|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
paliłam dziś te pierwszy ![]() ![]() ![]() a jak można wyciagnąć to roztopione żeby zapalić inny? czy jak zgaszę świeczkę i zastygnie to mogę nożem podważyć i wyjdzie?? ![]()
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
oooo super!!
![]()
#4774 |
Zakorzenienie
|
Elizka napisz proszę które to są dokładnie te na krzepliwość krwi.. Bo mi gin tylko d dimery i morfologie każe robić z tych badań. Nic poza tym... A acard biorę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | ||
Zakorzenienie
|
czesc!
![]() BERBIE!!!!!!!!!!! Zdrowka, szczęścia, spełnienie marzen!!! ![]() ![]() KUNDZIA! sliczna Tosienka i jaka elagantka. a włosków zazdroszczę. KOCUUR! Buziak dla półroczniaka! ![]() Cytat:
tez mam a już myślałam ze o nim"zapomniałam". Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie chyba jutro jakies ze 2 woski kupie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
madziu dostałam książkę, dziękuję
![]()
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Jana dobrze że wyniki się poprawiły
Berbie miłego czytania życzę Agatko aż muszę zerknąć o jakich woskach mówisz bo tak zachęcająco o nich piszesz
#4780 |
Zakorzenienie
|
Jana moja mama powiedziała mi ostatnio, że w ciąży ze mną miała hemoglobine 7... Chcieli jej przetaczać krew ale się nie zgodziła ze względu na wiarę w której wtedy była (też niezła głupota...). Mimo to dała rade i ja też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam dzisiaj mega tęsknotę za Kamilkiem, płakałam i płakałam ... Nawet Kacperkiem nie umiałam zająć się jak powinnam, wściekałam się ciągle na niego np. przy przewijaniu a myślałam o Kamilku
Teraz mam wyrzuty sumienia
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-01-10 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4783 |
Konto usunięte
|
Jana, Kucyk, gratuluję dobrych wiadomości
![]() Eliza dzisiaj mi mama opowiadała o znajomej, której córka urodziła bliźniaczki, 3 i 3,200 ![]() ![]() Ale czemu masz wyrzuty? Przecież to nic dziwnego, że tęsknisz za pierwszym dzieckiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypłakałam się porządnie dopiero jak urodziła się Kasia.
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-01-10 o 22:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Wtajemniczenie
|
Hej kobietki
Berbie- wszystkiego co najlepsze! Zdrowka spokoju, spelnienia marzen ![]() Jojla- tez uwazam to za cud, i,jestem,mimo wszystko pelna podziwu dla niej... Hosenko ![]() Agatko, ty tez. Ale przeciez wszystko,bedzie dobrze przeciez ![]() Jana- ciesze sie ze jest lepiej! Oby tak dalej :-* Kucyk przynos czesciej te dobre wiruski ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2014-01-10 o 22:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Raczkowanie
|
Hej
Tyle piszecie ze z trudem was nadrabiam. Berbie wszystkiego co najważniejsze dla Ciebie i malenstwa. Kundzia dla Twojej coreczki tez wszystkiego najpiekniejszego. Agatko przytulam mocno. Wierze ze tak jak Elizce I Tobie sie uda. Elizko super ze masz tyle energii. Dziewczyny jak beda mialy tyle co Ty to Twoj chlop osiwieje. Kucyku gratuluje synusia. Napewno kogos ominelam ale nie zrobilam notatek a pamiec juz nie ta. Jak to moj tż mowi czas mnie już pos...ł. Moja bratowa nadal w szpitalu ale juz w Poznaniu. Jest lepiej bo dbaja o nia jak o ciezarna. Z malenstwem wszystko dobrze. Z dobrych wiadomosci @ przyszla w terminie. Ale wszystkim staraczkom zycze zeby juz nie przyszła przez kolejne 9 miesiecy. Mam pytanie czy podczas ciaży może wystapić coś takiego jak uczulenie na nabial? Pozdrawiam
#4787 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za wszystkie gratulacje. Widać że naprawdę sie cieszycie razem ze mną i jest to bardzo miłe.
Hosenko... Tule Cię mocno ![]() Czy szyjka 37mm to mało jak na 16/17 tydzień? Lekarz powiedział że od 35mm zaczął by się martwić... W sumie to tylko 2mm różnicy a ja ciągle skurcze mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Wczorak pediatra powiedziała że mam nie rezygnować z kp bo mały bardzo ładnie przybiera ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Konto usunięte
|
Ci wasi lekarze są dziwni, niedługo powiedzą, że szyja 5 cm to mało :P
37 mm to marzenie niejednej ciężarówki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
No to super
![]() ![]() Iza brawa dla Ciebie i Dominiczka że cyca rozpracowaliście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
![]() barbie spóźnione najlepsze życzenia ![]() ![]() kundzia śliczną masz córkę, sto lat dla małej ![]() kucyk cieszę się, że u Was wszystko ok hosenka ![]() ciociami ![]() Co u nas? czekamy na duże ilości śniegu ![]() ![]()
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Ehhh w ogóle jakiś masakryczny wieczór i noc.
Po tym płaczu dopadł mnie chyba baby blues, w nocy od 3-6.30 mały ciągle płakał, co zjadł to zwracał (i to dosyć dużo i nie od razu po jedzeniu), chciałam odciągnąć mleko, żeby spokojnie wypił z butelki to ze stresu nic nie leciało, TŻ musiał mu dać sztuczne mleko. To jedna porażka dla mnie (sztuczne mleko), a wcześniej zaliczyliśmy drugą - tak już płakał, że daliśmy mu smoczka. Nie mam pojęcia co mu się działo, zawsze ładnie zasypiał po jedzeniu, nie płakał. Przewinięty był, pojedzony był (porządnie ssał pierś i dojadał z butelki), pleśniawki zniknęły. Żadne noszenie, lulanie, śpiewanie, głaskanie nie pomagało a do tej pory uspokajał się niemal od razu ![]() Tak mówimy, że babci (mojej mamy) nie dopuszczamy do dziecka, bo była wcześniej i zachwycała sie, jaki on grzeczny i że mamy szczęście, że noce ładnie przesypia i nie płacze. Zastanawiałam się, że może coś zjadłam co mu zaszkodziło i na myśl przychodzą mi jedynie naleśniki, o których czytałam, że można jeść karmiąc piersią.
#4794 |
Zakorzenienie
|
Witam...
Hosenko ale to naturalne że tęsknisz za Kamilkiem...nie miej wyrzutów...!! Co do płaczu to ja mało co wierzę w takie przesądy ale może rzuciła jednak urok? w tedy ciuszki na drugą str się przewraca i jest ok. Może dla wielu wyda wam się to śmieszne ale szwagierka będąc w PL z córką jak spotkała się z kimś tam i po tym spotkaniu dziecko się odmieniło w nocy...jak spało cała noc tak tej nocy całą nie przespało tylko przepakało aż w końcu ubranka przerwóciła szybko na lewą str i dziecko się uspokoiło.... Hope ja już nawet nie wiem czy dobrze będzie...bo jak zwykle chyba znów coś jest nie tak...myślałam że te polipy to moja jedyna przeszkoda ale jak widać....chyba pojawia się i kolejna... ![]() ciociami ![]() ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2014-01-11 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Konto usunięte
|
Hosenko a może ma kolki? Zauważ, czy nie podciąga nóżek do brzuszka.
A poza tym - dzieci płaczą. Jedne więcej, drugie mniej. A. jest grzeczniutki, ale mam na wątku takie mamy, którym dzieci płaczą bardzo dużo nawet teraz, jak już mają pół roku. Może spróbuj wziąć Kacperka na siebie, brzuszek do brzuszka i tak zaśnijcie? Ja tak sporo czasu spędzałam z Artkiem, zwłaszcza, jak miał kolki. Poza tym biały szum (suszarka np. z youtube'a) też pomaga czasami... |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak z tymi naleśnikami, a jesz w ogóle smażone rzeczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym hormony robią swoje... Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44547900]Ci wasi lekarze są dziwni, niedługo powiedzą, że szyja 5 cm to mało :P 37 mm to marzenie niejednej ciężarówki.[/QUOTE] Prawda? ![]() Ryzyko porodu przedwczesnego wzrasta przy szyjce poniżej 25 mm. A i tak Jest chyba tak ze raptem ok 10% kobiet z szyjka poniżej 25 mm dozna porodu przedwczesnego. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44548235] A poza tym - dzieci płaczą. Jedne więcej, drugie mniej.[/QUOTE] ![]() I nie żadne uroki i inne wymysły. Nawet jak płacz pojawił sie u noworodka ktory wczesniej nie płakał. Kilkudniowe noworodki rzadko kiedy płaczą, jazdy zaczynaja sie pozniej, te brzuszkowe np. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-01-11 o 10:42 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Kubek Możesz mi przypomnieć jakie witaminy brałaś w ciąży i co na pęcherz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Berbie spóźnione 100 lat!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Rena jak tam testowanie. Niecierpliwie czekam na wiadomość od Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------
19.04.2013 r. ![]() Staś i Michaś ![]() Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2014-01-11 o 11:51 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Rozeznanie
|
Witam
Berbie-pokaże tatuaż,tylko muszę paznokcie pomalować ![]() Iza- ![]() Hosenko-nie obwiniaj się,to normalne ze tęsknisz za Kamilkiem, ja też mam dni ze leze i myślę o moim aniolku,zastanawiam się jak by wyglądał,licze ile by juz miał... Kucyk-gratuluje synka,cieszę się ze u was wszystko dobrze ![]()
Edytowane przez czarnula 1982 Czas edycji: 2014-01-11 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.