|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
|
|
|
|
#2582 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2583 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Zreszta skoro mi lek pierwszego kontaktu da skierowanie do rehabilitanta to wtedy juz do ortopedy nie pojde.A neurochirurga wiem, ze omijac, bo moj dysk sie nadaje do operacji. Deszcz i wiatr za oknem, spac nie moge.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oby owocnie i na krótko Cytat:
![]() Znów musiałam przelatywać U mnie też leje, więc się zbieram, bo może w takich warunkach lepiej będzie jak szybciej wyjadę do pracy ![]() Miłego piątku |
||
|
|
|
#2585 | |||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u mnie dziś Justyna i Mela Gu będą, zaraz idę tort bezowy wykańczać na tę okoliczność ![]() Moja koleżanka to delikatniej mówi -sikam i znikam ![]() Cytat:
A co do dysków -jogę polecam. Ja mam 2 operacyjne. Kinezyterapia i joga, to prawie to samo, serio... Te same ćwiczenia, na jodze tylko dłużej trwają zajęcia Kupiłam smalczyk warzywny -pychotka Właśnie jem chlebek razowy na zakwasie -własnego wypieku, z owym smalczykiem i zapijam kawą z mlekiem. Co to będzie, co to będzie...
|
|
#2586 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2587 | |
|
|
Cytat:
Ale to mnie przy życiu trzyma, każda przerwa dłuższa niż tydzień, kończy się koszmarnym bólem ![]() Tylko niestety nie potrafię ćwiczyć w domu... Raz, że nie mam miejsca zupełnie, dwa, że się boję, bo to musi być wszystko przemyślane -tyle samo w lewo, co w prawo, tyle samo stojących, co odwróconych itp... No i jeszcze staranność wykonywania ruchów -musi mnie ktoś poprawiać, żebym sobie nie zaszkodziła... Wyższa szkoła jazdy... Bez instruktora nie da rady... Idę kończyć sprzątanie, jeszcze podłogi
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj byłam na pogrzebie z dalszej rodziny, a po stypie już mi się nie chciało odpalać lapa wieczorem i poszłam spać. Iced Earth na dzień dobry ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Uj5JSYiNrcc jakoś do tej pory nie trawiłam power metalu, ale mi przeszło ![]() A przy okazji pochwalę się, że spadło mi 2 cm w talii, bez żadnej diety, wystarczyło 10 minut skrętów tułowia dziennie i talię ładnie rzeźbi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-01-10 o 11:08 |
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. zrobiłąś mi dzień 3. móóóóóówisz? czyli jak zakupię na imprezkę do wódeczki i ogóreczka nada sieu?
|
|
|
|
|
#2590 | |
|
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie -nie do odróżnienia. Kothy też mówio, że okej... Tylko nie wiem, czy z wódeczko bedzie git, no ale ktoś musi sprawdzić
|
|
#2591 | |||||||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
yellow
ostatnio bywam z doskoku i nie śledzi mi się wszystko więc zapytam - gdzie znikła Polly Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja bioparox stosowałam dawno temu wziewnie dooskrzelowo na kaszel, i z tego co pamiętam pomagał, do nosa chyba raz, nie pamiętam skuteczności ale pamiętam że był lepszy od kropli bo dawał właśnie efekt suchości, mokrych kropli do nosa nie trawię. Cytat:
aczkolwiek co do pretensji do losu - czy w ogóle do powracających negatywnych emocji w odpowiedzi na stratę - to chyba ani naturalne ani dobre nie jest, naturalnym i dobrym podejściem jest stratę zaakceptować i otworzyć się na zmiany jakie nam ona przyniosła. bo w końcu najważniejsi jesteśmy my i nasze życie - które toczy się dalej i ma nam dawać szczęście i radość. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||||||
|
|
|
#2592 | |
|
|
Cytat:
Nasza nauczycielka nam śmieszną rzecz powiedziała -podobno ludzie po Hundze nie rozumieją... mężczyzn Bo większość wykładowców, to kobiety, a to ponoć ma znaczenie w węgierskim -intonacja, coś tam... A kolega -Węgier mnie pociesza "nie martw się, węgierski jest prosty, u nas nawet małe dzieci mówią po węgiersku..." ![]() No właśnie nie wiem, bo przecież nie chodzi tylko o moc, ale i cylindry, rozstaw itp... Pewnie jakoś im pomogą, jak czegoś nie dopasują, może przynajmniej oprawki się ludziom przydadzą...
|
|
#2593 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() gdybyż tylko moja chciała biegać za czymkolwiek... ale już od lat nie chce, chyba czuje się stara i zmęczona. no i jest za gruba ![]() leżę ![]() Cytat:
ja przestałam i od sierpnia nie mogę się zebrać żeby zacząć z powrotem chodzić.. poprzestawiali dni i godziny, pozmieniały się osoby prowadzące i cały plan tygodnia mi się latem rozwalił. a już byłam ociupinę mniej sztywna... nie mówiąc o dobroczynnym wpływie na musk
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2594 | |
|
|
Cytat:
Zwłaszcza, że też instruktor, który przez ostatnie miesiące się pojawiał o świcie, zniknął i znów jest stawka, którą lubię
|
|
#2595 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
mi akurat nic poza kundalini się nie podoba a tego jest w warszawie nie tak znowu wiele i nie wszystkie szkoły, godziny i instruktorzy mi pasują....chyba jestem zbyt wybredna...
|
|
|
|
|
#2596 | |
|
|
Cytat:
Koleżanka mnie namawia, bo w tej mojej podobno jest bardzo intensywnie (nie wiem, nigdy nie byłam w innej), żebym poszła z nią na Foksal, że tam relaksacyjnie jest... Ale jakoś... No nie wiem, nie wiem... Przywiązałam się już do Omśrodka...
|
|
#2597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to samo, albo i gorzej, bo aż nam prund odebrało ![]() Cytat:
i mi dzień zrobiłaśad2. no popatrz, w życiu bym tego nie kupiła (a i reklama w tv doprowadza mnie do szału) ale po Twojej rekomendacji to może, może dobry no właśnie gdzie jest Polly ?????
|
|
|
#2598 | ||
|
BAN stały
|
Znad kawy
A ja nieokrzesany taki... ![]() Cytat:
Poza tym jedzie tam też optometrysta, o ile dobrze pamiętam, więc będzie miał na wszystko oko O właśnie, ad sinupret oczu - czy jeśli po założeniu okularów (tak, wiem, bardzo precyzyjne określenie) widzę o wiele lepiej odległe szczegóły, to: a) czas iść do okulisty, czy też: b) wszystko w porządku, one po prostu działają jak lornetka ![]() Ale Wam chyba dość często prądu braknie przy pogodowych anomaliach? Cytat:
|
||
|
|
|
#2599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym sobie chciała zoperować kręgi szyjne, ale się boję i nie wiem czy w ogóle właśnie się da coś zaradzić. Na razie będę musiała jakieś prześwietlenie zrobić. I powiem Wam, że są gorsze rzeczy od bólu, bo wolałabym chyba, żeby mnie te kręgi bolały (nie bolą) niż, żeby mi się działo to co się dzieje No ale cóż trza żyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też trochę lekarzowo zaczynam ten rok i jeszcze zabieg pewien mam mieć, ale to kwila moment i to już od zeszłego roku mam skierowanie, ale to wszystko nie jest takie proste jakby się wydawało, może w 2014 się wreszcie uda
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2600 |
|
Nindżopesz
|
Może ją zamurowali żywcem w piwnicy bo nie wyrabiała normy?
|
|
|
|
#2601 | |
|
BAN stały
|
No weeeź...
![]() Cytat:
Z przodu dwie szybki takie przezroczyste + na uszy takie coś, chyba żeby nie spadły Nie wiem tak naprawdę, przedmiotów oglądanych z bliska mi nie zmieniają w żaden sposób, za to gdy se przez okno popacze, to tak wyraźnie widać każdy odległy szczegół ![]() |
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2603 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Może idź do okulisty, albo optometrysty właśnie i niech Cię przebadają... Wiesz, no latka lecą (nad książkami naturalnie) . czasem trzeba przegląd człowieka sobie pyknąć, jak Dziewczyny tu ostatnio ![]() Mi się przydało, nie strzykam jadem, nie rzucam się do gardeł, ale paszczu nadal zaciskam... Na episkopat, jak straszliwie chce mi się spać po tej pobudce o 4 rano...
|
|
#2604 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
) i stwierdziła, że wszystko w porządku No chyba, że czytanie z tej tablicy z literkami a paczenie przez okno to dwie różne sprawy Siedzenie po 10-12 godzin dziennie przed kompem też robi swoje
|
||
|
|
|
#2605 | |
|
|
Cytat:
I jeszcze mi moje oczęta takie wariacje robią, że raz chcą cylindrów, a za rok przestają na nie reagować, za to chcą mocniejszych dioptrii w ich miejsce... A potem znów zaczynam źle widzieć i okazuje się, że znów cylindry mile widziane...
|
|
#2606 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2607 |
|
|
|
#2608 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. bardzo często, nawet dziś we njusach na Polsacie o nas mówili ![]() ad3. no tam też ją widziałam, ale we barze już nie Cytat:
to może jakąś odsiecz trza zorganizować? z kilofami? Cytat:
![]() a prosz http://www.youtube.com/watch?v=8FCgEZey6so ![]()
|
|
|
#2610 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.

Zreszta skoro mi lek pierwszego kontaktu da skierowanie do rehabilitanta to wtedy juz do ortopedy nie pojde.

i oby owocnie i na krótko 

czyli jak zakupię na imprezkę do wódeczki i ogóreczka nada sieu?
, nie uznaję ich .Nasze niewędzone pachną śliwką , a nie jadą dymem .
Chyba powinnam się jeszcze raz od początku zapisać, bo jakaś tępa wyjątkowo jestem z tego węgierskiego 

Poza tym jedzie tam też optometrysta, o ile dobrze pamiętam, więc będzie miał na wszystko oko 
i jeszcze zabieg pewien mam mieć, ale to kwila moment i to już od zeszłego roku mam skierowanie, ale to wszystko nie jest takie proste jakby się wydawało, może w 2014 się wreszcie uda