Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-12, 10:06   #631
Carolajn
Rozeznanie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Kusicie tym podcinaniem a miałam nie chlastać do wiosny przez ostatnie pól roku obsesyjnie podcinałam końce co 2 mce i stwierdziłam że robię sobie odwyk bo nigdy nie zapuszczę planowane podcięcie na kwiecień ale kusi niemiłosiernie tak ciachnąć ten cm chociaż

Kylie nie tnij długie to długie będziesz tęskniła. Ja sobie powiedziałam że jak już zapuszczę to żadnego obcinania końce raz na jakiś czas i tyle. Włosy to ogromny atut kobiety i uważam że powinny być długie. Nakładaj ten olejek systematycznie co mycie kilka razy pod rząd zobaczysz że może nie od razu ale po kilku będzie poprawa

z włosowych kosmetyków to zaopatrzyłam się ostatnio w szampon Dove o ten bo potrzebowałam jakiejś odmiany i capnęłam w Biedrze http://pi.ce-tescoassets.com/assets/...e1_328x328.jpg nie widzę go na KWC i z Biovaxu ten jedwab https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ovax-silk.html i serum sobie odlałam od mamy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:13   #632
Jodelle
Raczkowanie

Dzień dobry! Ja bym strasznie chciała blond, ale boję się, że nie wyjdzie, nie będzie pasował, zniszczę włosy, no cokolwiek. Mam bardzo ciemny brąz. I mam też pytanie - jak wtedy farbować odrosty? Wiem, że może wydac się śmieszne, ale nigdy nie farbowałam włosów.

Wysłane z mojego iPhona 4s przy użyciu aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

jeśli potrafisz rozśmieszyć dziewczynę, potrafisz z nią zrobić wszystko.

Jodelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 10:37   #633
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Asiu ale pięknie ci wyszło po tym 111 Ja po nim miałam siwe/gołebie włosy.

O kurcze, dziewczyny, ale macie biedactwa problemy z włosami
Mnie tam swędzenie jeszcze nie dopadło

bunny ale mnie nastraszyłaś tym GD. A ja ją kupiłam ostatnio, i teraz będę bała się ją użyć.
A odżywki z timotei też są nawilżające chyba? Nie mają chyba protein?
Tak timotei tez sa nawilzajace.
Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
wczoraj już nie miałam siły pisać
posałam jak kawka i teraz znowu sie do ro zbieram

Gdzie takie szczotkowe cudo dorwałaś? we fryzjerskim?

Patrz no tą wstrętną odzywkę
ja myslałam,że to takie cudo a tu co uzycie te to wieksze siano spuszone na głowie
Moja chyba tez poleci do kosza,albo oddam koleżance z pracy

Wiecie co ,ja nie wiem czy to nie jest tak,że ja jestem już zmęczona tą długością
może nie są jakies mega długie,ale połączenie długich włosów sianaowatych na końcu i do tego blond na prawde nie jest fajne
i nie wiem czy tonie jest tak,że lepiej wyglądałam w krótszych takich jak Wam kiedyś wstawiałam
Do tego bym grzywke dorobiłabym to i kitka inaczej wyglądałaby i w ogóle.
Nie wiem,może zaczynam cudować,ale coraz częściej mam ochote je więcej podciąć, bo co z tego,że sa długie jak wstyd rozpuścić je bez wyprostowania i chodze w związanych ciągle,no bez sensu

Oleju zadnego nie mam poza Alterra Brzoza i Pomarańcza,ale on to tak raczej średnio na włosy sie wg mnie nadaje
w takim razie Potters odpada,bo poszłam do łazienki i to jest ta z jedwabiem i aloesem
Z odzywek mam jeszcze fioletowego Loreala, Stapiza zakwaszającego, expresowa kuracje z olejkami z Dove, z takich prostych to niestety żadnej nie mam a którą Isane polecasz najlepiej?
albo to tez ten olejek z Marionu lub Oriflame który używam po każdym myciu i czasem nawet na drugi dzień,żeby końcówki ujarzmić.
Może ona mi sie nadludowały i mam masakre na głowie
z masek mam Loreala czerwonego,Glorie, Nutri Gładki,Wellea Mouisture, Chantal nawilżający i Ziaje wygładzającą
Trochę mnie poniosło ostatnio

Bunny będe Ci wdzięczna za każdą rade,a jak
powiesz,że trzeba ściąć to schlastam i to dość sporo

a i kupiłam wczoraj ten szampon:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...g-shampoo.html
Tak we fryzjerskim.
To wez ta stapiz po umyciu.
Mozesz wlosy oczyscic tym yves rocher.
Wg mnie alterra nadaj sie do olejowania przed myciem.
Rozumiem to zmeczenie dlugoscia, sama co jakks czas to przechodze.
Z isany lubie czerwona i niebieska.
Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
jakbym miała takie długie to bym podcinała i po sprawie, tzn ten cały rozjasniacz bym scieła, ja tez mam do ramion, ale jakbym scieła rozjasniacz to bym miała do ucha i tak musze z nim zyc jakos, choc te włosy są tragiczne juz

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

bunny- fajna ta szczota, ja musze jak sie kiedys w koncu wybiore w trase do rossmana kupic tą plastikową wlasnie.
i powiedz mi co myslisz o tym,żebym za jakis tydzien zgładziła odrost jeszcze na poziomie 10, a potem, zanim mi moj odrost sie pojawi pofarbowała tym poziomem 8- to bym robiła po chrzcinach, czyli troche ponad tydzien po farbowaniu na jaśniutko odrostów. Boje sie,ze bede wyglądac zdecydowanie źle początkowo, bo wiaodmo jak to włosy rozjasniaczowe.. i ze nie zdaze tych włosów domyc, clipy nie beda pasowac itp- a chce sobie strzelic jakies grube loczki na chrziny dokopie włosy takim farbowaniem? ten poziom 10 to tylko na odrost jakby co, jak zawsze.
Zrob jeszcze ten raz 10, wazne zebys ladnie wygladala.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Kylie i jak ta maska wella?
Stary 2014-01-12, 11:49   #634
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość

Zrob jeszcze ten raz 10, wazne zebys ladnie wygladala.[COLOR="Silver"]
pięknie nie bedzie, bo sie w tym bosko nie czuje, ale boje sie jakiejś burosci, to juz chyba wolę tak..
Dzięki
Stary 2014-01-12, 12:37   #635
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki
ale na naszym blondyniarskim wątku to nie ma brzydkich Pań
ja jestem

p.s. mnie też kusi ciachnięcie ich....
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2014-01-12 o 12:38
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:46   #636
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

Cytat:

mnie tak swedzi tylko gdy pojde spac z wilgotnymi lub mokrymi wlosami.
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
robiłam kolestonem 12/89
ja takie swędzenie tylko po samym farbowaniu, teraz już nie...

no ja właśnie zaraz po farbie tak mam a później nie w pierwszą noc zawsze się drapie
Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość

Asiu ale pięknie ci wyszło po tym 111 Ja po nim miałam siwe/gołebie włosy.

dzięki

dziś umyłam włosy familijnym i nałożyłam maske z ziaji intensywna odbudowa i mam włoski jak cud miód orzeszki popiel się wypłukuje przy myciu piana ,aż brązowawa była porobiłam kilka fotek , ale wrzuce wieczorem bo zaraz wychodzimy

do wieczora piękne

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 12:50   #637
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
ja jestem

nie kokietuj

ja swoje ciacham regularnie, a sio rozjaśniacz!
Stary 2014-01-12, 13:00   #638
kitkulka
Zakorzenienie

Hej kochane

Moje wlosy tez az sie prosza o podciecie bo koncowki suche jak wiory ale nie mam kiedy wyskoczyc do fryzjera Tocha wczoraj tak nam dala popalic w ciagu dnia ze 3 osoby przy niej lataly. Tak sie darla ze az dzisiaj ma chrype. Na szczescie jak padla kolo polnocy to obudzila sie dopiero o 5 na cyca, pomemłała go do 6 i dalej spac do 9. Teraz spi w swoim lozeczku w koncu. Nie przepada za nim wiec jak sie kreci to wlaczam suszarke i ten szum ja uspokaja spi na Jesuska oczywiscie
A tak sie w nocy krecila i rozpychala w naszym lozku ze kilka razy dostalam reka w twarz

Sprobuje teraz doprowadzic swoje paznokcie do porzadku, moze zdaze a wymagaja troche dopieszczenia bo ktoregos dnia jak Toske brzuch bolal i jak cierpiala to dwa paznokcie az obgryzlam z nerwow co mi sie nie zdarza
Wczoraj rodzice zabrali ja na spacer to mialam troche czasu dla siebie a oni klocili sie jak zwykle kto ma wozek prowadzic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 13:59   #639
exclusivee
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Ja dzisiejszy dzien spedzam na zmienianiu bloga, zastanawiam sie tez nad aparaciorem- bo bez niego bloga dlugo nie pociagne, to bezsensu. Czy mozecie polecic jakis dobry aparat cyfrowy/lustrzanke? Oczywiscie najlepiej zeby cenowo byl jak najbardziej przystepny.

Renatka racja, wszystkie blondasy na tym watku to bardzo ladne kobitki

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Hej kochane

Moje wlosy tez az sie prosza o podciecie bo koncowki suche jak wiory ale nie mam kiedy wyskoczyc do fryzjera Tocha wczoraj tak nam dala popalic w ciagu dnia ze 3 osoby przy niej lataly. Tak sie darla ze az dzisiaj ma chrype. Na szczescie jak padla kolo polnocy to obudzila sie dopiero o 5 na cyca, pomemłała go do 6 i dalej spac do 9. Teraz spi w swoim lozeczku w koncu. Nie przepada za nim wiec jak sie kreci to wlaczam suszarke i ten szum ja uspokaja spi na Jesuska oczywiscie
A tak sie w nocy krecila i rozpychala w naszym lozku ze kilka razy dostalam reka w twarz

Sprobuje teraz doprowadzic swoje paznokcie do porzadku, moze zdaze a wymagaja troche dopieszczenia bo ktoregos dnia jak Toske brzuch bolal i jak cierpiala to dwa paznokcie az obgryzlam z nerwow co mi sie nie zdarza
Wczoraj rodzice zabrali ja na spacer to mialam troche czasu dla siebie a oni klocili sie jak zwykle kto ma wozek prowadzic

Kiteczko to Ty teraz w El jestes u rodzicow? Jesli tak to dobrze, mozesz liczyc na pomoc z ich strony Miejmy nadzieje ze Tosia troche sie uspokoi i bedziesz ja mogla zostawic z rodzicami i isc np. do tego chociazby fryzjera, troche bys sobie odpoczela i zrelaksowala sie Wiem ze poczatki sa najgorsze ale zobaczysz ze z czasem sie wszystko uspokoi i dojdziecie do porozumienia Po paru miesiacach nie bedziesz pamietac jak to bylo wczesniej Swoja droga- chcialabym juz zobaczyc chodzaca Tosie w sukienkach, legginsach i innych rzeczach tego typu, achh... Coreczka to moje niespelnione marzenie

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 14:36   #640
kitkulka
Zakorzenienie

Ex ja mam nikona d3200 i jest super bede go zawsze polecac d3100 jest tez podobno dobry i nieco tanszy

Jestesmy u rodzicow od narodzin i bedziemy chyba do konca stycznia. Zajechalibysmy sie sami z Toska... Mimo tego ze nie jest specjalnie marudna, czasem tylko sie buntuje.
Wychodzic juz wychodze, bylam ze 3 razy na zakupach i pozalatwiac swoje sprawy ale poki co najgorzej jest jak mam gdzies wyjsc na umowiona godzine. Wtedy szybko szybko i czasamk musze Toske od cyca oderwac, zatkac smokiem i focha ma na mnie

kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 17:07   #641
Agatau88
Zakorzenienie

Carolajn ja mam inne zdanie, liczy się jakość wlosow a nie ilość. Jak ktoś ma długie ale jak mop albo kilka na krzyz to sorry jaki to atut? Raczej wyraz zaniedbania.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 17:30   #642
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Carolajn ja mam inne zdanie, liczy się jakość wlosow a nie ilość. Jak ktoś ma długie ale jak mop albo kilka na krzyz to sorry jaki to atut? Raczej wyraz zaniedbania.
Zgadzam się. Dla mnie zawsze kondycja będzie ważniejsza niż długość. Zawsze miałam długie włosy, ale z roku na rok mam ich powoli dość... Są zbyt ciężkie i za długie a do tego niewygodne
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 18:25   #643
beatusia10
Wtajemniczenie

hej Laseczki
chciałam Wam w końcu pokazać moje włosy po słodkim cappuccino, które już się nie wymywa kolor jest super tyle, że odrosty są trochę cieplejsze niż reszta i następnym razem jakbym nałożyła to samo, to kolo byłby jeszcze cieplejszy, a tego nie chcę..

i teraz pytanie do Bunny czym mogłabym pofarbować następnym razem, żeby osiągnąć taki kolor (ten co na końcach ), może być troszkę jaśniejszy, ale na pewno nie chcę ciemniej.. dobrze mi się wydaje, że to jest taki raczej perłowy odcień?

w ogóle po tych fotkach stwierdziłam, że te moje włosy są beznadziejne, końcówki wygryzione, a w ogóle pasma przy twarzy mam sporo krótsze niż resztę.. nie wiem, jakim sposobem, bo ostatnio miałam włosy ścianane na zasadzie krótsze z tyłu, dłuższe z przodu (ale to było prawie rok temu) i w ogóle są trochę pocieniowane (bardziej z tyłu, boki prawie wcale), więc te końcówki są trochę suche, no i jakbym miała iść do fryzjera, to trzeba by to cieniowanie podciąć, a ja chcę się pozbyć cieniowania , bo wycieniowane mi się bardziej falują, ale z drugiej strony, w ściętych na równo, to też nie wiem, czy będzie tak fajnie.. no i nie wiem, co robić, bo chciałabym je zapuścić, jak podetnę same końce, to te cieniowane suszki i tak zostaną i nie wiem, czy to ma sens kryzys włosowy wrasta chyba wraz z moim brzuchem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1j.jpg (65,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2j.jpg (45,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3j.jpg (56,0 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez beatusia10
Czas edycji: 2014-01-12 o 18:27
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 21:19   #644
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Padam,normalnie padam

Cytat:
ja to nie musze pamietac, widze to po włosie, do ucha na samym ziołowym szamponie rozczesze (tj bez zadnej maski i odzywki), ale poniżej to juz ni chu chu swoich teraz nie zapuszczam, bo bede sukcesywnie scinac rozjasniacz, takze teraz bede miała ciagle do ramion

uuu, to juz półtora roku, super
!
Jeśli to było do mnie to może ja sie nie znam ale to ponad 2,5 roku,w maju będzie 3 lata

Cytat:
Napisane przez Carolajn Pokaż wiadomość
Kusicie tym podcinaniem a miałam nie chlastać do wiosny przez ostatnie pól roku obsesyjnie podcinałam końce co 2 mce i stwierdziłam że robię sobie odwyk bo nigdy nie zapuszczę planowane podcięcie na kwiecień ale kusi niemiłosiernie tak ciachnąć ten cm chociaż

Kylie nie tnij długie to długie będziesz tęskniła. Ja sobie powiedziałam że jak już zapuszczę to żadnego obcinania końce raz na jakiś czas i tyle. Włosy to ogromny atut kobiety i uważam że powinny być długie. Nakładaj ten olejek systematycznie co mycie kilka razy pod rząd zobaczysz że może nie od razu ale po kilku będzie poprawa
Ja sie tutaj troszkę nie zgodzę,bo uważam,że jak włoski są np.cienkie to zapuszczanie ich na siłe do pasa jest nie bardzo
Ja stawiam bardziej na kondycję niż na długość,bo tak jak pisałam,co z tego,że mam długie włosy jak wyglądają okropnie,czym tu sie zachwycać? wyglądają na zaniedbane,a włosy nawet takie do łopatek czy do ramion jeśli są błyszczące,grube po prostu w miarę zdrowe to jest zupełnie inaczej

Cytat:

Tak we fryzjerskim.
To wez ta stapiz po umyciu.
Mozesz wlosy oczyscic tym yves rocher.
Wg mnie alterra nadaj sie do olejowania przed myciem.
Rozumiem to zmeczenie dlugoscia, sama co jakks czas to przechodze.
Z isany lubie czerwona i niebieska.

Kylie i jak ta maska wella?
Umyłam tym szamponem z YR bez zabezpieczenia końców,dałam tą Stapiza na chwile i nie nakładałam im żadnego serum na końce
Już widzę,że się "miotłują"
Jutro pojadę do Rossa po niebieska Isane
Ja im zrobie detox
O masce Welli ciężko mi co kolwiek powiedieć jeszcze,bo użyłam jej dopiero raz
Jak tylko będe miała na jej temat jakieś zdanie to odrazu Ci napiszę

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Witam w klubie

Cytat:
Hej kochane

.
I tak Cie podziwiam,że tak dobrze dajesz sobie radę
wiadomo są różne dni ale tak jak "dzieciaczkowe" dziewczyny Ci piszą,to wszystko się jakoś unormuje za jakiś czas

Rodzice jak zwykle wymiatają

Cytat:
zgadzam sie
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 21:25   #645
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane

a mała ma kolki? bo podobno gdy zbliża się godzina kiedy zazwyczaj zaczyna płakać czyli atak kolki , dobrze jest wtedy nosić dziecko pionowo delikatnie przytulając , aby swoim brzuszkiem dotykało Twojego to podobno pomaga

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 21:38   #646
Renatka89
Zakorzenienie

haha Kylie, fakt, 2,5 roku, nie wiem o czym ja myślałam chyba już za bardzo tęsknie za moim niemężem
Stary 2014-01-12, 21:45   #647
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
haha Kylie, fakt, 2,5 roku, nie wiem o czym ja myślałam chyba już za bardzo tęsknie za moim niemężem
spoko

Laski,koniec zkochałam sie w tej fryzurze:love :
Marze o niej
jest przecudowna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c836.jpg (48,9 KB, 92 załadowań)
Stary 2014-01-12, 21:49   #648
Renatka89
Zakorzenienie

faktycznie cudna
ale to oczywiście trzeba miec włosy, a nie pióra
Stary 2014-01-12, 21:53   #649
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
faktycznie cudna
ale to oczywiście trzeba miec włosy, a nie pióra
http://www.youtube.com/watch?v=6sJqTDaOrTg
Stary 2014-01-12, 21:56   #650
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
spoko

Marze o niej
jest przecudowna
ciekawe, jak wygląda z przodu..
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 21:57   #651
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
spoko

Marze o niej
jest przecudowna
Widze że bede musiała nad Tobą czuwać
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-12, 21:57   #652
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
błagam Cię
Stary 2014-01-12, 21:59   #653
Agatau88
Zakorzenienie

Laski znacie jakas strone blog o brzuchu? znaczy się co robic żeby mieć ładny jędrny wyrzeźbiony brzuch z mięśniami? Nie tylko plaski.

apropo wlasnie zjadłam wielkie chipsy
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 21:59   #654
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Widze że bede musiała nad Tobą czuwać
chodź do mnie i mnie powstrzymaj

Cytat:
błagam Cię
Stary 2014-01-12, 22:04   #655
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Laski znacie jakas strone blog o brzuchu? znaczy się co robic żeby mieć ładny jędrny wyrzeźbiony brzuch z mięśniami? Nie tylko plaski.

apropo wlasnie zjadłam wielkie chipsy
Punkt 1 - brzuch robi się w kuchni
Punkt 2 - nie da sie schudnąć z jednej części ciała
Punkt 3 - żeby mieć zarysowany brzuch i żeby był płaski trzeba zredukować % tkanki tłuszczowej.
Punkt 4 - trzeba ćwiczyć i dobrze jeść
Punkt 5 - chipsy nie pomogą
Cytat:
chodź do mnie i mnie powstrzymaj

Nie zdziw się. Urlopuje się więc jak ci zapukam w drzwi a potem w czoło to zobaczysz
Stary 2014-01-12, 22:06   #656
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:

Nie zdziw się. Urlopuje się więc jak ci zapukam w drzwi a potem w czoło to zobaczysz

Nikt dawno mnie tak nie rozbawił takim tekstem

Prawie się posikałam

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2014-01-12 o 22:10
Stary 2014-01-12, 22:10   #657
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:

Nikt dawno mnie tak nie rozbawił takim tekstem
Do usług
Stary 2014-01-12, 22:12   #658
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Do usług
Jesteś moim miszczem
Stary 2014-01-12, 22:12   #659
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś moim miszczem
Chociaż czyimś, bo ostatnio nawet kot mnie nie lubi
Stary 2014-01-12, 22:17   #660
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Chociaż czyimś, bo ostatnio nawet kot mnie nie lubi
o kocie nic mi nie mów
W nocy jak zwykle położył sie koło mojej głowy...
Skubany puścił takiego głośnego bąka,że aż się obudziłam,ale nawet gdyby nie było głośny to ze smrodu bym się obudziła,bo w pierwszym szoku pomyślałam,że mi narobił na poduszke
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości