|
|
#2551 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
Cytat:
wiem, że u nas wmieszała się w to zdrada, ale i tak - zdanie zmienił błyskawicznie.
|
|
|
|
|
#2552 |
|
Zadomowienie
|
ja jak myślę o nim i o tym rozstaniu to aż mam skurcz w gardle i oczy mi łzawią,
|
|
|
|
#2553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak apropo to mój też się bał, że go zostawie. Mówił: tylko mnie nie zostawiaj, prosze cię... Hipokryci
|
|
|
#2554 |
|
Zadomowienie
|
mi nigdy nie powiedział,ze sie boi,ze go zostawie czy coś.
ale pamietam jak kiedys dawno powiedział,ze sie boi,ze jak sie rozstaniemy to go znienawidzę i tak samo pisał jak zrywał... |
|
|
|
#2555 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX
Faceci są tak niezdecydowani i zmienni, że aż głowa boli!
![]() Śmiać mi się chce troszkę z tego, że to on zakończył związek... Zawsze twierdził, że jak się rozstaniemy to dlatego, że ja będę tego chciała. Twierdził też, że kocha mnie mocniej niż ja jego Jaaaasne
|
|
|
|
#2556 |
|
Zadomowienie
|
eh, tak pewnie, ja jeszcze niedawno tez to słyszałam: ja Ciebie bardziej...jasne,teraz widać kto bardziej, bo chyba nie zerwał ze mną z miłości
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=unmPtpZvXko a ta piosenkę zawsze będę pamiętać, kiedyś mi ją puścił i się cieszył, bo są w niej nasze imiona...ehh |
|
|
|
#2557 |
|
Rozeznanie
|
Wiem, że czasem niektórzy tłumaczą zerwania miłością do drugiej osoby, bo uważają, że z kimś innym będzie im lepiej, ale dla mnie to po prostu bezsens.
Kiedyś, gdy już nie będziesz cierpieć po rozstaniu, będziesz mogła miło wspominać wasz związek słuchając tej piosenki, teraz pewnie wywołuje smutek... My też mieliśmy parę naszych piosenek. Unikam ich jak na razie. |
|
|
|
#2558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2559 |
|
Raczkowanie
|
podczytuję już trochę wątek... dajecie taką siłę, że pomyślałam, że w tym dołku muszę dołączyć... też chce kopa za każdym razem gdy się złamię! co prawda nie rozstałam się jeszcze ze swoim facetem, ale chyba nic z nas nie będzie, a dzisiaj mam już totalnie dosyć wszystkiego. Mój 5 letni związek rok temu przerodził się w związek na odległość, co prawda widzimy się co weekend, ale to nie to samo co był tu na miejscu - same wiecie. Tak naprawdę stało się to w momencie, kiedy ukończyliśmy studia i liczyłam na coś więcej (niekoniecznie ślub itp, ale choćby zamieszkanie razem). Mój facet ma tam dobrą pracę o jakiej zawsze marzył, ja w tym mieście nie mam szans na fajną pracę na takich warunkach jak w mieście gdzie mieszkam obecnie. Dzisiaj kolejna kłótnia, tak na prawdę tylko o to, że ja tęsknie, bo on tego tak nie odczuwa, ma w tym swój cel i ja przesadzam. Wiecie co mam dosyć, może jakoś zniosłabym tą całą sytuację, gdyby nie to, że widzę, że jemu chyba tam lepiej beze mnie i oby jak najdłużej... Wiem, że wszystko co napisałam pewnie nie ma głębszego sensu ale po prostu nie mogę zasnąć a on ma to w nosie, że tak strasznie sie pokłóciliśmy i śpi spokojnie. Cały czas myślę o złych rzeczach żeby się zniechęcić i zakończyć ten związek choć tak do końca tego nie chcę... Ale nie chcę być też z kimś kto ma w dupie mój gorszy dzień i nie potrafi mnie wtedy wesprzeć (nie jęcze mu codziennie jak to bardzo tęsknie i że czas to zmienić, to są rzadkie sytuacje). Piszę bo wiem, że dacie kopa, że jak tu się wypiszę to może jutro nie narobię jakiś głupot.
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec musisz z nim pogadać o waszej przyszłości i jak on to widzi,czy wogóle ma zamiar z Tobą zamieszkać itp. |
|
|
|
|
#2561 |
|
Rozeznanie
|
Z obecnym pokłóciłam się dzisiaj, to już nie chodzi o to że to kolejna kłótnia, tylko pierwsza po której już nie płaczę.
To się chyli ku upadkowi, nie wiem czy jest sens ciągnąć to dalej, a jednak szkoda bo zaraz egzaminy i nie chcę się wytrącać z równowagi. Już nawet nie podchodzę do tego emocjonalnie tylko z rozsądkiem.
|
#2562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak mieszkaliście w jednym mieście to się wam układało tak? Może pomyśl czy nie przenieść się do niego... Jeżeli masz taką szanse i naprawde się kochacie to znajdzcie jakieś rozwiązanie. Ratujcie wasz związek, bo warto!
|
|
|
#2563 |
|
Rozeznanie
|
Podpisuję się pod tym, co napisała kawa. Rozmowa i jeszcze raz rozmowa - komunikacja w związku to podstawa. Powiedz mu, co leży Ci na sercu, co Cię boli, martwi. Zapytaj jak on sobie wyobraża wasze dalsze życie, czy planuje spędzić je z Tobą. 5 lat to jest trochę czasu, więc nie dziwię się, że chciałabyś... Zrobić krok do przodu. Wspólne zamieszkanie byłoby czymś takim.
A dziś się trzymaj! postaraj się zasnąć, zrelaksować.
|
|
|
|
#2564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest mi przykro bo ja mam swoje oczekiwania i niby czemu mam się dostosowywać? nie możemy czegoś uzgodnić/zrobić razem tylko musi być jak on chce? To mnie boli bo ja jestem otwarta na rozmowy i szukanie rozwiązań. Sama piszesz, że Twoj ex się wkurzał na wyznania, że tęsknisz, a potem zerwał więc nie wróży to nic dobrego. Normalny człowiek któremu nie mówi się tego co chwilę tylko raz na jakiś czas - ucieszyłby się na takie wyznanie a nie wkurzał. |
|
|
|
|
#2565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
echhh nie wiem czy jest sens czekać do tego jak się zobaczymy bo podejrzewam, że jeśli ja się teraz nie złamie to on sie do mnie nie odezwie. Czuje sie mnie pewien po tej kłótni, wie, że to mi zależy bardziej. A ja nie mam zamiaru się odzywać jednak, jak przyjedzie niech spędzi czas z przyjaciółmi, oderwie się. Serca mi pęka, ale mam dosyć tych absurdalnych sytuacji. |
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie wiem czy układało się dobrze,raz lepiej raz troche gorzej, faceci to i tak potrafią grać. jak byłł w Pl to raczej było ok... ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- widziałyście ten polski film Big Love? widziałam go jakiś czas temu już i mnie się bardzo podobał, opowiada o toksycznej i wielkiej miłości,ale tam się skończyło gorzej niż u Nas Edytowane przez kawa_o Czas edycji: 2014-01-14 o 00:42 |
|
|
|
|
#2569 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Rozeznanie
|
Kochane, czy któraś z Was zechciałaby mnie wysłuchać na prv (uprzedzam dluga sprawa i zawikłana) i doradzić coś?
Siedzę od 6 godzin i płaczę. Nie mogę się uspokoić i nie wiem co robić (((Mam ochotę umrzeć. |
|
|
|
#2571 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2572 |
|
Raczkowanie
|
Jak masz ochote to możesz napisac do mnie
|
|
#2573 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczynki, zaraz postaram się naskrobać. Jak się nie uda to jutro-ale może uda się dziś. Jesteście kochane.
|
|
|
|
#2575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2576 |
|
Zadomowienie
|
kilka dni juz do niego nie pisalam,a teraz znowu mnie korci,nie umiem się od niego odczepić i tylko sama się krzywdze...w niedziele juz minie miesiąc.
|
|
|
|
#2577 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Chciałabym już zasnąć, nie myśleć o nim, o tym co robi, gdzie jest, z kim jest... Choć mam nadzieję, że jest w domu. Znów się rozklejam. Tęsknię za nim, za jego córeczką. Po prostu... Znów mnie wzięło na wspominanie. Nawet nie chcę do niego pisać, nic z tych rzeczy... Choć chciałabym, by tu był. Edytowane przez Vaineth Czas edycji: 2014-01-14 o 01:28 |
||
|
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
Bądź silna i nie pisz!!! Pamiętaj, że nic Ci to nie da! Możesz jedynie tylko pogorszyć swoją sytuacje...
Edytowane przez porzucona_23 Czas edycji: 2014-01-14 o 01:30 |
|
|
|
#2579 |
|
Zadomowienie
|
wiem,i tak mi nie odpisze albo coś niemiłego,więc nie warto robić z siebie idiotki
---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- ciekawe czy oni myślą o nas chociaż przez sekundę na dzień, i ciekawe czy zdarzyło im się uronić łzę po zerwaniu...mój eks jak mi powiedzial pierwszy raz,ze jeszie za granice i nie wiadomo kiedy sie spotkamy to jak płakałam to widziałam,ze mu poleciała łza
Edytowane przez kawa_o Czas edycji: 2014-01-14 o 01:33 |
|
|
|
#2580 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

wiem, że u nas wmieszała się w to zdrada, ale i tak - zdanie zmienił błyskawicznie.

Jaaaasne

(((