|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 64,15% |
Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
9 | 16,98% |
Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
10 | 18,87% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() swietny pomysl ![]() ![]() Cytat:
![]() ten twoj gin to mocno przegina, pieniadze kasuje doslownie za nic ![]() Mocno trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajne ciuszki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
mozecie dac linki do okryć kąpielowych jakie kupilyscie? bo nigdy tego nie kupie, wybieram jak sierota od tygodnia i szuam po sprzedawcach i nic mi sie nie podoba.
i czy te okrycia są mieciutkie? bo ja kupila eden tymkowi, pozniej dostalam jeszcze jeden ale taki bardzo sztywny i niemiły w dotyku |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a skad Ci sie takie mysli wziely ?? Dziewczyny, a widzialyscie moze na allegro komplet poscieli tzn poszewka, poduszka baldachim, ochraniacz i przybornik ale bez wypelnienia poduszka + koldra ?? te 2 rzeczy mi nie potrzebne, szukam i szukam a tam same komplety z wypelnieniem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja w sh też często kupuję za taką kasę, a nie za 1zł ale uważam to że to i tak tanio, bo często to dobrej jakości rzeczy a w sklepie wiadomo ile to kosztuje. Virginia, trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzień ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i kończę Laski, nie mam już sił na pisanie od siebie, tyle smarujecie, że zazwyczaj odpiszę na Wasze posty i kończy się moja wena ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zadomowienie
|
Laski,gdzie była za pościel szara w grochy?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4596 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziewczyny mam głupie pytanie ![]() otóż kupuję po raz pierwszy wysyłkowo biustonosz i musze sie perfekt zmierzyć. Więc jak mam np. 82 pod biustem i miska D to powinnam wziąć rozmiar 80D czy 85 D? chodzi mi o to, czy staniki na 85 są najciaśniej zapinane w tym rozmiarze czy najluźniej bo zwykle sa trzy regulacje zapięcia... i sie motam. Help!!! Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2014-01-13 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4598 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- ale że jak mam 82 to znaczy że stanik na 80 mam kupić? A jakbym miała 84 to też? a miska jest tak określona na aukcji na podstawie rozmiaru tzn. mam w biuście 107 cm ![]() bo chodzi o stanik do karmienia z fiszbiną i moge nieco przybrać w biuście zanim się dotocze do porodu... Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2014-01-13 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od ok 2 lat nosze dobre dobrany biustonosz - nie dam się wcisnąć już nigdy w 70A, i jestem mega zadowolona ![]()
![]() |
#4600 |
Wtajemniczenie
|
ktora, od ag czy od eli ??
zreszta, tu masz http://allegro.pl/nowosc-2el-posciel...847849101.html tu jest az 20 czesci, na innych aukcjach mozna znalezc mniej http://allegro.pl/baby-raj-mega-komp...845845497.html
![]() |
#4601 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. ja tez nie wiedziałam do czasu az musiałam leczyc wciąż nawracający jęczmień antybiotykiem w maści i kroplach i wtedy pani doktor mnie pouczyła, że go trzeba dobrze wygrzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- TeQiba poproszę o dopisanie wizyty na 7 lutego
co do ktg to ja tez nie miałam w 1 ciazy teraz tez nie miałam , co do gbs to 1 ciazy miałam wymaz z obu dziurek , teraz pewno tez tak bedzie nie pamietam czy bolało to chyba podobnie jak cytologia tylko płyciej side trzymam za ciebie kciuki któras pisała o pieluchach ze kupi wpepco a nie u 77 ? ale czy grubosc pieluchy taka sama? dziewczyny a u kogo kupowałyscie komplety kaftanik + pół spiochy ? gratlacje za udane wizyty i trzymam mocno kciuki za jutrzejsze
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Ja prawie wcale nie kupowałam, bo większosć dostałam, ale część mam od tego pana http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=9816262
#4604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/biustonosz-stanik-...870224201.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o tą konkretną aukcję wzięłabym to 80 D ale ogólnie zainwestowałabym np. w taki http://allegro.pl/alles-mama-cubana-...807493426.html Warto ![]() Ja nadal nie kupuję takich po 100 czy nawet 200 zł bo mi zwyczajnie szkoda, ale takie do 50-70 zł już można fajne wyhaczyć ![]()
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Bedzie bez cytatow, bo z tableta klikam.
Gratulacje dla kolejnych dziewczyn, ktore zdaly relacje z wizyt ![]() Elunka - dzieki za link ![]() ![]() Edzia - dzieki za wyjasnienie. Batyst odpada. Virginia - a moze ktos cos pokrecil i nie chodzi o znieczulenie przy cc tylko sn? Trzymam kciuki, zeby jutro wszystko poszlo po Twojej mysli. Uwazaj na zakretach ![]() Pochwal sie paczka i lozeczkiem ![]() Beautifill - kciuki za jutro, potem bedzie juz tylko lepiej ![]() Maggie - Twoim malzem to chyba trzeba mocno potrzasnac ![]() Mysli o rodzeniu w najblizszym czasie wyrzuc z glowy! |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zadomowienie
|
Asienka dzięki za linki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4610 | ||
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy już sobie to wkręcilam czy nie ale dziś wydaje mi sie że mi sie brzuch obniżył. Nieznacznie ale jednak. Do tej pory pod piersi mogłam całą dłoń położyć i dopiero brzuch sie zaczynał a dziś półtorej dłoni...
Poza tym sama urodziłam sie na przełomie 31/32tc U mnie w rodzinie dużo wcześniejszych porodów i to sporo przed terminem np bratanek 26i 29tc. Bratanica pod koniec grudnia 31. Z zuzia całą ciążę byłam na podtrzymaniu.. Boje sie po prostu.. Tp ok 15-17marca. Cytat:
ech.. Zmęczył sie tym że zrobił dwie szafki... Szkoda gadać.. Teść w czymś miał pomóc ale zawinął dupe w tpnki i jak zwykle synka wystawil i nie dośćże mu dziś m cały dzień pomagał to jeszcze musiał odwieść na dworzec bo z torbą teściówi ciężko a do pracy do francji znów wyjeżdża... A ja przecież siedze i rachne.. i narzekam że źle sie czuje. Według niego wymyślam że tak jest bo jak pracowałam to bylo ok a jak mnie gin wygonil od grudnia na l4mimo że dalej z domu pracowałam,to zaczęłam zrzędzieą... Na wizycie w pt widać usłyszał co chciał choć gin wyraźnie mówił że mam odpoczywać leżeć i nic nie robić... Cytat:
Jeszcze jutro oddaje służbowy samochód i telefon i tak mi smutno że już nie bede potrzebna. Dziwnie mi z tym bo praca i moj oddział to prawie moje dziecko... Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Super! Ten sprzedawca ma też dobre ceny, bo porównywałam troche z innymi od sów
![]()
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam ten stanik!! Wydatek sie opłaca! Karmiłam 8mcy,psalam w pralcę 1-2razy/tydzień i wygląda jak nowy! Też już nie kupuje staników za 15-20zł na targu. Szybko sie deformuja. Podobnie jak Elunka szkoda mi jeszcze 100na stanik wydać ale wolę 1dobrze dobrany niż 3byle jakie. Do karmienia miałam też dwa zwykle bawełniane z targu i jedynie na noc zakładałam bo po kilku praniach do niczego sie nie nadawały Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4613 |
Wtajemniczenie
|
Maggie to dobrze, że kończysz pracę całkiem, bo tak bys miała troje dzieci, a jak pracę zostawisz, to będzie tylko dwoje
![]() Myśl pozytywnie, nie dopuszczaj do siebie myśli, że urodzisz tak wcześnie, chocby nie wiem co, pozytywne nastawienie ma naprawdę dobre skutki ![]() A mąż jak mówisz był na wizycie z tobą i dalej coś wymyśla? ktoś powinien nim dobrze potrząsnąć ![]() Ela biorę na razie ten tani stanik, nie kupie od razu z droższej półki nauczona doswiadczeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli chodzi o staniki to zauważyłam, że często na allegro są one droższe niż na stronach sklepów internetowych. Akurat tego modelu o którym piszecie nie ma w sklepie w którym ja kupuję staniki. Ale być może będą jeszcze, kto to wie. Nie wiem czy znacie kontri - ja się tam zaopatruje od bardzo dawna, zazwyczaj też jak są obniżki bo wtedy oczywiście bardziej się opłaca. Chociaż jeśli chodzi o staniki do karmienia to nie wiem jak te firmy się sprawdzają. Ale Alles też mają (aktualnie nie w promocji). Trzeba będzie kupić i przetestować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |||
Zadomowienie
|
elunka88. obie pościele cudne
![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
najlepsze ma medela ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- virginia ![]() okropnie się czuję, cały dzień leżę, nie wiem jak wytrzymam jeszcze 3 miesiace - cały cas zgaga i napinanie brzucha dzisiaj, chyba dzidzka mi robi rewolucje w brzuchu bo tak mnie wszystko boli. Edytowane przez olakola Czas edycji: 2014-01-14 o 00:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam kombinezonik za 12 zł w lumpie i myślałam, że to super okazja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4617 | ||
Zakorzenienie
|
Widzę że nie tylko ja nie śpię..
Cytat:
to właśnie w kontrg kupujesz?bede musiała popatrzeć Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pepco, tesco, albo jakiś dzieciowy sklep stacjonarny, będę macała ![]() Cytat:
A co do tżta, to lepiej nie komentować ![]() ---------- Dzisiaj chyba ide do lekarza ![]() ![]() ![]() Tż poszedł do pracy, a mnie kaszel na tyle obudził, że już nie zasnęłam.
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4620 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jest 5 rano, a Ja już na nogach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:47 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.