|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: !!! ZAPRASZAM !!! nowiutki wątek Nevady;-) Dużo perfum...częste dokładki :-D
Witaj, wprawdzie mam już mocno przetrzebiony wątek, ale może znajdziesz coś za khol Guerlaina?
Jeśli Cię interesje, mam też książki. |
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Słoniku
Pozdrowienia!
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrowienia!
|
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i czytam wyłącznie książki o podłożu naukowym ,z których mogę coś wynieść Pozdrowienia!
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorotko
Nic specjalnie mnie nie zainteresowało... może róż L'oreal,ale to za mało Pozdrowienia!
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: !!! ZAPRASZAM !!! nowiutki wątek Nevady;-) Dużo perfum...częste dokładki :-D
Cytat:
Mam nieco historycznych i humanistycznych, musiałabym dokładnie posprawdzać
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Po za tym psychologia, zagadnienia z zakresu zachowań psycho-społecznych, ogólnie ciekawe psychologiczne książki Historię kiedyś lubiłam ,ale chwilowo mi przeszło... Lubię też sztukę Oczywiście nie każda ,,pozycja'' książkowa mi pasuje i przed ewentualnym nabyciem wszystko dokładnie sprawdzam - czytanie żeby czytać mnie niestety nie interesuje ![]() ![]() Buziaki
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z psychologii mam jedynie R. Cialdini - Wywieranie wpływu na ludzi (nowa, raz przeczytana) i Z. Freud Wstęp do psychoanalizy (to wydawnictwo starsze); z historycznych mam nieco ze strożytnego Rzymu, m.in. poczet cesatrzy rzymskich Krawczuka i kilka innych jego pozycji (tak na wszelki wypadek napiszę )A co by Cię z kosmetyków interesowało? Może coś znajdę? (męczę Cię tak, bo mi na jasnym kholu baardzo zależy, nigdzie drania nie mogę znaleźć i kupić panie w perfumeriach upierają się, że takie dziwo nie istnieje )
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z kosmetyków poszukuję błyszczyka Wanted Gloss Heleny Rubinstein, po za tym szminek Lancome Color Fever i błyszczyków z tej serii, szminek Chanel Allure, różnych cudeniek - limitowanek kosmetycznych, kosmetyków do włosów np Tigi i Wella (profesjonalne). Effaclar A.I ,maski liftingującej Chanel .Można mnie skusić jakimiś ładnymi cieniami ale z wysokiej półki lub zagranicznych produktów niedostępnych na polskim rynku.Lakiery Sally Hansen - do frencha, wzmacniające płytkę paznokcia ... Sama niewiem co jeszcze może jakiś samoopalacz, krem/balsam do ciała z wysokiej półki
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) : Guerlain Touche de Brume (285, poczwórne - jasny, taki biały, b. jasna kawa, gołębi i ciemny grafit), jest to tester w plastikowym opakowaniu, zużycie b. małe, Collistar nr 11 Rame (miedź ze srebrnymi drobinami), oraz Estee Lauder nr 38 Cocolate (matowy brąż) - oba kupowane w perfumeriach; z limitowanek Satin de Chanel - puder rozświetlający do cer jasnych, chłodnych, zużycie znikome;Mam jeszcze ok. 10 ml Herby Freski, mogłabym też oddać EL Lucidity - puder sypki, najjaśniejszy, zużycie niewielkie Edit - jeśli będziesz chciała zdjęcia, mogę je później dodać bo zaraz wychodzę na chwilę
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Na zdjęciach kolejno: 1. od lewej: Collistar, Guerlain, Estee Lauder, 2. pudry: Satin de Chanel, EL Lucidity, 3. Herba Fresca, 4. minipomadka Lamcome Color Fever
Wyszły mi strasznie ciemne, a w sztucznym świetle przekłamane, zdjęcie ze szminką rozjaśniłam trochę, bo już nic nie było widać |
|
|
|
|
#74 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lucidity odpada - za jasny dla mnie ![]() Do jutra wieczora dam odpowiedź Serdeczne pozdrowienia!
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
Interesuje mnie u Ciebie Agent Provocateur Eau Emotionelle ok80/100ml, tester w kartoniku testerowym. Mam Shalimar EDP, pelnowymiarowy, swieży, w kartoniku.. no i kilka innych rzeczy ![]() Zapraszam
|
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Bieto
do tego mam paskudny humor ![]() Narazie mogę powiedzieć ,że podoba mi się cień Collistar
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisałam wyżej ,że Shalimary niestety nie dla mnie Masz coś jeszcze po za wątkiem?
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Nevado
Zainteresowala mnie Twoja Eau des Merveilles Constellation. Czy bylabys zainteresowana wymianka na Hot R.Laurena, (swieze 50ml bez kilku psikow). A moze poszukujesz innych konkretnych perfum? |
|
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chcesz mnie dobić tymi Ralphami ?Dzisiaj nie jestem w stanie podjąć decyzji, mam strasznego doła, ale jutro na pewno odpiszę ok? Jakbyś miała coś jeszcze na wymianę to koniecznie napisz Ralphów mam już od groma ;-)
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zycze Ci, zeby stresujaca sytuacja jednak pomyslnie sie zakonczyla Niestety nie mam chyba w kolekcji innych perfum, w Twoim stylu Kiedys widzialam Twoje fotki kolekcji i zapamietalam wlasnie Hot i Aliena. No, chyba ze lubisz Lolite Lempicka EdT, to mam 75ml, jeszcze zafoliowane - (jak na chomika przystalo )EdM Constellation zainteresowala mnie glownie za sprawa ladnej buteleczki- bo samych perfum jeszcze nie znam
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Nevadko, czy interesuje cię Sonia Rykiel (pomarańczowy sweterek) za którys z Twoich zapachów?
|
|
#84 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak sobie myślę ,bo mam full Hotów ,ale mogłabym w sumie przygarnąć jeszcze jednego czy po za Constellation coś Cię interesuję? chciałabym aby mniej więcej wartość zapachów oscylowała wokół podobnej sumy wstyd się przyznać ,ale Hotów mam dużo ,a pieniędzy co raz mniej ,a Constellation to niezły ,,kąsek'' na polowanko na Allegro![]() Lolitkę kiedyś miałam ,ale coś mnie w niej drażniło...musiałabym przetestować jeszcze raz w perfumerii
|
|
|
#85 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Buziaczki
|
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jutro dam znać Pozdrowienia!
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
OK,poczekam, daj znać
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie to nie musze sie wymieniac na sile- mam dosc flaszek i w sumie powinnam zaczyac redukcje Jestem u Ciebie zainteresowana tylko Constellation i jesli nie potrzebujesz juz Hot i nie lubisz EdT Lolitki, to chyba sie jednak nie "zwymiankujemy" . Tak jak napisalam: Limitowanka Constellation interesuje mnie glownie od str. wizualnej , bo jesli po wyprobowaniu EdM z probki, okaze sie, ze mi podpasowaly - poprosze Kate o upolowanie na allegro calej, nowej setki ![]() Pomysl nad Lolitka i Hotem, ale jesli sie nie zdecydujesz, to tez nie ma problemu. |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

może jakiś samoopalacz, krem/balsam do ciała z wysokiej półki