Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2014-01-11, 10:44   #4231
kreolka7
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Ja już Z. nie kupuję nic-potrzebowała tylko spodni i to już jej kupiłam na zapas-teraz dla młodego ewentualnie jakieś rzeczy
Poza tym jak dojdzie do skutku pewna rzecz to nawet młodemu nie będę nic kupować bo nie będzie mnie stać...

aha póki jeszcze mam coś $$ to w następnym tyg możemy zrobić H&M i georga, myślę że też asda i disney uk.
Dla mnie to będą już raczej ostatnie zakupy z uk.
Can jeszcze HCO I AF i daję Ci spokój... na jakiś czas hehehe
Stary 2014-01-11, 11:10   #4232
Agnieszka1977
Rozeznanie

powiedzcie mi jak to jest z numerami bucików 5 i 6 ile mają cm
Agnieszka1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 11:32   #4233
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
I już nigdy wiecej nic a nic? A ja właśnie spłukana jestem ale następnym razem na pewno bym się na coś skusiła

Zgadam się z tym w 100 %

Podejrzewam,że jak Can i Meg będą teraz rzadziej robić zamówienia ( nie dopuszczam do siebie myśli,że nie będą robić wcale ) to i ja trochę zaoszczędzę,bo nie będzie tyle pokus zamówieniowych
taaa, to wtedy za jednym zamachem będziemy kupować 2 razy tyle co zwykle
Cytat:
Napisane przez kasia0968 Pokaż wiadomość
Myślę że wiekszość z nas ma ten sam problem z ilościa rzeczy, które nasze dzieci założa raz albo wcale, ale myślę że problem tkwi w Nas, bo my bardzo lubimy kupować rzeczy naszym dzieciakom, sprawia nam to ogromną frajde i przyjemność, przynajmniej ja tak mam, przegladanie stron, wyczekiwanie na zamówienie, wybieranie, wyczekiwanie na przesyłkę i wreszcie oglądanie i przymierzanie.
Myslę, że złapałaś tego bakcyla i nie tak łatwo uda Ci sie zaprzestać robic zakupy dla dziecka.
Ja też patrząc na stertę rzeczy mojej córki postanawiam więcej nic nie kupować ale na postanowieniu się kończy, bo zawsze znajdę coś fajnego.
moje dziecko przez choroby o chwilę, to chyba nie zdąży teraz założyć wszystkiego co ma na teraz
Cytat:
Ja kupowałam Małej w 5.10.15 o taką http://www.51015kids.eu/dziewczynka-...usr&qrtc_pos=1 pasowała mi i do sukienki i do spódniczki Na żywo prezentuje się o wiele lepiej

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Wiesz Brydzia tak się nie da Zawsze coś się spodoba i bedzie w okazyjnej cenie

A tak na serio ja teraz też odpuściłam kupowanie ubranek dla Małej, bo nawet nie zdązy założyć tego wszystkiego co ma a uważam,że nie ma sensu kupować za dużo rzeczy na zaś,bo później i tak nakupuję dużo ubrań i znów szafa pełna teraz tylko obkupię ją na wiosnę,bo w ciągu paru miesięcy urosła mi 7 cm i później koniec z zakupami,jedynie te najpotrzebniejsze

rank

Np. jakieś nowe ubranko które Ci się podoba
fajna ta bluzeczka, ale już ich pewnie nie będzie coś tak czuję.
Muszę przydrzeć do domu wszystkie letnie rzeczy i zobaczyć co będzie dobre, a co Małej pokupić.

Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 12:11   #4234
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
taaa, to wtedy za jednym zamachem będziemy kupować 2 razy tyle co zwykle

moje dziecko przez choroby o chwilę, to chyba nie zdąży teraz założyć wszystkiego co ma na teraz

fajna ta bluzeczka, ale już ich pewnie nie będzie coś tak czuję.
Muszę przydrzeć do domu wszystkie letnie rzeczy i zobaczyć co będzie dobre, a co Małej pokupić.
Ale chyba lepiej się będę czuła psychicznie jak zrobie zakupy raz na jakiś czas a nie tak jak teraz co chwilę

U nas przez chorobę też Mała nie założyła sporo ubrań a teraz już są za małe i musiałam kupić nowe

Ja zawsze jak coś potrzebuję na już,to bardzo często udaje mi się to znaleźć w 5.10.15 ostatnio tak udało mi się kupić sukienkę na ślubowanie do przedszkola
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 12:17   #4235
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny gdzie można kupić ładne białe bluzki z kołnierzykiem dla dzieci?
Potrzebuję dla Mojej na dzień Babci do przedszkola, bo mają w środę dzień Babci, nie widziałyście gdzieś czegoś ładnego ostatnio?
w endo
http://endo.pl/produkty/kategorie/dl..._D22F002_1.xml
http://endo.pl/produkty/kategorie/dl..._D22F004_1.xml

a do nas dotarła koszula next i jest odjazdowa
o ta:
http://www.next.co.uk/x53756s6

co prawda materiał jest troche cienszy ale wyglada swietnie

Can dzieki za zamowienie z old navy

A co do nadmiaru ubran - ja juz przerabiam ten problem szósty rok i zdecydowanie najlepszym sposobem jest pozbywanie sie zapasów na allegro, zajmuje to sporo czasu ale zawsze mozna kupic cos nowego

Edytowane przez acha131321
Czas edycji: 2014-01-11 o 12:19
acha131321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 12:49   #4236
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acha131321 Pokaż wiadomość
w endo

o ta:

A co do nadmiaru ubran - ja juz przerabiam ten problem szósty rok i zdecydowanie najlepszym sposobem jest pozbywanie sie zapasów na allegro, zajmuje to sporo czasu ale zawsze mozna kupic cos nowego
podoba mi się też ta bluzka, ale akurat do przedszkola potrzebuję gładką biała, endo nie ma u mnie w mieście już chyba niestety.
Zamawiałaś nexta u pośredniczki może? Będę chciała tak końcem lutego - początkiem marca zamówić Małej kilka rzeczy, m.in. płaszczyk z tej kolekcji co ta bluzka tylko nie wiem skąd ja tam wynajdę 10 rzeczy, bo bardzo niewiele mi się na wiosnę tam podoba, na lato kilka sukienek tylko i jakieś sandałki, ale to później zamówię

Stary 2014-01-11, 13:02   #4237
Dorka83
Rozeznanie

Ja 80%- 90 % zakupów dla dziecka i siebie robię przez internet. Dużo pracuje , dodatkowo dziecko ( niedługo drugie) więc często jestem tak zmęczona lub muszę cos zrobić "na teraz" że nie mam czasu na stacjonarne zakupy. Dodatkowo uważam ze bardzo dużo oszczędzam pieniędzy- przed świetami potrzebowałam białej bluzki "na teraz"- chodząc po sklepach staciłam cały dzień i nic nie kupiłam. Mąż się śmiał że rozpieściły mnie zakupy internetowe.
Córka nalezy do małych "brudasków". Z przedszkola wraca zawsze poplamiona a to zupą, a to farbami. Te ubranka wyglądają jak nowe po wielokrotnym praniu i nie muszę się zastanawiać w co ubrać dziecko " bo ubranko się zniszczy". Wiem ze po praniu się nie odbarwi, nie zmieni fasonu. Jak kupiłam bluzki ze smyka to po 1 praniu wyglądały jak szmata do podłogi "dosłownie". Nie mówiąc że nie jest ubrana w to samo co połowa dzieci w grupie.

Więc ja jestem w dużym niepokoju co bedzie jak dziewczyny przestaną robić zamówienia

Edytowane przez Dorka83
Czas edycji: 2014-01-11 o 13:04
Dorka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 13:19   #4238
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorka83 Pokaż wiadomość
Córka nalezy do małych "brudasków". Z przedszkola wraca zawsze poplamiona a to zupą, a to farbami. Te ubranka wyglądają jak nowe po wielokrotnym praniu i nie muszę się zastanawiać w co ubrać dziecko " bo ubranko się zniszczy". Wiem ze po praniu się nie odbarwi, nie zmieni fasonu. Jak kupiłam bluzki ze smyka to po 1 praniu wyglądały jak szmata do podłogi "dosłownie". Nie mówiąc że nie jest ubrana w to samo co połowa dzieci w grupie.

Więc ja jestem w dużym niepokoju co bedzie jak dziewczyny przestaną robić zamówienia
Ja też się cieszę z tego,że moja córcia dzięki tym zamówieniom nie jest ubrana w to co połowa dzieci w grupie I miałam nadzieję,że dla drugiego dzieciaczka też będę mogła tu z Wami kupować

Tak jak my wszystkie
Stary 2014-01-11, 13:32   #4239
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się cieszę z tego,że moja córcia dzięki tym zamówieniom nie jest ubrana w to co połowa dzieci w grupie I miałam nadzieję,że dla drugiego dzieciaczka też będę mogła tu z Wami kupować

Tak jak my wszystkie
Adzienka czyżby drugie w drodzę?
Też się martwię, co zrobimy bez zakupów, jeśli dziewczyny nie będą mogły organizować zamówień, ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie

Stary 2014-01-11, 14:05   #4240
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
Adzienka czyżby drugie w drodzę?
Też się martwię, co zrobimy bez zakupów, jeśli dziewczyny nie będą mogły organizować zamówień, ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie
Jak na razie dopiero zaczynamy o tym myśleć ale za jakieś zaczniemy działać

Miejmy nadzieję,że Dziewczyny się nad nami zlitują i zrobią chociaż jedno zamówienie na kwartał

Edytowane przez adzienka
Czas edycji: 2014-01-11 o 14:06
Stary 2014-01-11, 15:10   #4241
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0968 Pokaż wiadomość
Myślę że wiekszość z nas ma ten sam problem z ilościa rzeczy, które nasze dzieci założa raz albo wcale, ale myślę że problem tkwi w Nas, bo my bardzo lubimy kupować rzeczy naszym dzieciakom, sprawia nam to ogromną frajde i przyjemność, przynajmniej ja tak mam, przegladanie stron, wyczekiwanie na zamówienie, wybieranie, wyczekiwanie na przesyłkę i wreszcie oglądanie i przymierzanie.
Myslę, że złapałaś tego bakcyla i nie tak łatwo uda Ci sie zaprzestać robic zakupy dla dziecka.
Ja też patrząc na stertę rzeczy mojej córki postanawiam więcej nic nie kupować ale na postanowieniu się kończy, bo zawsze znajdę coś fajnego.
dokładnie tak
tylko po co tego aż tyle :P dlatego jestem na siebie zła

a na allegro jakoś nie mam mocy tego wystawiać

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 15:47   #4242
ankham
Zadomowienie

Cytat:
w endo

o ta:

o kurcze, Can kiedy przegapiłam zamówienie z Old Navy?
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 16:58   #4243
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
podoba mi się też ta bluzka, ale akurat do przedszkola potrzebuję gładką biała, endo nie ma u mnie w mieście już chyba niestety.
Zamawiałaś nexta u pośredniczki może? Będę chciała tak końcem lutego - początkiem marca zamówić Małej kilka rzeczy, m.in. płaszczyk z tej kolekcji co ta bluzka tylko nie wiem skąd ja tam wynajdę 10 rzeczy, bo bardzo niewiele mi się na wiosnę tam podoba, na lato kilka sukienek tylko i jakieś sandałki, ale to później zamówię
zamawiałam przez stronę bo u pośredniczki można zamawiać do rozmiaru 4-5lat (na sklepie nie mają 5-6lat) a moja na styk nosi 5-6lat, jak będziesz chciała coś zamówić i będzie Ci brakowało 10sztuk to zamówimy razem bo u mnie przy dwójce dzieci na pewno się nazbiera więcej niż 10 sztuk Ja też nienawidzę zakupów stacjonarnych, od jakiegoś czasu kupuję większość ubrań nie tylko dla dzieci ale i dla siebie w internecie, nikt mnie nie pogania, mogę sobie spokojnie przemyśleć co dokładnie potrzebuję, itp.
Brydzia wierzę, że jest Ci trudno jest Ci zabrać się za allegro, ale niekiedy można zarobić naprawdę bardzo dużo na ubraniach dziecięcych, ja właśnie niedawno otworzyłam firmę i przy okazji zaczęłam sprzedawać odzież używaną a teraz szukam już pracownika, bo wiem że mogę sobie na to pozwolić
Stary 2014-01-11, 18:48   #4244
brazil133
Rozeznanie

Cytat:
o ta:

Super ta koszulka

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Jak na razie dopiero zaczynamy o tym myśleć ale za jakieś zaczniemy działać

Miejmy nadzieję,że Dziewczyny się nad nami zlitują i zrobią chociaż jedno zamówienie na kwartał
Ja też mam taką nadzieję

Can jak będziesz robiła H&M planujesz też zamawiać coś z Georga i Matalan ?
brazil133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 19:00   #4245
candace1
Zakorzenienie

Matalana nie zamawiam po ostatnich "przygodach" ale georga tak
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 20:31   #4246
Brydzia_
Zakorzenienie

Acha ja tez mam firme i kiedys myslalam o otworzeniu SH z odzieza dziecieca ale lokal jest duzym problemem :/ a ty sprzedajesz na all ?
Ja sie zajmuje reklama i poligrafia. Ost zaczelam myslec nad sprzedaza bizuterii na all. Musze cos dzialac. Bo z tego co aktualnie sa pieniadze ale trzeba dosc duzo czasu poswiecic :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 20:54   #4247
candace1
Zakorzenienie

ja tez kiedyś miałam dzialalnosc i bardzo dobrze się to krecilo-ale.. znudzilo mnie siedzenie w domu i sobie do pracy poszlam... Jednak kontakt z ludzmi jest mi potrzebny do normalnego funkcjonowania-inaczej bym oszalała.
Stary 2014-01-11, 23:36   #4248
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
zamawiałam przez stronę bo u pośredniczki można zamawiać do rozmiaru 4-5lat (na sklepie nie mają 5-6lat) a moja na styk nosi 5-6lat, jak będziesz chciała coś zamówić i będzie Ci brakowało 10sztuk to zamówimy razem bo u mnie przy dwójce dzieci na pewno się nazbiera więcej niż 10 sztuk Ja też nienawidzę zakupów stacjonarnych, od jakiegoś czasu kupuję większość ubrań nie tylko dla dzieci ale i dla siebie w internecie, nikt mnie nie pogania, mogę sobie spokojnie przemyśleć co dokładnie potrzebuję, itp.
Brydzia wierzę, że jest Ci trudno jest Ci zabrać się za allegro, ale niekiedy można zarobić naprawdę bardzo dużo na ubraniach dziecięcych, ja właśnie niedawno otworzyłam firmę i przy okazji zaczęłam sprzedawać odzież używaną a teraz szukam już pracownika, bo wiem że mogę sobie na to pozwolić
to odezwę się jak będę miała w planach zamawiać, na razie w pierwszej kolejności jest carters lutowy tym, że 5-6 nie mają to mnie zaskoczyłaś, aż dziwne. To mojej jak na zimę będę kupować będę rzeczy za rok, to już się też nie załapię, a te ceny u nas to porażka

co do firmy też o tym myślę, tylko się boję że podatki i zostający towar itp. mnie zjedzą, tym bardziej, że towar musiałabym sprowadzać i to pewnie nie prosto od producentów. Przy ilości chorób mojej córki własna firma się wydaje jedynym rozwiązaniem w tej chwili

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2014-01-11 o 23:40
Stary 2014-01-12, 09:34   #4249
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
Acha ja tez mam firme i kiedys myslalam o otworzeniu SH z odzieza dziecieca ale lokal jest duzym problemem :/ a ty sprzedajesz na all ?
Ja sie zajmuje reklama i poligrafia. Ost zaczelam myslec nad sprzedaza bizuterii na all. Musze cos dzialac. Bo z tego co aktualnie sa pieniadze ale trzeba dosc duzo czasu poswiecic :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
tak sprzedaje na allegro bo opłaty za lokal sa dla mnie zabójcze.. tez pochłania mi to sporo czasu ale teraz jestem na macierzynskim i moge sobie na to pozwolic no ale macierzynski w koncu sie skonczy i dlatego obliczyłam ze spokojnie utrzymam pracownika
warto spróbowac rynek niby jest nasycony ale bardzo wiele osob kupuje w internecie odziez uzywana dla dzieci, podstawa to dobre zdjecia i swietny towar, ja mam to szczescie że kupuje u dziewczyny która sprowadza towar bezposrednio z Anglii i wybieram to co chce i to w bardzo dobrej cenie. A i nic nie ryzykowałam bo mam kilka innych rzeczy ktorymi zajmuje sie firma dlatego koszty sie rozkładają

Can ja równiez jestem z tych osób, które nie wyobrazaja sobie siedziec w domu, dlatego DG jest zajeciem dodatkowy

Aalicja ja tez byłam zdziwiona z tym 5-6lat no ale cóz juz to przerobiłam, moja wyrosła juz z małych dziewczynek i pozostają nam duze dziewczynki do tego dobija mnie rozmiarówka kurtek bo jest 5-6 lat a potem 7-8, tak samo jest w zara towar rzeczywiscie zostaje ale ja po miesiacu wystawiam od 1zł i się pozbywam wszystkiego
Stary 2014-01-12, 10:48   #4250
adzienka
Zakorzenienie

Moi rodzice mieli kiedyś komis dziecięcy,asortyment fajny ale cena za lokal zabójcza i musieli zamknąć.

My też mamy działalność gospodarczą i sprzedajemy nam.in. allegro tylko nową odzież oraz obuwie dla kobiet. Zastanawiam się właśnie nad rozszerzeniem działalności o sprzedaż używanych ubranek dla dzieci. Tak naprawdę to jest bardzo chodliwy towar,bo czasem sobie czegoś nie kupisz ale dziecku już musisz Hmm...skąd my to znamy?
Stary 2014-01-12, 11:18   #4251
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
tak sprzedaje na allegro bo opłaty za lokal sa dla mnie zabójcze.. tez pochłania mi to sporo czasu ale teraz jestem na macierzynskim i moge sobie na to pozwolic no ale macierzynski w koncu sie skonczy i dlatego obliczyłam ze spokojnie utrzymam pracownika
warto spróbowac rynek niby jest nasycony ale bardzo wiele osob kupuje w internecie odziez uzywana dla dzieci, podstawa to dobre zdjecia i swietny towar, ja mam to szczescie że kupuje u dziewczyny która sprowadza towar bezposrednio z Anglii i wybieram to co chce i to w bardzo dobrej cenie. A i nic nie ryzykowałam bo mam kilka innych rzeczy ktorymi zajmuje sie firma dlatego koszty sie rozkładają

Can ja równiez jestem z tych osób, które nie wyobrazaja sobie siedziec w domu, dlatego DG jest zajeciem dodatkowy

Aalicja ja tez byłam zdziwiona z tym 5-6lat no ale cóz juz to przerobiłam, moja wyrosła juz z małych dziewczynek i pozostają nam duze dziewczynki do tego dobija mnie rozmiarówka kurtek bo jest 5-6 lat a potem 7-8, tak samo jest w zara towar rzeczywiscie zostaje ale ja po miesiacu wystawiam od 1zł i się pozbywam wszystkiego
mi się w ogóle kolekcje na dużych dziewczynkach w większości nie podobają i to nie tylko na nexcie, w USA podobnie, na mniejszej rozmiarówce są dużo ładniejsze rzeczy i ta rozmiarówka dwuletnia jest wkurzająca, bo nie wiadomo jakie są wielkościowo te rzeczy

to jest właśnie to, że na jednej rzeczy lepiej się nie skupiać, bo zawsze jedno pociągnie, jak drugie szło nie będzie, ale najtrudniej zacząć

Stary 2014-01-12, 12:16   #4252
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
mi się w ogóle kolekcje na dużych dziewczynkach w większości nie podobają i to nie tylko na nexcie, w USA podobnie, na mniejszej rozmiarówce są dużo ładniejsze rzeczy i ta rozmiarówka dwuletnia jest wkurzająca, bo nie wiadomo jakie są wielkościowo te rzeczy

to jest właśnie to, że na jednej rzeczy lepiej się nie skupiać, bo zawsze jedno pociągnie, jak drugie szło nie będzie, ale najtrudniej zacząć
otóż to najtrudniej zaczac! u mnie było identycznie, a ze urodziłam sie 13 w piatek to postanowiłam, ze rok 2013 będzie mój i sie zmobilizowałam

A co do ubrań dla starszych dziewczynek to tez mam takie odczucie, trudno wybrac cos fajnego, ale z drugiej strony córce teraz bardziej podobaja sie kolekcje dla tych starszych dzieci więc cos w tym jest ja teraz przezucam sie na zara i c&a, ewentualnie wójcika jak trafie cos fajnego w normalnej cenie, polecam kurteczki z ubiegłorocznej kolekcji:
http://allegro.pl/kurtka-wojcik-letn...839738310.html
Stary 2014-01-12, 12:54   #4253
brazil133
Rozeznanie

Cytat:
Matalana nie zamawiam po ostatnich "przygodach" ale georga tak
fajnie
brazil133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:57   #4254
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez Dorka83 Pokaż wiadomość
Ja też mam jednak nadzieje, że wszystko się u dziewczyn tak poukłada, że raz na jakiś czas będą jednak robiły zamówienia. Moja strasza ma swoje ulubione sklepy w PL, ale małą w 100% ubieram z naszych zamówień, rany ...

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 18:40   #4255
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
Ja też mam jednak nadzieje, że wszystko się u dziewczyn tak poukłada, że raz na jakiś czas będą jednak robiły zamówienia. Moja strasza ma swoje ulubione sklepy w PL, ale małą w 100% ubieram z naszych zamówień, rany ...
ja młodego też ubieram z tych zamówień
w ogóle byliśmy dzisiaj w factory, patrzyłam za deską, a przy okazji coś dla młodego i pomimo, że w smyku przeceny to i tak jak oglądałam te rzeczy i ceny to stwierdzałam, że lepsze rzeczy są z USA za taką samą cenę no i jak tu robić zakupy

poza tym faktycznie, chyba dużo rzeczy sprzedaje się na allegro, dziecięcych używanych, ja w sumie parę rzeczy sprzedałam, a dużo używanych też kupiłam, ostatnio nawet klocki lego duplo.

Z młodego ciuchów chyba nic nie sprzedałam, jakoś nic nie chciało schodzić, oprócz małych niemowlęcych bucików, ale zanoszę do komisu i tam schodzi trochę
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 21:56   #4256
201607211724
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
ja młodego też ubieram z tych zamówień
u mnie tak samo, jakościowo dla mnie są super - szczególnie carters. A te z których już wyrósł lecą do tego, kto akurat potrzebuje i nadal zachwycają. Gdyby nie Can i Meg życie byłoby dużo trudniejsze
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 09:51   #4257
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość
u mnie tak samo, jakościowo dla mnie są super - szczególnie carters. A te z których już wyrósł lecą do tego, kto akurat potrzebuje i nadal zachwycają. Gdyby nie Can i Meg życie byłoby dużo trudniejsze
oj tak...

buziaki i podziękowania dla Organizatorek

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 18:09   #4258
adzienka
Zakorzenienie

Can na wątku H&M przeczytałam,że jutro spodziewasz się paczki z US. Która to będzie? To będą te zamówienia na różowo czy na zielono/niebiesko?
Stary 2014-01-13, 19:20   #4259
candace1
Zakorzenienie

Na brązowo
Stary 2014-01-13, 19:31   #4260
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
Na brązowo
Eee to nie z moimi ubraniami

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości