Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-10, 14:26   #1561
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Słyszałyście o czymś takim, że jeśli zmarł ktoś z domu, to nie wolno robić malowania przez rok? wczoraj mnie mamuśka załamała. Bo ojciec mi obiecał remont taki z malowaniem, wymianą mebli i w ogóle, a mama powiedziała, że nie można malować teraz
Nie słyszałam o czymś takim.

Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
no to Tamlinku, do końca przyszłego tygodnia wybieramy lekarza ;P Ja mam upatrzonego z polecenia, więc zdobędę sobie namiar. Taki pierwszy krok
U mnie takich terminów nie ma. Muszę swoje odczekać czy to na nfz czy prywatnie.

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
La'Mbria ja też Cię podziwiam, u mnie walory smakowe są na wysokiej pozycji, nawet jeżeli cos zdrowe, a nie lubię, to nie zjem, bo jak zjem to się
U mnie tak samo.

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
laski te filety promocyjne są jakieś oszukane. takie pociapane, ze kotleta z tego nie zrobi się.
Moje ładniutkie.

Dziewczyny kociary jaki żwirek kupujecie? Mam ten http://allegro.pl/cat-s-cats-best-ek...872668900.html ale śmierdzi mi, mimo, że dwa razy dziennie wybieram. Chcę jakiś zapachowy kupić ale niewiem czy zwykły czy sylikonowy. Jaki polecacie?
Stary 2014-01-10, 14:40   #1562
nicki86
Zadomowienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

hej dziewczyny ja tylko na chwile, nie zaglądam (tzn. zagladam ale nie dałam rady wczoraj pisać) bo mi młoda nie daje, coś jej ze spaniem się pochrzaniło i siedzialyśmy pół nocy i się bawiłyśmy

Dietę trzymam, jakoś idzie, może nie jest taka 100%SB bo aż tak bardzo nie sprawdzam zawartości tłuszczu w serkach itd. i pije kawe, ale czuje się ok. Jem dużo , a waga... nie wiem, zważe się po tygodniu

pycha te wasze jedzonkowe zdjęcia, aż chce się zdrowo jeść
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 15:02   #1563
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
U mnie takich terminów nie ma. Muszę swoje odczekać czy to na nfz czy prywatnie.
Nie mówiłam o terminie do końca przyszłego tygodnia, tylko żebyśmy już miały jakiś namiar i może umówioną wizytę do końca przyszłego tygodnia ? A wizyta - wiadomo, kiedy będzie termin

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 15:05   #1564
Ashya_
Zakorzenienie

Witam ale miałam do nadrobienia
Dzisiaj wszamałam kupną kanapkę, zwykła buła z szynką jajkiem papryką itp no ale nie wiedzialam że tak mi się przeciągnie szukanie praktyk

Wgl to jakieś chore jest nigdzie na praktyki nie chcą brać, w jednym ma babka zadzwonić, w innej firmie nam powiedziała że co by myśmy miały tam robić bo chyba nie parzyć kawe(no to chyba oni nam zadania dają nie?) w jeszcze innym że tylko z administracji biorą, i nawet w zoo byłyśmy, ochrona straszna bramki furtki pełno ochroniarzy itp. a własnego bhpowca nawet nie mają i do żadnego działu nas nie wezmą ani kadr ani bhp no ludzie, to co bd jak pracy bd szukać jak na głupie praktyki studenckie ludzi nie przyjmują mimo że im jeszcze za to płacą

ehhh we wt zaś bd latać a na obiad planuje spagetti z ciemnego makaronu ala carbonara odchudzona jak wyjdzie coś co w miare estetycznie wygląda to zrobie zdjęcie
Stary 2014-01-10, 15:21   #1565
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Witam ale miałam do nadrobienia
Dzisiaj wszamałam kupną kanapkę, zwykła buła z szynką jajkiem papryką itp no ale nie wiedzialam że tak mi się przeciągnie szukanie praktyk

Wgl to jakieś chore jest nigdzie na praktyki nie chcą brać, w jednym ma babka zadzwonić, w innej firmie nam powiedziała że co by myśmy miały tam robić bo chyba nie parzyć kawe(no to chyba oni nam zadania dają nie?) w jeszcze innym że tylko z administracji biorą, i nawet w zoo byłyśmy, ochrona straszna bramki furtki pełno ochroniarzy itp. a własnego bhpowca nawet nie mają i do żadnego działu nas nie wezmą ani kadr ani bhp no ludzie, to co bd jak pracy bd szukać jak na głupie praktyki studenckie ludzi nie przyjmują mimo że im jeszcze za to płacą

ehhh we wt zaś bd latać a na obiad planuje spagetti z ciemnego makaronu ala carbonara odchudzona jak wyjdzie coś co w miare estetycznie wygląda to zrobie zdjęcie
To faktycznie dziwne, że nie chcą brać
W ogóle zauważyłam jakąś nagonkę na bezpłatne praktyki w necie... Eh ci studenci, chcą od razu kokosy zarabiać nic nie umiejąc... Ja swoje praktyki robiłam za darmo, w sumie prawie rok... I nie żałuję...

Ashya- przeglądałaś jakieś oferty w necie? Na dlastudenta, albo coś takiego?

A spaghetti carbonara - kocham! Ale samo zło praktycznie, boczek, śmietana, ser Tylko jajko dietetyczne :P No i jeśli razowy makaron to też spoko :P Ale też bym zjadła... Albo taki makaron razowy z pesto własnej roboty i parmezanem

-13,0 kg
18,4 kg to go.
Stary 2014-01-10, 16:06   #1566
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
To faktycznie dziwne, że nie chcą brać
W ogóle zauważyłam jakąś nagonkę na bezpłatne praktyki w necie... Eh ci studenci, chcą od razu kokosy zarabiać nic nie umiejąc... Ja swoje praktyki robiłam za darmo, w sumie prawie rok... I nie żałuję...

Ashya- przeglądałaś jakieś oferty w necie? Na dlastudenta, albo coś takiego?

A spaghetti carbonara - kocham! Ale samo zło praktycznie, boczek, śmietana, ser Tylko jajko dietetyczne :P No i jeśli razowy makaron to też spoko :P Ale też bym zjadła... Albo taki makaron razowy z pesto własnej roboty i parmezanem
W necie takich ofert nie znajde bo to są 4 tygodniowe studenckie praktyki

No ja zamiast boczku-to ładną chudą szyneczkę, zamiast śmietany dam jogurt i ser mozzarella zamiast żółtego zobaczymy co wyjdzie

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

mam 2 zastrzeżenia jogurt sprawił że jest trochę za wodniste a mozzarella nie posklejała wszystkiego tak jakby to zrobił żółty ser ale i tak jest pyszne:d

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2014-01-10 o 16:24
Ashya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 16:24   #1567
nadalka
Zakorzenienie

asia nie szczędzisz sobie mm sama bym zjadła

Ja zrobiłam farsz na pierogi z mięsem, jutro będę lepić
Stary 2014-01-10, 17:15   #1568
Ashya_
Zakorzenienie

Ewelina nie słyszałam o czymś takim moja babcia jakoś miesiąc po śmierci dziadka malowała całe mieszkanie itp.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
asia nie szczędzisz sobie mm sama bym zjadła

Ja zrobiłam farsz na pierogi z mięsem, jutro będę lepić
no dzisiaj miałam 61kg rano na wadze czyli coś szybko mi spada to trzeba dojeść troche

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Jak jeszcze dojem koło 20 na kolacje reszte mozzarelli i serek wiejski to bd mieć dzisiejszy bilans na około 1800 kcal czyli nadal na minusie o ile wgl wcisne w siebie kolacje
Stary 2014-01-10, 17:22   #1569
HaGie
Zadomowienie

Ashya ale mi smaka narobiłaś. W ogóle zazdroszczę Ci, że waga spada, ja przy 1800kcal w ogóle bym nie chudła, tak podejrzewam, przy mojej obecnej przemianie materii i prob. z hormonami

Ewelinka
ja tez pierwsze słyszę, że nie można malować. Nawet z ciekawości w necie poszperałam i też nic na ten temat nie znalazłam...

Zaraz jedziemy na lotnisko odwieźć teścia , a potem od razu jedziemy do moich rodziców na weekend, mam nadzieję, że nie nagrzeszę tam za bardzo, bo miniony tydzień zaliczam do udanych dietowo (nie licząc tej wpadki z preclami), ale podejrzewam, że jutro na wadze nie będzie zbyt różowo. Po prostu czuję po sobie, że nie schudłam, trochę mnie to wkurza, bo naprawdę pilnowałam diety przez cały tydzień.

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 17:26   #1570
eewelinaa92
Zakorzenienie

Uff...wróciłam troche mi się zeszło
W każdym razie konto założyłam, w ciuchu nic nie kupiłam, w biedro tylko waniliowe podgrzewacze (i powiem Wam, ze je czuć ), a w naturze ta promocja na balsamy to jakieś oszustwo Chciałam nakupić zapas, a się okazało, że na żadnym nie ma tych -40% a dosłownie jakieś 'groszowe' zniżki. I nie kupiłam

la'Mbria
ale fajne to Twoje śniadanko Ciekawa jestem jak smakuje taki mix

dziekuje,za opinie o kontach

Cytat:
administracja górą a poważnie, to często słysze od studentów, ze maja problem z praktykami. Ale przecież w firmach im się dodatkowa para rąk przyda. Ja pamiętam, jak w lipcu robiłam swoje w gminie to jednocześnie ze mna były jeszcze 4 dziewczyny i prace miałyśmy cały czas, a panie tam pracujące tylko się cieszyły, bo one miały mniej na głowie. Ale co racja to racja z administracji łatwiej jest znaleść praktyki, bo w urzedach chętnie biorą.

Asia
ale pyszny obiad

Ejjj..to ja nie wiem co to za zabobony z tym nie malowaniem... Musze o tym gdzieś poszukać. Bo chce remont

-30kg

Edytowane przez eewelinaa92
Czas edycji: 2014-01-10 o 17:29
eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 19:16   #1571
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Uff...wróciłam troche mi się zeszło
W każdym razie konto założyłam, w ciuchu nic nie kupiłam, w biedro tylko waniliowe podgrzewacze (i powiem Wam, ze je czuć ), a w naturze ta promocja na balsamy to jakieś oszustwo Chciałam nakupić zapas, a się okazało, że na żadnym nie ma tych -40% a dosłownie jakieś 'groszowe' zniżki. I nie kupiłam

la'Mbria
ale fajne to Twoje śniadanko Ciekawa jestem jak smakuje taki mix

dziekuje,za opinie o kontach

administracja górą a poważnie, to często słysze od studentów, ze maja problem z praktykami. Ale przecież w firmach im się dodatkowa para rąk przyda. Ja pamiętam, jak w lipcu robiłam swoje w gminie to jednocześnie ze mna były jeszcze 4 dziewczyny i prace miałyśmy cały czas, a panie tam pracujące tylko się cieszyły, bo one miały mniej na głowie. Ale co racja to racja z administracji łatwiej jest znaleść praktyki, bo w urzedach chętnie biorą.

Asia
ale pyszny obiad

Ejjj..to ja nie wiem co to za zabobony z tym nie malowaniem... Musze o tym gdzieś poszukać. Bo chce remont
Z administracji fajnie bo w sumie wszędzie można mieć z mojego kierunku ogólnie też spokonie w działach bhp czy kadr byśmy mogli mieć ale nas nie chcą przyjmować albo wgl nie mają na stałe np bhpowca tylko z zewnętrznych firm we wtorek bd po urzędach chodzić no cóż

Do tego u nas na praktykach pod jednym opiekunem mogą być tylko 2 osoby, czyli jak firma ma 1 bhpowca to tylko 2 osoby może wziąć na praktyki to już wgl nie ma gdzie tych praktyk odbywać

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

poćwiczona pot się lał a co tu ta cicho?

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2014-01-10 o 18:05
Ashya_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 19:19   #1572
swinka94
Zadomowienie

Heja

Byłam dziś w tej bibliotece i okazało się, że jakoś inaczej naliczają opłaty i zapłaciłam 6 z groszami
Siedzę teraz u TŻ, jak zwykle będziemy oglądać serial (wciągnął nas!).
Odezwę się do Was jutro

PS. już czuję nogi

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 19:20   #1573
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Heja

Byłam dziś w tej bibliotece i okazało się, że jakoś inaczej naliczają opłaty i zapłaciłam 6 z groszami
Odezwę się do Was jutro

PS. już czuję nogi
a jaki ogladacie? ja szukam czegos wciagajaacego

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 19:39   #1574
tamlin111
Zakorzenienie

Nie mam czasu na nic Nawet wysrać się porządnie.
Pracy mam full, Kropa od rana do nocy nie ma, a ja sama z potworkami moimi. Zaczynam już świrować.
Stary 2014-01-10, 19:52   #1575
martolina1982
Zakorzenienie

eh dziewczyny siedzę i ryczę. napiszę w klubie.

Cytat:
ja ci powiem jak to z drugiej strony wygląda. okrotne, ale prawdziwe. u nas w firmie praktykantów tez odparawiają z kwitkiem, bo ... przeszkadzają. w takim okresie krotkim nie nauczysz nikogo za wiele, a poza tym po co uczyc jak zaraz odejdzie...takie u nas jest myslenie. co innego stazysci. jak rokują to mają szansę no i staż trwa poł roku, rok... trzeba wyszukiwac zajecia, ktore ten ktoś moze wykonywać, a to nie takie proste, bo u nas np. dochodzi kwestia ochorny danych osobowych i ja takiego praktykanta nie mogłabym dopuscic nawet do komputera. mógłby naprawdę ew. xerowac papiery (i to nie bardzo móglby w nie zagladac) czy czytac regulaminy. takie zycie!

HaGie to u Ciebie godzina zero się zbliża bo mówiłas często -Jak teść wyjedzie... Zwarta i gotowa?

Ewelina w Naturze często są takie zmyłki. Np. ta promocja Catrice ale tylko na wybrane kolory.

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 20:01   #1576
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
eh dziewczyny siedzę i ryczę. napiszę w klubie.

ja ci powiem jak to z drugiej strony wygląda. okrotne, ale prawdziwe. u nas w firmie praktykantów tez odparawiają z kwitkiem, bo ... przeszkadzają. w takim okresie krotkim nie nauczysz nikogo za wiele, a poza tym po co uczyc jak zaraz odejdzie...takie u nas jest myslenie. co innego stazysci. jak rokują to mają szansę no i staż trwa poł roku, rok... trzeba wyszukiwac zajecia, ktore ten ktoś moze wykonywać, a to nie takie proste, bo u nas np. dochodzi kwestia ochorny danych osobowych i ja takiego praktykanta nie mogłabym dopuscic nawet do komputera. mógłby naprawdę ew. xerowac papiery (i to nie bardzo móglby w nie zagladac) czy czytac regulaminy. takie zycie!

HaGie to u Ciebie godzina zero się zbliża bo mówiłas często -Jak teść wyjedzie... Zwarta i gotowa?

Ewelina w Naturze często są takie zmyłki. Np. ta promocja Catrice ale tylko na wybrane kolory.
Dlatego nie rozumiem po co uczelnia praktyki wymyśla a jak juz to robi to powinna mieć z danymi firmami podpisaną umowe i tam wysyłać studentów
Co do ochrony danych osobowy to wiem to moja dziedzina, przerabialiśmy nie raz ustawy itp a dokładniej i żeby było w zawodzie to powinnam mieć praktyki w kancelariach tajnych ale nikt mnie w życiu nie dopuści do informacji niejawych skoro nie posiadam poświadczenia bezpieczeństwa wydanego przez ABW, ostatecznie by mnie mogli do zastrzeżonych dopuścić jakby kierownik wystawił upoważnienie ale to jest nierealne gdziekolwiek bym nie poszła dlatego szukam w działach bhp czy kadr np
Stary 2014-01-10, 21:01   #1577
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cytat:
ja np na praktykach w gminie robiłam bardzo dużo..baa miałam swoje biurko Od adresowania kopert, robienia pieczątek, wklepywanie danych do komputera po jakieś zestawienia. Miałam styczność i z fakturami, z dokumentami dotyczącymi podatków. Nie wiem od czego to zależy.. w sumie byłam tam tylko 3 tyg, ale jak odchodziłam panie powiedziały, że bardzo im pomogłam

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 21:16   #1578
tamlin111
Zakorzenienie

Ja miałam praktyki w banku - porządkowanie archiwum jak i dostęp do komputera i danych klientów. Miałam tez praktyki w szpitalu - dostęp do danych, jak i krocza

Creature ma się pojawić Shape z Ewką - trening z hantelkami
Stary 2014-01-10, 21:24   #1579
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Heja

Odezwę się do Was jutro

PS. już czuję nogi
jaki serial oglądacie

byłam dziś w rossmannie i słychajcie wszystkie zainteresowane AMARANTUSEM jest w fajnej cenie- zarówno expandowany czyli prażony/dmuchany jak ryż i są tez ziarenka- dobra cena no i nie wiem jak w innych rossach, ale w tym w którym byłam były na promocji po 6,29 pln za 200g figi, ale jakie cudowne miękkie, ogromniaste, przepyszne i...konserwowane kwasem askorbowym, a nie siarką! coś wspaniałego....ogolnie rossmanowska oferta 'bio' jest calkiem przyzwoita- orzechy mają czasem w nieziemskich promocjach idę buszować w lodówce...mam taką cholerną ochotę na jogurt nat. z bananem i amarantusem ale pewnie skończy się na twarogu z ogorkiem kiszonym

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-10, 21:56   #1580
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
no dzisiaj miałam 61kg rano na wadze czyli coś szybko mi spada to trzeba dojeść troche
Dziewczyno, jak Ty to robisz! Co chwilę nam mówisz, co zjadłaś niedietetycznego, my Cię biczujemy, a Tobie jeszcze waga spada
Cytat:
Jaki serial?
Cytat:
Dlatego nie rozumiem po co uczelnia praktyki wymyśla a jak juz to robi to powinna mieć z danymi firmami podpisaną umowe i tam wysyłać studentów
W mojej dziedzinie akurat jest inna sprawa z praktykami, bo firmy szukają i jest normalny proces rekrutacyjny, przeważnie chcą praktykantów z doświadczeniem, więc jak do zwykłej pracy, tyle, że za darmoszkę.

Melduję 25 minut Slim in 6, a potem 30 minut w saunie
Na kolację sałatka z tuńczykiem, namówiłam mamę na mniejszą ilość majonezu i zamiast tego trochę jogurtu. Nawet tata nie zauważył różnicy a kalorycznie na pewno było mniej Jak na fakt żywienia się w domu rodzinnym, uważam ten dzień za bardzo udany dietowo. Jedyny grzech to mały rogalik na podwieczorek... Taki z marmoladą. Ale jeden

**edit:
Pozapraszałam kilka z Was na fejsbuku, bo na klubie odkopałam namiary Ale nie wszystkie z Was niestety

i uciekam spać, dobrej nocy!
Jutro ważenie, więc powodzenia!
Nadalko - mogę Cię prosić o wpisanie wagi 86,8, bo niestety jutro się nie zważę

-13,0 kg
18,4 kg to go.

Edytowane przez insane_p
Czas edycji: 2014-01-10 o 22:28
Stary 2014-01-10, 22:34   #1581
creature666
Zakorzenienie

hej dziewczynki
padam na cyce,wiec tylko na chwile...
nadrobie jutro...
bylam u kolezanki,powiedziala,zem schudla
dzwonil brat,zeby wyslac cv,kuuuwa ja przez ostatnie 5 lat bylam praktycznie w jednej pracy,ale cos tam naskrobalam

Ale tak mysle,ze nic na szybkiego,najwazniejsze teraz mlodego w zlobku ulokowac,a pozniej szukac pracy. Przeciez on w tym wszystkim najwazniejszy

Tamlinek,wlasnie gdzies widzialam ze sie szykuje do hantelek - adres znasz

Lece spac,bo juz mi sie w glowie kreci od tego wszystkiego
Buzka
Stary 2014-01-10, 22:54   #1582
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyno, jak Ty to robisz! Co chwilę nam mówisz, co zjadłaś niedietetycznego, my Cię biczujemy, a Tobie jeszcze waga spada
Teraz diete trzymam od kilku dni po solidnych batach od Was jak jem niezdrowo to nie chudne a w miejscu w sumie stoje może troche do góry pójdzie
Stary 2014-01-11, 06:45   #1583
martolina1982
Zakorzenienie

hej dziewczyny. mnie możecie wpisać wagę 76,7 jestem po 3 dniach SB i spadło 1,9kg.

juz chyba mogę polecić tym z Was, ktore nie mogą jakoś ruszyć wagi.

insani jak wrażenia po saunie?? brawo, że nie ulegasz pokusie w domu, a przynajmniej z głową jesz stosując zamienniki

04.05.2017 start!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 07:45   #1584
nadalka
Zakorzenienie

Gratulacje Marta, Ty mój eklerku

U mnie 75,5 i decyzja/że ważę się co dwa dni, bo co drugi dzień mam wzrost.
Stary 2014-01-11, 07:48   #1585
martolina1982
Zakorzenienie

eklerku?

nadala co pożarłaś na śniadanie? ja to co wczoraj. nuda.

04.05.2017 start!
Stary 2014-01-11, 08:12   #1586
HaGie
Zadomowienie

Hej witam się od rodziców, więc będę mało zaglądać przez weekend.

Martolina ja godzinę zero miałam 2 stycznia, ale teraz jak teść poleciał, to spróbuję z tym hula hopem i będę na rowerku jeździć codziennie. Wy jeszcze kręcicie hh?
za prawie 2 kg na minusie

Wkurzona jestem, bo cały tydzień tzrymałam dietę, a na wadze 87kg. Wytłumaczcie mi od czego to cholera jasna zależy? Normalnie aż mi motywacja spadła

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 08:20   #1587
creature666
Zakorzenienie

Hej z rana
U mnie 76kg!!!
Kuuurka wodna myślałam, że w tym tygodniu już będzie 75,ale nic... powolutku aby przodu
Gratuluję dziewczynki spadków
Marta cieszę się, że Ci podpasowała SB

Wczoraj niestety nie ćwiczyłam Może dzisiaj mi się uda, ale wątpię!- dzisiaj
Nie pisałam o moim nowym nabytku z Chin? Laski ssak z niego niesamowity,ssanie takie że masakra no i do tego roller, który ma ostre i nieostre plastikowe igiełki
Spoko,spoko jeszcze nie testowałam z olejkiem,bo czasu brak,ale jutro jak nie będzie kaca mordercy do go dorwę
Stary 2014-01-11, 08:25   #1588
martolina1982
Zakorzenienie

zapomniałam u hula. dzieki za przypomnienie.

eh nie wiem HaGie od czego to zależy, naprawdę i rozumiem doskonale, że zniechęca. moze wejdz jeszcze jutro na wagę. ja miewam takie wahania, ze szok. moze akurat trafiłaś na cięższy dzień a jutro bedzie lepiej.

a moj spadek to woda jak nic. na cm zero zmian od 2 stycznia. no w brzuchu 3cm ale to dlatego, ze sie nie objadam i mnie nie wzdyma.

creature co za okazja??

04.05.2017 start!
Stary 2014-01-11, 08:26   #1589
creature666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
Wkurzona jestem, bo cały tydzień tzrymałam dietę, a na wadze 87kg. Wytłumaczcie mi od czego to cholera jasna zależy? Normalnie aż mi motywacja spadła
Słońce tak to już jest niestety z tymi spadkami,ja byłam bardziej niż pewna, że dziś będzie cel I osiągnięty, a tu lipa.
Dodasz więcej ruchu i powinno ruszyć
Stary 2014-01-11, 08:28   #1590
nadalka
Zakorzenienie

ja jeszcze nie jadłam śniadania ale będę jadła 2 parówki z ketchupem , dwie kromy z margeryną i kafa

No bo pączkiem już nie jesteś

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

hagie, a jak z @? nie jadłaś nic mocno solonego? piłaś? wypróżniałaś się regularnie?

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości