|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Kasia, szkoda, nie szkoda, 2 stówy, ale inwestycja na całe życie! Potem możesz już kupować staniki online/na allegro/ebayu. Ja często wymieniam biustonosze, sprzedaję na allegro, kupuję inne, zawsze coś nowego mam
![]() W Poznaniu przejdź się: Avocado, ul. Wrocławska 25A, Lawendowe Wzgórza, ul. Katowicka 11A/U6, Martha Lingerie, ul. Zamenhoffa 133 (Ip., box 49, CH. Pasaż Rondo) OnlyHer, ul. Kraszewskiego 14 Yoshi, ul. Wysoka 12, róg Św. Marcin. Co do kwasu, to ja widzę duuuużą różnicę, od pewnego czasu moja broda to jakieś pole bitwy, a jak nic nie widać, to cała była w małych podskórnych kuleczkach. A teraz gładka, przebarwienia po niespodziankach rozjaśnione, byle tak dalej Anesthesia, zobaczę czy uda nam się dotrzeć w niedzielę na Targi, ale jak będą jakieś cukiernie, to obczaję ![]() Też dołączam się do prośby o niecytowanie zdjęć, nieraz 4-5 dziewczyn cytuje jeden post, w którym jest np. 5 zdjeć, strasznie się to czyta... Można pogrubić nick i w ten sposób odnieść się do konkretnej osoby Kurczę, dajecie mi do myślenia z tą koszulą ![]() Mam sukienkę ecru i zawsze byłam przekonana, że kupimy koszulę ecru i z głowy, a tu z tego, co piszecie lepiej by było postawić na białą* i sama nie wiem, co robić... Boję się, żeby na fotkach nie wyglądało to głupio, że j ecru, on biała koszula.. Macie jakieś foty takich zestawień? Chętnie bym zobaczyła, a chwilowo nie poszukam, bo jestem w pracy nieodrobiona z robotą, że hej. *zwłaszcza, że TŻ super wygląda w białym, tak młodo i świeżo, nie ma bardzo jasnej karnacji, a jak się opali to już w ogóle
|
|
|
|
#3122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę robić jakieś płukanki rozjaśniające, ziołowe do jasnych włosów, żeby choć trochę tego złotego koloru odzyskały.
|
|
|
#3123 |
|
Raczkowanie
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tż też świetnie wygląda w bieli, a w śmietankowej koszuli wyglądał jakby był chory :P
|
|
#3125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem co pomyślał Pan Młody kiedy zobaczył PM kroczącą do niego w tym zacnym meloniku ![]() Mój też będzie miał białą koszulę do mojej śmietankowej sukienki. Niech sobie chłop powygląda
blog http://whitepointeshoes.blogspot .com Boyfriend Jeans Profil FB https://www.facebook.com/whitepointeshoes Edytowane przez ysia Czas edycji: 2014-01-14 o 15:02 |
|
|
|
|
#3126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Mam pytanie gdzie kupowałyście koszule dla TŻ. Szukam koszuli na spinki. Mój TŻ jest strasznie wybredny nic mu się nie podoba...:/
|
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
Jako dobrze gospodarze przyjęcia powinniście się w ten dzień bawić z gośćmi co oznacza taniec z wszystkimi wujkami , ciotkami itd - wiec raczej nie będą to pojedyncze tance :P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3129 |
|
Zadomowienie
|
W sklepie Bytom tata kupił na moje wesele śliczną biała koszulę na spinki
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Tez jantar wcierke wczoraj kupiłam i zastanawiam się nad mgielka
W niedziele z Tz oglądaliśmy garniaki, dzisiaj Tz poprzymierzal i jest już wybrany jutro pójdzie kupic Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Państwo młodzi tańczą przez większość wesela razem, z małymi wyjątkami jak taniec z tatą czy dziadkiem Nie wyobrażam sobie, żeby na własnym weselu spotykać się tylko z tż-tem przy stole I nie uważam, że przez to będziemy gorszymi gospodarzami, bez przesady Swoją drogą wszystkie inne zwyczaje i poglądy niż Wasze przedstawiacie jako złe... Każdy ma inne spojrzenie na swoje idealne wesele czy wygląd tż-ta
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken, spokojnie, każdy ma swoją wizję wesela
![]() Pochodzimy z wielu różnych regionów, co implikuje stykanie się wielu różnych trdycji, przesądów, zasad. U każdej jest inaczej, co nie znaczy, że tu jest źle, a tam dobrze ![]() Ja też mam zamiar dużo tańczyć z TŻtem |
|
|
|
#3133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też fajnie to wygląda![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
Tylko ciężko napisać tu swoje poglądy skoro od razu jest zarzucane, że jak będę tańczyć tylko z Tż-tem to będziemy złymi gospodarzami ![]() Nieważne Ważne, żeby każda z nas była zadowolona ze swojego ślubu i wesela |
||
|
|
|
#3134 |
|
Raczkowanie
|
My z TŻ zastosowaliśmy prawo dedykacji.
Tz dedykacje dla chrzestnych dla babci dla ciotek wujków, sióstr, braci... tip Każdy otrzyma dedykacje zadowolony że został wyróżniony dedykacją i do tego wiemy że nikt nie zostanie pominięty w tańcach.
|
#3135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To samo nasunęło mi się do na myśl jak ją zobaczyłam Masakra jakaś wg. mnie ... ;/ mój to by chyba uśmiał się do łez jakby mnie w tym zobaczył Nie wiem kiedy macie wesela dokładnie , ale zazdroszcze Wam takie zorganizowania... ja mam slub w czerwcu i oprocz podstawowych rzeczy tupu suknia, sala, kamerzysta, orkiestra i fotograf nic innego nie mam zalatwionego ... jakoś nie mogę się za to zabrac... moze ktoras chętna poszukac za mnie wymarzonego bukietu dobrać fryzurę i cala resztę ? hehe Kiedy zapraszacie na wesele ? bo ja dzis przy opkazji sie dowiedzialam, ze do konca lutego musimy potwierdzić listę osób nocujących w hotelu..a co za tym idzie trochę pozapraszać ludzi - przynajmniej tych co do których nie jesteśmy pewni czy będą nocować czy nie. Swoją drogą slub w czerwcu a w lutym zaproszenia ? chyba ciut wczesnie prawda ? ale nie mamy wyboru... |
|
|
|
|
#3136 |
|
Rozeznanie
|
My mamy ślub w kwietniu, a zaproszenia rozdaliśmy w Święta BN (ilość gości muszę znać m-c przed imprezą). Dziewczyny pisały, że niektóre PMki z czerwca już zaczęły rozdawać, bo inaczej nie zdążą (praca + inne obowiązki)
|
|
#3137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dwie z dedykacja dla Swiat_Katarzyny
Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2014-01-14 o 15:46 |
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj macie parę przykładów połączenia ecru i bieli
|
|
|
|
#3139 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to zrobię bardzo chętnie więc w czym problem i po co mam udawać że jest inaczej ?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Info dla krakowianek! W salonie Cymbeline 17-18 stycznia ma być spotkanie z francuską projektantką Chantal Joubert - pisze że trzeba się zapisać na to spotkanie a do wygrania jest wymarzona sukienka. więcej info w salonie. Jeśli któraś szuka jeszcze kiecki to może warto się zainteresować tematem ![]() Kilka z was prosiło mnie o info na temat pleneru - gdzie wrzucam to co znalazłam:http://www.malopolska24.pl/index.php...alac-w-osieku/ i zdjęcia robione tam - http://fotopracownia.com/blog/2013/0...grafia-slubna/ |
||||||
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze jakakolwiek decyzje podejmiesz to bedzie dobrze. A widzialas juz tz w koszuli ecru? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja męczyłam się sama, niepotrzebnie Za tę kasę miałabym gotowe pudło.Cytat:
U nas oczywiście jest tak samo.Dziewczyny, pomóżcie - która z Was kupiła srebrne szpilki Reserved? (zapomniałam ) Chcę się dowiedzieć, jak z wygodą? Wściekłam się dzisiaj. Pani z salonu mnie tak wkurzyła, że się nie umówiłam na przymiarki... a i tak muszę ustalić jakiś termin (proszę nie cytować)Jak kupowałam sukienkę to rozmawiałam z babką, że interesuje mnie opcja przymiarek w sobotę, bo jestem nauczycielką i od poniedziałku do piątku pracuje, a poza tym TŻ nie będzie brał specjalnie urlopu, żeby mnie zawieźć 100 km. Oczywiście nie ma problemu. Dzwonię się umówić na sobotę między feriami, a babka mi mówi, że w sobotę to jest taki ruch i nie ma przymiarek. Powiedziałam jej, co o tym myślę i że to mega nieprofesjonalne, bo co innego mówiła pani A. Niech ja tam tylko pojadę! Nie wiem, teraz muszę wymyślić jakiś dzień tygodnia w ferie. Pojechałabym pociągiem, ale jak pomyśle, że mam zabierać te buty, welony, staniki i tłuc się pociągiem... Poza tym chciałam, żeby mama mi doradziła, a mama też pracuje od poniedziałku do piątku i musiałaby brać specjalnie urlop. Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-01-14 o 16:17 |
||
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Magdalenka ja bym obstawała przy sobocie - niech się ugryzą z tym że mają ruch. No sorry takie życie że ludzie pracują większość dnia i żadna nowość że jak ktoś chce coś załatwić to jest to po pracy albo w sobotę. Wkurza mnie takie coś też bo do lekarza jak chcę iść (nie że jestem przeziębiona) to też najlepiej urlop bo przyjmuje do południa, kupić OC to też urlop bo agenci pracują do 15, na wszystko urlop - aż ci nie starczy na urlop.
Chyba że kończysz w któryś dzień wcześniej tak że byś mogła po pracy ale szkoda żeby znów twoja mama brała wolne na takie rzeczy... |
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na pewno coś dość nisko i nie na środku tylko po lewej do tego kwiat ![]() my już jesteśmy bardziej zmęczeni niż podekscytowani, w końcu decyzje o przyjęciu podjęliśmy na początku stycznia dopiero więc nie stresuję się ślubem tylko tym przyjęciem jak to będzie ![]() Cytat:
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było to dla mnie mega ważne, bo mam 100 km do nich i wiedziałam, że chcę zabrać mamę, TŻ (zaoferował, że mnie zawiezie) i babka prosiła, żeby była też osoba, która będzie mi ubierała sukienkę. Teraz mam prosić 3 osoby o to, żeby wzięły urlop? No baba chyba jest niepoważna. Przed wpłaceniem zaliczki wszystko ładnie pięknie, a teraz 1000 zł wpłacony to klientkę mają gdzieś. Żadne moje argumenty nie trafiają. Nie ma opcji soboty i koniec. Mam sobie wybrać termin od poniedziałku do piątku. Wybiorę, ale jak tam wpadnę to nie będę przebierała w słowach... Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-01-14 o 16:30 |
|
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Enzunio lub dziewczyny obeznane w temacie - można te perfumy marry me dorwać gdzieś stacjonarnie? byłam dziś w galerii, obeszłam wszystkie sklepy z perfumami ale nigdzie tego nie mieli |
|
|
|
|
#3147 | |
|
Wtajemniczenie
|
O matenko dziewczyny ale mnie nie bylo.
Pamietacie mnie jeszcze? Sorka ale zupelnie ostatnio nie mam czasu i nie wlaczam wcale laptopa, jedynie na komorce czasami cos zerkne. Widze jakies nowe PMki wiec witam serdecznie. Co do tematu koszula vs suknia ja mam suknie smietankowa biel i wachalismy sie jakas koszule ma miec TZ. W koncu kupil taka wlasnie podobna kolorem do mojej sukni bo w tej wygladal o wiele lepiej niz w sniezno bialej a i ta miala akurat opcje na spinki. Mysle wiec ze i wilk syty i owca cala, bo koszule dobralismy pod TZ a nie pod moja suknie, a przypadek sprawil ze jest podobna kolorem do mojej sukni. Co do stanikow serio jezeli jeszcze sie wahacie to przestance. Mnie tez troche przerazalo danie 200 zl za kawalek szmatki na cycki ale oplaca sie zdecydowanie. Jak ostatnio zalozylam swoja stary stanik na chwile ( typowy push up za 30 zl) to myslalam ze w gorsecie jakims siedze. Cytat:
Ale cudne wesele, super i zazdroszcze Ci jako gosciowi. Choc przyznam szczerze ze film mnei nie powalil dla mnie za malo wesela a za duzo sniegowych wyglupow./ Z nowosci u Nas jedynie zamowilismy zaproszenia, czekamy az Nam przysla i bedziemy rozdawac. Przeraz mnie to bo wszystki weekendy pewnie bedziemy w rozjazdach. No i do slubu zostalo mi 116 dni Aha no i kurde musimy ogarnac te sportkania w poradni, bo kurs i dni skupienia juz mamy dawno a z tym kursem Nam jakos nie po drodze, a juz niecaly msc Nam zostal zeby papiery w kosciele zlozyc.
Edytowane przez Atomoowka Czas edycji: 2014-01-14 o 16:35 |
|
|
|
|
#3148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bedzie ładnie na zdjęciach i filmie wyglądać.
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-01-14 o 16:42 |
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
a w galerii w krk nie mają
magdalenka i jak oceniasz zapach?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

Będę robić jakieś płukanki rozjaśniające, ziołowe do jasnych włosów, żeby choć trochę tego złotego koloru odzyskały.

01.03.14r. 

Nie chciałabym tak

... jakoś nie mogę się za to zabrac... moze ktoras chętna poszukac za mnie wymarzonego bukietu
Więc może marzą Ci się za drogie/zbyt trudne kwiaty? Sama nie wiem. Mnie nie przekonują inne kwiaty, więc chyba i tak zdecyduję się na te hortensję, mimo tego że mi odradzają :P Wiecie coś może na ten temat?
magdalenka i jak oceniasz zapach?