|
|
#2101 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX
Tak, jak mówią dziewczyny, YouStynko - głowa do góry!
Fortuna kołem się toczy. Teraz jest źle, ale już niedługo będzie lepiej. Potrzeba po prostu odrobiny czasu. A 25 lat to naprawdę nie jest tak dużo - jakby nie było, całe życie przed Tobą! Musisz tylko pokochać siebie, zaakceptować, a wtedy będzie dużo lepiej. Trzymaj się ![]() Beri jednak kolorek na włosy? Mam nadzieję, że zmiana Ci się spodoba!
Edytowane przez Vaineth Czas edycji: 2014-01-10 o 11:49 |
|
|
|
#2102 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
Cytat:
strasznie kiepsko. Mieszkanie z rodzicami zaczyna mnie coraz bardziej dobijać... No i facet... ehh, nie chce nowego na stałe, ex nie wróci słaboTak jak wczoraj miałam dobry nastrój tak od rana znowu jestem w dołku ![]() Staram się zbudować na nowo ten mój wczorajszy stan, szukam w sobie tej siły, która mnie wczoraj prowadziła! Motywacjo wróć! |
|
|
|
|
#2103 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sensie nie dla eks ale dla siebie ...w tym roku zapuszczam włosy no i muszę zadbać o paznokcie po przez ostatnie stresy to zdrapywałam je do krwi nie mam problemów z obgryzaniem, ale zdrapywaniem ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
!
|
||
|
|
|
#2104 |
|
Rozeznanie
|
Vaineth jednak kolorek zmieniam, ale jeszcze nie dzisiaj
) Porzucona motywacja wróci! Ja sobie włączyłam mix biesiadny hahhaha, ale teksty tam mają )) Od razu humorek lepszy, a zaraz sobie jakiegoś tasiemca włączę i wieczorem na Zumbe Musisz czymś odciągnąć złe myśli tak samo jak Ja Porzucona !! Jesteśmy młode, piękne i z widokiem na przyszłych nowych facetów za jakiś czas ! To, że teraz nikogo nie chcemy jest zrozumiałe.. ale za miesiąc, dwa, trzy co to się będzie działo! Będziemy jeszcze przebierać w facetach i się śmiać z exów :PYoustynka ja obgryzałam! Ale przestałam sama od siebie i mam długie pazury! A z tym drapaniem ich... normalnie wyślę Ci chyba pocztą plastry, żebyś przylepiała na te paluszki i nie drapała! Łap buziaczka ![]() A i oczywiście metamorfozy dla samej siebie, lepiej i pewniej się poczujemy... Ale exowi po zmianie się zamierzam pokazać! baaa pojadę do jego wioski się tam pokazać :P Edytowane przez beri899 Czas edycji: 2014-01-10 o 12:17 |
|
|
|
#2105 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie trzymam się dobrze, ale mam takie dni, napady wręcz, nieopisanego żalu, a przecież on mój żal w buty sobie wsadził i poszedł dalej ...ja też muszę...chcę. ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2106 |
|
Rozeznanie
|
Youstynka każdy ma lepsze i gorsze dni.. Chciałyśmy kochać i być kochane, ale zostałyśmy tak czy inaczej potraktowane. Jest to dla nas trudne.. ale co nam da załamywanie się ? NIC! Ja też mam problem z zaakceptowaniem mojej osoby i dlatego zaczęłam nad sobą pracować
|
|
|
|
#2107 |
|
Raczkowanie
|
Wyjdzie, wyjdzie na pewno!
Ja zaczęłam wczoraj od laserów na rozstępy, dzisiaj już stabilnie siedzę na pupce, także jest ok ![]() Dzisiaj sobie chyba skoczę na hennę brwi i regulacje.. A na paznokcie ja robię sobie sam żel co 2/3tyg. - jak dla mnie rewelacja.. no i nie obgryzam paznokci przez to ![]() Mi mój dzisiaj napisał coś typu najpierw normalnie, a później 'w chu* to mam, nie chcesz to nie pisz' ..później napisał 'dobrze jest znajdź sobie kogoś innego' ..odpisałam jemu 'ok'
|
#2108 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2109 |
|
Rozeznanie
|
Hej, ja miałam ciężki wieczór i noc....
Zadzwonił do mnie kolega ex-a. Pytał czemu się rozstaliśmy, bo mój ex tylko wszystkim opowiada że się rozstaliśmy, ale nikomu nie powiedział czemu. Więc mu powiedziałam. Był w szoku. Powiedział, że wygrałam los na loterii. Że wszyscy chcą być ze mną w kontakcie bo mnie mega polubili...ze on będzie żałował itp. Opowiadał też, że podobno ex jak palant zachowywał się na sylwestra. Jakby na siłę każdemu chce pokazać jaki jest super. Chodził po ulicy, pił, częstował ludzi...a im większy pijak i żul się natrafił, tym ex był większym jego przyjacielem... Po rozmowie chyba godzinę płakałam jak bóbr... |
|
|
|
#2110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2111 |
|
Rozeznanie
|
Warriatka ulalalala ! Już czuję, że za jakiś czas będzie z Ciebie jeszcze piękniejsza kobietka! Ja zamiast brwi mam "krzaki", ale zaraz biorę się za ich ujarzmienie pęsetą.
Youstynka w górę biusty, bo za jakiś czas nadchodzi czas "rozpusty"! W delikatnym tego słowa znaczeniu Powiem Ci, że mężczyźni zwracają uwagę na łapki więc dbaj o nie ) Smutnaja przynajmniej poznałaś szczegółową prawdę o swoim exie! A kontakt z osobami z którymi chcesz to utrzymuj! Niech on sobie robi co chcę! Ty jesteś mądrzejsza i znajdziesz sobie kogoś wartościowego! Więcej wiary w siebie **AAA i nie mamy czego żałować! Nie byli nas warci i tyla.... ! Po Co mamy się z kimś męczyć i znosić jego humory itp.? Tego kwiatu jest pół światu! Edytowane przez beri899 Czas edycji: 2014-01-10 o 12:48 |
|
|
|
#2112 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może poczytam rad na ten temat
|
|
|
|
|
#2114 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Nie zadzwonił przecież szukając sensacji. Zadzwonił by się dowiedzieć jak się czuję i powiedział, że nie wie czemu bo ex nie mówi. I że nie naciska ale moge opowiedzieć. |
||
|
|
|
#2115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta myśl mnie pozytywnie nakręca, a gnojek jeszcze będzie błagał na kolanach o powrót
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Rozeznanie
|
Heh po rozstaniu też pisał do mnie najlepszy kumpel mojego exa... pytał czemu zerwaliśmy, kazałam mu zapytać swojego najlepszego przyjaciela co mi zrobił, żeby mu się pochwalił. To jest jego przyjaciel, a nie mój.. Więc po co się rozdrabniać? Kontaktu z nimi nie mam!
Mam nowy numer telefonu, nowy fejs itd ![]() Porzucona myślę tak jak Ty! i tak się stanie!! ) Jak ćwiczę to sobie wyobrażam exa i sobie myślę tak: "Już Ja Ci się pokażę za jakiś czas jako super laska, pożałujesz tego Co zrobiłeś i będziesz chciał wrócić, a ja powiem Ci spadaj" ))))))))))))))))))))))
Edytowane przez beri899 Czas edycji: 2014-01-10 o 13:00 |
|
|
|
#2117 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
W końcu trzeba się za nie zabrać, a taaaak mi się nie chce!
|
||
|
|
|
#2118 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jakie ma z nim relacje? Od dawna ma Twój numer?
|
|
|
#2119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czuje jak wracają mi siły
|
|
|
|
|
#2120 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2121 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nic straconego. Zdrówka życzę ![]() A tak apropo tycia to ja od zerwania schudłam ponad 4 kg > jak na razie jedyny plus całej tej sytuacji
Edytowane przez porzucona_23 Czas edycji: 2014-01-10 o 16:29 |
|
|
|
|
#2122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nagle schudłam 3 bo ciągle w łazience z nerwów siedziałam i nic nie jadłam. Ale widać organizm nie znosi czegoś takiego i kolejne dni dopominał się o jedzenie za 2 osoby... ![]() Znalazłam taki obrazek: http://www.pinterest.com/pin/554153929121086302/ Coś dla nas! |
|
|
|
|
#2123 |
|
Zadomowienie
|
ja się czuję do d... chyba pójdę do zakonu, bo nie chcę już z nikim być,
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czas leczy reny i jest święta prawda!
|
|
|
#2125 |
|
Zadomowienie
|
eh,nie wiem,ja mam słabą psychikę i już nastawiłam się na to,że on zawsze będzie przy mnie i będzie kochał...nieraz jak czytam fora,to niektórzy piszą, że nawet po kilku latach ciągle nie mogą się odkochać i myślą o tej osobie. szkoda,że tak jest, że niby taka wielka i prawdziwa miłość jak w bajce i nagle to się kończy.
|
|
|
|
#2126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dam Ci przykład.... Zanim poznałam ex-a rozpaczałam mega za poprzednim. Powiedzmy X. Rozstanie było nagłe, decyzja wspólna. Ale związek jako związek praktycznie idealny. Były plany ślubu itp.... Pół roku UMIERAŁAM. To jak teraz przeżywam obecnego ex-a (choć też mocno) a tamtego to w ogóle bez porównania. I powiem Ci ze nadal jest dla mnie ważny jakoś. Powiem więcej, nie ma chyba DNIA zebym przez chociaż sekundę o nim nie pomyślała. Ale to mi nie przeszkodziło pokochać obecnego ex-a, przeżywać teraz go.... Po prostu tamten na zawsze zostanie ważnym, ale przeszłością. |
|
|
|
|
#2127 |
|
Zadomowienie
|
może i tak jest, ale ja nikogo nie kochałam oprócz niego, dlatego mam takie myślenie i się boję.
zwłaszcza,że to się stało tak nagle, nawet się już dawno nie kłóciliśmy,ani nic i ja ciągle szukam w sobie winy. |
|
|
|
#2128 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, mimo choroby i gorączki idę na randkę....3majcie kciuki!
|
|
|
|
#2129 |
|
Zadomowienie
|
powodzenia
|
|
|
|
#2130 |
|
Raczkowanie
|
Czy to się trzyma kupy ? Mój ex mi powiedział, że chciałabym, żeby ktoś mnie tak kiedyś pokochał jak on . Że musiał stłumić to uczucie , bo inaczej nie dałby sobie rady . Ze jest niedojrzałym gnojem i kawałem chama , który nie umiał dać mi nawet czasu .. Że jemu też jest ciężko, choć tego tak nie pokazuje ,ale wie , że nie nadaje się do związku póki co . Nie umiał odejść,bo kochal ale też nie umiał w pełni być bo nie dorosl do tego , starał się , ale pewne jego cechy charakteru wygrywały . Widzial jak ja chce już na poważnie a jego to przerosło,bo wiedział , że nie da mi tego póki co . Że to nie tak że nie ma uczuć ale je ukrywa i i tak duzo go kosztuje taka rozmowa . No i znów sie całowaliśmy .. Twierdzi ze gdyby nie uczucie , przyciaganie i chemia to by tego nie było . Że nas tak ciagnie do siebie i jak to to to i tak sie odnajdziemy . co Wy na to ? Myslicie że mozliwym jest odejsc od kogos kogo sie kocha ? Dodal ze jak widać można . Że meczylismy sie oboje ,ciagle klotnie bo ja chciałam wiecej niż on na ta chwile mógł dać.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez MM1234 Czas edycji: 2014-01-10 o 18:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

Fortuna kołem się toczy. Teraz jest źle, ale już niedługo będzie lepiej. Potrzeba po prostu odrobiny czasu. A 25 lat to naprawdę nie jest tak dużo - jakby nie było, całe życie przed Tobą! Musisz tylko pokochać siebie, zaakceptować, a wtedy będzie dużo lepiej. Trzymaj się
Mam nadzieję, że zmiana Ci się spodoba!

i mam takie myślenie, że nikt mnie już nie będzie chciał.
w sensie nie dla eks ale dla siebie ...w tym roku zapuszczam włosy no i muszę zadbać o paznokcie po przez ostatnie stresy to zdrapywałam je do krwi
nie mam problemów z obgryzaniem, ale zdrapywaniem