|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
DARIO kochana wszystkiego dobrego
wszystkiego dobrego też dla LAURKI Antoinette ( o ile tutaj zajrzy )
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
jestesmy na reh, maly eksperyment mamy... Kuba cwiczy sam, ja w poczekalni siedze.Przy mnie jest nieustanny ryk i wyrywanie sie, a teraz hmmm jakby mniej halasu... Oczywiscie juz mam wizje, ze reh knebluje tam Kube, zeby cicho siedzial. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4023 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaa, i ja przez niego sie w ten syf wciagnelam...
Wlasnie mnie wzruszylo to, ze nie umarla! zupelnie nie rozumiem tych meskich fascynacji :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4025 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
drukują Ci np zdjęcie jakieś i to w ramach dekoracji kładziesz na tort zjadasz ![]() Cytat:
Cytat:
Na mnie działa kawa tylko jak niskie ciśnienie. Co do żelaza już wklejałam artykuł w klubie http://zatonski.pl/?p=1323 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Michał miał już drzemkę, 5 minut nawet sobie kawy nie zdążyłam zrobić, nie mówiąc już o wypiciu.
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4027 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
Bartuś już ma pierwszą drzemkę, noc za nami bardzo średnia. Chyba muszę na nowo krecic sie w MjM ![]() Daria wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, dużo zdrówka. silver mam nadzieje że znasz już wyniki Darii i są bardzo dobre Lece się uczyć
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Nie jestem w stanie nadrobic bo zostalam z jednym okiem. Prawe mam tak napuchniete ze dzisiaj nie bylam w stanie go otworzyc rano. Wygladam jakby mi ktos spuscil konkretny lomot ![]() Malz pojechal wczoraj na delegacje, wraca dzisiaj poznym wieczorem. Nie cierpie sama spac, kitralam sie ze strachu jak glupia tym bardziej, ze Lunie cos odbilo i w pewnym momencie myslala, ze M.wraca do domu(ona podbiega do drzwi w momencie, kiedy M.otwiera drzwi od klatki )i mialam schiza strasznego.Ale spalam cala noc z lampa wlaczona i jakos dalam rade. Pietraszko zasnal o 20 (po drzemce 30min na mnie) pobudka o 3.30 na mleczko, potem o 7 i dospalismy do 9 prawie takze szokens.Bokeh, jak tak dalej pojdzie z moim okiem to w niedziele najwyzej bedziesz lapala tylko moj lewy profil ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze zyczenia dla Oli i Darii
![]() Dla Antosi rowniez! Misia, brawa dla Hani, slodko to musi wygladac ![]() Pstryczku, u mnie bialo od poniedzialku, ale zdecydowanie nie jest to powod do zadowolenia :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4031 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale gratuluję nocki ![]() Przyszły butki z befado, założyłam na próbę Hani najpierw siedziała i się na nie patrzyła a jak wstała to cały czas tupała nimi śmiesznie to wyglądało;pa i mam nadzieję, że dzisiaj przyjdzie kreacja na roczek
|
|
#4032 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laseczki!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTEK! ![]() przepraszam, że ostatnio tak kiepsko u mnie z pisaniem i odnoczeniem się, ale na uczelni ogień już serio mi się nie chce, przez ostatni tydzięń spałam może po 3h w nocy, mam dość :/ fajnie, że teściowa wzięła urlop sobie dziś, to przynajmniej moge się nareszcie uczyć w dzień na jutrzejszy egzamin, bo tak to głónie nocami siędzę nad tym, przecież z tym moim szogunem to w ciągu dnia nawet kawy się nie da napić ![]() pytałyście o wzory sukien, kurde - tej która mi się najbardziej podoba nie ma na necie zdjęcia ale ganeralnie princeska, ale nie za bardzo rozłożysta, tylka taka umiarkowana powiedziałabym a drugiej już nie wklejam, bo jednak zdecyowałam się na ta princeskę dziś umówiłam się z jakąś krawcową, którą mi teściowa wyszukała, zajmuje się tylko szyciem sukien, idziemy razem do tego salonu i mi powie czy by mi nie uszyła takiej samej w niższej cenie mam nadzieję, że się uda, bo 2600 to stanowczo za dużo chociaż TŻ powiedziął, że jak mi się podoba to mam zamawiać i nie kombinować nawet przelał mi pieniądze na zaliczkę ![]() a i kupiłam Ani już pierwszą (przewiduje 4 ) sukienkę na nasze wesele nawijko - też bym miała taką wizję lady - ojeeej, ty to masz przeboje szklanko - super, że już jesteście w domu ![]() lecę do nauki
|
|
#4033 |
|
Rozeznanie
|
Jednak moje obawy się sprawdziły. w nocy taki ból gardła ze nie mogła spać, teraz troszkę lepiej.
Dziewczyny proszę o radę ![]() już nie mam pojęcia co z tym jej gardłem, zastanawiam się nad wizytą u homeopaty, co myślicie? spróbować? już dość tych antybiotyków może jeszcze dziś pojedziemy do pediatry (jak tż się wyrobi w pracy) jutro bym zrobiła badania na to żelazo, może się nie przyswaja. nie mam już głowy.
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
My tak mamy przez moją mamę i np w poeniedziłek siedzimy i pijemy szampana i oglądamy mjm....masakra
U mnie chrześniak bardzo dużo chorował i non stop pediatra przepisywał antybiotyk. W końcu bratowa poszła do jakiegos mega ekstra lekarza który leczył jeszcze ją i tam się dowiedziała że żaden pediatra i żadne antybiotyki. Wysłała do laryngologa, pumunologa. Mały ma diete, inhalacje i na razie mu przeszło i nie choruje.
|
#4035 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44612472]W małżeństwie ostatnie zdanie należy zawsze do męża i brzmi ono: tak jest, Kochanie!
[/QUOTE]coś ty mu zrobiła? a może to tylko takie motto? ![]() Laurko wydaje mi się że ostatnio położna wprowadziła mnie w błąd odnośnie podawania żelaza, przestałam sama przechodziła bardzi łagodnie te gardełko, ale że zadzwoniłam i kazała podawać, na drugi dzień już była gorączka i nie obyło się bez antybiotyku.
Edytowane przez misia1505 Czas edycji: 2014-01-15 o 11:46 |
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie złożyłam wypowiedzenie. Zmieniam pracę.
|
|
|
|
#4037 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wszystkiego najlepszego dla Oleńki I buziaczki dla Antosi Cytat:
Cieszę sie że jesteście już w domu. Trzymam dalej kciuki za Ewunie ZDRÓWKA!!!!Ale się ucieszyła że w domku jest Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44612472]W małżeństwie ostatnie zdanie należy zawsze do męża i brzmi ono: tak jest, Kochanie! [/QUOTE]Zgadzam się ![]() Co prawda daaaaaaaaawno już nie oglądałam m jak miłość (chyba 5 lat temu) ale pamiętam że Paweł przystojniejszy ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też chceeeeeeeeeee Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze FEWCIU
na pewno sobie to wszystko dobrze przemyslalas i wierze, ze podjelas dobra decyzje!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
współczuję oka I brawa za super nockę
|
|
#4040 |
|
Rozeznanie
|
Fewciu myślę że to bardzo dobra decyzja, trzymam kciuki za znalezienie pracy w której będziesz się spełniać ;-)
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
O jejku. Kochana dobrze zrobiłaś. Na pewno szybko znajdziesz nową pracę. Jestem tego pewna.
|
#4042 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana dobrze zrobiłaś, zobaczysz szybko znajdziesz coś nowego, lepszego
i przymiarka ![]() ![]()
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-01-15 o 12:28 |
|
|
|
#4043 |
|
Zadomowienie
|
Urodzinowe buziaczki dla Darii Rośnij zdrowa i wesoła
Fewciu gratuluję odwagi, wiem, że wyjdzie Ci to na dobre i mocno trzymam kciuki, żebyś nawet przez moment nie żałowała decycji Meneq kurcze twoje rady zaskakuja to jajko to przez to kurze żelazo? czy jak?dziewczyny co do serialu, mjm i inne, ja nie wiem co te chlopy maja, mój to samo! jak nie obejrzy w tv, to ogląda online, i musi być na bierząco, u nas na topie mjm i na wspolnej, a jeszcze jak czasem z nim siądę na kanapie jak leci, to mnie strofuje, to czemu ja z tabletem siedzę a nie skupiam się na serialu, a potem go dopytuje ![]() Misia Hania uroczo prezentuje się w swojej kiecce. |
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej, dającej satysfakcję pracy.
Cytat:
Napisz proszę gdzie kupowana bo chyba przegapiłam ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Debrah rozmiawiałm z kuzynką. Ona córkę karmiła 14 miesięcy, z tym że wcześnie bo już w 4 miesiącu zaczęła jej wprowadzać różne nowe smaki. Z różnym rezultatem, raz mala jedła więcej raz wogóle. Jak kuzynka wróciła do pracy no to siłą rzeczy jadła podczas jej nieobecności inne jedzenie niż mleko. MM nigdy jej nie podawała i Mała nawet nie umiała pić z butelki. Teraz, lada dzień skończy 3 latka i je wszytsko.
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
FEWCIUUUUUUUUUU... DZIENKSSS doszło
))Dziewczyny ja ino na chwilkę...się chwalę...pożarecz )))https://www.youtube.com/watch?v=KisKAD3PklY
|
#4046 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki za uświadomienie co do opłatka ![]() brawa za decyzję, masz już coś na oku? Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
i jak pięknie zajada
|
||||||
|
|
|
#4047 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() bardzo dobrze, nie ma sensu się męczyćCudo My niedawno wrócilismy z klubu malucha. Na początku Dominik bardziej interesował się wielkim lustrem na ścianie ale jak Pani wyciągnęła piłeczki to w końcu się zaczął bawić. A jak ustawiła tunel i domek to już był szał. Wszystkie mamy były w szoku, jak Domiś śmigał w tunelu To chodzenie w wąskich tunelach to szkoła taty. Mały spryciarzZaciekawiłyście mnie tym MjM, chyba sobie wczorajszy odcinek online obejrzę
Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2014-01-15 o 12:50 |
||
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
MISIA..........PIĘKNA HANULA!!!!!!!!!! Aleś wyczaiłaś fajną kreację...
))
|
#4049 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego naj naj naaaaaaaaaj dla Oli i Darii!!!
Nie mam kiedy z Wami popisać, Julka ma takie pomysły, że ciągle trzeba jej pilnować itp itd.. Mam nadzieję, że niedługo się ogarnę i wrócę- trzymajcie się!!
|
|
#4050 |
|
Zadomowienie
|
Bartuś zrobił dwa samodzielne kroczki !!!!!!!!!
fewciu
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

jestesmy na reh, maly eksperyment mamy... Kuba cwiczy sam, ja w poczekalni siedze.

Nie strasz 

) 

na mleczko, potem o 7
takze szokens.
śmiesznie to wyglądało;p

mam nadzieję, że się uda, bo 2600 to stanowczo za dużo 
22.05.2008
14.08.2011
Cieszę sie że jesteście już w domu. Trzymam dalej kciuki za Ewunie 
współczuję oka