Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-10, 20:22   #3391
hje
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ok kurcze,to zdrowka! oby to nie bylo nic powaznego

Kuba spi od 16.30

Czyli dzisiaj pójdzie spać o 32?

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
a ile z tego wpłynelo na konto?

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

AHA mam jeszcze zapytanie ! mianowicie, dziewczyny które zamawiacie torty, ile Was to wyjdzie i na ile osób
Był na 20 osób, kosztował 120 zł
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 20:23   #3392
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
ZLITUJ SIE kobieto!!!!!!!!!
moj wstal o 19.15, po 2,5 godz drzemce
czyli tez macie
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 20:24   #3393
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
a tylko dziś ta promocja czy jak?? bo ja dzis nie wychodziłam z domu bo jakoś sie tak zlozyło... no i nie poszlam kupić
W gazetce pisze że do 19 stycznia
Stary 2014-01-10, 20:57   #3394
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
czyli tez macie
taaaaaaaaaaaka

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Czyli dzisiaj pójdzie spać o 32?
:
obstawialabym nawet 41

mlody zdazyl juz nawet wylac na siebie wode przygotowana na kaszke
i drugi raz sie skupczyc :/

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2014-01-10 o 21:00
pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 20:59   #3395
nancykenator
Zakorzenienie

hej dziewczyny, przepraszam,że nie cytuję ale nie mam siły, jedynie rzucił mi się w oczy post Bokeh, idealnie opisuje to co przeżywam obecnie z Kubą, my tak mamy od kilku dni, wszystko jest źle, jeść nie chce ( a już było tak ładnie), spać nie chce, w dzień jeszcze w miarę ale w nocy to co on odstawia to już przechodzi ludzkie pojęcie, na rękach mu się nie podoba, jak się z nim bawię na podłodze to też źle, ubieram źle, rozbieram źle, tylko ciągnie mnie za bluzkę, daję uu myśląc, że pewnie głodny pociągnie chwilę i dalej płacz, daję inne jedzenie też płacz. Nie wiem, ile jeszcze tak pociągnę

Cytat:

Kurcze moje dziecie ma jakis skok, albo nie wiem zęby ? normalnie cały dzień taka maruda.... na podłodze kładzie sie i płacze (a może bunt dwulatka) na rekach posiedzi chwile i się wyrywa, spać nie chce, jeśc nie chce ehhhh Jedyne co ja dziś bawiło to kąpiel, na nia zawsze ma ochote niezaleznie od humoru, ale nie może siedzieć cały dzień w wannie
własnie ją usypiałam ponad godzine! jak próbowałam dac na ziemię no bo może jeszcze jednak nie chciała spać to płacz

Mam nadzieję że teraz juz śpi na serio

AHA mam jeszcze zapytanie ! mianowicie, dziewczyny które zamawiacie torty, ile Was to wyjdzie i na ile osób

No i gdzie sie podziewaja dziewczyny, Ellmi, Marsi , Cała, Blogerka, Aśka, Badzia, Kija ! hallllooooo
właśnie gdzie dziewczyny???

pisałyście o roczkach, u mnie jak zwykle pomieszanie z poplątaniem, chciałam u nas zrobić ale moja mama nie przyjedzie, moja ciotka się wprosiła (jest zakochana w "Prinsie Jamesie") ale ona do Krk nie przyjedzie. Jeśli chcielibyśmy wszystkim prosić to wyszłoby nam ponad 20 osób a tyle to nam się nigdzie nie pomieści :/ ja chciałam imprezę taką dla Kubusia zrobić, a nie zwykłą rodzinną posiadówę ale nic z tego
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 21:00   #3396
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
W gazetce pisze że do 19 stycznia
dziękuje

kurcze bo ja sie napaliłam na te angielskie, ale nie wiem czy to ma sens ? i pytalam to około 130 zł za 15-20 osobowy. W ogóle nigdy nie zamawiałam tortu i nie wiem gdzie to sie robi, oprócz np cukierni:confus ed:

Hania dzis na doslownie 15 sekund poszła do salonu ide za nią a ona już zdarzyła dorwac kubeczek z obiadkiem który połozyłam na ziemi jak go nie chciała zjeść.... nie muszę mówic co było dalej?
Stary 2014-01-10, 21:03   #3397
hje
Zakorzenienie

I my dołączamy do
Młoda spała 2 godz. do 15, niby oczka tarła, a tu po kąpaniu nowa energia

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
kurcze bo ja sie napaliłam na te angielskie, ale nie wiem czy to ma sens ? i pytalam to około 130 zł za 15-20 osobowy. W ogóle nigdy nie zamawiałam tortu i nie wiem gdzie to sie robi, oprócz np cukierni:confus ed:
Ja mam we wsi kilka kobitek, które w domu zajmują się tym hobbystycznie i dorabiają sobie. U jednej takiej zamawiałam, w sumie cena trochę po znajomości

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Tress, a weź, masakra z Morgim A niecały miesiąc temu też miał przecież upadek
Stary 2014-01-10, 21:11   #3398
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam we wsi kilka kobitek, które w domu zajmują się tym hobbystycznie i dorabiają sobie. U jednej takiej zamawiałam, w sumie cena trochę po znajomości [COLOR="Silver"]
u nas podobnie. mi robila mama mojej uczennicy

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Hje - musialas????

Stary 2014-01-10, 21:17   #3399
sylwietta1988
Zakorzenienie

hej, nadrabiam tą kilkudniową nieobecnosc małemu juz chyba przeszło, raz tylko go dzisiaj przeleciało, oby wreszcie był koniec, bo przez te kilka dni to masakejros.... niech samo za siebie powie to , ze paczka pampersów poszła w trzy dni.... co zjadł, czy wypił- wszystko przelatywało przez niego... bledziutki taki sie zrobił

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Witam Was Kochane! Dziękuje za wszystkie ciepłe słowa. Jesteście cudowne!
Za mną tragiczna noc,nie przez Blanke. Przez moja pracę. Leżalam,płakałam,zastanaw iałam się co dalej. Pracowałam już w wielu miejscach ale nigdy w takim Nie wiem czy dobrze zrobiłam wracając.
Fewciu, noż sie w kieszeni otwiera czytając takie cos przytulam mcno i przesyłam wszystkie pozytywne fluidy jakie tylko dadzą radę do Ciebie dotrzec na szczęście masz oparcie w cudownym męzu i wspaniałej Blanusi, oni wynagrodzą wszystko
a moze niedługo trafi Ci sie praca, na jaką zasługujesz
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Yellow do mnie też kiedyś t. przyjechała i cały czas, że teraz to trzeba uważać,że trzeba patrzeć, żeby sobie Kubuś krzywdy nie zrobił, ble ble, po czym wzięła go na ręce a Kuba co? Strącił talerzyk, ja się popatrzyłam i mówię "no właśnie TRZEBA go pilnować"

witam się z rana
mistrzyni ciętej riposty

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Debrah, ale dlaczego za wyrodną? Ja tez za Dawidem nie chodzę krok w krok TZ i mój ojciec też nie a za to nasze matki? O Boże, te to co chwile "spadnie!", "uderzy się!", "głowa!"
moja tez.... czasami to mi aż cierpliwosci brakuje i odpysknę.... ja tez staram sie dawac mu swobode, ale np jak widze, ze idzie w strone krzesła w celach huśtaniowych to asekuruje, bo on potrafi tak szarpnąc, że juz kilka razy lądował na plecach z krzesłem na sobie i niczego go to nie nauczyło jka wchodzi po schodach na piętro to tez jestm tuż za nim, ale nie trzymam, tylko wlasnie blisko asekuruje, bo raz wywinął numer, ze sie odwrócił w pełnym biegu-spadł by z 7 betonowych opłytkowanych schodów..... a to juz nie jest delikatne pukniecie....

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

koniec gorączki ale się cieszę
super
Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Oli aktualnie rozmawia z odkurzaczem, widać, że się polubili
Śmieszny jest, jak wchodzę do pokoju i mówię mu cześć to odpowiada "heś" albo "heść" albo podchodzi do mnie i się pierwszy wita a potem idzie do zabawek i do nich też tak mówi
ale to musi cudownie wyglądac

Jeszcze zdążę: EWCIU i AMELCIU- ciocia Sylwietta z okazji roczku przesyła usciski i zyczenia zdrówka

Spoznione z powodu chorobowej nieobecnosci zyczenia urodzinowe takze dla FIFKA I DADUSIA- żeby chłopaki zdrowo rośli i byli dla mamus powodem do uśmiechu kazdego dnia
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 21:31   #3400
insolito
Zadomowienie

Najlepszego dla Amelci i Ewci rośnijcie zdrowo, piękne nasze

Szklanka, kciuki za Malutką

Aga,
wracaj do zdrowia

Fewcia,
kurcze Ty taka fajna, mądra babka jesteś, a tak Cię w tej robocie nie doceniają Osły jakieś

Sylwia,cieszę się, że z Bartusiem już lepiej Co tam u Twojego adoratora?

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 21:32   #3401
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Witam babulce kochane!!
Nadrabiammmmm......

A w międzyczasie..polewam, która chętna??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 21:33   #3402
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Hje - musialas????
Ale co?
Stary 2014-01-10, 21:35   #3403
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

ojojj, dobrez ze juz po
I co Wam dali na IP?
na IP w ogole nas nie przyjeli, bo pediatra z oddziału schodzi TYLKO do dzieci, które nie ukonczyły 6 mies.... skierowala nas do ambulatorium ogolnego, całodobowego, mieszczącego się w szpitalu, tam lekarka do mnie z tekstem: ja jestem lekarzem ogólnym a nie specjalistą pediatrą, co ja tu mam w ogóle sprawdzac? Jak pani chce to moge skierowanie na oddział wypisac i tyle. Nosz kuuuuwa, to ja mam zdrowe dziecko, które ma jelitówke i przyszłam sie skonsultowac, czy sie nie odwadnia, co jeszcze moge podawac bo mimo leków i diety nie bardzo przechodzi a ta konowałka chce go na oddzial dac, zeby złapało jakies pieprzone choróbsko????? NEVER. Wiec wróciłam z niczym praktycznie, tyle tylko, ze osłuchała prace jelit i łaskawie powiedziała, ze nifuroksazyd moge podawac max 7 dni. I w ogóle to z pyskiem, ze skoro mam pediatre na swoim ośrodku to tam powinnam jechac. Taaaaa, tylko jak dzwonilam na ośrodek to babka na urlopie do 13 stycznia...

Cytat:

Zaplanowałam sobie takie kinder party, bo to urodziny Hani i musi byc dziecięco
bedzie super
Cytat:
Zaje.iście, myślałam, że będę heftać, a z drugiej strony strugam
Maszakra, dobrze, że tż mógł wcześniej wrócić od szwagra z budowy, to się Fusią zajmuje, a ja ligam
jelitówka? wspólczuje

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Dziś nocka u nas była bez gorączki na szczęście. Mam nadzieję że gorączka już sobie poszła na dobre. Jeszcze ma katarek i kaszelek.
oby i to szybko poszło w ☠☠☠☠iet

Cytat:

zobaczyłam jeszcze upadek Morgenstern, az mi krew zmroziło, łzy w oczach, ale mi żal chłopka, obijało nim jak szmacianą lalką
o matko, jak zobaczylam, to mi nogi podcięło.... ależ ten chłopak ma pecha, juz tyle razy upadał, ale dzisiaj..... zeby tylko wyszedł z tego.... ma pomiażdżone płuca i ciezki uraz głowy.... do skoków pewnie nie wróci, ale mam nadzieje, ze odzyska zdrowie ja go tak lubie, sympatyczny, wesoly......
Stary 2014-01-10, 21:40   #3404
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
hej dziewczyny, przepraszam,że nie cytuję ale nie mam siły, jedynie rzucił mi się w oczy post Bokeh, idealnie opisuje to co przeżywam obecnie z Kubą, my tak mamy od kilku dni, wszystko jest źle, jeść nie chce ( a już było tak ładnie), spać nie chce, w dzień jeszcze w miarę ale w nocy to co on odstawia to już przechodzi ludzkie pojęcie, na rękach mu się nie podoba, jak się z nim bawię na podłodze to też źle, ubieram źle, rozbieram źle, tylko ciągnie mnie za bluzkę, daję uu myśląc, że pewnie głodny pociągnie chwilę i dalej płacz, daję inne jedzenie też płacz. Nie wiem, ile jeszcze tak pociągnę
doskonale wiem, co przezywasz, bo tez to przezywałam/przezywam(?) Jeszcze wczoraj ledwo z podłogi wstawałam to się dosłownie rzucała na moje nogi Płacz o wszystko był co chwilę, a co płacz to zaraz szukanie cycka Cierpliwość miałam juz na granicy granic....a dzis....dzis było dobrze oby to był powrot do 'normalnosci', dziecko szczesliwe to i mama naładowała akumulatory, no i cudownie, że zaczęła jesc!

Edytowane przez treselle0
Czas edycji: 2014-01-10 o 21:42
Stary 2014-01-10, 21:42   #3405
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
ZLITUJ SIE kobieto!!!!!!!!!
moj wstal o 19.15, po 2,5 godz drzemce
Mówisz i masz lituje się obudził się po godzinie spania i dołączamy do imprezowiczów
Będzie usypiał się w takim razie sam. I ja i mąż podjęliśmy próbę uspania na nowo ale odmówił współpracy
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 21:42   #3406
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie gdzie dziewczyny???

pisałyście o roczkach, u mnie jak zwykle pomieszanie z poplątaniem, chciałam u nas zrobić ale moja mama nie przyjedzie, moja ciotka się wprosiła (jest zakochana w "Prinsie Jamesie") ale ona do Krk nie przyjedzie. Jeśli chcielibyśmy wszystkim prosić to wyszłoby nam ponad 20 osób a tyle to nam się nigdzie nie pomieści :/ ja chciałam imprezę taką dla Kubusia zrobić, a nie zwykłą rodzinną posiadówę ale nic z tego
o matko, skok jakis?????? wspólczuje naprawde.... A co do imprezy, ok rozumiem, ze chcą byc na urodzianch, ale jednak to WY powinniscie zapraszac a nie wam sie wpraszac
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Sylwia,cieszę się, że z Bartusiem już lepiej Co tam u Twojego adoratora?
kochana, nie szalej tak powiem tak: przezło mi przez mysl, ze byc moze to jakaś ustawka jest, no bo skagd nagle teraz takie zainteresowanie wiec nie ciągnełam tematu, zapytałam tylko przez neta oczywscie bo nie bede mu smsów słac (numera podal)- skad mnie zna, odpowiedział, ze z widzenia także tego, nie mam zamiaru na razie kontynuowac gorącej znajomosci poczekam, zobacze, moze sie cos wyklaruje samo, moze przypadkowo cos sie dowiem

to teraz biore sie za dzien wczorajszy
Stary 2014-01-10, 21:44   #3407
calawdeszczu
Wtajemniczenie

neti polewaj, ja z Tobą łyknę

i życzonka dla solenizatów i solenizantek tych dzisiejszych i tych do których się spóźniłam!!

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 21:48   #3408
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
na IP w ogole nas nie przyjeli, bo pediatra z oddziału schodzi TYLKO do dzieci, które nie ukonczyły 6 mies.... skierowala nas do ambulatorium ogolnego, całodobowego, mieszczącego się w szpitalu, tam lekarka do mnie z tekstem: ja jestem lekarzem ogólnym a nie specjalistą pediatrą, co ja tu mam w ogóle sprawdzac? Jak pani chce to moge skierowanie na oddział wypisac i tyle. Nosz kuuuuwa, to ja mam zdrowe dziecko, które ma jelitówke i przyszłam sie skonsultowac, czy sie nie odwadnia, co jeszcze moge podawac bo mimo leków i diety nie bardzo przechodzi a ta konowałka chce go na oddzial dac, zeby złapało jakies pieprzone choróbsko????? NEVER. Wiec wróciłam z niczym praktycznie, tyle tylko, ze osłuchała prace jelit i łaskawie powiedziała, ze nifuroksazyd moge podawac max 7 dni. I w ogóle to z pyskiem, ze skoro mam pediatre na swoim ośrodku to tam powinnam jechac. Taaaaa, tylko jak dzwonilam na ośrodek to babka na urlopie do 13 stycznia...

o matko, jak zobaczylam, to mi nogi podcięło.... ależ ten chłopak ma pecha, juz tyle razy upadał, ale dzisiaj..... zeby tylko wyszedł z tego.... ma pomiażdżone płuca i ciezki uraz głowy.... do skoków pewnie nie wróci, ale mam nadzieje, ze odzyska zdrowie ja go tak lubie, sympatyczny, wesoly......
jestem w szoku Twoja wizyta na IP, tego nawet sie nie da skomentowac po ludzku

Biedny chłopak, wiedział, że wyrznie nawet sobie nie wyobrazam, co przezył przez te sekundy. Oby wrocił do pełnego zdrowia.
Stary 2014-01-10, 21:51   #3409
scotasia
Wtajemniczenie

Tak Was podczytuję z doskoku, mieszkanie na błysk muszę doprowadzić bo jutro wizytacja
Aga to teraz już z górki, dobrze, że już po!
Silver super, że Darii gorączka przeszła.
Co do wypadku Morgensterna... biedak strasznie to wyglądało. Dopiero co miał wypadek a tu znowu...
Sylwietta sytuacja na IP - woła o pomstę do nieba, co za lekarze?! tą naszą służbę zdrowia.
Nancy wytrwałości! U nas nie jest tak tragicznie, ale co drugą nockę też daje mały popalić.

Aha, jeszcze się pochwalę: moje dziecko już tak nie jęczy w samochodzie!! pojechaliśmy dziś do miasta korki były, długo się zeszło, a ten śmiechy, zabawy Chyba pomogło ustawienie fotelika przodem i zdjęcie tego oparcia za głowę u pasażera. Teraz widzi wszystko.Lepiej mieć nie może

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2014-01-10 o 21:53
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 21:51   #3410
hje
Zakorzenienie

Cytat:

Biedny chłopak, wiedział, że wyrznie nawet sobie nie wyobrazam, co przezył przez te sekundy. Oby wrocił do pełnego zdrowia.
Ma pecha, jak piernik
Stary 2014-01-10, 21:51   #3411
pstryczek84
Zakorzenienie

Szukam magnesow na lodowke dla mlodego i natknelam sie na takie cus
http://allegro.pl/wyprzedaz-drewnian...832486122.html
Szaja - co o tym myslisz?

Stary 2014-01-10, 21:52   #3412
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
doskonale wiem, co przezywasz, bo tez to przezywałam/przezywam(?) Jeszcze wczoraj ledwo z podłogi wstawałam to się dosłownie rzucała na moje nogi Płacz o wszystko był co chwilę, a co płacz to zaraz szukanie cycka Cierpliwość miałam juz na granicy granic....a dzis....dzis było dobrze oby to był powrot do 'normalnosci', dziecko szczesliwe to i mama naładowała akumulatory, no i cudownie, że zaczęła jesc!
o o ! wypisz wymaluj moja łobuzica od kilku dni, dziś juz tez byłam na granicy... oby do przodu
Stary 2014-01-10, 21:53   #3413
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale co?
k.

Stary 2014-01-10, 21:55   #3414
hje
Zakorzenienie

Cytat:
k.
Wstydzisz się?
Stary 2014-01-10, 21:56   #3415
nafiyqa
Zakorzenienie

Dolaczamy do tugezujacych

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 22:00   #3416
pstryczek84
Zakorzenienie

[QUOTE=sylwietta1988;44543 278]na IP w ogole nas nie przyjeli, bo pediatra z oddziału schodzi TYLKO do dzieci, które nie ukonczyły 6 mies.... skierowala nas do ambulatorium ogolnego, całodobowego, mieszczącego się w szpitalu, tam lekarka do mnie z tekstem: ja jestem lekarzem ogólnym a nie specjalistą pediatrą, co ja tu mam w ogóle sprawdzac? Jak pani chce to moge skierowanie na oddział wypisac i tyle. Nosz kuuuuwa, to ja mam zdrowe dziecko, które ma jelitówke i przyszłam sie skonsultowac, czy sie nie odwadnia, co jeszcze moge podawac bo mimo leków i diety nie bardzo przechodzi a ta konowałka chce go na oddzial dac, zeby złapało jakies pieprzone choróbsko????? NEVER. Wiec wróciłam z niczym praktycznie, tyle tylko, ze osłuchała prace jelit i łaskawie powiedziała, ze nifuroksazyd moge podawac max 7 dni. I w ogóle to z pyskiem, ze skoro mam pediatre na swoim ośrodku to tam powinnam jechac. Taaaaa, tylko jak dzwonilam na ośrodek to babka na urlopie do 13 stycznia...
/QUOTE]

ja pierdziu!!!!!!!!!

Cytat:

noooooooooo, masakra!

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Wstydzisz się?
nie ale po co do tego wracac

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
zmowilo sie towarzysto czy jak

Stary 2014-01-10, 22:02   #3417
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Fewciu mam przyjaciółkę z ZUSie, pracuje tam tylko dlatego że w miarę pewna robota (w miarę bo nic pewnego nie jest), pracuje ponad 10 lat, ze starszą panią w pokoju ma fajny kontakt ale co się dzieje ogółem , szkoda gadać, jeden drugiemu patrzy na ręce aby tylko podpierdzielić, wyzysk że przynosi pracę do domu żeby się wyrobić, kontrola- każdy tel wykonany musi podpisać- do kogo i w jakiej sprawie dzwoniła, często mówi że jakby miała pewną robotę to by odeszła, tylko gdzie?
ooooo i skąd ja to znam??:banghead::banghead ::banghead:
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Polałam...przeczytałam 4 strony..i co tylko Ty chętna? Ja wiem,że ostatnio całe szkUo mi sie potłuklo...ale opatrznosc czuwala nad kilkoma kieliszkami

ZDRÓWKA I ZAWSZE UŚMIECHU NA BUŹKACH NASZYM KOLEJNYM ROCZNIACZKOM!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-01-10 o 22:04
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 22:05   #3418
hje
Zakorzenienie

A ja się odłączam, bo wyszaleliśmy się z młodą, wydoiła wody dość i zasnęła
Stary 2014-01-10, 22:05   #3419
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

Polałam...przeczytałam 4 strony..i co tyko Ty chętna? Ja wiem że ostatnio cake szkUo mi sie potłuklo...ale opatrznosc czuwala nad kilkoma kieliszkami
a wypraszam sobie, toć mówiłam, żebyś mi polała, ale jak tak to idz- nie chcę nawet w wyszczerbanym kielonie po upadku

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 22:10   #3420
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość

Aha, jeszcze się pochwalę: moje dziecko już tak nie jęczy w samochodzie!! pojechaliśmy dziś do miasta korki były, długo się zeszło, a ten śmiechy, zabawy Chyba pomogło ustawienie fotelika przodem i zdjęcie tego oparcia za głowę u pasażera. Teraz widzi wszystko.Lepiej mieć nie może
super, jak król jezdzi

pozostałe dni podczytam, ale bez cytowania, bo chce byc na bieżąco a jeszcze k. mi został
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości