Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy. cz. 8. - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-13, 11:51   #3061
ParoleParole
Zakorzenienie

Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy. Część 8.

e ja mam rozcienczalnik do lakierow to 6zl dalam. wiec w sumie drogi nie byl. tyle, ze przy okazji zakupow przez neta go kupilam

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-01-13, 12:03   #3062
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez Denira Pokaż wiadomość
aaahahaha nie ma dobije cię
ja w ciąży nie jestem ale też mam problem bo się w większości nie mieszczę w biuście czy to rozmiar 38, 40 czy 44 jest tak samo a jak jeszcze masz uroczy brzuchal to wierzę, że jest naprawdę ciężko coś znaleźć
może poszukaj po prostu w sklepach dla kobiet w ciąży albo komisach chociaż podejrzewam, że tam ceny zabijają

a może allegro?? myślałaś o tym?
np znalazłam coś takiego (cena myślę jak na kurtkę bardzo dobra): http://allegro.pl/nie-tylko-na-ciaze...867351447.html
Dzieki,. przejrze allegro.. A jak nie to po prostu do porodu bede siedziec w domu haha

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Jeeeju mam to samo Dlatego przywiozłam sobie od mamuśki starą puchówkę i przesunę w niej guziki po prostu (bo właśnie nie jest na zamek tylko na guziki). Mam jeszcze taki płaszcz z odcięciem akurat nad brzuchem i tam go upycham a cyc jako tako się mieści Takie płaszczyki to na targu na pewno są, tylko najcieplejsze z kolei to one nie są...Po prostu może i te płaszcze i te parki pomierz, pomacaj. Te ostatnie pewnie są szerokie z możliwością zwężenia w talii, więc dla brzuchatej będą w sam raz - tak myślę
Dzieki, przejde sie na ruska w tym tygodniu, moze cos znajde

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 12:45   #3063
playboykaa77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
Playboykaa77 kiedyś slyszalam, ze najzwyczajniej w świecie zmywacz do paznokci moze sie temu przysłużyć ale jakoś nie bylo mi po drodze sprawdzić. Przetestuj moze na jakims najstarszym/ najgorszym egzemplarzu - kilka kropel i wymieszaj.

Zawsze jeśli zadziała to oszczędzisz, bo przypuszczam ze specjalny specyfik swoja cenę mieć będzie

Sent from my RM-941_eu_poland_912 using Tapatalk
a ja wlasnie czytalam ze nie mozna zmywacza nie znajdzie sie taki rozcienczalnik w rossmannie ? pewnie nie bo na necie widze ale nie chce placic za koszty wysylki
playboykaa77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 15:11   #3064
daggmara
Z deszczem w butach

Tak, ale podobno dodanie zmywacza sprawia, ze lakier szybciej odpryskuje..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

daggmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 20:06   #3065
juki_90
Raczkowanie

Czy możecie mi polecić jakiegoś jubilera, który naprawia łańcuszki, zerwało mi się zapięcie???

Druga rzecz chciałabym ostrzec osoby poszukujące pracy, że naciągacze umieszczają oferty na portalach i próbują wyciągać bardzo szczegółowe dane osobowe, bardzo dużo tych ogłoszeń obecnie jest na stronach dla Lublina. Najczęściej podają się za biuro tłumaczeń.....jak ktoś się z tym spotka to powinien to od razu zgłosić.
juki_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 20:26   #3066
Pietruszkowa
Raczkowanie

GG do Pietruszkowa

Dziewczyny! Możecie mi polecić jaką tanią i dobrą pralnię chemiczną, koniecznie muszę oddać swój płaszcz a nie chcesz też sporo wydawać , bo jest on już dosyć wiekowy i pewnie w przyszłym roku go nie założę.

Z góry dzięki
Pietruszkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 20:40   #3067
Maja 77
Zadomowienie

GG do Maja 77

Cytat:
Napisane przez juki_90 Pokaż wiadomość
Czy możecie mi polecić jakiegoś jubilera, który naprawia łańcuszki, zerwało mi się zapięcie???

Druga rzecz chciałabym ostrzec osoby poszukujące pracy, że naciągacze umieszczają oferty na portalach i próbują wyciągać bardzo szczegółowe dane osobowe, bardzo dużo tych ogłoszeń obecnie jest na stronach dla Lublina. Najczęściej podają się za biuro tłumaczeń.....jak ktoś się z tym spotka to powinien to od razu zgłosić.
A w jakiej dzielnicy?? Na Czechowie bardzo miły pan naprawia szybko i w rozsądnej cenie na ul. Braci Wieniawskich, a w centrum to na Jasnej jest jubiler, schodzi się po schodkach w dół.

Maja 77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 20:44   #3068
juki_90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maja 77 Pokaż wiadomość
A w jakiej dzielnicy?? Na Czechowie bardzo miły pan naprawia szybko i w rozsądnej cenie na ul. Braci Wieniawskich, a w centrum to na Jasnej jest jubiler, schodzi się po schodkach w dół.
Dzielnica nie ma znaczenia, ale fakt na Jasną mam 5 min więc będzie po drodze. Dziękuję bardzo.
juki_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 23:10   #3069
karambajka
Lady D.

Dziewczyny, doradzcie Gdzie znajdę legginsy czarne albo ala skórzane, które nie rozejdą mi się po pierwszym praniu, ani nie bedą prześwitywać na d ...? Najlepiej jeżeli też bardzo ładnie układały się na sylwetce, lekko ją modelując. Coś takiego znajdę w Gattcie czy Caldezonia?
karambajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 09:10   #3070
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pietruszkowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Możecie mi polecić jaką tanią i dobrą pralnię chemiczną, koniecznie muszę oddać swój płaszcz a nie chcesz też sporo wydawać , bo jest on już dosyć wiekowy i pewnie w przyszłym roku go nie założę.

Z góry dzięki
Ja zawsze korzystam z pralni w Olimpie (na przeciwko Almy), bo dobrze wychodzi stosunek jakości do ceny Zawsze byłam zadowolona
fableux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 10:12   #3071
agateq
goniąca własny ogon..

Flos Lek kremy z serii Happy Per Aqua.
Dostanę w rosie w Plazie?
Szukam, szukam i znaleźć nie mogę.

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 10:21   #3072
karoolaaa
Zakorzenienie

Widzialyscie moze ostanio jakies promocje na plyn micelarny Bioderma Sensibio?

karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 10:37   #3073
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
o a gdzie dokładnie na Braci Wieniawskich? ja mieszkam na czechowie i by mi się przydało :P ile mniej więcej może kosztowac naprawienie srebrnego łańcuszka który urwał się w połowie? :P bo nie mam zielonego pojęcia

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 12:43   #3074
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

wiem, że jest wątek konkretnie pod wspólne zamówienia, ale na ten wchodzi o wiele więcej osób, także pisze i tu Pod koniec tygodnia będę robić zamówienie ze sklepu http://bingospa.eu/
Wysyłka już wyszła darmowa Jeżeli któraś z Was ma ochotę się dołączyć, proszę o info na priv. Odbiór: Czuby (Wyżynna), Wrotków (Nałkowskich), ew. w Centrum, czasem wieczorem bywam na Starym Mieście lub Tesco
Stary 2014-01-14, 12:50   #3075
karambajka
Lady D.

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
Widzialyscie moze ostanio jakies promocje na plyn micelarny Bioderma Sensibio?
na lubaartowskiej w aptece MILELLENIUM jest chyba dwupak za 40 z małym kawałkiem, dokładnie nie pamiętam, ale cena tam zazywczaj jest korzystna i są często dwupaki biodermy, bo tam ją kupuję.
karambajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 15:50   #3076
playboykaa77
Zadomowienie

mam sporo ciuchow za malych i butow wiecie gdzie moglabym za niewielkie pieniadze je sprzedac jakis komis? ciuchland? niektore mam prawie nie noszone ;/ i przy okazji mam sporo ksiazek gdzie moglabym je sprzedac ? jakis antykwariat ? nic nie ma w tym lublinie ;/ a na allegro nie chce mi sie wystawiac
Stary 2014-01-14, 16:17   #3077
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez playboykaa77 Pokaż wiadomość
mam sporo ciuchow za malych i butow wiecie gdzie moglabym za niewielkie pieniadze je sprzedac jakis komis? ciuchland? niektore mam prawie nie noszone ;/ i przy okazji mam sporo ksiazek gdzie moglabym je sprzedac ? jakis antykwariat ? nic nie ma w tym lublinie ;/ a na allegro nie chce mi sie wystawiac
A jaki rozmiar ciuchów, butów i jakiego typu książki?
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 16:21   #3078
ygerna
Zakorzenienie

Dziewczyny pomóżcie, bo zgłupiałam Pytanie z cyklu: "jak dojadę". Korzystałam ze strony mpk i lublin,jakdojade i google maps i dalej nie wiem jak dojechać do Drugiego Urzędu Skarbowego na Szeligowskiego. Wysiąść lepiej na przystanku Real, Orfeusz, Organowa, Rondo Kamińskiego?

A nie dojadę tam 26 i 74 i wysiądę na tym rondzie?

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2014-01-14 o 16:31
ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 18:14   #3079
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie, bo zgłupiałam Pytanie z cyklu: "jak dojadę". Korzystałam ze strony mpk i lublin,jakdojade i google maps i dalej nie wiem jak dojechać do Drugiego Urzędu Skarbowego na Szeligowskiego. Wysiąść lepiej na przystanku Real, Orfeusz, Organowa, Rondo Kamińskiego?

Nigdy nie jechałam tam autobusem, ale mapa mówi, że najbliżej urzędu jest przystanek rondo kamińskiego. Na mpk sprawdziłam, że jedzie tam 26, 36, 47, 74.
Nie wiem skąd chcesz tam dojechać to Ci nie powiem czym ;p może bardzie ci sie oplaca jechać innym autobusem a wysiąść dalej.
Stary 2014-01-14, 18:56   #3080
Maja 77
Zadomowienie

GG do Maja 77

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
o a gdzie dokładnie na Braci Wieniawskich? ja mieszkam na czechowie i by mi się przydało :P ile mniej więcej może kosztowac naprawienie srebrnego łańcuszka który urwał się w połowie? :P bo nie mam zielonego pojęcia
Co do ceny to Ci nie pomogę, bo nigdy nie nosiłam tam łańcuszków do naprawy. A sklep, bo jest to przede wszystkim sklep z biżuterią (ale i torebkami ), mieści się w bloku przy Braci Wieniawskich 3, na rogu jest mały sklep papierniczy, potem fryzjer z ubiegłej epoki i właśnie ten sklep. Tu masz ich namiary: http://srebrolublin.pl/page7.php

Cytat:

Dojedziesz 26 ale musisz wysiąść przy budynku TP SA (przed rondem). Nie przy Realu (bo będziesz musiała za dużo się wracać) tylko przystanek wcześniej. Albo możesz jechać 15, 55 lub 44 i wysiąść przy Orfeuszu i potem już po prostej masz i wychodzisz prosto na US, tylko nie wiem czy ten most jest już wyremontowany.

Stary 2014-01-14, 19:19   #3081
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
Nigdy nie jechałam tam autobusem, ale mapa mówi, że najbliżej urzędu jest przystanek rondo kamińskiego. Na mpk sprawdziłam, że jedzie tam 26, 36, 47, 74.
Nie wiem skąd chcesz tam dojechać to Ci nie powiem czym ;p może bardzie ci sie oplaca jechać innym autobusem a wysiąść dalej.
Cytat:
Dojedziesz 26 ale musisz wysiąść przy budynku TP SA (przed rondem). Nie przy Realu (bo będziesz musiała za dużo się wracać) tylko przystanek wcześniej. Albo możesz jechać 15, 55 lub 44 i wysiąść przy Orfeuszu i potem już po prostej masz i wychodzisz prosto na US, tylko nie wiem czy ten most jest już wyremontowany.
Chciałam z ronda krwiodawców, ewentualnie spod KULu. Jednak wybiorę 26, chyba że wykosztuję się na taksę

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 19:27   #3082
Maja 77
Zadomowienie

GG do Maja 77

Cytat:
Chciałam z ronda krwiodawców, ewentualnie spod KULu. Jednak wybiorę 26, chyba że wykosztuję się na taksę
No to jedź spod KUL-u 26. Szkoda kasy na taryfę. I wysiądź przed Rondem. Potem już idź prosto przed siebie. Przejdziesz przez przejście i US masz po prawej stronie.

Stary 2014-01-14, 19:49   #3083
playboykaa77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
A jaki rozmiar ciuchów, butów i jakiego typu książki?
A to roznie z tymi rozmiarami mam 36 i 38 i 40 moze tez by sie znalazlo bo niektore za duze niektore za male a niektore w ogole nie nosze jak np golf h&m on chyba 36 i kolor koralowy zupelnie nietrafiony prezent
mam tez buty sprawa jak z ciuchami . no za duzo tego co nie nosze i szkoda to do kontenera wrzucic kasa tez z nieba nie leci
ksiazki to mam w podpisie "wymianka"
Stary 2014-01-14, 22:21   #3084
JustiLbn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez playboykaa77 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pelno zaschnietych ciagnacych sie lakierow potrzebny mi jakis rozcienczalnik do lakierow wiecie moze gdzie taki rozcienczalnik dorwac?
Hurtownie kosmetyczne Top Cosmetic na mełgiewskiej (zielony budynek przy media ekspercie) ewentualnie na Stolarskiej Ralf, lub jeszcze taki drugi. Koszt około 10-15 zł za buteleczkę, która wystarczy Ci na 2 lata spokojnie. Mam w swoim gabinecie już rok

19.02.2014 g 18.20 Alicja moje marzenia się spełniły.
JustiLbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 22:52   #3085
Denira
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juki_90 Pokaż wiadomość

Też się nacięłam na nich kilka razy! Dostałam mailem do wypełnienia formularz zgłoszeniowy - imiona rodziców i nazwisko panieńskie matki... ba! numer i seria dowodu osobistego wraz z jego datą ważności a później spłacaj dziewczę kredyt czy coś
Inna sprawa, że dostawałam linki do "formularza" na jakąś zewnętrzną stronę. Od razu dawałam sobie spokój z tym, ale raz wlazłam z ciekawości. Strona podejrzana nic nie można sprawdzić. Spróbowałam pobrać - trzeba podać nr telefonu a podanie go jest równoznaczne z zamówieniem płatnej subskrypcji 3 sms/tydzień po 5zł każdy

Także uważajcie, bo ktoś żeruje na bezrobotnych i liczy na ich desperację Ja dostawałam w odpowiedzi na ogłoszenia ze sklepów. Oczywiście pozgłaszałam wszystko.
Denira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 23:33   #3086
sylvia_doll
CORELIPS

gdzie tanio kupie przyprawy... ?

Edytowane przez sylvia_doll
Czas edycji: 2014-01-14 o 23:37
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 00:26   #3087
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
gdzie tanio kupie przyprawy... ?
na targu mają mieszy innymi Rafex, wszystkie przyprawy Polskie. Na Ruskiej maja na tej pierwsze spożywczej części napewno.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 08:48   #3088
luska14
Przyczajenie

Witam

Organizuję wesele i pilnie potrzebuję opinii o zespole Eurodance z Giełczwi. Muszę się śpieszyć z decyzją ponieważ panowie mają już bardzo mało wolnych terminów na przyszły rok. Niestety sama ich nigdy nie słyszałam na żywo, dlatego potrzebuję Waszej pomocy. W internecie poza ich stroną internetową ( www.eurodance.eq.pl ) niestety nic nie mogę znaleźć.

Dlatego proszę o pomoc, jeśli ktoś był na weselu z tym zespołem niech się podzieli swoją opinią.

Z góry dziękuję
luska14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 09:57   #3089
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Gdzie polecacie sprzedac srebro?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 10:55   #3090
201611241302
Konto usunięte

Cytat:

Akurat mieszkam obok II Urzędu. 26 i 74 jak najbardziej dojedziesz do Ronda Kamińskiego.
40 też jedzie na Rondo Kamińskiego.
Ale 15, 55, 44 pod Orfeusz też pasuje.Urząd jest zaraz obok Orfeusza.

Edytowane przez 201611241302
Czas edycji: 2014-01-15 o 10:56
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości