|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o ZUMBIE cz. II.
Cytat:
Ale chciałabym też poszukać innych instruktorów. Na zajęciach Gelmis nie zrobił na mnie super wrażenia, a całości dopełniła przepełniona sala i pisk czterdziestek w szatni. Może nie gwiazdorzy, ale mnie do siebie nie przekonał. Napiszę niestety kogo nie polecam bo na razię poszukuję. I nie polecam zajęć piątkowych w Studiu tańca iskra w Malcie- zero życia. BTW nie boicie się parkowac samochdów przy Z studiu? |
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Raczkowanie
|
Tak odnośnie Anety zgadzam się z tobą
jednak w porownaniu z niektorymi instruktorami bez życia , z nudnymi ukladami to wypada i tak niezle.Na stronie zumba. com jest info że zajęciaw Iskrze prowadzi Marta Z . Czy o niej mowisz? jeśli tak to zgadzam się z tobą. Kiedys bylam gdzieś gdzie ona miała zastępstwo i absolutnie zero powera. Nie podobały mi się też zajęcia z Klaudią Nierychlewską. Proste nudne układy , dużo skakania bez ładu i składu. I dla mnie absolutna porażka zumbowa - Bartek Wrona . Przez jakis czas raz w tygodniu mial zajęcia w Z-studio. Mialam wrażenie że biore udział w jego teledysku bo takie mial układy podobne. Do Z -studio jezdze autobusem wiec co do parkowania to sie nie wypowiem ale slyszalam że naklejki przyklejają. |
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bartek Wrona, ten z ... just 5 ? A Z studio jest dzika afera i boję się o że mój samochód padnie ofiarą czyjegoś chamstwa, m bo do tego nawołują w necie ;( najwyżej będę zostawiać auto przy intermarche. |
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale kiepsko prowadzil bardzo i malo do niego dziewczyn chodzilo tak młoda drobna blondynka. To pewnie mowimy o tej samej. Edytowane przez sniegowa7 Czas edycji: 2014-01-09 o 21:18 |
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
Laski z Wrocławia, byłam we wtorek u Roberta Magiery iii... było osom *.* to mój trzeci ulubiony instruktor, jest taki radosny i ma super układy! Nawet jego fanki i cisza między piosenkami nie była taka zła
i to, że byłam tam alone muszę do niego jeździć!! Ale problem jest taki, że jestem o 23 w domu dopiero A jak tam Jackowe hity? Bo słyszałam, że dużo nowych! <3 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jackowe hity osom, dzisiaj mowie do niego, ze nowe hity sa super, na co on jak zwykle: daj spokoj, same starocie - hm, jasne, w koncu wiekszosc ma juz ze dwa tygodnie boski jest i cudowny ))
|
|
|
#1057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to Kaśka zachowała się jak gunwo mówiąc ładnie :/ No a ja do niego dopiero za 6 dni :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Zadomowienie
|
to idziesz znowu we wtorek? bede miala nieco mniejszy armagiedon, daj Boze
|
|
#1059 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Przyczajenie
|
Nowy Rok i dalej zumbujemy
![]() Dziewczyny mam pytanie takie: Czy, ile i po jakim czasie udało się Wam ewentualnie zrzucić jakieś kg? I jaka była częstotliwość uczestnictwa w zajęciach? |
|
|
|
|
#1061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko trzeba dużo pracy, dobrej diety i dawać z siebie 100% mimo, że się nie chce!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Wie któraś, co z Z-Studio w Poznaniu? Zamykją na stałe? Przenoszą? Ma to coś wspólnego ze skargami sąsiadów na hałasy?
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Raczkowanie
|
tez sie nad tym zastanawiam
zadnych oficialnych informacji jeszcze nie bylo sprawe podobno przegrali w sadzie i jakąs grzywne musieli zaplacic wiec moze zabolalo po kieszeni inwestorow z-studia |
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
A nie boicie się tam chodzić?
Boję się zaparkować samochód ale po ciemku na piechotę też bym się nie czułą komfortowo. |
|
|
|
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
madre de dios, wyjasnijcie niewtajemniczonym co tam sie dzieje...
|
|
#1066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że tak powiem - na biednych nie trafiło, jeśli wyrok się uprawomocnił. Ale może poszli w końcu po rozum do głowy i stwierdzili, że otworzą w innym miejscu? Jeśli tak, to mam nadzieję, że w Poznaniu, a nie np. w Warszawie... Cytat:
Nowa kolekcja nadchodzi. ![]() |
||
|
|
|
|
#1067 |
|
Raczkowanie
|
otworzenie takiego miejsca gdzie bedzie tylko zumba i jej odmiany przez caly tydzien to ogolnie jest dobry interes w kazdym duzym mieście.
Dla mnie kompletnie nietrafione bylo jednak miejsce z-studia. No zadupie totalne . I do tego jeszcze konflikt z okolicznymi mieszkańcami który tez zepsul reputacje studia. |
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadupie- nie zadupie, dla piatkowa dojazd dobry. Gorzej okolica bo ciemno i ponuro- na pieszo strach podejść z przystanku i jeszcze ten konflikt z mieszkańcami- nie wnikam w to kto ma rację, nie chcę żeby po prostu mój samochód( lub ja ) padł ofiarą porachunków między nimi. A szkoda bo i wnętrze i zajęcia wyglądają profesjonalnie. |
|
|
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
A ja wam powiem , że wczoraj byłam na najgorszej Zumbie w życiu!!
Nie jestem jakoś bardzo przywiązana do 1 instruktora. Lubie pochodzić na zajęcia do róznych bo każdy ma swoj styl , swoje uklady , swoją muzyke i nie jest monotonnie. Jest kilku instruktorow ktorych uwazam że sa bardzo dobrzy i ciężko im dorównac , są też przeciętni do których chodze ale szału nie ma. Wczoraj natomiast to była 1 moja zumba w życiu kiedy to wyszłam z zajęć 15 minut przed końcem. Wiem wiem że to bardzo nie ładnie z mojej strony i zrobilam tak 1 raz w zyciu! instruktorka miala uklady na poziomie szkoly podstawowej : podskoki i machanie rękami i non stop to samo. Do tego jej ruchy były jakies takie nieskordynowane i niewykończone. Ale to bym jeszcze przeżyła. Najgorsze że kompletnie wypadała z układem poza nute. To dla mnie totalna tragedia... Widzialam na twarzach innych uczestniczek że też im się nie podoba... Kurde powinni zrobic jakies "egzaminy " czy coś aby nie każdy mogl byc instruktorem.... |
|
|
|
|
#1070 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Czy są tu zumbowiczki z Jarocina?
|
|
#1071 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Byłam na takiej zumbie w Sieradzu, a jeszcze śmieszniejsze było to, że laska robiła układy, które znałam od innych instruktorów z zajęć i z internetu i nie chce się wywyższać ani nic, ale potrafiłam je wykonać znacznie lepiej od tej kobiety, ona była taka sztywna, że masakra :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
hmm nie wiem jak ona ma na nazwisko
na stonie jest tylko imię Ania http://www.aerobikpoznan.pl/timetable ( siłownia HULK) We wtorek bylam tez u tej Renaty i bardzo fajnie prowadzila zajęcia i chetnie do niej wroce ale ta Ania to totalna porażka. |
|
|
|
|
#1074 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Przygarnijcie kolejną miłośniczkę zumby |
|
|
|
|
#1075 |
|
Zadomowienie
|
Ja tańczę już jakiś czas, ale czy myślicie że zajęcia 1x pomogą 'utrzymać' formę? Nie mówię o chudnieciu, jednak chciałabym trochę wyrobic talię, i nie przytyć. (może to przez to, ze mam 15lat dopiero, i talia sie jeszcze nie ukształtowała
)
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() 1x w tygodniu jak nie możesz częściej, spoko, zawsze jakiś ruch, lepiej raz w tygodniu niż w ogóle
|
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam znaleźć nazwisko, ale nic z tego. U mnie w mieście jest jedna, której normalna Zumba nie podoba mi się tak bardzo (bardziej fitness niż taniec), ale Toning i Sentao prowadzi o wiele lepiej, można się pośmiać. ![]() Hej! Gdzie skaczesz?Zgadzam się. |
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Rozeznanie
|
Ja się właśnie zastanawiam nad zumba... chce poprawic sobie kondycję. .. wiem też że jestem cienka bo szybko dostaje zadyszki hehe. Obawiam sie ze po prostu nie dam rady... moja znajoma mi mowila ze jak pierwszy raz poszla to zemdlala. .. tego tez sie obawiam bo mam do tego zdolnosci jestem lekkim anemikiem
Galaxy s3
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
|
Na razie skaczę w domu i czasami na maratonach, za to z ogromnym entuzjazmem. Zaraziłam moją córkę, która wraca po szkole i włącza płytki zumbowe (10-latka dzień w dzień fika przez godzinkę
)---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- [QUOTE=kami1984;44688364]Ja się właśnie zastanawiam nad zumba... chce poprawic sobie kondycję. .. wiem też że jestem cienka bo szybko dostaje zadyszki hehe. Obawiam sie ze po prostu nie dam rady... moja znajoma mi mowila ze jak pierwszy raz poszla to zemdlala. .. tego tez sie obawiam bo mam do tego zdolnosci jestem lekkim anemikiem ![]() Myślę, że póki nie spróbujesz, nie będziesz wiedziała. Przecież jak będzie za ciężko możesz chwilkę odpocząć lub ćwiczyć z mniejszym zaangażowaniem. Nikt Cię nie będzie oceniał. Możesz też zacząć od zumby gold na dobry początek
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję... zdecyduje się na zumbe bo kurcze jak patrze na filmy na youtube to nogi i rece same mi się rwą. :p
Galaxy s3
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

)