|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
![]() Kasian a Ty mówisz gościom: prosze nie siadać na mój kibelek ? ![]() ![]() ![]() A tż to mnie najbardziej swoim odwiedzaniem stacji wkurza ![]() ![]() Pallas super pomysł z tym świerszczykiem, szkoda że dla Olisia nie mamy ![]() A swoją drogą widziałyście kalendarz playboya z kobitkami na 2014? ![]()
![]() |
#4203 |
Wtajemniczenie
|
![]() gratuluję wszystkich udanych wizyt i poznania płci ![]() Martuszko super wieści ![]()
![]() |
#4204 |
Zadomowienie
|
Prosze o kciuki jutro o 9:30 idziemy na USG moze dziedziemy w koncu wiedziec czy Kacper czy Lena
![]()
22.10.2011 Nasz ślub ![]() 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki ![]() 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek ![]() Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
Kobitki, jak macie możliwość to właączcie sobie na TVP1 / niektóre się boimy jak to będzie z maluchem, a ona ma ich kilka więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | ||||||
Zadomowienie
|
Carmenaa no własnie ja miałam skurcze ale na myśl mi nie przyszło, ze to może mieć coś wspólnego z szyjką:/ Narazie mam nakaz leżenie i luteinę 2razy po 2 tabl. no a na ból tych miejsc intymnych niby mogę stosować amol ale jakoś mam obiekcje... i stoi kupiony ale nie otwarty. Lekarka powiedziała, ze zadnych tabletek mi nie przepisze bo nie moze a ból bedzie sie nasilać, tylko że ona o ketonalu juz mi mówiła
![]() szczerze bardzo się zszokowałam teraz na wizycie,że o połowę rzeczy pozapominałam zapytać tak się przestraszyłam. Cytat:
![]() Cytat:
Gdy szyjka Ci się skraca grozi to przedwczesnym porodem... U ciebie może dzidzia się tak wypięła i tak to odczułaś ![]() Seleniti narazie nie ![]() ![]() Aha i gratuluję Kochana udanej wizyty i zdjęcie małej śliczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- No i doczytałam Wszystkiego Najlepszego Magdi ![]() ![]()
![]() |
#4207 | |
Zakorzenienie
|
nie no, przy tym fragmencie sie pobeczałam
![]() Cytat:
![]() |
#4208 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, ze będzie miała starszego brata. Ja zawsze chciałam mieć starszego brata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zdjęcie wyraźne- udało Wam się, że nie rozmazane. Jak lekarz mojemu robil zdjęcie 4d to wyglądał jak potworek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zakorzenienie
|
Sylvunia piękne dzieło
![]() MamaKtosia tak ale nie z tej ciąży ![]() Kasian kaszel właśnie lubi dłużej pomęczyć dziecko ;/ Asia padłam po tym stroju godnym ![]() Dzień dobry ![]() My na nogach już od 6.15 , ale mimo to jestem wyspana , bo synek coraz lepiej śpi (jeszcze się budzi) , ale 3 nocka bez mm ![]() Mam wizytę 30.01 i wtedy też mam porobić badania , między innymi glukozę ;/ Ale gadałam z babkami z labo i mają kwasek cytrynowy :P W ogóle to tak wczoraj się trochę schizowałam bo niby wszystko OK z Majeczką (jak fajnie już imie móc napisać ![]() ![]() I tak wieczorem jeszcze sobie przypomniałam że nie dostałam żadnego zdjęcia USG ![]() Zaraz będę musiała śniadanie iść zrobić i mykam musze kilka spraw załatwić na mieście. ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
404 Not Found
|
![]() ![]() ![]() 23 tydzień, jak ten czas leci. A wieczorkiem połówkowe. Oby było dobrze. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |||||
Zakorzenienie
|
Witajcie w piątek
![]() Udało mi się nadrobić Cytat:
![]() Cytat:
no i kolejna z dobrymi wiadomościami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hahahaha nie mogę z tych opowiadań ![]() a ja od kilku dni w ciągłym biegu i zupełnie nie czuje się ciążowo, żadnych ruchów malucha, żadnego bólu aż mnie to martwi ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Zadomowienie
|
Co wy tak wcześnie wstajecie?
![]() A propos ciąż mnogich, to w zeszłym tygodniu byłam z córką w sali zabaw i była rodzina z 2-letnimi trojaczkami, o rany nie mogłam przestać się na nich gapić z podziwem, że dają rade ogarnąć tę bandę! Nikii89 ruchami Mai chyba nie powinnaś się jeszcze martwić- póki co to jest wcześnie jakby nie było, ja dla odmiany w ogóle nie czuje ruchów rączkami/główką tylko kopniaki nogami. Ale też miałam takie schizy gdzie te ręce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Witam się piątkowo, dawno tak dobrze mi się nie spało. Dziś pobudkę zrobiły mi dzidziusie, pierwszy raz ![]() Ogromne kciuki za wizytujące ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4214 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Seleniti ,Magdii gratuluję udanych wizyt!!! ![]() ![]() A ja się witam dzisiaj w 20 tyg ![]() ![]() I trzymam kciuki za wizytujące dziś! ![]()
#4215 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dziękujemy za komplementy Magdi gratuluję udanej wizyty ![]() sylvuniaa84 piękne ![]() martuszka haha ![]() ![]() Kasian tak to dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Janeczko to mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze się ułoży i że synek da Ci wypoczywać ![]()
#4216 |
Rozeznanie
|
hej,
ja tez dość dobrze spałam ![]() dziś mam wizytę u gina i usg o 16,15, niemogę sie doczekac, tak chce uslyszeć ze wszytko wporzadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() dzis juz spało mi się trochę lepiej, bo podłożyłam sobie z tyłu pod plecy kołdrę i spałam tak oparta o nia plecami, ale na boku, i brzuch tak mnie nie bolał od ugniecenia ![]() Nikii89 gratulacje udanej wizyty i wyboru imienia, bardzo ładne ![]() Magdi555 równiez gratulacje z okazji Ignasia/Antosia ![]() sylvuniaa84 zdolną masz córę ![]() Lucynka20xd gratki z okazji półmetku ![]() idę na śniadanko, załatwiłam sobie na dzisiaj transport, jadę z siostra, to co wydałabym na bilety, dam jej na paliwo, a będzie miała wycieczkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też tak sobie podkładam i śpi się wygodnie ![]() To udanych zakupów ![]() ![]()
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My spalim do 7.20! ![]() Nikki może nóżkami kopie do środka, a wiesz Ty masz duży apartament, Maja jest malutka to nie dziwne że nóżek nie wychwyciłaś ![]() Seleniti spokojnie to że teraz Bianka jest w położeniu główkowym nie znaczy, że do porodu nie przekoziołkuje jeszcze kilka razy ![]() Ryszard się najwidoczniej obrócił bo wyraźnie go od wieczora znów czuje ![]() Mamu dziś kolęde . . . Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewuszki, ja dzis od 4 na nogach
![]() ![]() Paulka, mojemu mezowi sie bardzo podobal ABC Zoom, ogladalismy go ostatnio w swiecie dziecka. Mieszkalismy z moimi rodzicami na 10 pietrze, wiec rozumiem Cie doskonale. A co do ruchow, to moje nieraz pajacuja rownoczesnie, czasem bywa to juz mocno meczace. Widzialam, ze neiktroe szukaja wozka terenowego, ja mialam Jedo Bartatina, na paskach i u nas sie super sprawdzil. Duze pompowane kola, paski, wiec dzidzi bylo zawsze wygodnei i mieciutko, w gorach tez z nim bylismy. Grauluje wizyt, co pamietam, Nikki parki ![]() Moj synek ostatnio zrobil sie straszna przekora (tak dla zabawy robi duzo rzeczy na odwrot), np. jak sie bawimy sorterem to probuje kolko wlozyc na miejsce trojkata i strasznie sie z tego cieszy. Teraz wymyslil sobie, ze jak wyrzuca cos do smieci to zamiast do kosza otwiera szafke z garnkami i tam rzuca, a zasmiewa sie przy tym w nieboglosy ![]() Ide robic "porzadki", troche to zaniedbalam ostatnio, a nie chce dr wystarszyc ![]() I zapomnialam sie pochwalic, dzis rozpoczelam 22 t ![]() Edytowane przez monika83 Czas edycji: 2014-01-10 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Rozeznanie
|
Witam z rana
![]() Dziś już noc spokojna, brzuch był normalny. Ale mały tak kopał, że az mąż miał oczy jak 5 zł jak patrzył na mój brzuch - tak to śmiesznie wygladało. Pierwszy raz az tak mocno, że az "falowało" ![]() W weekend od koleżanki dostałam słynną Mustele, sama do tej pory smarowałam się oliwka rosmmanowska. Zaczełam stosować ten krem, ale czytałam tez w necie o tym składzie, i w sumie rozne sa opinie. Ale bardzo duzo jest z kolei opini na temat tej oliwko z rosmmana - naturalny bardzo dobry skład. Czy któras z Was uzywa tej Musteli i moze cos na tej temat z własnego stosowania powiedzieć? I czy możecie polecic jakiegos sprzedającego z allegro, lub firme ktora sprzedaje dobre biustonosze? Moze nawet jakies ciązowe o ile takie sa? Piersi to mi chyba o 2 rozmiary urosły i trzeba sie w cos zaopatrzyc ![]() Życze wszystkim miłego dnia. Seleniti - piekne zdjecia Twojej córci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja sobie tak pomyślałam, że Kuba to pewnie wyobraża sobie takiego chłopca w swoim wieku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() Dziękuję za gratulacje ![]() ![]() ![]() Za to w końcu ruszam dziś z zakupami! ![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałam wczoraj napisać, że Synuś ma miednicowe ułożenie. Twarzyczką leżał w dół, więc nie dało się Go za bardzo podglądnąć ![]() ![]() Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty! Miłego dnia! ![]()
![]() |
#4224 |
Wtajemniczenie
|
Monika83, Lucunka20xd gratuluję rozpoczętych tygodni
![]() Muszę kupić sobie śliwki suszone na moje problemy toaletowe ![]() Wczoraj myślałam że zejdę.... dostałam takiego skrętu kiszek ale w końcu się udało, aż słabo mi się robiło.... Co za zwierzenia z rana ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka ![]() 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2014-01-10 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Zadomowienie
|
Witam sie z rana
![]() Córa w szkole dziś do 13,30 więc szybciej musze obiadek zrobić. Tylko nie mam pojęcia co ? tak dla 2 to wcale nie mam chęci gotować,no ale coś ciepłego trzeba zjeść. Jutro wraca TŻ co prawda w niedziele o 5 rano juz wraca ale zawsze coś ![]() Dziewczyny mające psiaki w domu przy dzieciach ,jak często odrobaczacie swoje pupile ? w ciąży Wam nikt nie mówił ze macie sie pozbyc psa? bo ja juz kiedys usłyszalam takie coś ;( a to przeciez nasz synek,jak tak mozna mówić
#4226 |
Rozeznanie
|
Heeej dziewczyny
![]() ![]() Nigdy nie sluchalabym bredni leksrza dotyczących oddania zwierzaka ze wzgledu na dziecko...to sa nasze dzieci przeciez! Kota i fretke odrobaczam co pol roku i tak samo bedziemy robic jak dziecko bedzie na swiecie. Edytowane przez Seksta Czas edycji: 2014-01-10 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nos mam nadal zawalony ![]() mam nadzieję, że przez weekend wszystko przejdzie . Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O 13.30 połówkowe... stresik już jest... ciekawe czy potwierdzi się dziewczynka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Rozeznanie
|
Macie jakiś sprawdzonych allegrowiczów, od których można zamawiać jakieś duperelki dla dzidziusia? Może bym już coś dziś pozamawiała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jeśli odrobacza się pupila regularnie, to nie ma obawy, najczęściej nosicielami są nieodrobaczone jeszcze szczeniaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.