|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
![]() Czyli dzisiaj pójdzie spać o 32? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3392 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
W gazetce pisze że do 19 stycznia
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaaaaaaaaka
![]() obstawialabym nawet 41 ![]() mlody zdazyl juz nawet wylac na siebie wode przygotowana na kaszke ![]() i drugi raz sie skupczyc :/ Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-01-10 o 21:00 |
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, przepraszam,że nie cytuję ale nie mam siły, jedynie rzucił mi się w oczy post Bokeh, idealnie opisuje to co przeżywam obecnie z Kubą, my tak mamy od kilku dni, wszystko jest źle, jeść nie chce ( a już było tak ładnie), spać nie chce, w dzień jeszcze w miarę ale w nocy to co on odstawia to już przechodzi ludzkie pojęcie, na rękach mu się nie podoba, jak się z nim bawię na podłodze to też źle, ubieram źle, rozbieram źle, tylko ciągnie mnie za bluzkę, daję uu myśląc, że pewnie głodny pociągnie chwilę i dalej płacz, daję inne jedzenie też płacz. Nie wiem, ile jeszcze tak pociągnę
Cytat:
pisałyście o roczkach, u mnie jak zwykle pomieszanie z poplątaniem, chciałam u nas zrobić ale moja mama nie przyjedzie, moja ciotka się wprosiła (jest zakochana w "Prinsie Jamesie") ale ona do Krk nie przyjedzie. Jeśli chcielibyśmy wszystkim prosić to wyszłoby nam ponad 20 osób a tyle to nam się nigdzie nie pomieści :/ ja chciałam imprezę taką dla Kubusia zrobić, a nie zwykłą rodzinną posiadówę ale nic z tego
|
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
![]() kurcze bo ja sie napaliłam na te angielskie, ale nie wiem czy to ma sens ? i pytalam to około 130 zł za 15-20 osobowy. W ogóle nigdy nie zamawiałam tortu i nie wiem gdzie to sie robi, oprócz np cukierni :confus ed:![]() Hania dzis na doslownie 15 sekund poszła do salonu ide za nią a ona już zdarzyła dorwac kubeczek z obiadkiem który połozyłam na ziemi jak go nie chciała zjeść.... nie muszę mówic co było dalej?
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
I my dołączamy do
![]() Młoda spała 2 godz. do 15, niby oczka tarła, a tu po kąpaniu nowa energia ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Tress, a weź, masakra z Morgim A niecały miesiąc temu też miał przecież upadek
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Hje - musialas???? |
|
|
|
|
#3399 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej, nadrabiam tą kilkudniową nieobecnosc
Cytat:
a moze niedługo trafi Ci sie praca, na jaką zasługujesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super Cytat:
Jeszcze zdążę: EWCIU i AMELCIU- ciocia Sylwietta z okazji roczku przesyła usciski i zyczenia zdrówka Spoznione z powodu chorobowej nieobecnosci zyczenia urodzinowe takze dla FIFKA I DADUSIA- żeby chłopaki zdrowo rośli i byli dla mamus powodem do uśmiechu kazdego dnia |
||||
|
|
|
#3400 |
|
Zadomowienie
|
Najlepszego dla Amelci i Ewci Szklanka, kciuki za Malutką ![]() Aga, wracaj do zdrowia Fewcia, kurcze Ty taka fajna, mądra babka jesteś, a tak Cię w tej robocie nie doceniają Osły jakieś ![]() Sylwia,cieszę się, że z Bartusiem już lepiej
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Witam babulce kochane!!
Nadrabiammmmm...... A w międzyczasie..polewam, która chętna?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3403 | ||||
|
Zakorzenienie
|
na IP w ogole nas nie przyjeli, bo pediatra z oddziału schodzi TYLKO do dzieci, które nie ukonczyły 6 mies.... skierowala nas do ambulatorium ogolnego, całodobowego, mieszczącego się w szpitalu, tam lekarka do mnie z tekstem: ja jestem lekarzem ogólnym a nie specjalistą pediatrą, co ja tu mam w ogóle sprawdzac? Jak pani chce to moge skierowanie na oddział wypisac i tyle. Nosz kuuuuwa, to ja mam zdrowe dziecko, które ma jelitówke i przyszłam sie skonsultowac, czy sie nie odwadnia, co jeszcze moge podawac bo mimo leków i diety nie bardzo przechodzi a ta konowałka chce go na oddzial dac, zeby złapało jakies pieprzone choróbsko????? NEVER. Wiec wróciłam z niczym praktycznie, tyle tylko, ze osłuchała prace jelit i łaskawie powiedziała, ze nifuroksazyd moge podawac max 7 dni. I w ogóle to z pyskiem, ze skoro mam pediatre na swoim ośrodku to tam powinnam jechac. Taaaaa, tylko jak dzwonilam na ośrodek to babka na urlopie do 13 stycznia...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja go tak lubie, sympatyczny, wesoly......
|
||||
|
|
|
#3404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze wczoraj ledwo z podłogi wstawałam to się dosłownie rzucała na moje nogi Płacz o wszystko był co chwilę, a co płacz to zaraz szukanie cycka Cierpliwość miałam juz na granicy granic....a dzis....dzis było dobrze oby to był powrot do 'normalnosci', dziecko szczesliwe to i mama naładowała akumulatory, no i cudownie, że zaczęła jesc!Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2014-01-10 o 21:42 |
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obudził się po godzinie spania i dołączamy do imprezowiczów Będzie usypiał się w takim razie sam. I ja i mąż podjęliśmy próbę uspania na nowo ale odmówił współpracy
|
|
#3406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
powiem tak: przezło mi przez mysl, ze byc moze to jakaś ustawka jest, no bo skagd nagle teraz takie zainteresowanie wiec nie ciągnełam tematu, zapytałam tylko przez neta oczywscie bo nie bede mu smsów słac (numera podal)- skad mnie zna, odpowiedział, ze z widzenia ![]() to teraz biore sie za dzien wczorajszy |
||
|
|
|
#3407 |
|
Wtajemniczenie
|
neti polewaj, ja z Tobą łyknę
i życzonka dla solenizatów i solenizantek tych dzisiejszych i tych do których się spóźniłam!!
|
|
#3408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Biedny chłopak, wiedział, że wyrznie nawet sobie nie wyobrazam, co przezył przez te sekundy. Oby wrocił do pełnego zdrowia.
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak Was podczytuję z doskoku, mieszkanie na błysk muszę doprowadzić bo jutro wizytacja
![]() Aga to teraz już z górki, dobrze, że już po! Silver super, że Darii gorączka przeszła. Co do wypadku Morgensterna... biedak strasznie to wyglądało. Dopiero co miał wypadek a tu znowu... Sylwietta sytuacja na IP - woła o pomstę do nieba, co za lekarze?! Nancy wytrwałości! U nas nie jest tak tragicznie, ale co drugą nockę też daje mały popalić.Aha, jeszcze się pochwalę: moje dziecko już tak nie jęczy w samochodzie!! korki były, długo się zeszło, a ten śmiechy, zabawy
Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2014-01-10 o 21:53 |
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam magnesow na lodowke dla mlodego i natknelam sie na takie cus
![]() http://allegro.pl/wyprzedaz-drewnian...832486122.html Szaja - co o tym myslisz? |
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=sylwietta1988;44543 278]na IP w ogole nas nie przyjeli, bo pediatra z oddziału schodzi TYLKO do dzieci, które nie ukonczyły 6 mies.... skierowala nas do ambulatorium ogolnego, całodobowego, mieszczącego się w szpitalu, tam lekarka do mnie z tekstem: ja jestem lekarzem ogólnym a nie specjalistą pediatrą, co ja tu mam w ogóle sprawdzac? Jak pani chce to moge skierowanie na oddział wypisac i tyle. Nosz kuuuuwa, to ja mam zdrowe dziecko, które ma jelitówke i przyszłam sie skonsultowac, czy sie nie odwadnia, co jeszcze moge podawac bo mimo leków i diety nie bardzo przechodzi a ta konowałka chce go na oddzial dac, zeby złapało jakies pieprzone choróbsko????? NEVER. Wiec wróciłam z niczym praktycznie, tyle tylko, ze osłuchała prace jelit i łaskawie powiedziała, ze nifuroksazyd moge podawac max 7 dni. I w ogóle to z pyskiem, ze skoro mam pediatre na swoim ośrodku to tam powinnam jechac. Taaaaa, tylko jak dzwonilam na ośrodek to babka na urlopie do 13 stycznia...
/QUOTE] ja pierdziu!!!!!!!!! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- nie ale po co do tego wracac zmowilo sie towarzysto czy jak
|
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polałam...przeczytałam 4 strony..i co tylko Ty chętna? Ja wiem,że ostatnio całe szkUo mi sie potłuklo...ale opatrznosc czuwala nad kilkoma kieliszkami ![]() ![]() ![]() ZDRÓWKA I ZAWSZE UŚMIECHU NA BUŹKACH NASZYM KOLEJNYM ROCZNIACZKOM!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-01-10 o 22:04 |
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się odłączam, bo wyszaleliśmy się z młodą, wydoiła wody dość i zasnęła
|
|
|
|
#3419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozostałe dni podczytam, ale bez cytowania, bo chce byc na bieżąco a jeszcze k. mi został |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

, Cała, Blogerka, Aśka, Badzia, Kija ! hallllooooo 
:confus ed:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wytrwałości! U nas nie jest tak tragicznie, ale co drugą nockę też daje mały popalić.