|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Seleniti super
wspaniale piszeszo córeczce ![]() Paulka przypomnij sue czasem z wasz wózkiem bo na all czy tablicy sama przypilnujesz ale czasem któtaś x nas może ogłoszenie w sklepie znaleźć albo lokalnej gazecie ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Seleniti >> super że wszyystko z Bianeczką w porządku
pewnie odetchnęłaś z ulgą,,, ja na połówkowe ide jutro, i ie ukrywam że sie boję... bardzo proszę o trzymanie kciukasów za nas...
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
piękne! nastepna udana wizyta!
|
#4175 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
mto napewno pomyłka, jaki wóżek tyle wazy??Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja dla pierwszego dziecka mam album właśnie, na roczek otrzymało |
||||||
|
|
|
#4176 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Seleniti sliczna córcia
miałam niespodziewaną wizytę siostrzy z dzieciakami, jestem padnięta ![]() nie wiem, skąd te dzieciaki biora tyle energii, żeby jeszcze to tylko biegały, ale do tego krzycza przy tym, małe diabły teraz się wyciszam do spania, bo jutro wczesnie wstaję, mam podróż do endo
|
|
|
|
#4178 |
|
Rozeznanie
|
Niki Seleni GRATULACJE
|
|
|
|
#4179 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, przyjmiecie jeszcze jedną zabłąkaną duszyczkę? Sto lat temu coś tam się udzielałam, ale potem miałam zawieruchę w pracy, obronę, święta i tak zleciało. Teraz mam nadzieję zostać już na stałe. Na pewno całości nie nadrobię, ale może ogarnę plus minus kto kogo w brzuchu ma ;-)
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
SElenity - uwielbiam czytać takie dobre wieści
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Zadomowienie
|
ilkas piękne
kasiab91 mam nadzieję, że bratu poszło wspaniale a jak tam choróbsko? Przeszło choć troszkę ? ![]() ab_cd oj biedna mam to samo, ale widzę, że taki urok raz lepiej raz gorzej, mam nadzieję, że u Ciebie z czasem będzie coraz lżej, wypoczywaj w miarę możliwości Carmenaa chyba bym umarła z przerażenia, mam nadzieję, że to się nie powtórzy ![]() Janeczko mam nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko w porządku, ściskam mocno , a powiedz mi, (chyba, że już pisałaś) czy w Twojej sytuacji będziesz miała zakładany szew? kasian życzę Ci Kochana, żebyś wyspała się prędzej niż w tym 2015 czy 16 i jak najmniej tak ciężkich nocek. A z Hanią już lepiej? Niki cieszę się bardzo ! serdecznie Ci gratuluję ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Serdecznie dziękuję Kochane Asiulka Złotko nie martw się wszystko będzie w porządku, bądź dobrej myśli, dzidziuś czuje, że się martwisz i smucisz, spróbuj się uśmiechnąć dla niego i rozwiać wszelkie obawy będzie dobrze, oczywiście również będą
|
#4183 |
|
Zadomowienie
|
Byłam sie przewietrzyc,wyprowadziła m psa i musiałam zaliczyc sklep po drodze..oczywiście po cos do picia,patrzalam na kubusia ale ręka poszła po colę w puszce :/ wypiłam cała od razu i nie zaspokojilam swojej zachcianki na gazowane :/ dopije woda pozniej :p
Zmykam sie kąpać i zrobie sobie masaż z oliwką dzis bo ostatnie dni na szybko wcieralam a nie wiem czy takie byle jakie smarowanie cos da w ogóle....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Monija super że wizyta udana i
aby jutro dzidzia się ujawniła ![]() Agaaga wydaje mi się że już zostanie na Helence :P Paulka bardzo fajny ten wózek ![]() Wiola u mnie też powiedział że nie na 100% :P Ale ja mam od początku przeczucie że dziewczynka będzie :P Asia za wizytę ![]() Musiałaś to wklejać?? Az ze śmiechu TŻ obudziłam ![]() Pallas 1. lepiej kupić body . 2.Co do jeansów i sweterków to mieliśmy kilka na 3-6m ![]() 3.Co do rodzaju to ja też stawiam bardziej na bawełnę 4.Body przez głowę jest proste w zakładaniu Trzeba tylko przestać się bać![]() Pomarańcza super że wizyta OK. i Pola potwierdzona ![]() Kaorlak ja ostatnio jadłam makrelę wędzoną ![]() Seleniti za wizytę Moja też ułożona główką w dół.mamaKtosia witaj z powrotem ![]() Widzę dziewczyny że robiłyście zakłady w sprawie płci u mojej dzidzi :P Wybraliśmy nawet imię Wstępnie będzie MAJA ![]() To jak laski tytuł ten sam tylko cz.V?? |
|
|
|
#4186 |
|
Zadomowienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1389298046.225042.jpg
A to fotka mojego mopa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4188 | |||
|
Rozeznanie
|
ja o tej porze też wstaję do pracy, ale jutro nie muszę, bo nadal na zwolnieniu
Cytat:
![]() Cytat:
super ![]() ![]() a w ogóle ja mam wrażenie, że te zdjęcia 3D wszystkie są takie same, moje dziecko wygląda tak jak wsyzstkie tutaj wstawione Cytat:
Byliśmy na badaniu serduszka i maleństwo ma je zdrowe
|
|||
|
|
|
#4189 |
|
Raczkowanie
|
Anulka nie chce rodzic w swojej miejscowosci bo po pierwsze przeraza mnie ten szpital, po drugie ma same negatywne opinie, po trzecie moja lekarka pracuje wlasnie w tym szpitalu w Wawie. Jest tam swietna kadra lekarzy i znam juz tamten szpital. W razie czego kolwiek wiem, ze tam bede miala swietna opieke. Tutaj niestety nie.
Seleniti super, ze coreczka zdrowiutka i ze zostala coreczka
|
#4190 |
|
Rozeznanie
|
Hej, ja tylko na chwilę, bo mi sieć padła
Podkradam z telefonu Także szybciutko...Dzidzia jest zdrowa, wszystko, jak należy (serduszko, kręgosłup, mózg, przepływy), waga 441g, termin z USG co do dnia pokrywa się z terminem z OM No i mam zięcia dla Kasian Teraz negocjujemy imię Ignaś czy Antoś! Szczęście Jakuba nie do opisania! Jutro Was nadrobię! Śpijcie dobrze - ja chyba nie zasnę z nadmiaru wrażeń!
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka super że z serduszkiem wszystko dobrze
![]() Magdi gratuluję udanej wizyty i potwierdzenia chłopaka
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
magdi no i super! ja jestem za antosiem! miłych negocjacji!
|
#4193 |
|
Zadomowienie
|
Na dobranoc jeszcze dzieło córy wam pokaże
ImageUploadedByWizaz Forum1389299355.842098.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4194 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki! Gratuluję córeczki! I piękne zdjęcia - to Twoja sesja?
Cytat:
Ignaś cudnie! Sama chciałam Ignasia, ale TŻ nie bardzo ;-) |
|
|
|
|
#4195 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
ale jestem dziś padnięta, byliśmy na większych zakupach w tesco i brzuch mnie aż rozbolał tyle się nachodziliśmy.. potem na szybko Igę do kąpania i padła ani się obejrzeliśmy , nie była z nami ale wariowała z dziadkami
![]() Maja się za to dziś mało rusza.. ale pocieszam się , że za wcześnie na regularne ruchy prawda? ![]() Nikii proszę o dopisanie usg 3d 24 stycznia, zdecydowaliśmy się jechać Cytat:
Cytat:
Cytat:
super!kciuki są! mój mąż wstaje o 4.20 ![]() Cytat:
Cytat:
hehe śliczne imię Majeczka Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I cieszę się, że Kubuś się cieszy, mam nadzieję że Olisiowi też przypasi brat nie siostra :p Ja zawsze marudziłam, że mam brata nie siostre ![]() Właśnie nasze mamy do końca nie wiedziały co tam w brzusiu noszą, masakra co nie ![]() Cytat:
![]() Wrócilim do domu, Tż wywalił słoik ze śledziami w oleju w lodówce i masakra jest w środku jak waniaje musiał być niedokręcony...A poza tym mam obsesje czyszczenia kibelka jak mamy gości Jak ktoś u nas jest to sama na własny kibel nie siadam, zaraz po wizytacji dezynfekuję, u mamy to samo Teraz też musiałam, w ciąży to w ogóle mi się nasiliła obsesja ![]() Uff jak dobrze pisać na sprawnym kompie
|
|
#4197 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Selenity bardzo się cieszę, ze Bianka tak pięknie i zdrowo rośnie
Zdjęcia są cudne A czemu to źle, ze jest ułożone główkowo? To chyba dobrze nie? Czy mi się już coś myli?? Dziękuję, ze pytasz o Hanię, no do końca nie jest lepiej, ma takie momenty, ze widać, że coś jej siedzi, a raczej słychać a nie umie odkaszlnąć. Do soboty na antybiotyku będzie, na szczeście już mi dobrze idzie podawanie lekarstw ![]() Karolak ja jadam wędzonego łososia, za innymi rybami w postaci wędzonej nie przepadam ![]() Asiulka będzie dobrze jutro, zobacz ile tu kciuków zaciśniętych ![]() Nikii bardzo ładne imię ![]() Magdi kochana Sylvunia świetne dzieło córy ![]() Niegrzeczna, za wcześnie za wcześnie, sama widziałaś, że ja prawie dwa dni Tosieńki nie czułam, ale dzisiaj nadrobiła i mamy usg tego samego dnia widzę ![]() Madziuula no masakra, a moja mama baaaardzo długo nie wiedziała, że ma bliźniaki! A to było 35 lat temu Obsesję doskonale rozumiem ale to goście nie powinni siadać na kibel u Was ![]() Dobrej nocy dziewczyny, oby dzisiejsza była lepsza niż wczorajsza |
|
|
|
#4199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ja mam wizytę u mojego ginka 29 stycznia a na 3d zdecydowaliśmy się też jechać bo z Igą nie byliśmy ![]() w sumie musimy jechać do Kalisza bo u nas w mieście nie ma nigdzie 3 d.. ale cóż raz nie zawsze. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

wspaniale piszeszo córeczce 

i Rysiu 

Poniżej zostawiam relację z wizyty i za chwilkę pójdę Was nadrabiać
mto napewno pomyłka, jaki wóżek tyle wazy??

mam to samo, ale widzę, że taki urok raz lepiej raz gorzej, mam nadzieję, że u Ciebie z czasem będzie coraz lżej, wypoczywaj w miarę możliwości 

Podkradam z telefonu 

musiał być niedokręcony...