![]() |
#961 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
Ja jestem chyba jedną z najmniej doświadczonych osób w temacie bdsm, ale ogólnie zaczynałam wcześnie. O wiele za wcześnie. Teraz mam 23 lata. Straciłam dziewictwo kilka dni przed 16 urodzinami, a jakiś miesiąc później zaczęliśmy klimatyczne zabawy. Dla mojego byłego to też był pierwszy raz, a on był rok starszy ode mnie, więc oboje byliśmy zieleni jak szczypiorek na wiosnę. Skończyło się to dość tragicznie. Dlaczego? Mój były nie potrafił oddzielić sfery seksu od sfery życia. Zaczęła się przemoc na codzień. Ponadto np gwałt analny, dzięki któremu do dziś dnia na słowo anal mam dreszcze ze strachu. Rozstaliśmy się w bardzo złych okolicznościach i w pewnym stopniu czuję się winna, że gdybym nie pokazała mu bdsm to może wszystko byłoby inaczej. W związku z tym myślę, że ta 18 powinna być pewną granicą. No i może trochę doświadczenia w seksie i w związkach by się przydało. A na inny temat to z tamtym facetem, o którym pisałam nie wyszło, ale jako, że wciąż szukam Pana, to jutro idę na spotkanie zapoznawcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
te mi ta data chodzi po głowie. Z jednej strony najważniejsza jest psychika, stabilność emocjonalna z drugiej... do 18 roku życia odpowiedzialność ponoszą rodzice. 18, albo moment usamodzielnienia, wyprowadzenie z domu, niezależność - to też istotne elementy. Nie dlatego, że np. matka mogłaby się wkurzyć że córka lubi klapsy, tylko przy zabawach w bdsm istnieją realne zagrożenia, że coś się stanie - nie sądzę by było odpowiedzialnym zrzucanie ewentualnych problemów na rodziców.
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4453562 4]? Jakbym miała mieć podczas seksu takie rozkminy, to chyba bym sobie odpuściła. No i jak popuścisz to co? Świat się zawali? Jakbym była facetem to zdecydowanie bardziej antyseksowo by na mnie działało takie paniczne rzucanie się na plamę i obwąchiwanie ( ![]() tez tak mysle ![]() ![]() Cytat:
![]() dla mnie też wiek nie jest wazny bo sama mam znajomych niektorych w swoim wieku, niektorych po dwudziestce, przed trzydziestką i po trzydziestce, moja najstarsza kolezanka ma 34 lata, kolegów mam mnóstwo starszych i wszyscy mnie lubią, dogadujemy się ![]() mój Tż jest ode mnie dużo starszy i od początku się dogadujemy idealnie ![]() ja lubie prawie wszystkie herbaty .. o zgrozo zawsze jak ide do rossmana to nie dosc ze obkupie się zawsze kosmetycznie to zawsze dla mnie i Tz jakas nowa herbatke kupuje ![]() Cytat:
![]() Aż poznałam mojego Tż bo jak go zobaczyłam to wiedziałam że jestesmy dla siebie stworzeni, spotykaliśmy sie, zakochaliśmy sie, seks od początku był inny i milion razy przyjemniejszy od każdego poprzedniego ![]() ![]() Cytat:
Dla mnie osiemnastka w dowodzie to nie jest odpowiedzialność czy dorosłość. Czasem 25latkowie (przykład) zachowują się jak dzieci. Ja jako 18nastolatka dużo wiem o życiu, już w wieku 13 lat lub wcześniej sama musiałam brać całkowitą odpowiedzialność za siebie, za to żebym miała co zjeść, dużo przeszłam i nie jest to ten temat żeby się rozpisywać. Ale mam nadzieje, ze rozumiecie. ![]()
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
Bardzo miło, że masz taką fajną córeczkę ![]() Cytat:
![]() [1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4453562 4]? Jakbym miała mieć podczas seksu takie rozkminy, to chyba bym sobie odpuściła. No i jak popuścisz to co? Świat się zawali? Jakbym była facetem to zdecydowanie bardziej antyseksowo by na mnie działało takie paniczne rzucanie się na plamę i obwąchiwanie ( ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle z tego co piszecie to wszystkie zaczęłyście się bawić z sobą mając ponad 10 lat.. czy ja jestem jakaś zboczona? Bo pamiętam, że dotykałam się jednak wcześniej i umiałam doprowadzać się na szczyt ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Nie jesteś dziwna;p u mnie należ to akurat do elementów świadomości wypartej ale wiem, że zdarzało mi się masturbować od małego dziecka - "ujeżdżałam" maskotki;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ciotka mi pisze na skype...Paulinko, co tam u was dziecko drogie? A no wiesz...wszystko do dupy. Paulino ty tylko chcesz wszystko do dupy...nie zabardzo chcesz sobie przyjemnosc sprawic? ![]() ![]() ![]() Zatkalo kakao...gdybys ty ciocia wiedziala ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez paulinika Czas edycji: 2014-01-10 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam wrażenie że robiłam to od zawsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
RozowaKotka, co do samooceny strony uległej jak najbardziej mogę się zgodzić. Ja właśnie dlatego nieco na jakiś czas odpuściłam sobie ostrzejsze zabawy, bo wyczułam moment w którym gdzieś tam zaczęło mnie to dotykać i potem siadać trochę na psychikę. Niezwykle ciągnie mnie do powrotu, ale na razie wolę dojść do ładu ze sobą
![]() Slaaave13-ja jestem miłośniczką żurawinowej nalewki z cytryną. Mój ojciec jeździ łowić ryby raz do roku, do takiej babki, która produkuje nalewki i ma ponad dwieście smaków tam ![]() Paulinika, mi za to do głowy wpadło ogolenie się tam maszynką całkiem niedawno i to całkowicie(oczywiście po ogoleniu sobie przypomniałam, że to co zrobiłam jest dość idiotyczne). A potem przez dwa tygodnie, wychodząc gdziekolwiek czułam się jak na drodze krzyżowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ja obserwuje. Nie bede jej niczego zabraniac, nie raz ja zlapalam ze sobie zagladala, albo palcami dotykala. Jedyne co sie jej pytam to to czy ja nie szczypie czy cos (w szkole nie pilnuja jak ida do lazienki wiec czesto przychodzi zle podtarta ![]()
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Pau, masz fajną córcię, ona ma fajną mamę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Polecam ci wykremowac miejsce i bawelniane majtki. Ja juz sprawdzilam ze nim bede sie golic albo nakladam krem albo zel mam taki z oliwka, jest o niebo lepiej. Tylko tam, na nogach to normalnie, moj wlos nie jest twardy ale takie zmiekczenie jest dobre. Ja sie gole co dwa lub trzy dni takze juz sie cialo przyzywczailo.
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Jakoś zniechęciłam się i tak do maszynki. Tzn. dalej używam, ale nie golę się już na zero i w tych naprawdę czułych punktach zostawiam paseczki, które przycinam
![]() ![]() Nie mówcie o dzieciach, bo instynkt macierzyński mi wariuje. Żeby jakoś to przetrwać przygarnęłam sześcioletnią kotkę. Przynajmniej futrzak nie trafił do schroniska i ma gdzie spać pod kołdrą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Ja na szczescie mam taki wlos ze duzo go nie ma, moge sie nie golic caly tydzien a i tak jestem ¨gladka¨ jak na drugi dzien, szkoda tylko ze brwi co dwa dni musze wyrywac
![]() Pati moja nie chce brata ani siostry, ona jest nawet o mnie zazdrosna jak sie do ojca prytulam ![]() ![]()
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pati, jesteś normalna, bo tak naprawdę każdy z nas pewnie dotykał się już wcześniej tylko tego nie pamięta. Ta dziewczynka, którą się opiekuję ma teraz manię dotykania się i sprawia jej to nieziemską frajdę. Jakoś żal mi to przerywać. ![]()
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2014-01-10 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pierwsze orgazmy miałam podczas palcówek,im mocniej było i więcej wkładał palcy tym silniejsze ![]() ![]() Przeszukałam całą pracowanię dziś,podjarałam się jak cholera,tam jest full odczynników ![]() ![]() ![]() Tak ![]() Cytat:
![]() Jedyne co ostatnio zrobiłam to po sikaniu włożyłam do ust,dla mnie ok ale Go pocałowałam,popiłam colą i git ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja Mama poczęztowała T. żurawiną i mało się nie udławił jak skomentowała,że "u facetów na 'prostote' dobra" ![]() U Nas nie ma bicia po twarzy i podduszania bo jakoś to nie to :P Jesteś rocznik 95 czy 96? :P Cytat:
![]() W ogóle byłam na wykładach i pokazach biologiczno-chemiczno-fizycznych i gadałam ze studentami biotechnologii ![]() Czekałam na część o płodności a tu nudne było :P mam naklejki z nietoperzami ![]() Jak wróciłam poszłam do T. i stwierdził,że przecież On ma to wszystko w tyłku,pasujemy do siebie bo ja ze szczerego serca nienawidzę tej Jego ukochanej historii(poza sztuki i muzyki) ![]() Jest chory ![]()
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry ![]()
![]() |
#983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spokojnie ![]() ![]() Mam kumpelkę dla której całowanie nawet jest obrzydliwe bo przecież ślina ![]()
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj pierwszy "chlopak" nie wiem co on mial w slinie ale mialam uczulenie na jego sline...za kazdym razem jak mnie calowal po godzinie mialam usta jakbym botoks sobie wsadzala ![]()
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
Przypomniało mi się jak weszłam do łazienki "Mamoooo?czemu myjesz moją szczoteczką?!" "Przecież to moja!" także była NASZA o czym nie wiedziałyśmy
![]() Ech ja nie mam co liczyć na seks a tym bardziej na jakieś fajne akcje bo jest chory,niby nie jakoś bardzo ale tak się tym zawsze wkurza a nadal ten durny amol bierze który nic nie daje. Zaraz pójdę z normalnymi lekami do Niego ![]()
#986 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#988 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czemu ale T. nawet gdy jest mega spocony to nie śmierdzi
![]() ![]() ![]()
#990 |
Zakorzenienie
|
Aneszna kiedy recenzja nowych zabawek
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.