|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
![]()
|
|
#4232 |
|
Rozeznanie
|
powiedzcie mi jak to jest z numerami bucików 5 i 6 ile mają cm
|
|
|
|
#4233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Muszę przydrzeć do domu wszystkie letnie rzeczy i zobaczyć co będzie dobre, a co Małej pokupić.
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas przez chorobę też Mała nie założyła sporo ubrań a teraz już są za małe i musiałam kupić nowe ![]() Ja zawsze jak coś potrzebuję na już,to bardzo często udaje mi się to znaleźć w 5.10.15 ostatnio tak udało mi się kupić sukienkę na ślubowanie do przedszkola
|
|
|
|
|
#4235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://endo.pl/produkty/kategorie/dl..._D22F002_1.xml http://endo.pl/produkty/kategorie/dl..._D22F004_1.xml a do nas dotarła koszula next i jest odjazdowa ![]() o ta: http://www.next.co.uk/x53756s6 co prawda materiał jest troche cienszy ale wyglada swietnie Can dzieki za zamowienie z old navy A co do nadmiaru ubran - ja juz przerabiam ten problem szósty rok i zdecydowanie najlepszym sposobem jest pozbywanie sie zapasów na allegro, zajmuje to sporo czasu ale zawsze mozna kupic cos nowego
Edytowane przez acha131321 Czas edycji: 2014-01-11 o 12:19 |
|
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamawiałaś nexta u pośredniczki może? Będę chciała tak końcem lutego - początkiem marca zamówić Małej kilka rzeczy, m.in. płaszczyk z tej kolekcji co ta bluzka tylko nie wiem skąd ja tam wynajdę 10 rzeczy, bo bardzo niewiele mi się na wiosnę tam podoba, na lato kilka sukienek tylko i jakieś sandałki, ale to później zamówię
|
|
#4237 |
|
Rozeznanie
|
Ja 80%- 90 % zakupów dla dziecka i siebie robię przez internet. Dużo pracuje , dodatkowo dziecko ( niedługo drugie) więc często jestem tak zmęczona lub muszę cos zrobić "na teraz" że nie mam czasu na stacjonarne zakupy. Dodatkowo uważam ze bardzo dużo oszczędzam pieniędzy- przed świetami potrzebowałam białej bluzki "na teraz"- chodząc po sklepach staciłam cały dzień i nic nie kupiłam. Mąż się śmiał że rozpieściły mnie zakupy internetowe.
Córka nalezy do małych "brudasków". Z przedszkola wraca zawsze poplamiona a to zupą, a to farbami. Te ubranka wyglądają jak nowe po wielokrotnym praniu i nie muszę się zastanawiać w co ubrać dziecko " bo ubranko się zniszczy". Wiem ze po praniu się nie odbarwi, nie zmieni fasonu. Jak kupiłam bluzki ze smyka to po 1 praniu wyglądały jak szmata do podłogi "dosłownie". Nie mówiąc że nie jest ubrana w to samo co połowa dzieci w grupie. Więc ja jestem w dużym niepokoju co bedzie jak dziewczyny przestaną robić zamówienia Edytowane przez Dorka83 Czas edycji: 2014-01-11 o 13:04 |
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I miałam nadzieję,że dla drugiego dzieciaczka też będę mogła tu z Wami kupować ![]() Tak jak my wszystkie
|
|
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się martwię, co zrobimy bez zakupów, jeśli dziewczyny nie będą mogły organizować zamówień, ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieję,że Dziewczyny się nad nami zlitują i zrobią chociaż jedno zamówienie na kwartał
Edytowane przez adzienka Czas edycji: 2014-01-11 o 14:06 |
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko po co tego aż tyle :P dlatego jestem na siebie zła ![]() a na allegro jakoś nie mam mocy tego wystawiać
|
|
|
#4242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Brydzia wierzę, że jest Ci trudno jest Ci zabrać się za allegro, ale niekiedy można zarobić naprawdę bardzo dużo na ubraniach dziecięcych, ja właśnie niedawno otworzyłam firmę i przy okazji zaczęłam sprzedawać odzież używaną a teraz szukam już pracownika, bo wiem że mogę sobie na to pozwolić
|
|
|
|
|
#4244 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
![]() Can jak będziesz robiła H&M planujesz też zamawiać coś z Georga i Matalan ? |
||
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Matalana nie zamawiam po ostatnich "przygodach" ale georga tak
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Acha ja tez mam firme i kiedys myslalam o otworzeniu SH z odzieza dziecieca
ale lokal jest duzym problemem :/ a ty sprzedajesz na all ?Ja sie zajmuje reklama i poligrafia. Ost zaczelam myslec nad sprzedaza bizuterii na all. Musze cos dzialac. Bo z tego co aktualnie sa pieniadze ale trzeba dosc duzo czasu poswiecic :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez kiedyś miałam dzialalnosc i bardzo dobrze się to krecilo-ale.. znudzilo mnie siedzenie w domu i sobie do pracy poszlam... Jednak kontakt z ludzmi jest mi potrzebny do normalnego funkcjonowania-inaczej bym oszalała.
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To mojej jak na zimę będę kupować będę rzeczy za rok, to już się też nie załapię, a te ceny u nas to porażka![]() co do firmy też o tym myślę, tylko się boję że podatki i zostający towar itp. mnie zjedzą, tym bardziej, że towar musiałabym sprowadzać i to pewnie nie prosto od producentów. Przy ilości chorób mojej córki własna firma się wydaje jedynym rozwiązaniem w tej chwili
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2014-01-11 o 23:40 |
|
|
|
|
#4249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
warto spróbowac rynek niby jest nasycony ale bardzo wiele osob kupuje w internecie odziez uzywana dla dzieci, podstawa to dobre zdjecia i swietny towar, ja mam to szczescie że kupuje u dziewczyny która sprowadza towar bezposrednio z Anglii i wybieram to co chce i to w bardzo dobrej cenie. A i nic nie ryzykowałam bo mam kilka innych rzeczy ktorymi zajmuje sie firma dlatego koszty sie rozkładają Can ja równiez jestem z tych osób, które nie wyobrazaja sobie siedziec w domu, dlatego DG jest zajeciem dodatkowy Aalicja ja tez byłam zdziwiona z tym 5-6lat no ale cóz juz to przerobiłam, moja wyrosła juz z małych dziewczynek i pozostają nam duze dziewczynki do tego dobija mnie rozmiarówka kurtek bo jest 5-6 lat a potem 7-8, tak samo jest w zara |
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Moi rodzice mieli kiedyś komis dziecięcy,asortyment fajny ale cena za lokal zabójcza i musieli zamknąć.
My też mamy działalność gospodarczą i sprzedajemy nam.in. allegro tylko nową odzież oraz obuwie dla kobiet. Zastanawiam się właśnie nad rozszerzeniem działalności o sprzedaż używanych ubranek dla dzieci. Tak naprawdę to jest bardzo chodliwy towar,bo czasem sobie czegoś nie kupisz ale dziecku już musisz Hmm...skąd my to znamy?
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest właśnie to, że na jednej rzeczy lepiej się nie skupiać, bo zawsze jedno pociągnie, jak drugie szło nie będzie, ale najtrudniej zacząć
|
|
#4252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do ubrań dla starszych dziewczynek to tez mam takie odczucie, trudno wybrac cos fajnego, ale z drugiej strony córce teraz bardziej podobaja sie kolekcje dla tych starszych dzieci więc cos w tym jest http://allegro.pl/kurtka-wojcik-letn...839738310.html |
|
|
|
|
#4253 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam jednak nadzieje, że wszystko się u dziewczyn tak poukłada, że raz na jakiś czas będą jednak robiły zamówienia. Moja strasza ma swoje ulubione sklepy w PL, ale małą w 100% ubieram z naszych zamówień, rany ...
|
|
#4255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w ogóle byliśmy dzisiaj w factory, patrzyłam za deską, a przy okazji coś dla młodego i pomimo, że w smyku przeceny to i tak jak oglądałam te rzeczy i ceny to stwierdzałam, że lepsze rzeczy są z USA za taką samą cenę no i jak tu robić zakupypoza tym faktycznie, chyba dużo rzeczy sprzedaje się na allegro, dziecięcych używanych, ja w sumie parę rzeczy sprzedałam, a dużo używanych też kupiłam, ostatnio nawet klocki lego duplo. Z młodego ciuchów chyba nic nie sprzedałam, jakoś nic nie chciało schodzić, oprócz małych niemowlęcych bucików, ale zanoszę do komisu i tam schodzi trochę
|
|
|
|
|
#4256 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
buziaki i podziękowania dla Organizatorek
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Can na wątku H&M przeczytałam,że jutro spodziewasz się paczki z US. Która to będzie? To będą te zamówienia na różowo czy na zielono/niebiesko?
|
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Na brązowo
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

A ja właśnie spłukana jestem ale następnym razem na pewno bym się na coś skusiła 

. To mojej jak na zimę będę kupować będę rzeczy za rok, to już się też nie załapię, a te ceny u nas to porażka

mam jednak nadzieje, że wszystko się u dziewczyn tak poukłada, że raz na jakiś czas będą jednak robiły zamówienia. Moja strasza ma swoje ulubione sklepy w PL, ale małą w 100% ubieram z naszych zamówień, rany ...