Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-10, 16:16   #961
Elena1603
Raczkowanie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Znowu widzę uciekamy w tematy nieseksowe;p

Skoro już przy wieku jesteśmy - uważacie, że BDSM powinno mieć jakieś ograniczenie? Jakiś wiek przed którym nie powinno się zaczynać w to bawić?

Ja jestem chyba jedną z najmniej doświadczonych osób w temacie bdsm, ale ogólnie zaczynałam wcześnie. O wiele za wcześnie. Teraz mam 23 lata. Straciłam dziewictwo kilka dni przed 16 urodzinami, a jakiś miesiąc później zaczęliśmy klimatyczne zabawy. Dla mojego byłego to też był pierwszy raz, a on był rok starszy ode mnie, więc oboje byliśmy zieleni jak szczypiorek na wiosnę.
Skończyło się to dość tragicznie. Dlaczego? Mój były nie potrafił oddzielić sfery seksu od sfery życia. Zaczęła się przemoc na codzień. Ponadto np gwałt analny, dzięki któremu do dziś dnia na słowo anal mam dreszcze ze strachu.
Rozstaliśmy się w bardzo złych okolicznościach i w pewnym stopniu czuję się winna, że gdybym nie pokazała mu bdsm to może wszystko byłoby inaczej.

W związku z tym myślę, że ta 18 powinna być pewną granicą. No i może trochę doświadczenia w seksie i w związkach by się przydało.

A na inny temat to z tamtym facetem, o którym pisałam nie wyszło, ale jako, że wciąż szukam Pana, to jutro idę na spotkanie zapoznawcze
Elena1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 16:34   #962
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena1603 Pokaż wiadomość

W związku z tym myślę, że ta 18 powinna być pewną granicą. No i może trochę doświadczenia w seksie i w związkach by się przydało.
te mi ta data chodzi po głowie. Z jednej strony najważniejsza jest psychika, stabilność emocjonalna z drugiej... do 18 roku życia odpowiedzialność ponoszą rodzice. 18, albo moment usamodzielnienia, wyprowadzenie z domu, niezależność - to też istotne elementy. Nie dlatego, że np. matka mogłaby się wkurzyć że córka lubi klapsy, tylko przy zabawach w bdsm istnieją realne zagrożenia, że coś się stanie - nie sądzę by było odpowiedzialnym zrzucanie ewentualnych problemów na rodziców.
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 18:44   #963
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inmypocket Pokaż wiadomość
Slaave, żurawinę jesz? Podstawa przy nawracających zapaleniach układu moczowego
dużo tabletek z dużą iloscia żurawiny biore, pije soki, jem dżemy, piwko jak pije to zurawinowe, a jak mialam przerwe w lekach to nawet wódkę zurawinową piłam (polecam jest pyszna )

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
raz mi się udało kiedyś to ex nie wiedział o co chodzi teraz jakoś do tego dojść nie mogę

[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4453562 4]?
Jakbym miała mieć podczas seksu takie rozkminy, to chyba bym sobie odpuściła.
No i jak popuścisz to co? Świat się zawali?
Jakbym była facetem to zdecydowanie bardziej antyseksowo by na mnie działało takie paniczne rzucanie się na plamę i obwąchiwanie () niż popuszczenie. Ludzka rzecz.[/QUOTE]
tez tak mysle

Cytat:
Mi sie wydaje ze slaaave13 jest najmlodsza Komu herbaty komu ?

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
a co powiesz jak bedziesz blisko 40 ??

dla mnie wiek nigdy nie byl wazny ... wszystko zalezy od czlowieka ... mialam znajome po nascie lat z ktorymi sie lepiej gadalo niz z laskami kolo 30 ... wszystko zalezy jak jest czlowiem ...

ehhh moze dzis jakis szybkie szalenstwo + ziololecznictwo ... hmmm

ja uzalezniona jestem od herbaty z cytryna !! cytryne jako pierwsza wprowadzilam i w ciazy i przy karmieniu ... nie moge zyc bez takiej herbatki :P
my po wczorajszych i przedwczorajszych szaleństwach dzis chyba po prostu relax i odpoczynek ..

dla mnie też wiek nie jest wazny bo sama mam znajomych niektorych w swoim wieku, niektorych po dwudziestce, przed trzydziestką i po trzydziestce, moja najstarsza kolezanka ma 34 lata, kolegów mam mnóstwo starszych i wszyscy mnie lubią, dogadujemy się

mój Tż jest ode mnie dużo starszy i od początku się dogadujemy idealnie

ja lubie prawie wszystkie herbaty .. o zgrozo zawsze jak ide do rossmana to nie dosc ze obkupie się zawsze kosmetycznie to zawsze dla mnie i Tz jakas nowa herbatke kupuje

Cytat:
Napisane przez RozowaKotka Pokaż wiadomość
Na pewno powinni decydować się na to ludzie dojrzali emocjonalnie. Myślę, że szczególnie ważna jest dobra samoocena uległej strony, bo słaba osoba może się załamać pod wpływem poniżających słów, śmiechu Dominującego.
Sama zaczynałam mając 17 lat, ale to przyszło tak naturalnie, przed współżyciem, przed czytaniem o tym, no i myślę, że byłam gotowa psychicznie na to.
Podzielam twoje zdanie. Ja straciłam dziewictwo jakoś niedługo przed 16nastymi urodzinami, zaraz się z tamtym chłopakiem rozstałam, troche byłam sama, czytałam duużo o bdsm (ten wątek od początku na bieżąco ), z drugim ex był seks ale jedyne co chciałam to żeby czasem mi związał ręce.
Aż poznałam mojego Tż bo jak go zobaczyłam to wiedziałam że jestesmy dla siebie stworzeni, spotykaliśmy sie, zakochaliśmy sie, seks od początku był inny i milion razy przyjemniejszy od każdego poprzedniego i po jakimś czasie stopniowo wchodziły klapsy, ciągnięcie za włosy, dirty talk, plucie, podduszanie, uderzenia w twarz. Ale ja mu ufam i mimo, że czasem jestem zazdrosna i panikuję to wiem, że jestem jego cudną sunią .. i też przyszło to całkowicie naturalnie

Cytat:
te mi ta data chodzi po głowie. Z jednej strony najważniejsza jest psychika, stabilność emocjonalna z drugiej... do 18 roku życia odpowiedzialność ponoszą rodzice. 18, albo moment usamodzielnienia, wyprowadzenie z domu, niezależność - to też istotne elementy. Nie dlatego, że np. matka mogłaby się wkurzyć że córka lubi klapsy, tylko przy zabawach w bdsm istnieją realne zagrożenia, że coś się stanie - nie sądzę by było odpowiedzialnym zrzucanie ewentualnych problemów na rodziców.
Moja mama wiedziała zawsze o każdym moim chłopaku, o tym dowiedziała się później (no bo ten wiek) ale jak się dowiedziała to życzyła mi tylko tego, żebym była szczęśliwa bo to moje życie i nikt inny za mnie go nie przeżyje, wie, że biore tabletki i jest tym bardziej szczęsliwa że podchodzimy do wszystkiego odpowiedzialnie, bo nie chcemy wpadki.
Dla mnie osiemnastka w dowodzie to nie jest odpowiedzialność czy dorosłość. Czasem 25latkowie (przykład) zachowują się jak dzieci.
Ja jako 18nastolatka dużo wiem o życiu, już w wieku 13 lat lub wcześniej sama musiałam brać całkowitą odpowiedzialność za siebie, za to żebym miała co zjeść, dużo przeszłam i nie jest to ten temat żeby się rozpisywać. Ale mam nadzieje, ze rozumiecie.
Stary 2014-01-10, 19:23   #964
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
Moja mama wiedziała zawsze o każdym moim chłopaku, o tym dowiedziała się później (no bo ten wiek) ale jak się dowiedziała to życzyła mi tylko tego, żebym była szczęśliwa bo to moje życie i nikt inny za mnie go nie przeżyje, wie, że biore tabletki i jest tym bardziej szczęsliwa że podchodzimy do wszystkiego odpowiedzialnie, bo nie chcemy wpadki.
Dla mnie osiemnastka w dowodzie to nie jest odpowiedzialność czy dorosłość. Czasem 25latkowie (przykład) zachowują się jak dzieci.
Ja jako 18nastolatka dużo wiem o życiu, już w wieku 13 lat lub wcześniej sama musiałam brać całkowitą odpowiedzialność za siebie, za to żebym miała co zjeść, dużo przeszłam i nie jest to ten temat żeby się rozpisywać. Ale mam nadzieje, ze rozumiecie.
W żadnym wypadku nikogo bym nie potępiała za samo połączenie wiek+sex, po prostu są rzeczy z którymi mi samej byłoby źle, jak np. zabawa w bdsm mieszkając u rodziców. Jeśli chodzi o klapsy, sprośne słowa , jakieś klamerki czy lekkie wiązania to spoko. Able BDSM bywa niebezpieczne i wolę mieć pełną odpowiedzialność za to co robię, bez wikłania w to innych. Podduszanie (nie zasłonięcie na sekundę ust i nosa, tylko bliżej granicy omdlenia), igły, bloody play, gwałty (jak opisywana ostatnio scena gwałtu w garażu), seks z tym z kim rozkaże Pan - to nieco inny kaliber. I ciężko mi takie zachowania wyobrazić sobie w połączeniu z mamą w tle i "zaufaniem że będziemy rozsądni". Ale zazdroszczę tak bliskich kontaktów z rodziną, że jest w nich miejsce na takie zaufanie
Stary 2014-01-10, 19:29   #965
patiasym
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Cytat:
Moja mala wali takie teksty ze hej Mamo, nie odzywaj sie do mnie przez cale zycie po 10 min Mamo, jestem troszke glupiutka bo mam tylko 4 lata ale odezwij sie do mnie, wkoncu jestem twoja idealna coreczka

Bardzo miło, że masz taką fajną córeczkę

Cytat:
Przypomnialo mi sie jak dostalam pierwszy okres wpadlam na wspanialy pomysl ogolenia wszystkiego myslalam ze sie zadrapie na smierc, na sucho, bez mydla bez wody sama maszynka jednorazowka
To były Twoje pierwsze doświadczenia z masochizmem?
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4453562 4]?
Jakbym miała mieć podczas seksu takie rozkminy, to chyba bym sobie odpuściła.
No i jak popuścisz to co? Świat się zawali?
Jakbym była facetem to zdecydowanie bardziej antyseksowo by na mnie działało takie paniczne rzucanie się na plamę i obwąchiwanie () niż popuszczenie. Ludzka rzecz.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
pierwszy orgazm był przy pomocy prysznica I raczej szybko zaczęłam autozabawy (zwłaszcza w wersji wodnej).
O, ja też od dziecka uwielbiałam wodę
Cytat:
Skoro już przy wieku jesteśmy - uważacie, że BDSM powinno mieć jakieś ograniczenie? Jakiś wiek przed którym nie powinno się zaczynać w to bawić?
To są strasznie trudne pytania, bo dojrzałość emocjonalna przychodzi w różnym momencie. Tak samo jak z wiekiem, w którym można legalnie uprawiać seks - zobaczcie jak różni się pod tym względem prawo w Europie. Łatwiej znając dobrze osobę, określić mi czy jest na to gotowa niż wydawać arbitralne sądy tylko na podstawie metryki.

W ogóle z tego co piszecie to wszystkie zaczęłyście się bawić z sobą mając ponad 10 lat.. czy ja jestem jakaś zboczona? Bo pamiętam, że dotykałam się jednak wcześniej i umiałam doprowadzać się na szczyt
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 19:44   #966
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
W ogóle z tego co piszecie to wszystkie zaczęłyście się bawić z sobą mając ponad 10 lat.. czy ja jestem jakaś zboczona? Bo pamiętam, że dotykałam się jednak wcześniej i umiałam doprowadzać się na szczyt
Nie jesteś dziwna;p u mnie należ to akurat do elementów świadomości wypartej ale wiem, że zdarzało mi się masturbować od małego dziecka - "ujeżdżałam" maskotki;p
Stary 2014-01-10, 20:05   #967
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór

To były Twoje pierwsze doświadczenia z masochizmem?
i gdyby to jeszcze jakas gilette byla ale nie ja wzielam taka pol zardzewiala i potepiona

Ciotka mi pisze na skype...Paulinko, co tam u was dziecko drogie? A no wiesz...wszystko do dupy. Paulino ty tylko chcesz wszystko do dupy...nie zabardzo chcesz sobie przyjemnosc sprawic? Wiesz, dupke trzeba czasem przeczyscic...pamietaj ze w lozku i po bozemu to strasznie nudno
Zatkalo kakao...gdybys ty ciocia wiedziala

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Ja zaczelam od miesiaca obserwowac moja mala...odkad myje sie sama ale pod moim nadzorem, zauwazylam ze jak splukuje z siebie piane to woda (cisnienie ma dosyc spore moj prysznic) strasznie dlugo sobie leje wiadomo gdzie...ah i jeszcze mi mowi Que gustito!! Jak fajnie!! Nie wiem skad ona to wymyslila, no ale uwagi jej zwracac chyba nie powinnam?

Edytowane przez paulinika
Czas edycji: 2014-01-10 o 20:02
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 20:22   #968
Elena1603
Raczkowanie

Cytat:

ja mam wrażenie że robiłam to od zawsze orgazmy sama ze sobą też miałam już w dzieciństwie.
Elena1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 20:26   #969
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jesteś dziwna;p u mnie należ to akurat do elementów świadomości wypartej ale wiem, że zdarzało mi się masturbować od małego dziecka - "ujeżdżałam" maskotki;p
Może dlatego, że ja tego nie wyparłam.. była dziecięca masturbacja, były - o zgrozo - niewinne dziecięce zabawy z rówieśnikami Dzieci wcale nie są aseksualne jak chcą niektórzy, a pozytywna edukacja wcale ich nie "seksualizuje" jak mówią świątobliwi purytanie, tylko pozwala oswoić się z własnym ciałem i potrzebami.
Cytat:
i gdyby to jeszcze jakas gilette byla ale nie ja wzielam taka pol zardzewiala i potepiona

Ciotka mi pisze na skype...Paulinko, co tam u was dziecko drogie? A no wiesz...wszystko do dupy. Paulino ty tylko chcesz wszystko do dupy...nie zabardzo chcesz sobie przyjemnosc sprawic? Wiesz, dupke trzeba czasem przeczyscic...pamietaj ze w lozku i po bozemu to strasznie nudno
Zatkalo kakao...gdybys ty ciocia wiedziala
Może ciocia coś podejrzewa jakbyś jej powiedziała: "ach ciociu, wszystko super, wczoraj miałam takiego analka, że do teraz chodzę z bananem na twarzy" Nawiasem mówiąc "zatkało kakao" znów zabrzmiało mi dwuznacznie
Cytat:
Ja zaczelam od miesiaca obserwowac moja mala...odkad myje sie sama ale pod moim nadzorem, zauwazylam ze jak splukuje z siebie piane to woda (cisnienie ma dosyc spore moj prysznic) strasznie dlugo sobie leje wiadomo gdzie...ah i jeszcze mi mowi Que gustito!! Jak fajnie!! Nie wiem skad ona to wymyslila, no ale uwagi jej zwracac chyba nie powinnam?
W żadnym razie, niech się bawi, dzieci lubią się chlapać w wodzie Kiedyś czytałam taki artykuł.. może go odnajdę i zacytuję Tobie potem.
Stary 2014-01-10, 20:31   #970
inmypocket
Raczkowanie

RozowaKotka, co do samooceny strony uległej jak najbardziej mogę się zgodzić. Ja właśnie dlatego nieco na jakiś czas odpuściłam sobie ostrzejsze zabawy, bo wyczułam moment w którym gdzieś tam zaczęło mnie to dotykać i potem siadać trochę na psychikę. Niezwykle ciągnie mnie do powrotu, ale na razie wolę dojść do ładu ze sobą Tym bardziej, że jak u mnie w domu przemoc się zdarzała oraz poniżanie psychiczne, to tym bardziej wolę siebie baczniej obserwować i ostrożniej do tego podchodzić.

Slaaave13-ja jestem miłośniczką żurawinowej nalewki z cytryną. Mój ojciec jeździ łowić ryby raz do roku, do takiej babki, która produkuje nalewki i ma ponad dwieście smaków tam

Paulinika, mi za to do głowy wpadło ogolenie się tam maszynką całkiem niedawno i to całkowicie(oczywiście po ogoleniu sobie przypomniałam, że to co zrobiłam jest dość idiotyczne). A potem przez dwa tygodnie, wychodząc gdziekolwiek czułam się jak na drodze krzyżowej
inmypocket jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 20:32   #971
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:

Może ciocia coś podejrzewa jakbyś jej powiedziała: "ach ciociu, wszystko super, wczoraj miałam takiego analka, że do teraz chodzę z bananem na twarzy" Nawiasem mówiąc "zatkało kakao" znów zabrzmiało mi dwuznacznie

W żadnym razie, niech się bawi, dzieci lubią się chlapać w wodzie Kiedyś czytałam taki artykuł.. może go odnajdę i zacytuję Tobie potem.
No ja jej powiedzialam, ciociu spokojnie, ostatnio mialam w dupie...i jak mi dobrze bylo .

Ja ja obserwuje. Nie bede jej niczego zabraniac, nie raz ja zlapalam ze sobie zagladala, albo palcami dotykala. Jedyne co sie jej pytam to to czy ja nie szczypie czy cos (w szkole nie pilnuja jak ida do lazienki wiec czesto przychodzi zle podtarta ) ale tak to nic wiecej nie robie. Co jej bede zabraniac nie? Niech odkrywa swoje cialo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 20:33   #972
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinika, mi za to do głowy wpadło ogolenie się tam maszynką całkiem niedawno i to całkowicie(oczywiście po ogoleniu sobie przypomniałam, że to co zrobiłam jest dość idiotyczne). A potem przez dwa tygodnie, wychodząc gdziekolwiek czułam się jak na drodze krzyżowej
Jak się zaczniesz golić, to potem trzeba działać systematycznie, nie ma rady
Stary 2014-01-10, 20:34   #973
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio kupilam jakies maszynki bo depilator podczas przeprowadzki zgubilam i nie bylo w sklepach gillette...ja myslalam ze sie zadrapie i nogi sobie odgryze...dzisiaj w koncu dostarczyli moje zamowienie na gillette i juz jestem na zero i gladziutka
Stary 2014-01-10, 20:35   #974
patiasym
Zakorzenienie

Pau, masz fajną córcię, ona ma fajną mamę
Stary 2014-01-10, 20:37   #975
paulinika
Zakorzenienie

Polecam ci wykremowac miejsce i bawelniane majtki. Ja juz sprawdzilam ze nim bede sie golic albo nakladam krem albo zel mam taki z oliwka, jest o niebo lepiej. Tylko tam, na nogach to normalnie, moj wlos nie jest twardy ale takie zmiekczenie jest dobre. Ja sie gole co dwa lub trzy dni takze juz sie cialo przyzywczailo.

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Pau, masz fajną córcię, ona ma fajną mamę
Dlatego nie chce miec juz wiecej. Nie wiem czy drugie by jej dorownalo...dzisiaj cala droge do szkoly kazala mi skakac skubana...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 20:43   #976
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego nie chce miec juz wiecej. Nie wiem czy drugie by jej dorownalo...dzisiaj cala droge do szkoly kazala mi skakac skubana...
Takie gadanie.. zachcesz więcej, a mała ucieszy się na powiększenie rodzinki
Stary 2014-01-10, 21:18   #977
inmypocket
Raczkowanie

Jakoś zniechęciłam się i tak do maszynki. Tzn. dalej używam, ale nie golę się już na zero i w tych naprawdę czułych punktach zostawiam paseczki, które przycinam Chociaż pewnie jak pocierpię na nadmiar kasy, to wybiorę się na wosk do kosmetyczki

Nie mówcie o dzieciach, bo instynkt macierzyński mi wariuje. Żeby jakoś to przetrwać przygarnęłam sześcioletnią kotkę. Przynajmniej futrzak nie trafił do schroniska i ma gdzie spać pod kołdrą
inmypocket jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 21:23   #978
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś zniechęciłam się i tak do maszynki. Tzn. dalej używam, ale nie golę się już na zero i w tych naprawdę czułych punktach zostawiam paseczki, które przycinam Chociaż pewnie jak pocierpię na nadmiar kasy, to wybiorę się na wosk do kosmetyczki

Nie mówcie o dzieciach, bo instynkt macierzyński mi wariuje. Żeby jakoś to przetrwać przygarnęłam sześcioletnią kotkę. Przynajmniej futrzak nie trafił do schroniska i ma gdzie spać pod kołdrą
Ja się woskuję, ale myślę już o laserze. A wosk polecam, co prawda mnie woskuje koleżanka-kosmetyczka, więc nie kosztuje mnie to aż tak wiele. Wówczas jedynym futrzakiem w domu pozostanie kotka
Stary 2014-01-10, 21:43   #979
paulinika
Zakorzenienie

Ja na szczescie mam taki wlos ze duzo go nie ma, moge sie nie golic caly tydzien a i tak jestem ¨gladka¨ jak na drugi dzien, szkoda tylko ze brwi co dwa dni musze wyrywac

Pati moja nie chce brata ani siostry, ona jest nawet o mnie zazdrosna jak sie do ojca prytulam podobno ojciec to pierwsza milosc corki, gdzies ostatnio czytalam. Ogolnie ona odda ostatni okruszek tego co ma ale do ojca...wara od ojca bo foch
Stary 2014-01-10, 22:28   #980
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
Leeeeeeeeeee ja juz nie jestem nastka SekretnyWachlarz jaka herbatke? Mam teltey z cytryna, waniliowo-carmelowa, zelona, zielona z mieta, el-grey, i jeszcze ze 20 innych klas...nie nie lubie herbaty...
Poproszę zieloną.

Pati, jesteś normalna, bo tak naprawdę każdy z nas pewnie dotykał się już wcześniej tylko tego nie pamięta. Ta dziewczynka, którą się opiekuję ma teraz manię dotykania się i sprawia jej to nieziemską frajdę. Jakoś żal mi to przerywać.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

Edytowane przez SekretnyWachlarz
Czas edycji: 2014-01-10 o 22:31
SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 23:37   #981
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Chciec to moc To nie jest kwestia 2 dni

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Paulina ma rację. Ja nim nauczyłam się sobie sama dawać dobrze to minęło coś koło 2-3 lat. W ogóle jak dziewczyny wspominacie swój pierwszy orgazm? Ja pamiętam, że coś dziwnie zaczęło mnie łaskotać i za pierwszym razem przerwałam, bo się wystraszyłam. Ale na tyle mnie to zaciekawiło, że na drugi dzień powtórzyłam i postanowiłam przetrwać moment łaskotania i zobaczyć, co będzie potem.

Tak w ogóle dzień dobry.
Nawet mi się nie chce uczyć bo mam T. pod ręką,jest moim sąsiadem od dziecka
Pierwsze orgazmy miałam podczas palcówek,im mocniej było i więcej wkładał palcy tym silniejsze fajnie jak wkłada 4 i część kciuka ale miażdżę Mu dłoń udami

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
kikunga co chemicznego bedziesz tworzyc ??
Przeszukałam całą pracowanię dziś,podjarałam się jak cholera,tam jest full odczynników projektuję reakcje na filmik sama gram w nim lekarza i będę kroić serca świni och marzą mi się takie ze skrzepami krwi

Cytat:
Ekhm, squirt i popuszczanie moczu to absolutnie nie to samo
Tak ja często mam squirty,polecam na stojący jak facet podrzuca a babka nogi na ramiona.

Cytat:
Oboje widzieliśmy się już w takich sytuacjach, że raczej nie ma niczego co działa na nas "antyseksowo". Do swoich dziwactw raczej podchodzimy z humorem, a proza życia i wspólnego mieszkania razem nie osłabiła nam chęci na seks, wręcz przeciwnie.
To Nas jakoś niewiele co obrzydza,golenie się,mycie zębów jedną szczotką,te same chusteczki,wyciskanie pryszczy itd. mój T. ma magiczną ślinę po której ładnie znikają
Jedyne co ostatnio zrobiłam to po sikaniu włożyłam do ust,dla mnie ok ale Go pocałowałam,popiłam colą i git

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Dla mnie dziwne jak ktoś ma 18 lat, bo mi się zdarza 18 latków uczyć, więc dla mnie ten wiek równa się dziecko.
Mi, mi herbatkę.
No co dla kogo :P ale fakt śmiesznie ciut na forum,normalnie na Pani/Pan co do niektórych by wypadało

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
dużo tabletek z dużą iloscia żurawiny biore,

mój Tż jest ode mnie dużo starszy i od początku się dogadujemy idealnie

ja lubie prawie wszystkie herbaty .. o zgrozo zawsze jak ide do rossmana to nie dosc ze obkupie się zawsze kosmetycznie to zawsze dla mnie i Tz jakas nowa herbatke kupuje

Podzielam twoje zdanie. Ja straciłam dziewictwo jakoś niedługo przed 16nastymi urodzinami, zaraz się z tamtym chłopakiem rozstałam, troche byłam sama, czytałam duużo o bdsm (ten wątek od początku na bieżąco ), z drugim ex był seks ale jedyne co chciałam to żeby czasem mi związał ręce.
Aż poznałam mojego Tż bo jak go zobaczyłam to wiedziałam że jestesmy dla siebie stworzeni, spotykaliśmy sie, zakochaliśmy sie, seks od początku był inny i milion razy przyjemniejszy od każdego poprzedniego i po jakimś czasie stopniowo wchodziły klapsy, ciągnięcie za włosy, dirty talk, plucie, podduszanie, uderzenia w twarz. Ale ja mu ufam i mimo, że czasem jestem zazdrosna i panikuję to wiem, że jestem jego cudną sunią .. i też przyszło to całkowicie naturalnie

Moja Mama poczęztowała T. żurawiną i mało się nie udławił jak skomentowała,że "u facetów na 'prostote' dobra"

U Nas nie ma bicia po twarzy i podduszania bo jakoś to nie to :P

Jesteś rocznik 95 czy 96? :P

Cytat:
Haha tak

W ogóle byłam na wykładach i pokazach biologiczno-chemiczno-fizycznych i gadałam ze studentami biotechnologii mój żywioł niemal.
Czekałam na część o płodności a tu nudne było :P mam naklejki z nietoperzami

Jak wróciłam poszłam do T. i stwierdził,że przecież On ma to wszystko w tyłku,pasujemy do siebie bo ja ze szczerego serca nienawidzę tej Jego ukochanej historii(poza sztuki i muzyki)
Jest chory do niczego się nie nadaje bo dosłownie warczy przy tym :P no i nawet nie całuje bo żeby nie zarazić.
Stary 2014-01-11, 08:34   #982
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kikunga Pokaż wiadomość
To Nas jakoś niewiele co obrzydza,golenie się,mycie zębów jedną szczotką,te same chusteczki,wyciskanie pryszczy itd. mój T. ma magiczną ślinę po której ładnie znikają
Jedyne co ostatnio zrobiłam to po sikaniu włożyłam do ust,dla mnie ok ale Go pocałowałam,popiłam colą i git
A wiesz ze sie nie powinno myc jedna szczoteczka? Bakterie sa calkiem inne, slina jest calkiem inna. Powaznie Ci to mowie Jestem stalym bywalca dentysty

Dzien dobry
Stary 2014-01-11, 09:07   #983
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
A wiesz ze sie nie powinno myc jedna szczoteczka? Bakterie sa calkiem inne, slina jest calkiem inna. Powaznie Ci to mowie Jestem stalym bywalca dentysty

Dzien dobry
Hejo
Spokojnie mamy osobne ale nie jest to problemem by umyć jedną raz na jakiś czas
Mam kumpelkę dla której całowanie nawet jest obrzydliwe bo przecież ślina
Stary 2014-01-11, 09:11   #984
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Hejo
Spokojnie mamy osobne ale nie jest to problemem by umyć jedną raz na jakiś czas
Pewnie ze kazdemu sie zdarza, moj maz czasami nie zauwazy ze bierze moja glowke od oral-b i dostaje zrypki

Moj pierwszy "chlopak" nie wiem co on mial w slinie ale mialam uczulenie na jego sline...za kazdym razem jak mnie calowal po godzinie mialam usta jakbym botoks sobie wsadzala
Stary 2014-01-11, 09:15   #985
kikunga
Zadomowienie

Przypomniało mi się jak weszłam do łazienki "Mamoooo?czemu myjesz moją szczoteczką?!" "Przecież to moja!" także była NASZA o czym nie wiedziałyśmy

Ech ja nie mam co liczyć na seks a tym bardziej na jakieś fajne akcje bo jest chory,niby nie jakoś bardzo ale tak się tym zawsze wkurza a nadal ten durny amol bierze który nic nie daje.
Zaraz pójdę z normalnymi lekami do Niego
Stary 2014-01-11, 09:25   #986
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Seks jest w ogóle niehigieniczny i obrzydliwy.. fuj!

Oddzielne szczoteczki - tak, ze względów zdrowotnych; ale wszystko inne łącznie z lizaniem odbytu mnie nie brzydzi
Stary 2014-01-11, 09:29   #987
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Seks jest w ogóle niehigieniczny i obrzydliwy.. fuj!

Oddzielne szczoteczki - tak, ze względów zdrowotnych; ale wszystko inne łącznie z lizaniem odbytu mnie nie brzydzi
Mnie tez nie brzydzi ale najlepiej jak jest umyte i czyste
Stary 2014-01-11, 09:38   #988
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Mnie tez nie brzydzi ale najlepiej jak jest umyte i czyste
i pachnące.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 09:49   #989
kikunga
Zadomowienie

Nie wiem czemu ale T. nawet gdy jest mega spocony to nie śmierdzi w ogóle uwielbiam Jego zapach taki naturalny od pierwszego spotkania strasznie mnie tym podniecał a jak wracałam do domu to wąchałam swoje ubrania haha
Stary 2014-01-11, 09:52   #990
paulinika
Zakorzenienie

Aneszna kiedy recenzja nowych zabawek ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości