|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
![]() ![]() a dlaczego nie masz ilewazy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Diewczyny potrzebuje batow. Dwie godziny temu zjadlam pol kabanosa ![]() Za to przygotowalam jedzonko na jutro na uczelnie. Salatka z: 15 g szynki, 20g sera zoltego, 15 g fery (18%), 4 pomidorki koktailowe, pol papryki i lyzka ketchupu. Obiad: 100 g ugotowanego ryzu braz, pol jablka, i kilka grubszych plastrow banan ![]() Do tego kawa z mlekiem w ternosie ![]() ![]()
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
A u mnie jest TZ
![]() ![]() ![]() Wiec tylko leze i sie przytulam ![]() Wpadlam do was przez tel zobaczyc co naskrobalyscie:p
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2076 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Syklamen a powiedz mi co znaczy ta emotka w podpisie z książką? już któryś raz się zastanawiam ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- chyba już będzie u mnie po pogodzie, całą noc wiało a teraz zimnoooo ![]() zrobiła TŻ śniadanie i kanapki na uczelnię bo on rano zanim sie ogarnie to zawsze wyjedzie pół godziny później niż planowo ![]() a miałam z nim jechać i iść sobie do silesi na zakupy i wiecie czemu zrezygnowałam? dlatego, że już miałam cały jadłospis ułożony wszytsko przygotowane prawie na dziś i miałam taką myśl, że jak pojadę to będę musiał zjeść coś gotowego a potem tego nie obliczę....masakra:confus ed: czasem mam takie wrażenie, że jedzenie zamiast być dodatkiem to rządzi często moim całym dniem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
Kobitki
![]() ![]() Ja zaliczyłam Mel b buns, abs i hula hop-dość mi idzie to postanowienie, zaczęłam 1 stycznia i planuję ten zestaw codziennie do 1 maja, czasem mi się ciężko zmusić , ale wiem, że jak raz odpuszczę to polegnę Ogarnęłam menu na dziś i na jutro do pracy, Dziś: Iś- omlet ze szpinaku +kromka razowca IIś- sałatka owocowa O-zupa jarzynowa z płatkami owsianymi P- sałatka z brokuła, jajka, papryki i ogórka K- ukochany twaróg z dżemem light ![]() A teściowa właśnie przyszła do mnie i się pyta czemu bojkotuje i nie przychodzę do nich na górę..i mówi chodź na obiad bo na pewno nic nie jadłaś(choćbym nie wiem co mówiła i tak mi nie wierzy ![]() ![]() ![]() I ona się pyta czemu nie przychodzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Raczkowanie
|
Cześć Dupeczki!
![]() Jak mija weekend ? Musze Wam sie przyznać do samobójstwa DIETOWEGO! Zabijecie mnie! Wczoraj dostałam @. Kosmos. Byliśmy z D. i z naszymi znajomymi na piwie. Oczywiście głupia ja nie mogłam się pohamować i zeżarłam hamburgera. Oczywiście to nie był taki jak z maka tylko normalna buła, swojska surówka, swojski kotlet, pomidor i ogórek <wiem bo to bar mojej kuzynki>. Słuchajcie. Zeżarłam dwa małe hamburgery. Myślałam, że waga dziś wskaże 104 albo 103 skoro tak się obżarłam. A wiecie ile mam na wadze? 102,4 Noż kurna o co chodzi? Czy to przez @ ? Wage mam 100 % sprawna. ![]() Od dziś ćwiczę. Nie ma że boli. Choroba ustąpiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() sernik ![]() ![]() ja mam dzisiaj siostry urodziny, więc po obiedzie idziemy do niej na tort, kawałek zjem na pewno ![]() ![]() jestem po śniadanku, grahamka z białym serem i odrobiną miodu ![]() ![]() u mnie pogoda beznadziejna... deszcz pada, wieje strasznie ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale oczywiscie baty dla Ciebie! ![]() ![]() bo co to za jedzenie hambuegerów! ![]() ![]()
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
a mnie dopadła jakaś jelitówka czy coś w ten deseń
![]() ![]() wmusiłam w siebie pół bułki z masłem żeby tabletek na pusty żołądek nie łykać i to pewnie będzie tyle w temacie mojego dzisiejszego jedzenia ![]() a na obiadek będzie pstrąg ![]()
![]() |
#2081 |
Raczkowanie
|
Ale Ziomek! Ja tak miałam, że ważyłam jednego dnia załóżmy 100 a jak sobie dogodziłam to na drugi dzień 103.
![]() Noo. Odpokutuję to dzisiaj! Obiecuję. ![]() Nigdy więcej takich akcji! |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() u mnie właśnie zaczął padać deszcz ze śniegiem ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
moi rodzice co roku we wrześniu lecą gdzieś na wczasy na 2 tygodnie i zawsze jak wracają piekę im jakieś ciasto na przywitanie
![]() i wczoraj z mamą wspominałyśmy takie ciasto z przed 5 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Karolinek to Ty dziś wreszcie robisz tego snickresa ? ![]() ![]() ![]()
#2084 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziś grzecznei : 10:00 Bułka z ziarnem + szynka+ 3 łyżki marchewki z jabłkiem Przed 13: Rosołek o 15: Pierś z kurczaka z marchewką 18 - activia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najchętniej bym nie robiła ale dla Ciebie chyba zrobię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ślinka mi leciiiii ![]() AHahahha. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Konto usunięte
|
A ja właśnie pochłonęłam wielkiego precelka z lukrem (takiego z ciasta pączkowego) i kakao
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Raczkowanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44565077]A ja właśnie pochłonęłam wielkiego precelka z lukrem (takiego z ciasta pączkowego) i kakao
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Zjadłabym sobie coś słodkiego :P Ale nie. I tak w domu nic nie mam. Lepiej dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o jaką emotkę Ci chodzi? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44565077]A ja właśnie pochłonęłam wielkiego precelka z lukrem (takiego z ciasta pączkowego) i kakao ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Tylko pamiętaj, żeby ze słodyczami też nie przesadzać. Jedz zdrowo, żeby nie było potem więcej do gubienia po ciąży przez te cukry. ![]()
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44565077]A ja właśnie pochłonęłam wielkiego precelka z lukrem (takiego z ciasta pączkowego) i kakao
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] takiej to dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Karolinek hehe to jak zrobisz dla mnie
![]() ![]() ![]() ![]() Gryzelda i bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() black_dress mi też ślinka leci jak myślę o tym ciastku ![]() ![]() ![]() ![]() a w szafce mam jeszcze po sylwestrze kilka paczek chipsów, ciastka HITy (otwarte, więc kusza strasznie ![]() ![]()
#2092 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstałam dzisiaj późno, połowa dnia stracona. ![]() Ale śniadanko pyszne: kuskus na mleku z serkiem homo, mango, bananem i żurawiną. ![]() Aaa i zapomniałam napisać. Dzisiaj rano jak się ważyłam to było o 0,4 kg mniej ![]() ![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2014-01-12 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak masz czas to weź się za pisanie jak najszybciej, potem będziesz zadowolona, że szybko skończyłaś-pamiętam jaka to ulga była wydrukowanie poprawionej pracy ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratulację! ![]() a ja kupiłam w listopadzie bombkę na choinkę w rossmanie taką szklaną przezroczystą w środku miała takie kółka powycianane z różno kolorowego filcu ![]() ![]() i wiecie, że do świąt nie mogłam jej znaleźć? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2096 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
kurde TŻ juz wraca i muszę z nim iść na górę do teściów, wiem ,że mnie będzie namawiała do jedzenia i będę wściekła
![]() jutro jadę do domu i do TŹ przyjadę dopiero w piątek, na weekend i postanowiłam, że od wtorku robię tą dietę z kaszy jaglanej-ma bardzo dobre opinie więc postanowiłam się oczyścić z toksyn ![]() na pewno żadna się nie skusi? ![]() wszędzie pisze, że wystarcza trzy dni, a najlepsze efekty ma 10 dniowa...tyle to chyba nie wytrzymam, ale planuję na pewno do soboty(włącznie) a jak się uda i nie padnę z nudy przy tej kaszy to spróbuje uciągnąć tydzień czyli do 14.01 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, czy jest szansa się do Was przyłączyć?
![]() ![]() Przyjmiecie mnie do swojego grona walczących o cudowne ciałka? ![]()
#2099 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oj tam oj tam, wściekła nie bądź:P ja tam ide na tort i nie marudzę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.