|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 64,15% |
Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
9 | 16,98% |
Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
10 | 18,87% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-01-14 o 12:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.biustanasze.pl/biustonosz-1270-id-345.html http://www.biustanasze.pl/biustonosz...ra-id-426.html a mierzyłam się dokładnie według wskazówek z tego linku który podajesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczeta!
Nie chce być zaginioną mamą... Już sie tłumaczę z nieobecności. Jakis czas nie miałam neta, potem świeta-moja mama przyjechała, co zdarza się 2 razy w roku więc chciałam z nią jak najwiecej czasu spędzic. poza tym cały tydzień przed świętami i tydzień po świetach byłam maskrycznie chora... Ogólnie u nas wszystko dobrze, tylko strasznie potwornie boli mnie kręgosłup, nie wiem jak wytrzymam jeszcze 3 mies! obecnie 29 tydz, mały się kreci jak szalony :0 A będzie drugi CHŁOPIEC ![]() Na uczelni zaczyna mi sie okres zaliczeń i sesja<boję się> i właśnie zamiast się uczyć to ja tu Was nadrabiam! Cieszę się, że u większości wszystko gra ![]() Widzę, że WY już popakowane, za prasowanie się bierzecie a ja nic!!!!! Jak będę mieć ferie to muszę odwiedzić strych u teściów, tam mamy zgromadzone ze szwagierką wszystkie rzeczy po naszych dzieciach ![]() ![]() Co do kombinezonu to dostałam taki śpiworek na rozm. 68 i sie zastanawiałam czy sie przyda a wy tu, że kombinezony macie ![]() Zmykam się uczyć póki synio w przedszkolu, ale OBIECUJE częściej zaglądać, tym bardziej że godzina zero się zblliża i musimy się trzymać razem ![]() Termin sie nie zmienił 5.04, wizyta 24.01 i ostanie juz USG.
#4715 | |||||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie musisz się tłumaczyć - jak masz syna i studia, to wiadomo, że czasu mniej. ![]() Dobrze, że u Malucha dobrze - na kręgosłup też trochę cierpię, więc Cię rozumiem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokumentny! jak dobrze, że kupiliśmy wózek w stacjonarnym sklepie, a nie przez neta, przynajmniej nie musimy sami odsyłać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Widzę, że dziś dobry dzień na pojawianie się więc może i ja się w końcu ujawnię. Podczytuje was już od jakiegoś miesiąca i bardzo się cieszę, że odnalazłam to forum. Inaczej umarłabym chyba z nudów siedząc w domu, albo stwierdziła że mam jakieś dziwne problemy z wybieraniem tych wszystkich rzeczy ![]() Czy będę dużo pisać nie wiem bo moje doświadczenie na forach jest zerowe, ale na pewno będę was dalej podczytywać. Kilka krótkich słów o mnie: imię: Agnieszka lat: 30 dziecko: pierwsze, dziewczynka termin porodu: 6 kwietnia z OM i 30 marca z USG - obstawiam ten z USG bo sama mam urodziny 31 marca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- a wogole nadal imienia nie mamy...................ch yba nigdy nei wybierzemy sieroty. wszystkie macie juz imiona wymyslone?w tamtej ciązy to juz szybko mialam a teraz nie wiem co jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | ||||
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=wewillrockyou;44600 084]Witam wszystkie marcowo-kwietniowe przyszłe mamusie
![]() Nie wiem czemu wcześniej tutaj nie trafiłam, dopiero dziś coś mnie tknęło i wpisałam w Google 'mamusie marzec 2014' no i jestem ![]() Obecnie przeżywamy intensywnie 30 tydzień i 2 dzień ![]() Termin(y) mam na 14 marca- 20 tygodni od pierwszych ruchów dzieciątka, 16 marca z pierwszego USG, 23 marca z OM i 26 marca z drugiego usg. ![]() ![]() Mam nadzieję, że nie jest zbyt p witaj ![]() ![]() imie wybrane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż to w sumie nie byłoby takie głupie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witaj Aga ![]() Muszę cię zmartwić, ale bardziej wiarygodny jest termin wyznaczony na podstawie OM. Ale życzę, żeby mała urodziła się szybciej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziś mamy dzień przyjmowania nowych mamusiek ![]() Sprzątam komodę na raty. Muszę w końcu zrobić miejsce na rzeczy dziecka. Dziś dotarły do mnie kocyki i pieluchy muszę je upchnąć gdzieś. Czekam na przesyłkę z fotelikiem i resztą akcesoriów a od przyszłego tyg biorę się za pranie. Skusiłam się na ten kocyk bawełniany Womar niebieski w szare grochy-bardzo przyjemny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
baja_86 no właśnie mama mi powiedziała, że położne pewnie kasę dodatkową dostają za wizyty, więc mam się nie szczypać i wpuścić ją na te 5 minut
![]() kate1623 przymierz, zrób zdjęcie i pokaż ![]() martorka gratuluję syneczka i nie zostawiaj nas juz ![]() ![]() tygrysek83 witaj ![]() ![]() czarnamadonna1982 też pewnie przy ząbkowaniu będę mówiła, że mogłoby juz być po ![]()
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj maz to ma co chwile nowe pomysly ale co jeden to gorszy. Ostatnio był Amon, Goran, wczesniej Quentin.nie pytajcie skąd on to bierze.Kiedys mi rzucil Ursusem ![]() ![]() dlatego wiem, ze musimy wybrac do porodu bo ten jak pojdzie sam zarejestrowac imię to skrzywdzi dziecko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Wam za ponowne przyjęcie i za kciuki na sesji.. ciężko to widzę, bo mam zeeszyty do przepisywania a siedzieć długo nie mogę, co chwila muszę się kłaść. PORAZKA. W ogóle to mam problem, bo nie bardzio mamy gdzie łóżeczko postawić, najwyżej będzie na środku pokoju ![]() Tak bym chciała mieć pokoik dziecięcy dla każdego dziecka osobny. JAk w tym linku- takie słodkie są mebelki dziecięce i fotel bujany... Marzenia-ale może sie spełnią kiedyś ![]()
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym USG to tylko maszyna i zawsze ma jakiś margines błędu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4737 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Oj to nieprędko! z racji oszczędzania się nie mogę zrobić wszystkiego tak szybko jak bym chciała, rozkładam wszystko na raty
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2014-01-14 o 14:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | ||
Zakorzenienie
|
Ja od rana problem z internetem mam ale na szczęście już ruszył...
![]() Ela87 a czemu nie chcesz kupić wanienki? To może jakaś miska/wiaderko? My mieliśmy kupować wiaderko ale chyba w ikei kupimy wanienkę za 20zł... dzieci zazwyczaj lubią się chlapać w wodzie więc myślę że warto takiemu zapewnić taką możliwość. Zdrówka ![]() olakola to gratuluję łóżeczka i współczuję problemu... ![]() ![]() Cytat:
![]() wewillrockyou ![]() bebe97 gratuluję zakupów ![]() Cytat:
![]() cayenneOna oj masakra ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.