![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wzrost u faceta
Cytat:
Ale 180 cm to dość wysoki wzrost. W dawnych dowodach wzrost wysoki był wpisywany panom powyżej 175 cm. A co do reszty to jak czytam sobie twoje wypowiedzi po wątkach to mam wrażenie że smędzisz przeraźliwie i do tego analizujesz pierdoły. A to zniechęca mocno. A o poglądach się mówi otwarcie i dość szybko coby łatwo odsiać potencjalnych znajomych (i kobiety które mają zbieżne poglądy z twoimi, istnieją i mają się dobrze, trza tylko znaleźć miejsca w których przebywają). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie twierdzę, że WSZYSTKIE tak mają. Przedstawiłam ogólne wytłumaczenie ogólnego poglądu i tyle. Sama mam faceta niższego ode mnie jakieś 6, 7 cm, a bym go nie zamieniła na żadnego innego, choć zawsze mnie kręcili wysocy, i na pewno nie można mu zarzucić braku męskości, czy czegoś tam.
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
Kiedyś powiedziałabym, że nie wyobrażam sobie mieć niskiego faceta ale tetaz jestem starsza, bardziej doświadczona i jak widzę, że facet ma to coś i zwyczajnie mi się podoba to wzrost schodzi na dalszy plan. Chociaż nie ukrywam, że fajnie by było mieć wysokiego, bo bardzo lubię chodzić w wysokich szpilkach
![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Miałam takiego ponad 180 cm i obecny nieco ponad 160 cm i dla mnie to wygodniejsze
![]() Na początku gdy mnie tylko całował uwielbiałam czuć Jego wzwód tuż przy łechtaczce a nie kłujący w brzuch :P nie bolała mnie szyja nigdy,no chyba,że od innych rzeczy ![]() Można uprawiać seks na stojący,tylko się oprzeć dłońmi a wysokość idealnie dopasowana.Ja akurat szpilek nie lubię ale dla takiej co chodzi non stop może jednak nie podpasować facet swojego wzorstu. Zaś zasada wyższy=większy penis jest tylko stereotypem,jeśli już przejmujecie się tym.
![]() |
#126 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie ma takiej zasady. Ani wzrost, ani rozmiar stopy, ani rozmiar nosa, ani długość palców, długość ręki, nogi nie ma wpływu na to jakiego ma ktoś wielkiego / małego penisa. Ktoś kiedyś spędził ładnych kilka, kilkanaście lat badając to i owo ![]() Jeśli już to większe znaczenie ma "wrażenie artystyczne" ![]() Po prostu nasze oko lepiej widzi proporcje, a nie konkretny rozmiar. Zresztą, podobnie zapewne jest z kobiecymi piersiami. Wydawać by się mogło, że powinny być proporcjonalnie większe gdy dziewczyna wyższa, a jak wiadomo z tym bywa różnie. Ot, totalna loteria. W sumie to chyba dobrze, choć może nie dla bardzo wysokich mężczyzn, którzy mają "średniego / małego ptaszka". Wtedy on się wydaje ogromnie mały (w stosunku do reszty). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jednak np.po proporcjach mojej ręki do penisa a tym samy u drugiego już da się stwierdzić ![]() Chociaż jeśli chodzi o pierwszego było to dla mnie na tyle traumatyczne,że wolałabym nie pamiętać tego :P
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Muszę o to zapytać. Ile centymetrów wzrostu musi mieć facet aby dać wam poczucie bezpieczeństwa w konfrontacji z bandą pijanych drecholi w mieście maczet? Przecież nawet jeden pijany małolat z gimnazjum z nożem w ręku jest powodem aby przejść na druga stronę ulicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego ja bezpieczna czuję się przy moim niższym (choć i tak nie wybitnie niskim) TŻ-cie, bo każde inne bezpieczeństwo, nie licząc napaści przez grupę uzbrojonych po zęby zbirów, jest w stanie mi zapewnić ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam wypowiedzi większości panów na tym wątku, to mam wrażenie, że są oni oburzeni, że kobieta śmie mieć jakiekolwiek preferencje co do wyglądu partnera.
Straszni hipokryci, naprawdę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ja nie lubię dużej różnicy wzrostu, ale komfortowo się czuję jak mężczyzna jest wyższy, cóż, trudno, nic na to nie poradzisz ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Zawsze pociągali mnie wysocy faceci.
Sama mierzę 174cm i lubię szpilki. Zwłaszcza do sukienek. Obecnie jestem od 6 lat z nieco niższym facetem od siebie. Więc o szpilkach do 0kazyjnych sukienek mogłam zapomnieć, bo wyglądałoby to nieco śmiesznie, jakbym wystawała ponad niego prawie dwie głowy ![]() I co najważniejsze... jego charakter przysłania te kilka cm. Jego opiekuńczość, dobroć, zaangażowanie, zaradność jest piorytetem, anie wzrost.. który w życiu codziennym, w relacjach nie ma większego znaczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Ale czemu rezygnować ze szpilek jak się ma niższego czy równego wzrostem faceta? Ja noszę takie na dwunastocentymetrowym obcasie (jak już noszę, bo kręgosłup mój tego nie lubi) i nikt nie robi żadnych żaluzji. Albo ich nie słyszę, też jest taka możliwość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Jeżeli Ty się nie czujesz z tą różnicą źle to jest jak najbardziej do przyjęcia.
Ja jednak czułabym się dziwnie dwie głowy wyższa od swojego faceta. Wyższe buty zakładam na codzień, jak chodzę bez niego, a przy nim królują baleriny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
sentimental animal
|
Ja mam 173 cm, obcasów nie lubię, ale jak dla mnie idealny wzrost dla potencjalnego partnera to coś ok. 190 cm
![]() ![]()
![]() |
#136 |
Przyczajenie
Lokalizacja: Polska. Choć nie wiem, czy na stałe. Przecież i tak nie będzie kasy na moją emeryturę xD
|
niskie chopy nie marudzić tyle!!!
Dla wszystkich bab wysokich przecież nie starczy!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o mnie to ja sama mam 174-175 cm wzrostu a mój TŻ 183. Oboje jesteśmy wysocy. Tylko np. facet mojego wzrostu jest uważany raczej za średniego i nie wysokiego , ale dziewczyna już za bardzo wysoką, przynajmniej w mniemaniu moich kolegów którzy są z reguły mojego wzrostu albo wyżsi. Zależy jak leży - każdy ma swoje preferencje. Przeważnie tak jest że dziewczyny chciałyby wyższych facetów a faceci niższe dziewczyny - podkreślam, że przeważnie, ale nie ma reguły.
Kiedyś byłam z koleżanką na imprezie i podszedł taki niski jakże oburzony facet liczący sobie na oko niecałe 170 cm, że czemu jesteśmy takie wysokie (koleżanka ma 181 cm), a my odgryzłyśmy się, że to nie my jesteśmy wysokie tylko on niski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Przecież nie trzeba słyszeć nieprzyjemnych komentarzy, aby czuć się źle przy niższym facecie. Innej z kolei nie będą przeszkadzać złośliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
BAN stały
|
Przecież nazwałem siebie hipokrytą, bo kobieta dla mnie zaczyna się od 175 cm, a sam mam trochę ponad 180 cm, więc o co chodzi?
Czyli lubię wysokie kobiety, ale liczę na taką która nie zwraca uwagi na wzrost facetów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To poszukaj takiej która chce mieć niższego lub równego wzrostem faceta. Są takie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A wracajac do tematu watku, lubie wysokich facetow od 180 w gore. Wzrost u faceta jest wg mnie wazny.
Marseille 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fNdpsOBWbc8# Marseille Capitale Européenne du Sport 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZFhJPOJDLPA Gipsy K http://www.youtube.com/watch?v=xUZpoogW_40 Cantique gitan http://www.youtube.com/watch?v=bPwHF_9hE8U |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Mam 158 i dla mnie ideał to w granicach 173-183 :P
Lubię wyższych bo czuję się wtedy bezpiecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba właśnie dlatego jest przekonanie, że kobiety zawsze wolą wyższych mężczyzn. Większość przecież tak czy siak jest wyższa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
BAN stały
|
Mój obiekt westchnień liczy sobie 182 cm wzrostu i niestety jest poza zasięgiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Cóż, trzeba usiąść i płakać, prawda?
![]()
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.