|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
Jeśli masz rodzinę, która musi dojechać z daleka, to faktycznie warto dać im zapas czasu, choć przy takiej odległości jak 500km, to ja osobiście wolałabym chyba dzień wcześniej przyjechać i nie martwić się czy zdążę
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Wy już tutaj jesteście wszystkie obcykane w temacie ślubnym i dawno planujecie swój wielki dzień dlatego przyszłam po poradę ![]() Jak widać w opisie nasz ślubik miał być w 2015 a wyszło tak, że jest za miesiąc Chciałam się poradzić co jeszcze musiałabym załatwić, kupić i o czym pamiętać, liczę na Waszą pomoc bo u mnie to wszystko na wariackich papierach i boję się, że o czymś zapomnę:/Będzie to ślub cywilny, później miało być małe przyjęcie a wyszło wesele na ponad 80 osób ![]() No więc, to już załatwiliśmy: -termin w USC -sala + kucharki -kelnerzy -dj -fotograf(kamery nie chcemy) -bukiet,butonierka -tort -babeczki, ciasta -wódka -soki, napoje -obrączki -suknia ślubna -buty -makijaż -paznokcie No i jeszcze chcę zamówić http://allegro.pl/pudelko-serduszko-...799251341.html jako winietka i upominek dla gości ![]() Wiem, że dla siebie muszę kupić jeszcze bieliznę i coś na wierzch sukni, no i umówić fryzjerkę, dla Tż-ta garnitur, buty, koszula, krawat No i nie wiem co jeszcze... Czy czegoś nie przeoczyłam?? Pomożecie? Edytowane przez zuken Czas edycji: 2014-01-14 o 00:02 |
|
|
|
#3003 |
|
Raczkowanie
|
zuken, samochód do ślubu, o ile będzie wam potrzebny, to jedyne co mi przychodzi na myśl
Zaproszeń nie wymieniłaś, ale zakładam, że są
|
#3004 | |
|
Raczkowanie
|
Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
Mi przyszedł do głowy bukiet, butonierka, prezenty dla rodziców, no i piosenka na pierwszy taniec oraz układ. 01.03.14 r.
|
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ślub 8 lutego także już był czas... i tak wszystko wyszło na ostatnią chwilę![]() Samochód będzie moich rodziców, tylko puszkami go ozdobię ![]() Cytat:
Piosenka Time of my life z Dirty Dancing Ale bez układu![]() Ufff... więc chyba o niczym ważnym nie zapomnieliśmy
|
||
|
|
|
#3006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jakiego macie Dj pytam z ciekawości? 01.03.14 r.
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mojakaren, pięknie gratkicashmere, ktoś tu wyklejał buty cyrkoniami Buty ładne Jeśli lubisz błyszczeć to jak najbardziej zazuken, ale zmiana Wyszła spontanicznie? Wydaje się, że to chyba wszystko Może podróż poślubna
|
|
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Wam, że w miesiąc też można wszystko zorganizować ![]() A o podróży poślubnej pomyślimy na pewno ale to już na spokojnie, trochę później
|
|
|
|
|
#3010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3011 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dziękuje za wszystkie opinie na temat butow
Dotka sukienkę mam ivory więc kolorystycznie powinny pasować Cytat:
Cytat:
więc dla mnie to bardzo dobra cena za buty od projektanta a prócz tego są ze skóry więc noga będzie oddychać i nie powinna się pocić ![]() Cytat:
![]() coś takiego też słyszałam już zapowiedziałam TŻtowi, że jak nadejdzie ten dzień, że będziemy bogaci będzie musiał mi sprawić kilka par pomarzyć fajna rzecz ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3012 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny już zdązyły Ci odpowiedzieć, ale jeśli znajdziesz tańszy odpowiednik daj koniecznie znać też takie chce! ![]() Wiecie co - te wszystkie fryzury są świetne i przez Was co chwile koncepcja mi się zmienia ![]() witam nowe Pmki ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
|
#3013 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
-bedziesz bardziej zmeczona, bo zawsze ta godzine wczesniej bedziesz musiala sie obudzic ![]() - goscie z daleka to by musieli wyjechac z domu conajmniej o 8.00, a to oznacza, ze beda bardzo zmeczeni i nie beda nawet mieli czasu sie ogarnac przed -mysle, ze na ta godzine to te 4 cieple posilki to jednak za malo; ja mam slub na 16.00 ale wedlug moich obliczen goscie zaczna jesc nie wczesniej jak o 18.00, takze moim zdaniem to wystarczy, tym bardziej, ze jest dwu daniowy obiad, potem znow obiad podawany do stolu na talerzu dla kazdego goscia, no i jakies dwa inne danka w stylu zurek/barszcz/pierogi/krokiety... swoja droga nie pamietam, czy mam 4 czy jednak 5 cieplych posilkow ![]() -swoja droga pomysl, czy Ci "dalecy" goscie nie powinni jednak, w miare mozliwosci, przyjecac dzien wczesniej. Po takiej podrozy to zadna zabawa.... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
Pomózcie
gdzie moge kupić ładną fioletową muche ?
|
#3015 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki, ale jednak zrezygnuję
![]() Witam nową PMkę
|
#3016 |
|
Rozeznanie
|
a oto zdjęcie moich bucików.
tylko nie wiem czy je kupić :/ |
|
|
|
#3017 | |||
|
Zadomowienie
|
Iza śliczne te fryzurki
![]() Cytat:
Cytat:
Tak na szybko znalazłam tylko coś takiego - upiecia na bok: 1. http://sukienkaslubna.pl/2013/06/22/...novias-barima/ 2. http://www.we-dwoje.pl/pronovias;bar...html?foto_id=2 Cytat:
edit: widzę że tak ![]() Resztę obiecuję nadrobić wieczorkiem! Uciekam bo mam dziś szkolenie
|
|
#3018 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3019 |
|
Zadomowienie
|
Według mnie ładne
|
#3020 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam fizia na punckie bezpieczeństwa gości ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||||||
|
|
|
#3021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na stopie od razu lepiej wyglądają niż w katalogu, mi się podobają Dzisiaj jadę na dłuższą chwilę do pracy, będę robiła koleżance włosy a potem już mnie zafarbujemy na ślub potem odbieram garnitur TŻ, jadę do kwiaciarni zapytać co z kwiatami do bukietu i zapłacić resztę pieniędzy do knajpy ![]() a dzisiaj... 10 dni !
![]()
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
mojakaren - bardzo ładna kiecka będzie
![]() Pharmaceris mam 10% Zrobiłam sobie wczoraj przerwę od niego, nałożyłam za to konkretną warstwę kremu nawilżającego Świat_Katarzyny, przestań łazić po sieciówkach i idź do sklepu z brafittingiem! Positive rebel, ja miałam identyczną wizję niedzieli: relaks, rozmowy, kąpiel i odpoczynek, ale teściówka już zapowiedziała, że niedziela to obiad u niej ![]() Cashmere, mnie się buty podobają ![]() Lemon, super wyglądasz w swojej kiecy ![]() Rabbitka, jak kiecka ivory, to jak najbardziej buty będą pasować, super będzie |
|
|
|
#3023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aaaaaa! Zazdroszczę Ci
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślub miałam mieć na 17, a w grafiku do 18 w pracy. Udalo mi się wyjść już o 16 i☠wracałam do domu w megakorku-jak na amerykańskich wielopoziomowych autosradach. W sumie i tak nie miałam się co spieszyć, bo TŻ w robocie i tak do 18:-D jak dojechalam do domu dziadków, gdzie niby miałam się przygotowywać to zorientowałam się, że nie mam nawet tuszu do rzęs i nerwowo przeszukiwałam kosmetyczki siostry i mamy (a od dziadków mam 15 minut autem do domu). A na końcu, jak dotarło do mnie, ze do miejsca ślubu i tak mam 3 godziny drogi, a już jestem spóźniona to się obudziłam... Kasia, zapomnialam pisać- mnie się podoba model 1 i 2. ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Nie wiem czy będę mieć i też mi jakoś to nie leży. Ostatnio zaczynam przekonywać się do pomysłu rzucenia jakimś kwiatkiem albo kilkoma luźnymi z wstążkami i kolorowymi krawatami, żeby połączyć ludzi w pary i żeby sobie potańczyli. Może świadkowa mi cos wymyśli, kreatywna jest niech działa;-)
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi zdecydowanie podoba się ta 1 i 2 fryzurka ) Macie dziewczyny łatwiejszy wybór bo ja mam nie lada problem ;p mam odstające uszy i musze wymyslec taka fryzurkę by je zakryć ... ale znalazlam coś takiego ( choc musialam bym doczepic troszke wlosow na te "wsuwki"Co to za marka i model nie wiem w kazdym bądź razie kupiona w salonie LADY IN WHITE w Lublinie )Troche mnie podbudowałyście z tą suknią Co do śpiewniczka to wyślijcie mi prywatne wiadomosci z adresami meilowymi bo tak to się połapać nie mogę kto chce;p Aaaaa....muszę Wam coś opowiedziec - wczoraj bylismy na ostatnim spotkaniu w poradni malzenskiej i Pani pyta nas co zrobimy gdy pojawia sie problemy, trzaskanie drzwiami itp ... na co moj TŻ odpowiedzial ; bedziemy sie godzic, na tym przeciez polega milosc! a w naszym wypadku milosc az po grób ! Łoooo lalala sie poplakałam jak głupia jak to powiedział - fajnie uslyszec takie słowa od mezczyzny swojego zycia |
|
|
|
|
#3026 |
|
Raczkowanie
|
witam!
chciałabym do Was dołączyć - mogę? ![]() ślub i wesele mam 28.06.2014 r. ![]() mogę się pochwalić tym, co już mam ![]() -salę -dja -kamerzystę -fotografa -suknię ![]() -godz. w kościele (17) -wódeczkę-Wyborowa -zaproszenia -umówioną kosmetyczkę także jeszcze troooooszkę mi brakuje do Was..
|
|
|
|
#3027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mamy ten sam termin ślubu i nie martw się, mam tyle samo załatwione co Ty przy okazji spytam kiedy zamierzasz zapraszać na wesele??Suknia śliczna taka w moim typie |
|
|
|
|
#3028 |
|
Zadomowienie
|
Witaj!
|
#3029 |
|
BAN stały
|
Witam wszystkie nowe PMki
Dziewczyny Jakbyście gdzieś się spotkały z fioletowym grzebykiem do włosów, coś w stylu tych z zał. to proszę, dajcie znać:
|
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorki musiałam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

30.08.2014 

Chciałam się poradzić co jeszcze musiałabym załatwić, kupić i o czym pamiętać, liczę na Waszą pomoc bo u mnie to wszystko na wariackich papierach i boję się, że o czymś zapomnę:/
Bo ślub 8 lutego także już był czas... i tak wszystko wyszło na ostatnią chwilę