia!!

Nigdy nie sluchalabym bredni leksrza dotyczących oddania zwierzaka ze wzgledu na dziecko...to sa nasze dzieci przeciez! Kota i fretke odrobaczam co pol roku i tak samo bedziemy robic jak dziecko bedzie na swiecie.

TP 15.05.2014 majowa mama!

Edytowane przez Seksta
Czas edycji: 2014-01-10 o 08:29
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:28   #4227
martuszka0
Rozeznanie

Dzień dobry

za wszystkie wizytujące

za nowe tygodnie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Monika83, Lucunka20xd gratuluję rozpoczętych tygodni

Muszę kupić sobie śliwki suszone na moje problemy toaletowe
Wczoraj myślałam że zejdę.... dostałam takiego skrętu kiszek ale w końcu się udało, aż słabo mi się robiło....
Co za zwierzenia z rana
ja na zaparcia jem od jakiegoś czasu jogurt z otrębami i słonecznikiem no i piję łyżkę oleju lnianego. Pomaga

Nos mam nadal zawalony
mam nadzieję, że przez weekend wszystko przejdzie .

Miłego dnia
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:59   #4228
/Mycha/
Raczkowanie

Cytat:
w ciąży Wam nikt nie mówił ze macie sie pozbyc psa? bo ja juz kiedys usłyszalam takie coś ;( a to przeciez nasz synek,jak tak mozna mówić
U nas wszyscy się pytali komu oddajemy szynszyle :/ a my tacy zdziwieni, że dlaczego niby mamy się ich pozbywać. Jak się na nie decydowaliśmy to wiedzieliśmy, że żyją nawet do 15 lat i nasza dzidzia też będzie z nimi obcowała.

O 13.30 połówkowe... stresik już jest... ciekawe czy potwierdzi się dziewczynka

/Mycha/ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 09:03   #4229
martuszka0
Rozeznanie

Macie jakiś sprawdzonych allegrowiczów, od których można zamawiać jakieś duperelki dla dzidziusia? Może bym już coś dziś pozamawiała

martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 09:09   #4230
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mające psiaki w domu przy dzieciach ,jak często odrobaczacie swoje pupile ?
pewnie chodziło o toksokarozę, pasożyt przenoszony przez psy, coś takiego jak toksoplazmoza u kotów
ale jeśli odrobacza się pupila regularnie, to nie ma obawy, najczęściej nosicielami są nieodrobaczone jeszcze szczeniaki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości