|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku | |||
Aldrin |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 25,93% |
Kakusia |
0 | 0% |
Berenika_26 |
4 | 14,81% |
agaaga89 |
2 | 7,41% |
Ramona_85 |
0 | 0% |
eweden |
0 | 0% |
Prowansja88 |
0 | 0% |
Pradip |
0 | 0% |
Sola1 |
2 | 7,41% |
pater86 |
6 | 22,22% |
TroppoSensibile |
0 | 0% |
sylvuniaa84 |
0 | 0% |
kamilla123 |
0 | 0% |
beat@ |
0 | 0% |
NecroKitty |
0 | 0% |
Anteria |
0 | 0% |
Kucyk_Truskawkowy |
1 | 3,70% |
malin30 |
3 | 11,11% |
alingles |
0 | 0% |
Monica80 |
0 | 0% |
poziomkka |
0 | 0% |
Mala_Czarno_Biala |
0 | 0% |
Majkela12 |
1 | 3,70% |
zaaaabcia |
0 | 0% |
Sylwia__88 |
1 | 3,70% |
Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cytat:
PS - chyba wszystkie na raz pisalysmy i chyba mamy podobne podejrzenia ![]() Edytowane przez Monica80 Czas edycji: 2014-01-09 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
wyrostek na 100% nie bo 21 lat temu mi go wycięli więc chociaż ta opcja odpada. Ale męczy bo co się ruszę to zakłuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Raczkowanie
|
Beat musisz sama zdecydowac. ja wiem ze ja bym poczekala do nastepnego dnia, bo bole zwiazane ciaza odczuwalne sa bardziej jako te miesiaczkowe. Klucie w dole po prawej by mnie tak mnie niepokoilo raczej - ale to mnie. Jesli sie boisz i chcesz sie uspokoic to jedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam kłucia bo bokach i to chyba jest związane z rozciąganiem. Ale nie było to intesywne, raczej lekko czułam i nie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu i niezależne od moich ruchów. Nie miałam jednak takiego kłucia dłużej niż jeden dzień. Ale czy to samo jest u Ciebie to nie mam pojęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
Zakorzenienie
|
Monia, poczekam do jutra. Jak jutro będzie tak samo to podjadę dla swojego spokoju. Martwi mnie to troszkę ale staram się nie panikować. Za to małż to już kompletnie, ja do niego mówię że mnie boli a on na to do mnie, to jedź do szpitala na IP i dalej głowa w tableta i gra w angry birds ... faceci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Te normy faktycznie dobrze jeśli byłby na 1 stronie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jutro ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też jutro "księciuniu" będzie kolędować ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2798 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Chciała bym do Was dołączyć ![]() ![]() Jestem w 19 tc ... termin mam na 06.06 ![]() Marzyła mi się dziewczynka, ale od początku czułam, że to będzie chłopak ![]() ![]() Jeśli chodzi o ruchy to coś tam czuję od paru dni, ale to takie delikatne pukanie ... moja mama się śmieje, ze mam za dużo mięśni ![]() Mdłości już dawno mi minęły, ale za to straaasznie bekam ![]() ![]() Przy pierwszym synku miałam wanienkę na stelażu i bardzo się przydał. Przewijak leżał na komodzie i to też było bardzo wygodne. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
----------------------------- Jestem po wizycie i pewnie Was nie zaskoczę, będzie córeczka ![]() ![]() ![]() ![]() Więc jak na razie dziewczynki dominują na wątku. Pan dr daje nam niby 100% pewności i nawet dostałam zdjęcie psitki ![]() Tak dokładnie pan dr określił " o jaka ładna psitka" ![]() Ja +2,5kg ![]() ![]() Gin wysyła mnie na zwolnienie, usilnie mnie do tego namawia, a ja jak na złość teraz nie mogę ![]() ![]() A poza tym przed wejściem w poczekalni stare krowy podniosły mi ciśnienie (135/70) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ale w nagrodę na te moje skołatane nerwy było niespodziewane usg, bo pan dr sam był ciekawy, kto mieszka u mnie bebzolku ![]() Teraz idę grzecznie spać. Dobrej nocki ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Witamy ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- A i nie pogratulowałam nowych tygodni ![]() ![]() ![]() To teraz na pewno dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Zadomowienie
|
bluesky89 Ja w poprzednim mieszkaniu miałam półmatowe jasno popielate płytki w kuchni w nie były one zbyt dobrym rozwiązaniem. Jak to w kuchni- brud na nich było non stop widać. Chwila po umyciu już plamy były. A jeszcze mamy psa to już wogóle plamy gwarantowane. Dołączam zdjęcie kuchni. Białe meble- owszem super sprawa. Jeszcze te lakierowane są łatwe w utrzymaniu czystości.
Ania0104 Witaj wśród czerwcowych mamuś. Zazdroszczę Ci daty porodu, wypada w moje urodziny. majkela12 Gratulacje udanej wizyty i gratulacje dziewczynki. A co do starych małp w kolejce do lekarza to nic mi tak nie podnosi ciśnienia jak takie dewoty co mają całe dnie wolne, idą do lekarza z nudów, szukają problemu na siłe, a lekarz musi wysłuchiwać ich bzdurnych problemów. I stąd biorą się kolejki do lekarza. Nie mówię że wszyscy do lekarza chodzą z nudów, ale ja jak nie mam poważnego problemu to z katarem i kaszlem nie ide.na A jak masz wyznaczoną godzinę to ja bym nawet się nie zastanawiałą tylko wchodziła do gabinetu. Dziś mi się nawet śniło żę do spowiedzi poszłam, weszłam w połowę mega kolejki i zaczął się najazd na mnie. Wtedy ja wyciągnełam asa z rękawa- kartę ciąży i wszystkim gęby zatkało. Ale to tylko sen. ------------------------------------------- A mnie też od wczoraj troszkę brzuch pobolewa. Czekam na kuriera z przesyłką z apteki, i wracam do brania magnezu. Może to przez to że przerwałam jego zażywanie. A i fajny gadżet można od wczoraj kupić w biedronce. Pojemnik na leki dzięki niemu nie zapomnimy o dawce leku czy witamin. Super sprawa.
#2802 | ||
Wtajemniczenie
|
Ale mi się beznadziejnie dzień zaczął. Od tygodnia ktoś nam windę psika jakimiś śmierdzącymi babcinymi perfumami, udusić się można a ja to już w ogóle zielona wychodzę
![]() ![]() ![]() Dodatkowo kurier mnie po 7 obudził, oni serc nie mają. Przyszły mi spodnie ciążowe i oczywiście są za wielkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ania0104 witaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Zakorzenienie
|
no to czas teraz na chłopaków, żeby jakaś równowaga była
![]() mi się dzisiaj śniło USG i że był siusiak bardzo widoczny udokumentowany zdjeciem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
Zakorzenienie
|
Bede miała synka!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Raczkowanie
|
bluesky89 ja teraz mam plytki odziedziczone po poprzednim wlascicielu, ale w naszym meiszkaniu w Polsce mielismy super plyty w kuchni i przedpokoju. One byly lekko chropowate (ale nie szorstkie, w dotyku przyjemne) i kolor na nich byl taki jakby pomieszac piasek, gdzieniegdzie jasniejsze, gdzieniegdzie ciemniejsze. Idealne jesli chodzi o niewidocznosc zabrudzen
![]() mam tylko takie zdjecie mam nadzieje ze cos widac. |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za ciepłe słowa ![]() ![]() Poza tym doszłam do wniosku, że nie mogę się tak ciągle zamartwiać, muszę zająć czymś głowę i myśleć pozytywnie, bo inaczej zwariuję. I tym sposobem zaczęłam się edukować od Was na temat wyprawki ![]() Acha, u mnie kolęda była 2 grudnia, a w zeszłym roku jakoś na koniec listopada ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- ![]() ![]() Rzeczywiście wysyp u nad dziewczynek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Zadomowienie
|
![]() |
#2810 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() tylko teraz Natan czy Nataniel? http://allegro.pl/listing/user/listi...2&us_id=660857 co sadzicie o sprzedawcy i tych ciuszkach? ale tylko 56 r
#2811 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Obejrzałam sobie jeszcze raz filmik z USG i się rozczuliłam, jutro zobaczę znowu moją złośnicę ![]() Kucyk_Truskawkowy gratulacje ![]() Edytowane przez NecroKitty Czas edycji: 2014-01-10 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przypomniało mi się, że kilka stron wcześniej wspominałyście o mdłościach i wymiotach, a ja właśnie wróciłam z wc i chciałam tylko dodać, że w 17t5d też nadal mam mdłości, wymioty rzadziej, ale mam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam już krwiaka ale za to zrobił mi się polip doczesnowy... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ania0104 witaj ![]() majkela12 gratuluje córeczki ![]() ![]() sylvuniaa84 Nataniel mi się bardziej podoba ![]() Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy Czas edycji: 2014-01-10 o 10:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie szybko poznałaś płeć, tylko pogratulować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gratulacje! i kolejne gratulacje,juz zrobilam wpis na 1 stronie.
![]() |
#2816 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jako że dziś na tapecie wózki, to i ja sobie popatrzyłam na internecie
![]() ![]() ![]() A przy okazji pytanie, co się do takiej gondoli kładzie na dno, bo dziecko się na coś kładzie prawda- zwykły kocyk, czy jest coś specjalnego? |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Wtajemniczenie
|
To ja też proszę o wpisanie dziewczynki; skoro lekarz twierdził że na 100% to już mu uwierzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2819 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam zawsze można na jakieś małe zakupy się wybrać już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.