Odpieluszkowe zapalenie mózgu - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-07, 13:16   #1321
DiamondDust
Raczkowanie

Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu

Niestety nie wszyscy maja rowne wyczucie,co wypada wklejac a co nie.
Ale jak sie poszpera w ustawieniach FB to mozna znalezc ustawienie,"ukryj posty tego uzytkownika".
Ja tak zrobilam z jedna dziewczyna to srednio co 2h klejala jakies bzdurne foty a to kawy na sniadanie,a to sprzetu muzycznego,a to nienaturalne zdjecia zwwierzat np w przebraniu mikolaja.
Raz na jakis czas wchodze na jej profil zeby zobaczyc co slychac,o ile mi sie uda przebic przez ten caly jej smietnik fot.z neta,bo jednak ja sama lubie.
DiamondDust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-07, 21:54   #1322
glamorous90
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020

Czytam wątek do końca, zjeżdżam w dół, a tam w nowych wątkach - "Dzidziuś dupkę w nocnik mieści - zaściankowe opowieści" Przypadek ? Nie sądze.

01.07.2014 =>
glamorous90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-09, 19:51   #1323
matkapolkablog
Przyczajenie

A ja dzisiaj skasowałam swoje i małej zdjęcia z FB, jak ktoś będzie zainteresowany jak mała rośnie to przyjdzie i odwiedzi I niestety też się złapałam na tym, że kilka razy w miesiącu wkleiłam zdjęcie małej, ale w porę się opamiętałam haha
matkapolkablog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-11, 20:05   #1324
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez glamorous90 Pokaż wiadomość
Czytam wątek do końca, zjeżdżam w dół, a tam w nowych wątkach - "Dzidziuś dupkę w nocnik mieści - zaściankowe opowieści" Przypadek ? Nie sądze.
Padłam, przez tytuł i Twój komentarz do niego.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-11, 20:06   #1325
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

Tutaj mama, która udziela się na wątku "Dzidziuś..."
My mamy po prostu poczucie humoru

Jestem w szoku, że ktoś odebrał ten tytuł na poważnie

Poza tym przypominam, że to odchowalnia a nie dział praca i biznes
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-11, 20:13   #1326
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
poczułam się wywołana co tablicy, bo jam ci ten wątek, nie chwaląc się, założyła
I co Wam powiem. Zapalenie mózgu może i mam, ale na pewno nie odpieluszkowe No, może się nieco pogłębiło odkąd mam Dziedziczkę.. Ale jest to (przykro mi dziewczyny jeszcze bezdzietne i nieświadome ) stan nieunikniony i nieuchronny. Pojawia się dziecko, świat się odwraca i to dziecko staje się jego centrum. I nie ma co teraz cwaniakować, bo ja też cwaniakowałam i co mi z tego zostało? Tak że pożyjemy, zobaczymy
A co do uzewnętrzniania się na fejsbukach i innych tłiterach.. To styl danej osoby i raczej nie zależy od posiadania lub nie dziecka. Mam znajomą, bezdzietną zaznaczam, która zdj profilowe i zdj w tle zmienia średnio 4x w tygodniu, plus wrzuca masę identycznych słotfoci i co? I muszę z tym żyć Jak mi zaczyna przeszkadzać, to ją tymczasowo blokuję i finito. A fajna babka w sumie z niej jest
Znam też osoby dzieciate, które nie wrzucają zdjęć praktycznie wcale.
Wszystko zależy od charakteru i stylu ekspresji

jagnna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-11, 20:37   #1327
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
poczułam się wywołana co tablicy, bo jam ci ten wątek, nie chwaląc się, założyła
I co Wam powiem. Zapalenie mózgu może i mam, ale na pewno nie odpieluszkowe No, może się nieco pogłębiło odkąd mam Dziedziczkę.. Ale jest to (przykro mi dziewczyny jeszcze bezdzietne i nieświadome ) stan nieunikniony i nieuchronny. Pojawia się dziecko, świat się odwraca i to dziecko staje się jego centrum. I nie ma co teraz cwaniakować, bo ja też cwaniakowałam i co mi z tego zostało? Tak że pożyjemy, zobaczymy
A co do uzewnętrzniania się na fejsbukach i innych tłiterach.. To styl danej osoby i raczej nie zależy od posiadania lub nie dziecka. Mam znajomą, bezdzietną zaznaczam, która zdj profilowe i zdj w tle zmienia średnio 4x w tygodniu, plus wrzuca masę identycznych słotfoci i co? I muszę z tym żyć Jak mi zaczyna przeszkadzać, to ją tymczasowo blokuję i finito. A fajna babka w sumie z niej jest
Znam też osoby dzieciate, które nie wrzucają zdjęć praktycznie wcale.
Wszystko zależy od charakteru i stylu ekspresji
A więc nie jest to nieuchronne. Znam dzieciate, które nie zarzucają fejsa fotkami dzieci.

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość

Ależ to nie chodzi o to, że ktokolwiek odmawia wam poczucia humoru czy że odbieramy to na poważnie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 20:50   #1328
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
A więc nie jest to nieuchronne. Znam dzieciate, które nie zarzucają fejsa fotkami dzieci.

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Ależ to nie chodzi o to, że ktokolwiek odmawia wam poczucia humoru czy że odbieramy to na poważnie.
Moja wypowiedź, droga ciri, dotyka dwóch aspektów. Pierwsza część, i co za tym idzie - zdanie, które pogrubiłaś, dotyczy tego Waszego "odpieluszkowego zapalenia mózgu". Tzn. naszego wg Was OZM. Czyli zmiana pieluszek w miejscach publicznych, gadanie o kolorze smarków, kup i rzygów oraz inne mało romantyczne rodzicielskie tematy i czynności.
Zarzucanie i zalewanie fajsa życiem to drugi aspekt mojej wypowiedzi. Tym bardziej że sama napisałam, że nie uważam, żeby to zależało faktu posiadania dziecka.

Stary 2014-01-11, 20:58   #1329
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
A o co chodzi?
Stary 2014-01-11, 21:08   #1330
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
A o co chodzi?
O to, że 3/4 mamusiowych wątków na Wizażu ma w tytule kupę, bąki, siusianie, wymiotowanie, atrakcje okołoporodowe i insze takie (tak jakby macierzyństwo tylko z tym się wiązało), a jak ktoś zwraca uwagę, że może to nie jest takie zabawne jak się wydaje, a czasem wręcz żenujące (przebywa tu całe mnóstwo użytkowników i siłą rzeczy nie jest trudno natknąć się na takie perełki), to jest lament i olaboga, nic nie wiesz bo nie masz dziecka, jak urodzisz to się przekonasz itp. Któraś z mam w jednym z wątków zwróciła uwagę, że tutaj na forum na mamy patrzy się tylko przez pryzmat pieluch i innych obrzydliwości, że pojawiają się jakieś ataki i hejtowanie - a jak inaczej my, jako laicy mamy je postrzegać, skoro każdy kolejny wątek nazywa się coraz to bardziej żenująco?
kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-11, 21:31   #1331
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
O to, że 3/4 mamusiowych wątków na Wizażu ma w tytule kupę, bąki, siusianie, wymiotowanie, atrakcje okołoporodowe i insze takie (tak jakby macierzyństwo tylko z tym się wiązało), a jak ktoś zwraca uwagę, że może to nie jest takie zabawne jak się wydaje, a czasem wręcz żenujące (przebywa tu całe mnóstwo użytkowników i siłą rzeczy nie jest trudno natknąć się na takie perełki), to jest lament i olaboga, nic nie wiesz bo nie masz dziecka, jak urodzisz to się przekonasz itp. Któraś z mam w jednym z wątków zwróciła uwagę, że tutaj na forum na mamy patrzy się tylko przez pryzmat pieluch i innych obrzydliwości, że pojawiają się jakieś ataki i hejtowanie - a jak inaczej my, jako laicy mamy je postrzegać, skoro każdy kolejny wątek nazywa się coraz to bardziej żenująco?
Trochę dystansu Wątek jest dla nas, a jesli dla kogos tytuł jest zenujacy to trudno. Myślę, że przeżyjemy
Nasz wątek w przeciwieństwie do tego - bo nie mam pojęcia po co został stworzony, chyba, żeby sobie ponarzekać - jest utworzony po to, żebyśmy mogły wymienić się doświadczeniem, radami, rozmawiamy na inne tematy, żartujemy. Co to komu przeszkadza? My znamy się jak łyse konie, a jak ktoś chce do nas dołączyć to zapraszamy.
Ja nie rozmawiam na tematy związane z dziećmi ze znajomymi, którzy nie mają dzieci czy ogólnie osobami, których ten temat nie interesuje, bo wiem, że może to nie być dla tych osób interesujące, a jest masa innych tematów.
Zgodzę się, że są osoby, które narzucają w towarzystwie te tematy, choć inni nie mają ochoty wysłuchiwać, ale na pewno nie jest to reguła.
Ale co komu szkodzi, że mamy taki wątek i tytuł?
Jedni rozmawiają o znaczkach i pewnie tworzą sobie wątki o dziwnych tytułach, inni o dzieciach a jeszcze inni tworzą wątki typu odpieluszkowe zapalenie mózgu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 21:39   #1332
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
bo mamy tutaj taki niepisany wewnętrzny konkurs: "Wymysl najgorszy tytuł"
A tak serio to chyba wynika z tego, że na tym etapie dzieciaki głównie zajmują się właśnie siusianiem, puszczaniem bąków i robieniem kup A mamusie stety i niestety stają się kupowymi wróżkami, i próbują wyczytać z pieluch (zużytych) obecny stan zdrowia pociech. No i siłą rzeczy próbując opisać jakoś ich etap przysposobienia do zycia (dzieci, nie pieluch) to człowiek jakoś tak idzie w te tematy najbardziej charakterystyczne
Poza tym demonizujecie nas (czyt. matki) strasznie Mamy inne tematy poza wydzielinami i wydalaniem. A nawet gdybyśmy nie miały - wątki o których mówicie, i z których tak się podśmiewacie, są założone w Odchowalni, czyli miejscu do wirtualnych spotkań RODZICÓW. A o czym będzie rozmawiał rodzic z innym rodzicem, na forum dedykowanym rodzicielstwu? O polityce, o stanie gospodarki kraju, albo o roślinach doniczkowych? Na to mam inne forumowe grupy i wątki Tutaj spotykam się wirtualnie z bandą fajnych babek z całego kraju, albo i z zagranicy, z którymi dzielę jeden najważniejszy dla mnie temat

I na koniec przyznam się bez bicia, że ze 2 lata temu byłabym po Waszej stronie i popierałabym Wasze zdanie. Bo miałam identyczne. Ale parafrazując klasyka: ..dziś sama jestem matką, i cóż za tematy mogę poruszać, jeśli nie promocję w biedronce na pieluchy...? (bo właśnie trwa jakby ktoś jeszcze nie wiedział )
Pozdrawiam Was moje drogie i życzę miłego wieczoru. Wracam do moich zainfekowanych OZM mamusiek z forum o kupach i ząbkowaniu

Stary 2014-01-11, 21:44   #1333
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Moja wypowiedź, droga ciri, dotyka dwóch aspektów. Pierwsza część, i co za tym idzie - zdanie, które pogrubiłaś, dotyczy tego Waszego "odpieluszkowego zapalenia mózgu". Tzn. naszego wg Was OZM. Czyli zmiana pieluszek w miejscach publicznych, gadanie o kolorze smarków, kup i rzygów oraz inne mało romantyczne rodzicielskie tematy i czynności.
Zarzucanie i zalewanie fajsa życiem to drugi aspekt mojej wypowiedzi. Tym bardziej że sama napisałam, że nie uważam, żeby to zależało faktu posiadania dziecka.
Aha, teraz rozumiem.
Rozumiem, że matki sobie gadają o kolorze kup, serio, ale mam takie poczucie estetyki czy jak to tam nazwać, że wg mnie powinno być to treścią jeśli już, a nie tytułem, który rzuca się w oczy wszystkim użytkownikom - to tak trochę odpowiadając na pytanie, które mi tu zadała inna wizażanka. Tak, dla mnie ten tytuł nie jest zabawny, ale żenujący. W innym wątku jakaś wizażanka wkleiła propozycje tytułów dla wątków mamowych - większość bym przełknęła, a wybrano dwa najgorsze.
Cytując koleżankę: przypadek? Nie sądzę.

Stary 2014-01-11, 21:46   #1334
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Ja bym się osobiście wstydziła pisać w takim wątku, no ale co kto lubi Jedno dziecko w życiu już praktycznie odchowałam, i dzięki Bogu, obyło się bez fascynacji kupami i pieluchami
Stary 2014-01-11, 21:51   #1335
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Ja bym się osobiście wstydziła pisać w takim wątku, no ale co kto lubi Jedno dziecko w życiu już praktycznie odchowałam, i dzięki Bogu, obyło się bez fascynacji kupami i pieluchami
No właśnie. A były do wyboru normalne tytuły.

Stary 2014-01-11, 21:55   #1336
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, teraz rozumiem.
Rozumiem, że matki sobie gadają o kolorze kup, serio, ale mam takie poczucie estetyki czy jak to tam nazwać, że wg mnie powinno być to treścią jeśli już, a nie tytułem, który rzuca się w oczy wszystkim użytkownikom - to tak trochę odpowiadając na pytanie, które mi tu zadała inna wizażanka. Tak, dla mnie ten tytuł nie jest zabawny, ale żenujący. W innym wątku jakaś wizażanka wkleiła propozycje tytułów dla wątków mamowych - większość bym przełknęła, a wybrano dwa najgorsze.
Cytat:

Następnym razem zapytamy Was o opinię, żeby Was nie bulwersowało, hehe
Życzę Wam, żebyście spotkały taką fajną ekipę dziewuch jakie ja spotkałam na tym żenującym wątku

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Tak, na przykład odpieluszkowe zapalenie mózgu To jest mistrzostwo
Stary 2014-01-11, 21:59   #1337
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Następnym razem zapytamy Was o opinię, żeby Was nie bulwersowało, hehe
Życzę Wam, żebyście spotkały taką fajną ekipę dziewuch jakie ja spotkałam na tym żenującym wątku
Dzięki za życzenia, ale już taką mam.

Cytat:

Stary 2014-01-11, 22:12   #1338
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, teraz rozumiem.
ok, jeszcze zostałam
bo w sumie nie rozumiem.. Nasz tytuł został zacytowany więc się odniosę do niego. W której części tytułu umieściłam informację o kolorze kupy, jej konsystencji, bądź zapachu? Z tego co sie orientuję to nigdzie, więc cóz takiego niesmacznego i żenującego w nim jest? Bo być może widzisz coś więcej niż ja
Tytuł odnosi się do tego, że nasze dzieci wchodzą w nowy etap, nabywają nowe umiejętności, i tu konkretnie chodzi o używanie nocnika.

Cytat:
u nas wstydziochów na szczęście nie ma i piszemy o wszystkim
I raczej nie nazwałabym naszych dyskusji "fascynacją kupami", tylko zainteresowaniem w bieżące tematy dzieciowe. Skoro koleżanka już dziecia odchowała, to może nie pamięta jak to było w pierwszym roku rodzicielstwa? A jeśli faktycznie tak na zimno brałaś wszystkie tematy.. to w zasadzie nie wiem czy mam ci współczuć czy zazdrościć

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
było głosowac jak się pojawiały propozycje poza tym "normalne" to pojęcie subiektywne i względne.

Stary 2014-01-11, 22:13   #1339
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:

I raczej nie nazwałabym naszych dyskusji "fascynacją kupami", tylko zainteresowaniem w bieżące tematy dzieciowe. Skoro koleżanka już dziecia odchowała, to może nie pamięta jak to było w pierwszym roku rodzicielstwa? A jeśli faktycznie tak na zimno brałaś wszystkie tematy.. to w zasadzie nie wiem czy mam ci współczuć czy zazdrościć

Aha...

A skąd wiesz, że wszystkie? Trochę nadinterpretujesz. Są rzeczy ważne i ważniejsze, TO akurat nie wymaga afiszowania.

Edytowane przez kawa_zmlekiem
Czas edycji: 2014-01-11 o 22:14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 22:15   #1340
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
ok, jeszcze zostałam
bo w sumie nie rozumiem.. Nasz tytuł został zacytowany więc się odniosę do niego. W której części tytułu umieściłam informację o kolorze kupy, jej konsystencji, bądź zapachu? Z tego co sie orientuję to nigdzie, więc cóz takiego niesmacznego i żenującego w nim jest? Bo być może widzisz coś więcej niż ja
Tytuł odnosi się do tego, że nasze dzieci wchodzą w nowy etap, nabywają nowe umiejętności, i tu konkretnie chodzi o używanie nocnika.

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

było głosowac jak się pojawiały propozycje poza tym "normalne" to pojęcie subiektywne i względne.
W wątku o nocniku i dupie nie ma faktycznie nic(choć dla mnie te słowa nasuwają oczywiste skojarzenia), ale jest wątek, gdzie w tytule są kupy, smarki i nie pamiętam co jeszcze - faktycznie o kolorach, smaku, zapachu nadal nie ma nic, ale jeśli mam Ci tłumaczyć co w tym jest obrzydliwego i żenującego to chyba faktycznie musimy sobie odpuścić tą dyskusję.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2014-01-11 o 22:17
Stary 2014-01-11, 22:17   #1341
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
W wątku o nocniku i dupie nie ma faktycznie nic(choć dla mnie te słowa nasuwają oczywiste skojarzenia), ale jest wątek, gdy w tytule są kupy, smarki i nie pamiętam co jeszcze - faktycznie o kolorach nadal nie ma nic, ale jeśli mam Ci tłumaczyć co w tym jest obrzydliwego i żenującego to chyba faktycznie musimy sobie odpuścić tą dyskusję.
I ulewania
Stary 2014-01-11, 22:25   #1342
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Powiem Wam że ja czytam TŻ takie nazwy wątków na poprawę humoru. Po prostu leżymy i się turlamy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-11, 22:28   #1343
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
A skąd wiesz, że wszystkie? Trochę nadinterpretujesz. Są rzeczy ważne i ważniejsze, TO akurat nie wymaga afiszowania.
w sumie masz rację. Przecież TO nieelegancke ;]

Aż się sama zacytuję:
Cytat:
Nasz tytuł został zacytowany więc się odniosę do niego. W której części tytułu umieściłam informację o kolorze kupy, jej konsystencji, bądź zapachu?
przewinął się temat naszego wątku, dlatego pytam konkretnie o niego.

Cytat:
W wątku o nocniku i dupie nie ma faktycznie nic(choć dla mnie te słowa nasuwają oczywiste skojarzenia), ale jest wątek, gdy w tytule są kupy, smarki i nie pamiętam co jeszcze - faktycznie o kolorach nadal nie ma nic, ale jeśli mam Ci tłumaczyć co w tym jest obrzydliwego i żenującego to chyba faktycznie musimy sobie odpuścić tą dyskusję.
Na tytuły innych nie zwracam uwagi, bo i po co? Nie moja sprawa tylko osób w nich piszących. Swoją drogą aż się przyjrzę tytułom, bo nigdy mi się nie rzucił w oczy żaden o smarkach
No i chciałam zdementować, bo u nas nie ma "dupy" tylko "dupka". "Dupa" jest brzydka i stara, a "dupka" to miękki i pachnący kuperek dzidziusia

I na koniec- dziękuję Wam dziewczyny za tę dyskusję. Oddalam się ponieważ jutro niestety nikt za mnie do pracy nie wstanie. Poza tym nie chcę już podnosić już ciśnienia ani Wam, ani sobie. Życzę Wam i sobie miłej nocy i więcej dystansu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 22:30   #1344
justa86
Zadomowienie

Gdyby tyle spraw w życiu mnie zawstydzało, żenowało, obrzydzało to życie byłoby znacznie trudniejsze.....ojjj szczęśliwa ja
mama z żenującego wątku
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-11, 22:31   #1345
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:

Nie przejmujcie się, nasz tytuł (Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę) już dawno był omówiony na Plotkowym w wątku o dziwnych, śmiesznych tytułach wątków i to z taką powagą, jakbyśmy naprawdę czerpały jedyną rozrywkę z wycierania pup naszych dzieci
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-11, 22:35   #1346
Sola1
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44560595]Nie przejmujcie się, nasz tytuł (Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę) już dawno był omówiony na Plotkowym w wątku o dziwnych, śmiesznych tytułach wątków i to z taką powagą, jakbyśmy naprawdę czerpały jedyną rozrywkę z wycierania pup naszych dzieci [/QUOTE]

Stary 2014-01-11, 22:35   #1347
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-11, 22:53   #1348
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Trochę dystansu Wątek jest dla nas, a jesli dla kogos tytuł jest zenujacy to trudno. Myślę, że przeżyjemy
Nasz wątek w przeciwieństwie do tego - bo nie mam pojęcia po co został stworzony, chyba, żeby sobie ponarzekać - jest utworzony po to, żebyśmy mogły wymienić się doświadczeniem, radami, rozmawiamy na inne tematy, żartujemy. Co to komu przeszkadza?
Ten wątek, jak również wątek o np współlokatorach został stworzony o to żeby się pośmiać (nie wyśmiać). Szkoda tylko że co jakiś czas mamy tu krucjatę matek, które mówią że nie ma czegoś takiego jak OZM, że się nie znamy, że jak będziemy mieć dzieci to zrozumiemy, ble ble ble
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-12, 00:41   #1349
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Ten wątek, jak również wątek o n współlokatorach został stworzony o to żeby się pośmiać (nie wyśmiać). Szkoda tylko że co jakiś czas mamy tu krucjatę matek, które mówią że nie ma czegoś takiego jak OZM, że się nie znamy, że jak będziemy mieć dzieci to zrozumiemy, ble ble ble
No właśnie tego nie rozumiem, wchodzę tutaj żeby się pośmiać a pół wątku to jakieś waśnie i pretensje oburzonych matek

Ciekawe jak potraktowanoby każdego z nas, gdybyśmy tak zaczęli sobie wchodzić na te ich wątki i wyrażali komentarze na temat naszego oburzenia faktem jak to niektórzy leją po gaciach tylko dla tego że ich dzidzia właśnie zrobiła kupkę, puściła pawia lub (tutaj cytat) "puszcza bąki 24h".

BTW po co dwa wątki OZM?

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Już doczytałem

DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-12, 07:40   #1350
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Żenujące to jest dochrzanianie się do tytułu wątku i tyle. Przeczytać, pośmiać się (bo zakładam, że większość tytułów na poczekalni/odchowalni bierze się właśnie po to) owszem, ale doczepiać się tak jak to tu ma miejsce? Żal.pl. Naprawdę nie macie nic ciekawszego do roboty w życiu
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości