|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Kusicie tym podcinaniem a miałam nie chlastać do wiosny
przez ostatnie pól roku obsesyjnie podcinałam końce co 2 mce i stwierdziłam że robię sobie odwyk bo nigdy nie zapuszczę planowane podcięcie na kwiecień ale kusi niemiłosiernie tak ciachnąć ten cm chociaż Kylie nie tnij długie to długie będziesz tęskniła. Ja sobie powiedziałam że jak już zapuszczę to żadnego obcinania końce raz na jakiś czas i tyle. Włosy to ogromny atut kobiety i uważam że powinny być długie. Nakładaj ten olejek systematycznie co mycie kilka razy pod rząd zobaczysz że może nie od razu ale po kilku będzie poprawa z włosowych kosmetyków to zaopatrzyłam się ostatnio w szampon Dove o ten bo potrzebowałam jakiejś odmiany i capnęłam w Biedrze http://pi.ce-tescoassets.com/assets/...e1_328x328.jpg nie widzę go na KWC i z Biovaxu ten jedwab https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ovax-silk.html i serum sobie odlałam od mamy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Ja bym strasznie chciała blond, ale boję się, że nie wyjdzie, nie będzie pasował, zniszczę włosy, no cokolwiek. Mam bardzo ciemny brąz. I mam też pytanie - jak wtedy farbować odrosty? Wiem, że może wydac się śmieszne, ale nigdy nie farbowałam włosów. ![]() Wysłane z mojego iPhona 4s przy użyciu aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To wez ta stapiz po umyciu. Mozesz wlosy oczyscic tym yves rocher. Wg mnie alterra nadaj sie do olejowania przed myciem. Rozumiem to zmeczenie dlugoscia, sama co jakks czas to przechodze. Z isany lubie czerwona i niebieska. Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Kylie i jak ta maska wella?
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki
|
|
#635 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem
![]() p.s. mnie też kusi ciachnięcie ich....
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2014-01-12 o 12:38 |
|
|
|
#636 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziś umyłam włosy familijnym i nałożyłam maske z ziaji intensywna odbudowa i mam włoski jak cud miód orzeszki popiel się wypłukuje porobiłam kilka fotek , ale wrzuce wieczorem bo zaraz wychodzimy do wieczora piękne
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
nie kokietuj
![]() ja swoje ciacham regularnie, a sio rozjaśniacz!
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Moje wlosy tez az sie prosza o podciecie bo koncowki suche jak wiory ale nie mam kiedy wyskoczyc do fryzjera Tocha wczoraj tak nam dala popalic w ciagu dnia ze 3 osoby przy niej lataly. Tak sie darla ze az dzisiaj ma chrype. Na szczescie jak padla kolo polnocy to obudzila sie dopiero o 5 na cyca, pomemłała go do 6 i dalej spac do 9. Teraz spi w swoim lozeczku w koncu. Nie przepada za nim wiec jak sie kreci to wlaczam suszarke i ten szum ja uspokaja spi na Jesuska oczywiscie A tak sie w nocy krecila i rozpychala w naszym lozku ze kilka razy dostalam reka w twarz Sprobuje teraz doprowadzic swoje paznokcie do porzadku, moze zdaze a wymagaja troche dopieszczenia bo ktoregos dnia jak Toske brzuch bolal i jak cierpiala to dwa paznokcie az obgryzlam z nerwow co mi sie nie zdarza ![]() Wczoraj rodzice zabrali ja na spacer to mialam troche czasu dla siebie a oni klocili sie jak zwykle kto ma wozek prowadzic ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Renatka racja, wszystkie blondasy na tym watku to bardzo ladne kobitki ![]() Cytat:
Jesli tak to dobrze, mozesz liczyc na pomoc z ich strony Po paru miesiacach nie bedziesz pamietac jak to bylo wczesniej Swoja droga- chcialabym juz zobaczyc chodzaca Tosie w sukienkach, legginsach i innych rzeczach tego typu, achh... ![]()
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Ex ja mam nikona d3200 i jest super
bede go zawsze polecac d3100 jest tez podobno dobry i nieco tanszy ![]() Jestesmy u rodzicow od narodzin i bedziemy chyba do konca stycznia. Zajechalibysmy sie sami z Toska... Mimo tego ze nie jest specjalnie marudna, czasem tylko sie buntuje. Wychodzic juz wychodze, bylam ze 3 razy na zakupach i pozalatwiac swoje sprawy ale poki co najgorzej jest jak mam gdzies wyjsc na umowiona godzine. Wtedy szybko szybko i czasamk musze Toske od cyca oderwac, zatkac smokiem i focha ma na mnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Carolajn ja mam inne zdanie, liczy się jakość wlosow a nie ilość. Jak ktoś ma długie ale jak mop albo kilka na krzyz to sorry jaki to atut? Raczej wyraz zaniedbania.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#643 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Laseczki
![]() chciałam Wam w końcu pokazać moje włosy po słodkim cappuccino, które już się nie wymywa kolor jest super tyle, że odrosty są trochę cieplejsze niż reszta i następnym razem jakbym nałożyła to samo, to kolo byłby jeszcze cieplejszy, a tego nie chcę..i teraz pytanie do Bunny czym mogłabym pofarbować następnym razem, żeby osiągnąć taki kolor (ten co na końcach ), może być troszkę jaśniejszy, ale na pewno nie chcę ciemniej.. dobrze mi się wydaje, że to jest taki raczej perłowy odcień? w ogóle po tych fotkach stwierdziłam, że te moje włosy są beznadziejne, końcówki wygryzione, a w ogóle pasma przy twarzy mam sporo krótsze niż resztę.. nie wiem, jakim sposobem, bo ostatnio miałam włosy ścianane na zasadzie krótsze z tyłu, dłuższe z przodu (ale to było prawie rok temu) i w ogóle są trochę pocieniowane (bardziej z tyłu, boki prawie wcale), więc te końcówki są trochę suche, no i jakbym miała iść do fryzjera, to trzeba by to cieniowanie podciąć, a ja chcę się pozbyć cieniowania kryzys włosowy wrasta chyba wraz z moim brzuchem
Edytowane przez beatusia10 Czas edycji: 2014-01-12 o 18:27 |
|
|
|
#644 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Padam,normalnie padam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja stawiam bardziej na kondycję niż na długość,bo tak jak pisałam,co z tego,że mam długie włosy jak wyglądają okropnie,czym tu sie zachwycać ? wyglądają na zaniedbane,a włosy nawet takie do łopatek czy do ramion jeśli są błyszczące,grube po prostu w miarę zdrowe to jest zupełnie inaczej![]() Cytat:
![]() Już widzę,że się "miotłują" Jutro pojadę do Rossa po niebieska Isane ![]() Ja im zrobie detox ![]() O masce Welli ciężko mi co kolwiek powiedieć jeszcze,bo użyłam jej dopiero raz Jak tylko będe miała na jej temat jakieś zdanie to odrazu Ci napiszę Witam w klubie ![]() Cytat:
wiadomo są różne dni ale tak jak "dzieciaczkowe" dziewczyny Ci piszą,to wszystko się jakoś unormuje za jakiś czas Rodzice jak zwykle wymiatają Cytat:
|
|||||
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to podobno pomaga
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
haha Kylie, fakt, 2,5 roku, nie wiem o czym ja myślałam
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laski,koniec zkochałam sie w tej fryzurze Marze o niej jest przecudowna |
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie cudna
ale to oczywiście trzeba miec włosy, a nie pióra
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Laski znacie jakas strone blog o brzuchu?
znaczy się co robic żeby mieć ładny jędrny wyrzeźbiony brzuch z mięśniami? Nie tylko plaski.apropo wlasnie zjadłam wielkie chipsy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Punkt 2 - nie da sie schudnąć z jednej części ciała Punkt 3 - żeby mieć zarysowany brzuch i żeby był płaski trzeba zredukować % tkanki tłuszczowej. Punkt 4 - trzeba ćwiczyć i dobrze jeść ![]() Punkt 5 - chipsy nie pomogą ![]() Nie zdziw się. Urlopuje się więc jak ci zapukam w drzwi a potem w czoło to zobaczysz
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt dawno mnie tak nie rozbawił takim tekstem Prawie się posikałam ![]()
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2014-01-12 o 22:10 |
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
o kocie nic mi nie mów
![]() W nocy jak zwykle położył sie koło mojej głowy... Skubany puścił takiego głośnego bąka,że aż się obudziłam,ale nawet gdyby nie było głośny to ze smrodu bym się obudziła,bo w pierwszym szoku pomyślałam,że mi narobił na poduszke
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

przez ostatnie pól roku obsesyjnie podcinałam końce co 2 mce i stwierdziłam że robię sobie odwyk bo nigdy nie zapuszczę
planowane podcięcie na kwiecień ale kusi niemiłosiernie tak ciachnąć ten cm chociaż
długie to długie
będziesz tęskniła. Ja sobie powiedziałam że jak już zapuszczę to żadnego obcinania