Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku
Aldrin 7 25,93%
Kakusia 0 0%
Berenika_26 4 14,81%
agaaga89 2 7,41%
Ramona_85 0 0%
eweden 0 0%
Prowansja88 0 0%
Pradip 0 0%
Sola1 2 7,41%
pater86 6 22,22%
TroppoSensibile 0 0%
sylvuniaa84 0 0%
kamilla123 0 0%
beat@ 0 0%
NecroKitty 0 0%
Anteria 0 0%
Kucyk_Truskawkowy 1 3,70%
malin30 3 11,11%
alingles 0 0%
Monica80 0 0%
poziomkka 0 0%
Mala_Czarno_Biala 0 0%
Majkela12 1 3,70%
zaaaabcia 0 0%
Sylwia__88 1 3,70%
Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-09, 20:53   #2791
Monica80
Raczkowanie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja tak troszkę z innej beczki
Podpowiedzcie mi co zrobić bo zaczynam powoli panikować. Od wczoraj pobolewa mnie brzuch, konkretnie chodzi mi o to że z prawej strony zaraz tak na samym dole od wczoraj dość mocno mnie coś kłuje. Dziś od rana i tak co chwilę zakłuje raz mocniej a raz słabiej a wczoraj znowu jak się kąpałam i jak już wycierałam to nagle takie ukłucie że aż z bólu się w pół zgięłam i musiałam się chwilę aż wanny przytrzymać. I nie wiem co zrobić. Jechać na szpital żeby się upewnić że z dzidziolkiem wszystko w porządku czy nie panikować i poczekać do jutra. to takie nie przyjemne uczucie, i nie ma znaczenia czy siedzę czy leżę czy też stoję. boli w każdej pozycji
Wiesz lekarzem nie jestem i Cie nie badalam, ale jak na moje oko, to wydaje mi sie ze klucie na dole po prawej to bardziej na wyrostek wskazuje niz na to ze cos z ciaza. Jesli by mnie troszke pobolewalo poczekalabym do rana, ale jesli cie bardzo boli i masz przez to nie spac cala noc i sie denerwowac - lepiej pojechac teraz.

PS - chyba wszystkie na raz pisalysmy i chyba mamy podobne podejrzenia

DailyMoni- o życiu, o domu, o dzieciach, o mnie

Leoś
Natasha

Edytowane przez Monica80
Czas edycji: 2014-01-09 o 20:55
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 20:55   #2792
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

wyrostek na 100% nie bo 21 lat temu mi go wycięli więc chociaż ta opcja odpada. Ale męczy bo co się ruszę to zakłuje

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:03   #2793
Monica80
Raczkowanie

Beat musisz sama zdecydowac. ja wiem ze ja bym poczekala do nastepnego dnia, bo bole zwiazane ciaza odczuwalne sa bardziej jako te miesiaczkowe. Klucie w dole po prawej by mnie tak mnie niepokoilo raczej - ale to mnie. Jesli sie boisz i chcesz sie uspokoic to jedz.

Leoś
Natasha
Stary 2014-01-09, 21:17   #2794
Sola1
Zakorzenienie

Ja miałam kłucia bo bokach i to chyba jest związane z rozciąganiem. Ale nie było to intesywne, raczej lekko czułam i nie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu i niezależne od moich ruchów. Nie miałam jednak takiego kłucia dłużej niż jeden dzień. Ale czy to samo jest u Ciebie to nie mam pojęcia
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 21:19   #2795
beat@
Zakorzenienie

Monia, poczekam do jutra. Jak jutro będzie tak samo to podjadę dla swojego spokoju. Martwi mnie to troszkę ale staram się nie panikować. Za to małż to już kompletnie, ja do niego mówię że mnie boli a on na to do mnie, to jedź do szpitala na IP i dalej głowa w tableta i gra w angry birds ... faceci

Patrycja 28.06.2014

Stary 2014-01-09, 21:37   #2796
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Sola1dzięĸi za te normy. Jestem zdrowa

Bazile a może powlepiasz na pierwszą stronę takie informacje? Będą pod ręką.
No widzisz
Te normy faktycznie dobrze jeśli byłby na 1 stronie

Cytat:
A mi znowu mdłości wróciły Najgorzej jest wieczorami. Jak cały dzień jest ok tak minie godzina 20:00 a ja mam żołądek w gardle
Współczuję i rozumiem, tylko, że ja mam odwrotnie, bo rano. Zamieniamy się? Oczywiście dzisiaj jak myłam zęby, to całą poranną herbatkę zdążyłam zwrócić

Cytat:
Napisane przez czarno_biala1987 Pokaż wiadomość
A dziś kolęda
Odbębnić i mieć z głowy...
A jutro i nie mamy gdzie się ewakuować
Stary 2014-01-09, 21:41   #2797
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Współczuję i rozumiem, tylko, że ja mam odwrotnie, bo rano. Zamieniamy się? Oczywiście dzisiaj jak myłam zęby, to całą poranną herbatkę zdążyłam zwrócić

A jutro i nie mamy gdzie się ewakuować
O niee ja z rana to podziękuję bardzo. Teraz to i tak tylko wieczorkiem bo na początku ciąży to 24/4 więc teraz to w sumie pikuś choć drażniący.

U mnie też jutro "księciuniu" będzie kolędować Szkoda tylko że małż będzie jeszcze w pracy. teściu pójdzie do pracy i muszę z teściową go przywitać a już miałam nadzieję że mnie to ominie bo akurat mnie nie będzie w tym czasie w domu a tu proszę zaczyna od naszej klatki punkt 16:00

Patrycja 28.06.2014

Stary 2014-01-09, 22:01   #2798
Ania0104
Zakorzenienie

cześć
Chciała bym do Was dołączyć też zostanę mamusią
Jestem w 19 tc ... termin mam na 06.06
Marzyła mi się dziewczynka, ale od początku czułam, że to będzie chłopak no i będzie drugi synek

Jeśli chodzi o ruchy to coś tam czuję od paru dni, ale to takie delikatne pukanie ... moja mama się śmieje, ze mam za dużo mięśni ...
Mdłości już dawno mi minęły, ale za to straaasznie bekam jak bym butelkę sprężonego powietrza wypiła

Przy pierwszym synku miałam wanienkę na stelażu i bardzo się przydał. Przewijak leżał na komodzie i to też było bardzo wygodne.

Cytat:
Widzę, że szukamy podobnych Ja zakochałam się w Tako Jumper X 3 w 1, ale nie zamykam się na inne spełniające moje wymagania (skrętne i pompowane koła, regulowana rączka, osobno gondola i spacerówka + fotelik, żadne tam wielofunkcyjne spacerówki)...

miałam taki wózek Tako Jumper GT - i byłam z niego bardzo zadowolona ... i nadal będę go używała - jak tylko go odzyskam od szwagierki
Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
czarno_biala1987 Wózek jak dla mnie super, miałam czerwony. Teraz chciałam go odkupić od siostry, ale ona też w ciąży więc odpada. Ale jak każdy wózek ma też swoje minusy:
- ciężki (ale ja do pokonania miałam tylko 3 schody więc spoko)
- fotelik od kompletu chroni tylko od mandatu, raczej nie spełnia żadnych norm, nie ma gwiazdek
- jak masz zamontowaną spacerówkę i chcesz zrobić zakupy to jest bardzo mało miejsca żeby coś do tego kosza pod spodem wsunąć (wąska szczelina), tak samo z wyciąganiem
Jeżeli to Ci nie przeszkadza to polecam, bo wózek u mnie się sprawdził i ma dużo plusów i tak jak pisałam gdybym miała jeszcze do niego dostęp to na pewno bym go teraz używała
z wadami też się zgadzam

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 22:22   #2799
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monica80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny moja bratowa miala mdlosci caala ciaze, i caala ciaze wymiotowala. Nic jej niby nie dolegalo w sensie tarczyca czy cos.. Za to poród miala lajtowy
No to mogę się dalej męczyć z mdłościami

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ja proponuję poszperać po allegro wczoraj np. kupiliśmy zestaw ciuszków wcześniej popytałam o rozm. i mi podrasowały w tej przesyłce jest 42 szt ciuszków od 56-74 rozm. poniżej fotka
A mnie rozczulił ten kostium kąpielowy z truskawą

Cytat:
Napisane przez NecroKitty Pokaż wiadomość
U mnie na razie mało różowego, wolę się wstrzymać do tego 20t niż potem rozczarować, że małej coś urosło
Bardzo fajne, lubię takie

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Pokaże wam fotę mojego mopa
Jak by nie on to zalegała bym w domu na dobre a tak mam motywacje aby czasem wyjść
Ale czader i jaki zadbany. Rozbrajają mnie pieski z kucykami

Cytat:
Podpowiedzcie mi co zrobić bo zaczynam powoli panikować. Od wczoraj pobolewa mnie brzuch, konkretnie chodzi mi o to że z prawej strony zaraz tak na samym dole od wczoraj dość mocno mnie coś kłuje. Dziś od rana i tak co chwilę zakłuje raz mocniej a raz słabiej a wczoraj znowu jak się kąpałam i jak już wycierałam to nagle takie ukłucie że aż z bólu się w pół zgięłam i musiałam się chwilę aż wanny przytrzymać. I nie wiem co zrobić. Jechać na szpital żeby się upewnić że z dzidziolkiem wszystko w porządku czy nie panikować i poczekać do jutra. to takie nie przyjemne uczucie, i nie ma znaczenia czy siedzę czy leżę czy też stoję. boli w każdej pozycji
Jak Cię mocno to niepokoi i przede wszystkim boli, to jedź na IP, ale ja mam właśnie coś takiego co opisuje Sola1
Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja miałam kłucia bo bokach i to chyba jest związane z rozciąganiem. Ale nie było to intesywne, raczej lekko czułam i nie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu i niezależne od moich ruchów
Dostałam na to dzisiaj od lekarza 2x dziennie magnez i nospe.
-----------------------------
Jestem po wizycie i pewnie Was nie zaskoczę, będzie córeczka więc Bazile proszę o wpisanie na listę. Nad imieniem debatujemy
Więc jak na razie dziewczynki dominują na wątku.
Pan dr daje nam niby 100% pewności i nawet dostałam zdjęcie psitki
Tak dokładnie pan dr określił " o jaka ładna psitka"
Ja +2,5kg w miesiąc a brzucha ni ma. Dzisiaj śmiałam się w pracy, że idzie mi w plecy a nie w brzuch. Mam takie wałeczki, oponki
Gin wysyła mnie na zwolnienie, usilnie mnie do tego namawia, a ja jak na złość teraz nie mogę więc dostałam od niego wykład na temat jak to nie ma ludzi nie zastąpionych

A poza tym przed wejściem w poczekalni stare krowy podniosły mi ciśnienie (135/70), siedziało 5 bab, ja grzecznie pytam który teraz nr, bo ja mam X. Cisza, żadna nie ma nr. No to pytam jak to żadna z pań nie jest zapisana na godzinę, okazuje się, że żadna. A więc grzecznie siadam i czekam, lekarz wyjdzie i wchodzę z racji że mam nr. Drzwi się otworzyły i wtedy się zaczęło, okrążyły go jak sroki, że ta ma receptę, ta zwolnienie, a ta skierowanie. Ok też tak czasem robiłam, ale to podchodzi się do lekarza informuje o tym i pan dr sam prosi. A te stare małpy do mnie, że jest kolejka, że przyszłam jako szósta i że mam czekać w kolejce. to kuźwa po co te nr.Dwie się wśliznęły przede mnie, a mi ciśnienie skacze, w końcu lekarz też nie wytrzymał i zapytał, która z pań ma nr. To w końcu udało mi się wejść. Lekarz do mnie co ja taka nerwowa, to ja mu opowiadam jakie sceny są przed gabinetem, a on do mnie żebym się następnym razem pchała do drzwi. Tylko, ze ja tak nie umiem, tzn. nie umiem walczyć jak te krowy Dupe mi objechały w poczekalni , no bo nie weszłam zgodnie z ich kolejką i myślały, że tego nie słyszę.
No ale w nagrodę na te moje skołatane nerwy było niespodziewane usg, bo pan dr sam był ciekawy, kto mieszka u mnie bebzolku

Teraz idę grzecznie spać. Dobrej nocki

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
cześć
Witamy

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

A i nie pogratulowałam nowych tygodni, widziałam kilka magicznych 17 i jedną 18
To teraz na pewno dobranoc
Stary 2014-01-10, 07:02   #2800
Aldrin
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ja proponuję poszperać po allegro wczoraj np. kupiliśmy zestaw ciuszków wcześniej popytałam o rozm. i mi podrasowały w tej przesyłce jest 42 szt ciuszków od 56-74 rozm. poniżej fotka

co do ruchów to ja czułam w tą środę 2 pyknięcia za 2 dni łaskotanie później znów puknięcie i teraz spokój :/

A wkleisz zdjęcia ciuszków bardzo lubię oglądać
fajne te ubranka

Cytat:
Też ostatnio patrzyłam na allegro ale jakoś nie jestem przekonana do tych zestawów

U mnie na razie mało różowego, wolę się wstrzymać do tego 20t niż potem rozczarować, że małej coś urosło
znam taki przypadek z bliskiej rodziny.... ubranka śliczne

Cytat:
Widzę, że szukamy podobnych Ja zakochałam się w Tako Jumper X 3 w 1, ale nie zamykam się na inne spełniające moje wymagania (skrętne i pompowane koła, regulowana rączka, osobno gondola i spacerówka + fotelik, żadne tam wielofunkcyjne spacerówki)...

o widze, że tako na tapecie to ja czekam na opienie mamuś które użytkowały

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość

Miałam ten wózek, napiszę o nim więcej później, bo teraz muszę Groszka położyć spać
Super to czekam również

Cytat:
cześć
Marzyła mi się dziewczynka, ale od początku czułam, że to będzie chłopak no i będzie drugi synek

Jeśli chodzi o ruchy to coś tam czuję od paru dni, ale to takie delikatne pukanie ... moja mama się śmieje, ze mam za dużo mięśni ...
Mdłości już dawno mi minęły, ale za to straaasznie bekam jak bym butelkę sprężonego powietrza wypiła

Przy pierwszym synku miałam wanienkę na stelażu i bardzo się przydał. Przewijak leżał na komodzie i to też było bardzo wygodne.

miałam taki wózek Tako Jumper GT - i byłam z niego bardzo zadowolona ... i nadal będę go używała - jak tylko go odzyskam od szwagierki

z wadami też się zgadzam
Witaj
Stary 2014-01-10, 07:07   #2801
__Sylwia__88
Zadomowienie

bluesky89 Ja w poprzednim mieszkaniu miałam półmatowe jasno popielate płytki w kuchni w nie były one zbyt dobrym rozwiązaniem. Jak to w kuchni- brud na nich było non stop widać. Chwila po umyciu już plamy były. A jeszcze mamy psa to już wogóle plamy gwarantowane. Dołączam zdjęcie kuchni. Białe meble- owszem super sprawa. Jeszcze te lakierowane są łatwe w utrzymaniu czystości.

Ania0104 Witaj wśród czerwcowych mamuś. Zazdroszczę Ci daty porodu, wypada w moje urodziny.

majkela12 Gratulacje udanej wizyty i gratulacje dziewczynki. A co do starych małp w kolejce do lekarza to nic mi tak nie podnosi ciśnienia jak takie dewoty co mają całe dnie wolne, idą do lekarza z nudów, szukają problemu na siłe, a lekarz musi wysłuchiwać ich bzdurnych problemów. I stąd biorą się kolejki do lekarza. Nie mówię że wszyscy do lekarza chodzą z nudów, ale ja jak nie mam poważnego problemu to z katarem i kaszlem nie ide.na A jak masz wyznaczoną godzinę to ja bym nawet się nie zastanawiałą tylko wchodziła do gabinetu. Dziś mi się nawet śniło żę do spowiedzi poszłam, weszłam w połowę mega kolejki i zaczął się najazd na mnie. Wtedy ja wyciągnełam asa z rękawa- kartę ciąży i wszystkim gęby zatkało. Ale to tylko sen.

-------------------------------------------
A mnie też od wczoraj troszkę brzuch pobolewa. Czekam na kuriera z przesyłką z apteki, i wracam do brania magnezu. Może to przez to że przerwałam jego zażywanie.

A i fajny gadżet można od wczoraj kupić w biedronce. Pojemnik na leki dzięki niemu nie zapomnimy o dawce leku czy witamin. Super sprawa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07392.jpg (24,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2_Promocje_20131222_99_15.jpg (74,4 KB, 21 załadowań)

26.10.2013

Jesteś z nami
http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png

Wybieram NOWOŚCI z mikroperełkami!
__Sylwia__88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 07:30   #2802
NecroKitty
Wtajemniczenie

Ale mi się beznadziejnie dzień zaczął. Od tygodnia ktoś nam windę psika jakimiś śmierdzącymi babcinymi perfumami, udusić się można a ja to już w ogóle zielona wychodzę dzisiaj przyłapałam delikwentkę, i usłyszałam że to przez mojego psa bo leje w windzie i śmierdzi tyle, że mój pies od pół roku sika tylko na dworze i nie miała żadnej wpadki a to ja z nią wychodzę. Jeszcze jeden taki numer to zadzwonię do przewodniczącej wspólnoty, niech z nią gadają
Dodatkowo kurier mnie po 7 obudził, oni serc nie mają. Przyszły mi spodnie ciążowe i oczywiście są za wielkie muszę zwęzić w nogawkach i na tyłku. Taki plus że z grubszego fajnego dżinsu i na gumce, więc do końca ciąży będą dobre.

Cytat:
Jestem po wizycie i pewnie Was nie zaskoczę, będzie córeczka więc Bazile proszę o wpisanie na listę.
Ale mamy wysyp dziewczynek, to już 4-5? GRATULACJE

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
A mnie też od wczoraj troszkę brzuch pobolewa. Czekam na kuriera z przesyłką z apteki, i wracam do brania magnezu. Może to przez to że przerwałam jego zażywanie.
Ja też wróciłam do magnezu i po 2 dniach brzuch się uspokoił

Ania0104 witaj
Stary 2014-01-10, 08:26   #2803
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:

Ale mamy wysyp dziewczynek, to już 4-5?
no to czas teraz na chłopaków, żeby jakaś równowaga była
mi się dzisiaj śniło USG i że był siusiak bardzo widoczny udokumentowany zdjeciem - ciekawe co będzie w rzeczywistości
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:34   #2804
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Bede miała synka!!!!
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:35   #2805
Monica80
Raczkowanie

bluesky89 ja teraz mam plytki odziedziczone po poprzednim wlascicielu, ale w naszym meiszkaniu w Polsce mielismy super plyty w kuchni i przedpokoju. One byly lekko chropowate (ale nie szorstkie, w dotyku przyjemne) i kolor na nich byl taki jakby pomieszac piasek, gdzieniegdzie jasniejsze, gdzieniegdzie ciemniejsze. Idealne jesli chodzi o niewidocznosc zabrudzen

mam tylko takie zdjecie mam nadzieje ze cos widac.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mieszk0001.jpg (39,5 KB, 30 załadowań)

Leoś
Natasha
Stary 2014-01-10, 08:37   #2806
Rybka12321
Raczkowanie

Cytat:
wyrostek na 100% nie bo 21 lat temu mi go wycięli więc chociaż ta opcja odpada. Ale męczy bo co się ruszę to zakłuje
Ja też mam takie bóle i też wyrostek wycinany 21 lat temu Lekarz mi powiedział, że to pewnie zrosty z macicą i prawdopodobnie będzie mnie tak boleć. Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie ok i lekarz Cię uspokoi.

Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za ciepłe słowa Nawet nie wiecie, jak dużo one mi dały Moje plamienie to uraziłam się wkładając tabletkę, więc na razie staram się nie niepokoić.

Poza tym doszłam do wniosku, że nie mogę się tak ciągle zamartwiać, muszę zająć czymś głowę i myśleć pozytywnie, bo inaczej zwariuję.

I tym sposobem zaczęłam się edukować od Was na temat wyprawki

Acha, u mnie kolęda była 2 grudnia, a w zeszłym roku jakoś na koniec listopada

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Bede miała synka!!!!

Rzeczywiście wysyp u nad dziewczynek Dobrze, że jakieś chłopaki się trafiają
Rybka12321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 08:41   #2807
Monica80
Raczkowanie

Cytat:
Bede miała synka!!!!

gratulacje!! Chopaczki to słodziaczki!

Leoś
Natasha
Stary 2014-01-10, 08:42   #2808
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Bede miała synka!!!!

Stary 2014-01-10, 08:47   #2809
__Sylwia__88
Zadomowienie

Cytat:
Bede miała synka!!!!
Super

26.10.2013

Jesteś z nami
http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png

Wybieram NOWOŚCI z mikroperełkami!
__Sylwia__88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 09:01   #2810
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Bede miała synka!!!!
ja czuje że u mnie też bedzie synuś

tylko teraz Natan czy Nataniel?

http://allegro.pl/listing/user/listi...2&us_id=660857
co sadzicie o sprzedawcy i tych ciuszkach? ale tylko 56 r
Stary 2014-01-10, 09:14   #2811
NecroKitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
no to czas teraz na chłopaków, żeby jakaś równowaga była
mi się dzisiaj śniło USG i że był siusiak bardzo widoczny udokumentowany zdjeciem - ciekawe co będzie w rzeczywistości
Ja mam udokumentowany zdjęciem brak siusiaka Pan doktor 5 minut Tż-towi tłumaczył, że to coś sterczące to nie siusiak

Obejrzałam sobie jeszcze raz filmik z USG i się rozczuliłam, jutro zobaczę znowu moją złośnicę

Kucyk_Truskawkowy
gratulacje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg capture-20140110-100954.jpg (26,7 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez NecroKitty
Czas edycji: 2014-01-10 o 09:23
NecroKitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 09:23   #2812
Rybka12321
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam udokumentowany zdjęciem brak siusiaka Pan doktor 5 minut Tż-towi tłumaczył, że to coś sterczące to nie siusiak
Mi też lekarz musi różne części tłumaczyć, bo ja zazwyczaj mało widzę na usg

Przypomniało mi się, że kilka stron wcześniej wspominałyście o mdłościach i wymiotach, a ja właśnie wróciłam z wc i chciałam tylko dodać, że w 17t5d też nadal mam mdłości, wymioty rzadziej, ale mam.
Stary 2014-01-10, 10:02   #2813
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczyny Ale jestem szczęśliwa. 200gram waży mój synek Czyli jak na 19 tydzień No i położna spokojnie detektorem tętno znalazła
Nie mam już krwiaka ale za to zrobił mi się polip doczesnowy...

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość

Pokaże wam fotę mojego mopa
Jak by nie on to zalegała bym w domu na dobre a tak mam motywacje aby czasem wyjść
Załącznik 5538299

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cudna psinka Uwielbiam zwierzątka. Chciałabym jeszcze jednego kota i pieska wziąć.

Cytat:
Dziewczynki ja tak troszkę z innej beczki
Współczuje bóli. Wiem jakie to stresujące. Ja bym pojechała na IP dla świętego spokoju.

Ania0104 witaj

majkela12
gratuluje córeczki

sylvuniaa84 Nataniel mi się bardziej podoba

Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy
Czas edycji: 2014-01-10 o 10:05
Stary 2014-01-10, 10:13   #2814
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje dziewczyny Ale jestem szczęśliwa. 200gram waży mój synek Czyli jak na 19 tydzień No i położna spokojnie detektorem tętno znalazła
Nie mam już krwiaka ale za to zrobił mi się polip doczesnowy...

Strasznie szybko poznałaś płeć, tylko pogratulować
Stary 2014-01-10, 10:13   #2815
bazile
Zadomowienie

Cytat:
cześć
witaj i dla porzadku juz jestes na 1 stronie,jesli chcesz to podaj cos wiecej to dopisze.
Cytat:
Jestem po wizycie i pewnie Was nie zaskoczę, będzie córeczka
gratulacje!
Cytat:
Bede miała synka!!!!
i kolejne gratulacje,juz zrobilam wpis na 1 stronie.

bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 10:26   #2816
Rybka12321
Raczkowanie

Dziewczyny jako że dziś na tapecie wózki, to i ja sobie popatrzyłam na internecie I przy okazji dowiedziałam się, że gondola, to jest ten głęboki wózek, a całe życie myślałam, że to ten fotelik to jakaś gondola do przenoszenia dziecka O mamo... ale wstyd

A przy okazji pytanie, co się do takiej gondoli kładzie na dno, bo dziecko się na coś kładzie prawda- zwykły kocyk, czy jest coś specjalnego?
Stary 2014-01-10, 10:35   #2817
NecroKitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
i kolejne gratulacje,juz zrobilam wpis na 1 stronie.
To ja też proszę o wpisanie dziewczynki; skoro lekarz twierdził że na 100% to już mu uwierzę
Stary 2014-01-10, 10:43   #2818
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rybka12321 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jako że dziś na tapecie wózki, to i ja sobie popatrzyłam na internecie I przy okazji dowiedziałam się, że gondola, to jest ten głęboki wózek, a całe życie myślałam, że to ten fotelik to jakaś gondola do przenoszenia dziecka O mamo... ale wstyd

A przy okazji pytanie, co się do takiej gondoli kładzie na dno, bo dziecko się na coś kładzie prawda- zwykły kocyk, czy jest coś specjalnego?
sama sie zastanawiałam co sie kładzie do gondoli,ale głupio mi było sie babki w sklepie zapytac
Stary 2014-01-10, 10:53   #2819
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Strasznie szybko poznałaś płeć, tylko pogratulować
Noo
Teraz będzie się trudno powstrzymać przed kupnem ubranek
Stary 2014-01-10, 10:55   #2820
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Noo
Teraz będzie się trudno powstrzymać przed kupnem ubranek

oj tam zawsze można na jakieś małe zakupy się wybrać już

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości