|
|
#2371 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Cytat:
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2373 |
|
Zadomowienie
|
to ja biorę się za ćwiczenia, ale nie wiem czy zrobić skalpel czy killer, bo w killerze podobno dużo skakania a ja mam pęcherze na śródstopiu
co myślicie?
|
|
#2374 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;* Nie no dziewczyny chwilę mnie nie było a tu tyle stroon! jak wy to robicie ? Jesteście niesamowite, i z tego co czytałam to gratuluję spadków i utrzymania diety, u mnie codziennie jest góra na 3- także nie ma się czym chwalić bo waga cały czas stoi ale chociaż to dobre.. kiedyś bedzie lepiej, jak bede miala wiecej czasu na cwiczenia.
![]() ]
|
#2375 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2376 |
|
Zadomowienie
|
ja już wiem czemu Chodakowska się nie męczy
bo ma opaskę jonowo-coś tam ![]()
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2378 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane, bardzo bardzo, na pewno się przydadzą
Chociaż dobrze byłoby popchnąć wcześniej to może jakieś krótkie ferie bym zaliczyła Cytat:
A jeszcze jak tańce będą to nie ma czym się martwić.Na to właśnie liczę ![]() Cytat:
Gratuluję silnej woli. Dobrze, że u mnie w pracy sporo osób przeszło na dietę - nie kuszą ciastkami i innymi pysznościami.Cytat:
|
|||
|
|
|
#2380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dzisiaj naukę totalnie olałam bo cały dzień boli mnie brzuch(@), więc nawet nie potrafiłabym się skupić. Idę już chyba spać, bo i tak ten piąteczek mam bez żadnych szaleństw. ![]() Do jutra
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2382 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, gdzie kupujecie słonecznik, orzechy? jak wybierać, żeby były zdrowe, a nie z jakimiś dodatkami (oleje itp.) jestem w tym zielona, a jutro zakupy
|
|
|
|
#2383 |
|
Zadomowienie
|
męcze się z killerem, ale robię sobie przerwę, żebym chwile odpoczęła i dała nogom odpocząć... faktycznie można się zmachać, brzuch mi skacze i nie jest to komfortowe dla mnie, bo przeszkadza :/ ćwiczenia z wyskokiem na nogę w ok. 10 minucie pominęłam, ze względu na pęcherze, nie daje rady utrzymać równowagi i w dodatku wykonać ćwiczenie :/ część serii też pomijam, bo już ledwo dycham, ale jestem pewna, że z czasem będzie lepiej...
teraz jestem w 18 minucie i mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać do końca
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też piątunio w domu, ale jest tak przyjemnie, ciepło, cicho (pięcioro współlokatorów wyjechało), piję sobie zieloną herbatkę, zapaliłam świeczkę o zapachu czekolady i zaraz chyba sobie obejrzę jakiś film takie wieczory też lubię
Edytowane przez BeeAnn Czas edycji: 2014-01-10 o 23:08 |
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2386 |
|
Raczkowanie
|
w sobote was męczą maturami?!
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- w ogóle dziewczyny podpowiedzcie coś... co jecie? nie wiem co kupić i kompletnie nie mam pomysłu, co mam jeść...
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, kilka dni i 30 stron natluklyscie, nie dam rady was nadrobić
Wykupilam roczny karnet na siłownię, więc mam nadzieję, je po spaleniu tluszcu będę miała pod spodem fajne mięśnie. Wrzuce przynajmniej swój jadlospis, bo jak wrzucam, to się bardziej pilnuje z jedzeniem I ŚNIADANIE jogurt naturalny z siemieniem lnianym II śniadanie Bułka razowa - miała być z wedlina, ale ktoś mi wyjadl z lodówki Obiad Fasolka po bretonsku, ogórki kiszony Podwieczorek Pół ciastka zbożowego, pieczona wedlina z ketchupem bez konserwantow, mandarynka Kolacja Dwa jogurty naturalne, parowka cieleca, rzodkiewka Ćwiczenia Godzina fitnessu z PS3 Mam problem z warzywami, bo teraz większość marna, a ile można jeść ogórki kiszone i kapuche kiszona? Rzodkiewki uwiedle, pomidory bezsmakowe, sałata taka sobie. Ciężko coś sobie pochrupac ot tak.
|
#2388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z matematyki mamy raz w miesiącu w sobotę próbną bo jest problem ze zdawalnością mateamtyki, ale np wyniki z mateamtyki z podstawy w roku 2012/2013 był 70%, ale parę osób nie zdało ![]() skończyłam killera i muszę kupić jakąś dobrą koszulkę do ćwiczeń, bo ta mi skacze we wszystkie strony
|
|
|
#2389 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Budzik nastawiony na 6.45. Wstajemy i biegamy razem z kumplem. Słoik owsianki czeka w lodówce. Już chcę rano!! Zapomniałam że dziś rekord!! 4 minuty deski! Chłopaki mówią że jestem mega Co za satysfakcja---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
Papryka jest super prawie cały rok, brokuły, kalafior, marchewka (zapomniałam o całym kilogramie który mam w lodówce więc dziękuję za nieświadome przypomnienie ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
I'm better than I was yesterday but not as good as I'll be tomorrow Runmageddon Nocny Rekrut 9.04 Runmageddon Classic 9.04 Edytowane przez paddy_1 Czas edycji: 2014-01-10 o 23:40 |
|||
|
|
|
#2390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no dobra, czas się brać za ćwiczenia
|
|
#2391 |
|
Raczkowanie
|
będę wdzięczna
jutro rodzinna posiadówa, urodzinowa faworki, torcik... no ale urodziny raz do roku!
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
jedzeniowe dzisiaj perfekto, 45min. ćwiczeń i 60 przysiadów
najgorsze trzy dni za mną, to teraz już z górki![]() napli, w urodziny to grzechem byłoby nie grzeszyć no i oczywiście wszystkiego najlepszego! spełnienia marzeń i wymarzonej figury!
|
#2393 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
teraz juz poleci.milej soboty dziewczyny |
|||||||
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Na papryke mam alergie, kalafiora nie znoszę, a resztę owszem, ale gotowane, a mi chodziło o coś na szybko. I surowo do sniadanka czy cos. Marchewka przy odchudzaniu średnio wskazana, bo ig podnosi
o warzywkach w puszce też czytałam, że nie bardzo na redukcji. Przed praca niestety nie zdążyłam do warzywniaka skoczyć, dlatego nie dolozylam niczego do buly. Z ogorkami mam ten problem, że generalnie lubię, ale ostatnio ciągle trafialm na niedobre, za słone, zbyt miękkie czy gorzkawe.
|
#2395 |
|
Zadomowienie
|
a zielenina ? salaty roznego rodzaju mozna dodac albo liscie szpinaku
a wczoraj stwierdzialam ze moge zawsze liczyc na dobre slowo od Tz . spotkalismy jego ciotke (widzimy sie srednio 2 razy w roku) a ona popatrzyla na mnie i sie zapytala czy wszystko ze mna ok bo wychudlam i czy to przez jakas chorobe mi sie zrobilo. normalnie mnie zatkalo, a moj Tz z powazna mina powiedzial ''nie, ona nie jest chora ona zwyczajnie nie jest w ciazy'' rece mi opadly. potem stwierdzil bym w zadne diety sie nie bawila bo chuda juz jestem. pokazalam mu nogi i powiedzialam ze jeszcze duzo pracy wymagaja. to on czy nie moglabym namowic tluszczyku z nog by sobie w cycki poszedl i bedzie po sprawie |
|
|
|
#2396 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczego pomidory z puszki nie nadają się na redukcji? Marchewka ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Jak już będzie bogaty ![]() Mój obecny TŻ zadzwonił do mnie wczoraj na skajpie. Byłam już ubrana w stanik sportowy. Porozmawialiśmy z 15 minut, po czym poinformowałam go że dzwoni nie w porę. Zgodnie ze współlokatorem stwierdzili że mam świetny brzuch. Co nie zmienia faktu że chcę mieć jeszcze lepszy i poszłam ćwiczyć Jestem po 3,5km i po owsiance. Kolejny dzień bez słodyczy
I'm better than I was yesterday but not as good as I'll be tomorrow Runmageddon Nocny Rekrut 9.04 Runmageddon Classic 9.04 Edytowane przez paddy_1 Czas edycji: 2014-01-11 o 08:36 |
||
|
|
|
#2397 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie można jeść słodyczy to je wdychasz?? ![]() Cytat:
a jak urodziny to można wszystkiego najlepszego i fit! Cytat:
co za komplementy żebym ja takie dostawała ![]() :brzyd al:---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
wtedy byłam też szczuplejsza![]() Cytat:
ale doliczając te dwie bułki to nie za dużo pieczywa?? i jogurty najlepsze naturalne, noo ale![]() Cytat:
Cytat:
ajj mnie też boli ![]() a ja za chwilę na 10 godz do pracy, znowu dzień wyjęty z życia ale wczoraj kupiłam karnet na 2 miesiące, od poniedziałku dalej zawijam na siłkę spadek wagi dodatkowo motywuje do dalszych działań
|
|||||||
|
|
|
#2398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
życzę Ci takiego słodkiego życia żebyś nie musiała jeść słodyczy, kolejnych biegowych kilometrów i wszystkiego najwspanialszego! ![]() ![]()
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
paddy, jeszcze 0,5kg i będę ważyć tyle co Ty
![]()
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
napli najlepszego z okazji urodzinek
![]() co do warzyw z puszki, to nie napisałam dokładnie, pomidorki są jeszcze oki, ale już kukurydza czy groszek niestety nie bardzo, bo tam są różne dodatki do zalewy, cukier itp. czytałam akurat ostatnio forum sfd, temat do jedzą ladies i tam pisano, żeby unikać tych puszkowych groszkow i kukurydz.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

ale mam nadzieję, że później pójdziemy do klubu, to to wytańczę
za jutro

Marchewka