|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2792 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Hej wszystkim
![]() Nie dam rady nadrobić 2 dniowych zaległości (ile tych stron się narobiło ). Ogólnie do poniedziałkowej obrony przeżywam największy stres życia, pomimo to nadal mam chęci do ćwiczeń, więc ogromnie się z tego powodu cieszę wczoraj nie dałam rady poćwiczyć, za to obyło się bez żadnego grzesznego jedzenia Gratuluje każdej, która się wczoraj i dzisiaj nie obijała ![]() ![]() Jutro rano zrobię podsumowanie z tygodnia i potem już tylko nauka, nauka, nauka... ![]() Dobranoc wszystkim ![]() Dzisiaj melduje: Mel B pośladki Jillian Michaels 30 day shred
|
#2793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam Cie, że masz czas by ćwiczyć i ładnie jeść. Ja bym umierała ze strachu i pewnie pocieszała się słodkim. A z obroną na pewno dasz radę .A ja jestem w ciemnej nie umiem. Coś tam czytam, ale żeby napisać to jutro to słabo.. Jest nadzieja, że zaliczy mi za obecność na wykładzie. Jest nadzieja, że trafię na fajne pytania + coś się ściągnie. A ogólnie to czuję, że będzie Nastawiam budzik na 5 i jeszcze się może coś douczę.Dobranoc
|
|
|
#2794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Padam... cały dzień w kuchni
zachciało mi się gości Cytat:
i dorwałam ostatni szampon z Barwy za 1,99 zł i jeszcze odżywkę w spray'u Schauma kupiłam bo była w promocji ![]() Cytat:
będziemy tu czekać na Ciebie nasz wątek jest nieśmiertelny trzymam za Ciebie ![]() Cytat:
![]() gratuluję rekordu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2796 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weźcie przestańcie! Dżonka super laska z Ciebie, a będzie jeszcze większa Cytat:
jeszcze jakiś czas temu pisałaś, że jesteś zadowolona ze swojego ciała, z widoku w lustrze a teraz piszesz jakbyś była hipopotamem... może Ci przybyło tu i ówdzie, ale nie pisz, że "dużo Ciebie" bo jakoś ciężko w to uwierzyć... i ogarnij wreszcie swoje jedzenie i nie funduj organizmowi takich ciągłych huśtawek... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To trzymam kciuki za plan
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#2797 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. też mam randkę TŻ mnie zabiera do kina w niedzielę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ale niewiele jesteś na plusie po tych wojażach ![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo a za obronę trzymam kciuki Melduję ćwiczenia ![]() -Jillian Michaels: Shred it With Weights Workout- Level 1 -8 min arms -400 brzuszków -200 podskoków na skakance -150 wspięć na palce -120 nożyc pionowych -70 nożyc poziomych -70 skrętoskłonów -60 skłonów w rozkroku -60 przysiadów -Cool Down z Mel B I pół dnia w kuchni na nogach padam...
|
|||||
|
|
|
#2798 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny potrzebuje pomocy... I to pilnej. Nie chodzi o wagę... Nie.spalam całą noc... Nie mogę sie wyzalic tutaj...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już po śniadaniu i lecę do pracy. Dziś daruje sobie silownie i pójdę z Małym na próbę jaselek i potem się poucze...zostały mi 4 dni... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2800 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co dobrego zrobiłaś? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzien dobry Miałam wstać o 5 sie uczyć, taaaak dopiero wstalam. Czuje masakrę dzis. Jestem na siebie troche zła ale nieważne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Heroinka Jesteś szalona! kłaski: ![]() Znowu impreza? ![]() Ja już od ponad 2 godzin na nogach, na śniadanie migdalowa owsianka, a teraz siedzę na wykładzie ![]() Jeszcze 2,5 godz i weekend Miłego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
heja
byłam wczoraj w tym klubie i było zayyyye.biście. Wytańczyłam się, super muzyka + do tego 3 piwa ale myślę, że ok, bo przecież trzeba uzupełniać płyny co nie?![]() aaa i gość przesunął ten projekt na przyszły tydzień, bo ktoś tam coś tam, dlatego nie mam dzisiaj Jem owsiankę z bananem, uzupełniam witaminy, bo chyba coś mnie wczoraj przewiało, jak wracałam, a na piechotę szłyśmy jakieś 35 min. |
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
hej ja juz na uczelni chce weekend
|
|
|
|
#2804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybaczamy piwka bo wytańczyłas te kalorie ![]() Ja juz po egzaminie.. Nie patrzył na listę obecności ale.. Cały egzamin przesiedział na dole auli. Pytania były 3, ktore opracowalam sobie w domu wiec wiadomo o co chodzi powinno byc dobrze! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wytańczone, wytańczone, potem spacer długo zamiast mpk, ale właśnie doszłam do wniosku, że spierniczyłam misję 21 ładnych dni
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
Miałam się pochwalić 8 dniowymi efektami
![]() Jestem trochę zdziwiona, że zeszło aż tak dużo, mierzyłam się nawet 3x ![]() Waga 63,8 (-2 kg) Biust 85 cm (-1 cm) Talia 68 cm (-4 cm) Brzuch 84 cm (-4 cm) Biodra 90 cm (-5 cm) Pupa 98 cm (- 3 cm) Udo najszersze miejsce 57 cm (-1 cm) Udo najwęższe miejsce 39 cm (-2 cm) Śniadanko już za mną, zaraz kawka i nauka miłego dnia ![]()
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anns Nieźle Ci się udało ![]() Aga Piwka wytanczylas, więc nie ma źle ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2808 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Mnie jakiś wirus dopadł bo mi się cały czas w żołądku przelewa, ogólnie zasnąć nie mogłam wczoraj bo tak mnie serce bolało
![]() Muszę odpocząć troszkę bo mnie wszystko męczy, a najbardziej to myśli. Teraz się zbieram do Rossmana. |
|
|
|
#2809 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44530682]Hej. Mnie jakiś wirus dopadł bo mi się cały czas w żołądku przelewa, ogólnie zasnąć nie mogłam wczoraj bo tak mnie serce bolało ![]() Muszę odpocząć troszkę bo mnie wszystko męczy, a najbardziej to myśli. Teraz się zbieram do Rossmana.[/QUOTE] Zdrowka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Anns nic nie jadłam, zjadłam ładną kolację w domu, a potem piwa, tańce i spacer
![]() Traxx bidulko ja się czuję koszmarnie, jestem niewyspana strasznie![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- kurcze widziałam świetną koszulę w mohito w sklepie online, ale patrzę już ją wyprzedali
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Chce mi się płakać...tak o...
Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2812 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
alkohol-tak, ale nie 3 razy w tygodniu, ale jak raz na jakiś czas gdzieś wyjdziesz, to nic się nie stanie Kupiłam sobie łososia na najbliższe 2-3 dni ![]() Teraz zabieram się za robienie 2 śniadania i sprzątanie, jak kumpela skończy zajęcia to dojadę do niej i w bibliotece będziemy ogarniać projekt i takie tam ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
), więc nie ma smutania, bywało gorzej przecież
|
|
|
#2813 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
szalona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień doberek ![]() śniadanie zjedzone zaraz się trzeba wziąć za ćwiczenia
|
|
|
#2814 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam o 8 jestem trochę niedociumana ![]() Dzięki Sałatkę jarzynową, śledzie po kaszubsku, jajka faszerowane pieczarkami, galaretę drobiową z warzywami sernik upiekłam i właśnie zaczęłam przygotowywać farsz na paszteciki drobiowe z mięsem No Cytat:
kalorie z piwa na bank spalone super, że było fajnie Cytat:
no to się fajnie złożyło ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44530682]Hej. Mnie jakiś wirus dopadł bo mi się cały czas w żołądku przelewa, ogólnie zasnąć nie mogłam wczoraj bo tak mnie serce bolało
![]() Muszę odpocząć troszkę bo mnie wszystko męczy, a najbardziej to myśli. Teraz się zbieram do Rossmana.[/QUOTE] Ojejj... zdrówka Kochana A co zamierzasz kupować w Rossmanie? ![]() Cytat:
i chyba zamówię kiedyś ją mierzyłam, ale jak poszłam drugi raz to już wykupili Eeeejjjj, łepek do góry! Nie ma dołowania się zobacz, wiosna a oknem, ptaszki ćwierkają ![]()
|
|
|
|
|
#2816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie już 18 więc mam weekend ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44530682]Hej. Mnie jakiś wirus dopadł bo mi się cały czas w żołądku przelewa, ogólnie zasnąć nie mogłam wczoraj bo tak mnie serce bolało ![]() Muszę odpocząć troszkę bo mnie wszystko męczy, a najbardziej to myśli. Teraz się zbieram do Rossmana.[/QUOTE] Uuu biedna Robiłaś badania hormonalne? Ja przy rozregulowanych hormonach mam teraz takie wahania, że dramat Łosoś Ja byłam dziś w CRF ale łosoś 50zł za 0,5kgZa to kupiłam tofu - zamierzam mieć do niego 3 podejścia -które to już ? Wcześniej zawsze lądowało w koszu ale teraz znalazłam 3 przepisy, które mogą być nie najgorsze![]() Melduję: 26 dzień A6W 10min mel pośladki spacer 3km z 10kg reklamówką (okazało się, że wysiadłam o jeden przystanek za wcześnie )
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinko ma takie zdobienia na kołnierzu, guziki zapinane z tyłu, kolor kość słoniowa no świetna:love,a że zbliżają się egzaminy to by się przydała, a jak na złość już nie ma
![]() Sikorko ja Cię podziwiam i sądzę, że nie tylko ja nigdy nie jadłam tego tofu i raczej nie zamierzam
|
|
|
|
#2818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za ćwiczenia. Ja dziś dźwigałam pare metrów 6ściopak wody i takie to ciężkie było a jeszcze jest taki wiatr, że mi czapkę zwiewało z głowy ![]() Zmiksowałam na drugie śniadanie sobie awokado z 2 bananami, miodem i kakao (wyszło wlaśnie coś jak nutella druga połówka tradycyjnie z mozarellą Dziś na obiad sałatka z łososiem, a na podwieczorem marchewki z pomarańczą i może twarogiem. Kolacja białkowa. Będzie idealnie. Lecę do biblioteki, potem będę sprzątać, a wieczorem się uczyć )Miłego dnia
|
|
|
#2819 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() za ćwiczenia!Cytat:
Cytat:
za wyniki ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44530682]Hej. Mnie jakiś wirus dopadł bo mi się cały czas w żołądku przelewa, ogólnie zasnąć nie mogłam wczoraj bo tak mnie serce bolało ![]() Muszę odpocząć troszkę bo mnie wszystko męczy, a najbardziej to myśli. Teraz się zbieram do Rossmana.[/QUOTE] ojj, to zdrowiej ![]() wypłacz się, pomaga Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
lecę się uczyć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

). Ogólnie do poniedziałkowej obrony przeżywam największy stres życia, pomimo to nadal mam chęci do ćwiczeń, więc ogromnie się z tego powodu cieszę
- 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60
.
nie umiem. Coś tam czytam, ale żeby napisać to jutro to słabo.. Jest nadzieja, że zaliczy mi za obecność na wykładzie. Jest nadzieja, że trafię na fajne pytania + coś się ściągnie. A ogólnie to czuję, że będzie
Nastawiam budzik na 5 i jeszcze się może coś douczę.
zachciało mi się gości
mam lakier, żel pod prysznic i uwaga olejek Ziaja antycell
Dlatego, będę pewnie rzadziej wpadać. Na pewno będę was odwiedzać w weekendy, nadrabiać po 50 stron 
będziemy tu czekać na Ciebie
niczym ja.
), to idę do kina, na prawdziwą randkę z M. (

kłaski: 

ale myślę, że ok, bo przecież trzeba uzupełniać płyny co nie?
wybaczamy piwka bo wytańczyłas te kalorie