Rozstanie z facetem XXiX - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-10, 11:47   #2101
Vaineth
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXIX

Tak, jak mówią dziewczyny, YouStynko - głowa do góry! Fortuna kołem się toczy. Teraz jest źle, ale już niedługo będzie lepiej. Potrzeba po prostu odrobiny czasu. A 25 lat to naprawdę nie jest tak dużo - jakby nie było, całe życie przed Tobą! Musisz tylko pokochać siebie, zaakceptować, a wtedy będzie dużo lepiej. Trzymaj się

Beri jednak kolorek na włosy? Mam nadzieję, że zmiana Ci się spodoba!

Edytowane przez Vaineth
Czas edycji: 2014-01-10 o 11:49
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 12:08   #2102
porzucona_23
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXiX

Cytat:
Napisane przez YouStynka88 Pokaż wiadomość
Myślę tak samo...bałabym się ryzykować zdrowie, względny spokój, nerwy...
Mam dziś tak zły dzień, u siebie w starej pracy kończy mi się umowa, mimo wysłanych cv ani widu ani słychu nowej. Mieszkam z rodzicami, mam 25 lat, nie mam faceta, któremu by zależało na mnie i ogólnie jest do chrzanu i mam takie myślenie, że nikt mnie już nie będzie chciał.
Przepraszam, że Wam tak marudzę, ale to wszystko mnie dobija.
U mnie sytuacja identyczna, z tym, że mam 23 lata. Brak pracy i żadnych widoków na nową strasznie kiepsko. Mieszkanie z rodzicami zaczyna mnie coraz bardziej dobijać... No i facet... ehh, nie chce nowego na stałe, ex nie wróci słabo

Tak jak wczoraj miałam dobry nastrój tak od rana znowu jestem w dołku
Staram się zbudować na nowo ten mój wczorajszy stan, szukam w sobie tej siły, która mnie wczoraj prowadziła! Motywacjo wróć!
porzucona_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 12:12   #2103
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beri899 Pokaż wiadomość
) Ale z nas będą za niedługo laski, że hohoohohoho!

I RADA DLA PORZUCONYCH: Nie ma gorszej zemsty na facecie, niż widok zadbanej ex... !
Bardzo chętnie dołączę do grona metamorfoz porozstaniowych w sensie nie dla eks ale dla siebie ...w tym roku zapuszczam włosy no i muszę zadbać o paznokcie po przez ostatnie stresy to zdrapywałam je do krwi nie mam problemów z obgryzaniem, ale zdrapywaniem

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez warriatka Pokaż wiadomość
Głowa do góry,db jest!
Też wróciłam do Rodziców,bo przecież nie będę z exem mieszkała hehe,też jestem sama,jedyny plus - mam pracę.. ale mam nadzieję, że w tym roku uda się przeprowadzka, Tata coś wspomniał o zmianie samochodu, to może i 'zmiana' Faceta też w tym roku..
weekend się zaczyna, uśmiechnij się
niedługo wyjdzie słońce ..
Proszę niech już wyjdzie. Dzięki, ze jesteście !
YouStynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 12:14   #2104
beri899
Rozeznanie

Vaineth jednak kolorek zmieniam, ale jeszcze nie dzisiaj) Porzucona motywacja wróci! Ja sobie włączyłam mix biesiadny hahhaha, ale teksty tam mają)) Od razu humorek lepszy, a zaraz sobie jakiegoś tasiemca włączę i wieczorem na Zumbe Musisz czymś odciągnąć złe myśli tak samo jak Ja Porzucona !! Jesteśmy młode, piękne i z widokiem na przyszłych nowych facetów za jakiś czas ! To, że teraz nikogo nie chcemy jest zrozumiałe.. ale za miesiąc, dwa, trzy co to się będzie działo! Będziemy jeszcze przebierać w facetach i się śmiać z exów :P

Youstynka ja obgryzałam! Ale przestałam sama od siebie i mam długie pazury! A z tym drapaniem ich... normalnie wyślę Ci chyba pocztą plastry, żebyś przylepiała na te paluszki i nie drapała! Łap buziaczka

A i oczywiście metamorfozy dla samej siebie, lepiej i pewniej się poczujemy... Ale exowi po zmianie się zamierzam pokazać! baaa pojadę do jego wioski się tam pokazać :P

Edytowane przez beri899
Czas edycji: 2014-01-10 o 12:17
beri899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 12:19   #2105
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
YouStynka88 wiem Co czujesz! Również mieszkam z rodzicami,... umowa mi się skończyła i od 2 miesięcy jestem bez pracy. Wysyłam mnóstwo cv, ale póki Co nic nie znalazłam. I w tym roku też kończę 25 lat... Oj wcale nie jest tak do bani! Pracę jeśli stracisz to znajdziesz i ja tak samo. A faceta będziemy mieć boskiego, kochającego i wspierającego. Ja planuje znaleźć pracę w innym mieście, wyprowadzić się i poznać nowych ludzi. Dodatkowo planuje metamorfozy! Schodzę z blondu!! Stawiam na jasny bursztyn, farbę już kupiłam )) Jeszcze u nas wszystkich będzie pięknie! Nie można się załamywać, trzeba iść do przodu... To, że teraz nam nie wyszło nie oznacza, że za jakiś czas karta życiowa się nie odwróci)
Mam nadzieję, głęboką, że Nam wszystkim się poukłada.
Ogólnie trzymam się dobrze, ale mam takie dni, napady wręcz, nieopisanego żalu, a przecież on mój żal w buty sobie wsadził i poszedł dalej ...ja też muszę...chcę.

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Tak, jak mówią dziewczyny, YouStynko - głowa do góry! Fortuna kołem się toczy. Teraz jest źle, ale już niedługo będzie lepiej. Potrzeba po prostu odrobiny czasu. A 25 lat to naprawdę nie jest tak dużo - jakby nie było, całe życie przed Tobą! Musisz tylko pokochać siebie, zaakceptować, a wtedy będzie dużo lepiej. Trzymaj się

Beri jednak kolorek na włosy? Mam nadzieję, że zmiana Ci się spodoba!
Chyba słabo kręci się to moje koło, próbuję zaakceptować siebie, ale z tym to bywa bardzo różnie. Innym, akceptacja mojej osoby idzie dużo łatwiej niż mi samej ..to dziwne !

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez porzucona_23 Pokaż wiadomość
U mnie sytuacja identyczna, z tym, że mam 23 lata. Brak pracy i żadnych widoków na nową strasznie kiepsko. Mieszkanie z rodzicami zaczyna mnie coraz bardziej dobijać... No i facet... ehh, nie chce nowego na stałe, ex nie wróci słabo

Tak jak wczoraj miałam dobry nastrój tak od rana znowu jestem w dołku
Staram się zbudować na nowo ten mój wczorajszy stan, szukam w sobie tej siły, która mnie wczoraj prowadziła! Motywacjo wróć!

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:

Youstynka ja obgryzałam! Ale przestałam sama od siebie i mam długie pazury! A z tym drapaniem ich... normalnie wyślę Ci chyba pocztą plastry, żebyś przylepiała na te paluszki i nie drapała! Łap buziaczka
Haha będę jak Michael Jackson chodzić
Stary 2014-01-10, 12:20   #2106
beri899
Rozeznanie

Youstynka każdy ma lepsze i gorsze dni.. Chciałyśmy kochać i być kochane, ale zostałyśmy tak czy inaczej potraktowane. Jest to dla nas trudne.. ale co nam da załamywanie się ? NIC! Ja też mam problem z zaakceptowaniem mojej osoby i dlatego zaczęłam nad sobą pracować
Stary 2014-01-10, 12:24   #2107
warriatka
Raczkowanie

Cytat:

Proszę niech już wyjdzie. Dzięki, ze jesteście !
Wyjdzie, wyjdzie na pewno!
Ja zaczęłam wczoraj od laserów na rozstępy, dzisiaj już stabilnie siedzę na pupce, także jest ok
Dzisiaj sobie chyba skoczę na hennę brwi i regulacje..
A na paznokcie ja robię sobie sam żel co 2/3tyg. - jak dla mnie rewelacja.. no i nie obgryzam paznokci przez to

Mi mój dzisiaj napisał coś typu najpierw normalnie, a później 'w chu* to mam, nie chcesz to nie pisz' ..później napisał 'dobrze jest znajdź sobie kogoś innego' ..odpisałam jemu 'ok'

warriatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 12:26   #2108
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Youstynka każdy ma lepsze i gorsze dni.. Chciałyśmy kochać i być kochane, ale zostałyśmy tak czy inaczej potraktowane. Jest to dla nas trudne.. ale co nam da załamywanie się ? NIC! Ja też mam problem z zaakceptowaniem mojej osoby i dlatego zaczęłam nad sobą pracować
Kochana, to trwaj w swoim postanowieniu bo będę brać przykład z Ciebie, dobrze?

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Wyjdzie, wyjdzie na pewno!
Ja zaczęłam wczoraj od laserów na rozstępy, dzisiaj już stabilnie siedzę na pupce, także jest ok
Dzisiaj sobie chyba skoczę na hennę brwi i regulacje..
A na paznokcie ja robię sobie sam żel co 2/3tyg. - jak dla mnie rewelacja.. no i nie obgryzam paznokci przez to
Też zadbam o swoje i przestanę je maltretować, bo wstyd dłoń pokazać, miałam kiedyś ładne, średniej długości pazurki, a ostatnie wydarzenia tragicznie się na nich odbiły;/
Stary 2014-01-10, 12:40   #2109
smutnaja88
Rozeznanie

Hej, ja miałam ciężki wieczór i noc....
Zadzwonił do mnie kolega ex-a.
Pytał czemu się rozstaliśmy, bo mój ex tylko wszystkim opowiada że się rozstaliśmy, ale nikomu nie powiedział czemu.
Więc mu powiedziałam. Był w szoku. Powiedział, że wygrałam los na loterii.
Że wszyscy chcą być ze mną w kontakcie bo mnie mega polubili...ze on będzie żałował itp.
Opowiadał też, że podobno ex jak palant zachowywał się na sylwestra. Jakby na siłę każdemu chce pokazać jaki jest super. Chodził po ulicy, pił, częstował ludzi...a im większy pijak i żul się natrafił, tym ex był większym jego przyjacielem...

Po rozmowie chyba godzinę płakałam jak bóbr...
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 12:44   #2110
warriatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Hej, ja miałam ciężki wieczór i noc....
Pytał czemu się rozstaliśmy, bo mój ex tylko wszystkim opowiada że się rozstaliśmy, ale nikomu nie powiedział czemu.
Więc mu powiedziałam. Był w szoku. Powiedział, że wygrałam los na loterii.
Że wszyscy chcą być ze mną w kontakcie bo mnie mega polubili...ze on będzie żałował itp.
Opowiadał też, że podobno ex jak palant zachowywał się na sylwestra. Jakby na siłę każdemu chce pokazać jaki jest super. Chodził po ulicy, pił, częstował ludzi...a im większy pijak i żul się natrafił, tym ex był większym jego przyjacielem...

Po rozmowie chyba godzinę płakałam jak bóbr...
Przynajmniej wiesz, że nie masz czego już żałować..takiego zera nie da się żałować.. chciał pewnie na siłę pokazać jaki jest szczęśliwy i jak się 'cudowni' bawi he he... palant

warriatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 12:47   #2111
beri899
Rozeznanie

Warriatka ulalalala ! Już czuję, że za jakiś czas będzie z Ciebie jeszcze piękniejsza kobietka! Ja zamiast brwi mam "krzaki", ale zaraz biorę się za ich ujarzmienie pęsetą.
Youstynka w górę biusty, bo za jakiś czas nadchodzi czas "rozpusty"! W delikatnym tego słowa znaczeniu Powiem Ci, że mężczyźni zwracają uwagę na łapki więc dbaj o nie)
Smutnaja przynajmniej poznałaś szczegółową prawdę o swoim exie! A kontakt z osobami z którymi chcesz to utrzymuj! Niech on sobie robi co chcę! Ty jesteś mądrzejsza i znajdziesz sobie kogoś wartościowego! Więcej wiary w siebie **

AAA i nie mamy czego żałować! Nie byli nas warci i tyla.... ! Po Co mamy się z kimś męczyć i znosić jego humory itp.? Tego kwiatu jest pół światu!

Edytowane przez beri899
Czas edycji: 2014-01-10 o 12:48
Stary 2014-01-10, 12:48   #2112
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Sorry, ale co mu do tego?
Stary 2014-01-10, 12:50   #2113
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Ja zamiast brwi mam "krzaki", ale zaraz biorę się za ich ujarzmienie pęsetą.
Youstynka w górę biusty, bo za jakiś czas nadchodzi czas "rozpusty"! W delikatnym tego słowa znaczeniu Powiem Ci, że mężczyźni zwracają uwagę na łapki więc dbaj o nie)
!
Macie rację, zaraz dorwę odżywkę do paznokci i je trochę podreperuję może poczytam rad na ten temat
Stary 2014-01-10, 12:53   #2114
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Przynajmniej wiesz, że nie masz czego już żałować..takiego zera nie da się żałować.. chciał pewnie na siłę pokazać jaki jest szczęśliwy i jak się 'cudowni' bawi he he... palant
Pewnie tak. Albo nawet sam sobie wmawiał jaki jest wyzwolony, jak może się napić i nikt mu nie zwróci uwagi itp....

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Warriatka ulalalala ! Już czuję, że za jakiś czas będzie z Ciebie jeszcze piękniejsza kobietka! Ja zamiast brwi mam "krzaki", ale zaraz biorę się za ich ujarzmienie pęsetą.
Smutnaja przynajmniej poznałaś szczegółową prawdę o swoim exie! A kontakt z osobami z którymi chcesz to utrzymuj! Niech on sobie robi co chcę! Ty jesteś mądrzejsza i znajdziesz sobie kogoś wartościowego! Więcej wiary w siebie **

AAA i nie mamy czego żałować! Nie byli nas warci i tyla.... ! Po Co mamy się z kimś męczyć i znosić jego humory itp.? Tego kwiatu jest pół światu!
Najpierw muszę się wyleczyć z tego ....

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Sorry, ale co mu do tego?
Nie zadzwonił przecież szukając sensacji. Zadzwonił by się dowiedzieć jak się czuję i powiedział, że nie wie czemu bo ex nie mówi. I że nie naciska ale moge opowiedzieć.
Stary 2014-01-10, 12:58   #2115
porzucona_23
Raczkowanie

Cytat:
Vaineth jednak kolorek zmieniam, ale jeszcze nie dzisiaj) Porzucona motywacja wróci! Ja sobie włączyłam mix biesiadny hahhaha, ale teksty tam mają)) Od razu humorek lepszy, a zaraz sobie jakiegoś tasiemca włączę i wieczorem na Zumbe Musisz czymś odciągnąć złe myśli tak samo jak Ja Porzucona !! Jesteśmy młode, piękne i z widokiem na przyszłych nowych facetów za jakiś czas ! To, że teraz nikogo nie chcemy jest zrozumiałe.. ale za miesiąc, dwa, trzy co to się będzie działo! Będziemy jeszcze przebierać w facetach i się śmiać z exów :P

A i oczywiście metamorfozy dla samej siebie, lepiej i pewniej się poczujemy... Ale exowi po zmianie się zamierzam pokazać! baaa pojadę do jego wioski się tam pokazać :P
Powoli czuje się coraz lepiej. Wyobrażam sobie siebie za jakieś pół roku... Fajna laska, śliczne włosy, zadbana, pewna siebie, uśmiechnięta, pełna energi i mój ex z opadającą koparą na mój widok Ta myśl mnie pozytywnie nakręca, a gnojek jeszcze będzie błagał na kolanach o powrót
Stary 2014-01-10, 12:59   #2116
beri899
Rozeznanie

Heh po rozstaniu też pisał do mnie najlepszy kumpel mojego exa... pytał czemu zerwaliśmy, kazałam mu zapytać swojego najlepszego przyjaciela co mi zrobił, żeby mu się pochwalił. To jest jego przyjaciel, a nie mój.. Więc po co się rozdrabniać? Kontaktu z nimi nie mam! Mam nowy numer telefonu, nowy fejs itd

Porzucona myślę tak jak Ty! i tak się stanie!! ) Jak ćwiczę to sobie wyobrażam exa i sobie myślę tak: "Już Ja Ci się pokażę za jakiś czas jako super laska, pożałujesz tego Co zrobiłeś i będziesz chciał wrócić, a ja powiem Ci spadaj" ))))))))))))))))))))))

Edytowane przez beri899
Czas edycji: 2014-01-10 o 13:00
Stary 2014-01-10, 13:01   #2117
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Macie rację, zaraz dorwę odżywkę do paznokci i je trochę podreperuję może poczytam rad na ten temat
Paznokciom bardzo dobrze robi również olejowanie

Cytat:
Ja zamiast brwi mam "krzaki", ale zaraz biorę się za ich ujarzmienie pęsetą.
Jakbym czytała o sobie. W końcu trzeba się za nie zabrać, a taaaak mi się nie chce!
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 13:01   #2118
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie zadzwonił przecież szukając sensacji. Zadzwonił by się dowiedzieć jak się czuję i powiedział, że nie wie czemu bo ex nie mówi. I że nie naciska ale moge opowiedzieć.
Wtyka nos w nie swoje sprawy. Ma coś do Ciebie? Kolega go nasłał?
Jakie ma z nim relacje? Od dawna ma Twój numer?
Stary 2014-01-10, 13:05   #2119
porzucona_23
Raczkowanie

Cytat:

Porzucona myślę tak jak Ty! i tak się stanie!! ) Jak ćwiczę to sobie wyobrażam exa i sobie myślę tak: "Już Ja Ci się pokażę za jakiś czas jako super laska, pożałujesz tego Co zrobiłeś i będziesz chciał wrócić, a ja powiem Ci spadaj" ))))))))))))))))))))))
Dokładnie tak czuje jak wracają mi siły cudowne uczucie!!! jeszcze będziemy mieć wspaniałe życie
Stary 2014-01-10, 13:21   #2120
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Wtyka nos w nie swoje sprawy. Ma coś do Ciebie? Kolega go nasłał?
Jakie ma z nim relacje? Od dawna ma Twój numer?
Mój nr? Ma wiele wiele miesięcy. chyba z miesiąc po poznaniu ex-a. Po prostu dużo czasu razem całą grupą spędzaliśmy. Do tego kiedyś coś u mnie przypadkiem zepsuł w domu i chyba 3 razy z kolegą przyjeżdżał naprawiać... Poza związkiem z ex też mieliśmy kontakt, a to jakieś życzenia, a to sporadyczny telefon "co słychać", więc na serio nie widzę akurat w tym nic zlego.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Dokładnie tak czuje jak wracają mi siły cudowne uczucie!!! jeszcze będziemy mieć wspaniałe życie
Też mam takie założenia to jak na złość zaraz po wykupieniu karnetu na basen i aerobic musiałam się pochorować i leżę w domu i tyje
Stary 2014-01-10, 16:10   #2121
porzucona_23
Raczkowanie

Cytat:

Też mam takie założenia to jak na złość zaraz po wykupieniu karnetu na basen i aerobic musiałam się pochorować i leżę w domu i tyje
Choroba w końcu minie, a basen i areobic nie uciekną nic straconego.

Zdrówka życzę

A tak apropo tycia to ja od zerwania schudłam ponad 4 kg > jak na razie jedyny plus całej tej sytuacji

Edytowane przez porzucona_23
Czas edycji: 2014-01-10 o 16:29
Stary 2014-01-10, 16:42   #2122
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Choroba w końcu minie, a basen i areobic nie uciekną nic straconego.

Zdrówka życzę

A tak apropo tycia to ja od zerwania schudłam ponad 4 kg > jak na razie jedyny plus całej tej sytuacji

Ja nagle schudłam 3 bo ciągle w łazience z nerwów siedziałam i nic nie jadłam. Ale widać organizm nie znosi czegoś takiego i kolejne dni dopominał się o jedzenie za 2 osoby...

Znalazłam taki obrazek: http://www.pinterest.com/pin/554153929121086302/

Coś dla nas!
Stary 2014-01-10, 17:56   #2123
kawa_o
Zadomowienie

ja się czuję do d... chyba pójdę do zakonu, bo nie chcę już z nikim być,
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 17:59   #2124
riliana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
ja się czuję do d... chyba pójdę do zakonu, bo nie chcę już z nikim być,
to minie, naprawdę - z czasem potrzeba jego miłości zamieni się w potrzebę miłości w ogóle (dr Gray, raz jeszcze polecam)

czas leczy reny i jest święta prawda!
Stary 2014-01-10, 18:09   #2125
kawa_o
Zadomowienie

eh,nie wiem,ja mam słabą psychikę i już nastawiłam się na to,że on zawsze będzie przy mnie i będzie kochał...nieraz jak czytam fora,to niektórzy piszą, że nawet po kilku latach ciągle nie mogą się odkochać i myślą o tej osobie. szkoda,że tak jest, że niby taka wielka i prawdziwa miłość jak w bajce i nagle to się kończy.
Stary 2014-01-10, 18:13   #2126
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
eh,nie wiem,ja mam słabą psychikę i już nastawiłam się na to,że on zawsze będzie przy mnie i będzie kochał...nieraz jak czytam fora,to niektórzy piszą, że nawet po kilku latach ciągle nie mogą się odkochać i myślą o tej osobie. szkoda,że tak jest, że niby taka wielka i prawdziwa miłość jak w bajce i nagle to się kończy.
Ale myślenie i sentyment to na prawde co innego niż taka paranoja jak my mamy.
Dam Ci przykład....
Zanim poznałam ex-a rozpaczałam mega za poprzednim. Powiedzmy X. Rozstanie było nagłe, decyzja wspólna. Ale związek jako związek praktycznie idealny. Były plany ślubu itp....
Pół roku UMIERAŁAM. To jak teraz przeżywam obecnego ex-a (choć też mocno) a tamtego to w ogóle bez porównania. I powiem Ci ze nadal jest dla mnie ważny jakoś. Powiem więcej, nie ma chyba DNIA zebym przez chociaż sekundę o nim nie pomyślała. Ale to mi nie przeszkodziło pokochać obecnego ex-a, przeżywać teraz go.... Po prostu tamten na zawsze zostanie ważnym, ale przeszłością.
Stary 2014-01-10, 18:20   #2127
kawa_o
Zadomowienie

może i tak jest, ale ja nikogo nie kochałam oprócz niego, dlatego mam takie myślenie i się boję.
zwłaszcza,że to się stało tak nagle, nawet się już dawno nie kłóciliśmy,ani nic i ja ciągle szukam w sobie winy.
Stary 2014-01-10, 18:36   #2128
smutnaja88
Rozeznanie

Dobra, mimo choroby i gorączki idę na randkę....3majcie kciuki!
Stary 2014-01-10, 18:38   #2129
kawa_o
Zadomowienie

powodzenia
Stary 2014-01-10, 18:47   #2130
MM1234
Raczkowanie

Czy to się trzyma kupy ? Mój ex mi powiedział, że chciałabym, żeby ktoś mnie tak kiedyś pokochał jak on . Że musiał stłumić to uczucie , bo inaczej nie dałby sobie rady . Ze jest niedojrzałym gnojem i kawałem chama , który nie umiał dać mi nawet czasu .. Że jemu też jest ciężko, choć tego tak nie pokazuje ,ale wie , że nie nadaje się do związku póki co . Nie umiał odejść,bo kochal ale też nie umiał w pełni być bo nie dorosl do tego , starał się , ale pewne jego cechy charakteru wygrywały . Widzial jak ja chce już na poważnie a jego to przerosło,bo wiedział , że nie da mi tego póki co . Że to nie tak że nie ma uczuć ale je ukrywa i i tak duzo go kosztuje taka rozmowa . No i znów sie całowaliśmy .. Twierdzi ze gdyby nie uczucie , przyciaganie i chemia to by tego nie było . Że nas tak ciagnie do siebie i jak to to to i tak sie odnajdziemy . co Wy na to ? Myslicie że mozliwym jest odejsc od kogos kogo sie kocha ? Dodal ze jak widać można . Że meczylismy sie oboje ,ciagle klotnie bo ja chciałam wiecej niż on na ta chwile mógł dać.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez MM1234
Czas edycji: 2014-01-10 o 18:53
MM1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości