Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-30, 17:12   #3181
Atram
xxyy

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Tak, widziałam w jednym ze sklepów (od niedawna moj ulub.), DH Astra.
Nie dość że jest o połowę mniejsza niż takie Tesco czy carrefour to jest tam WSZYSTKO. Zwłaszcza jeśli chodzi o zdrową żywność, oliwa z oliwek już od 5 zł oO (za 250 ml )
Wszystkiego do wyboru do koloru, piątnicy full, Twarożki domowe! Itd.itd. czego tylko dusza zapragnie
o, przydalby mi sie taki sklep ww poblizu. ja moje jedzonko musze zdobywac w kilku miejscach
Stary 2007-05-30, 17:13   #3182
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Tutaj jestem
Nie było mnie bo to już 2 dzień jak nie mam internetu słyszałam że u mojego dostawcy robią serwery, ale jacyś lewi są Ci informatycy bo takie rzeczy robi się w nocy :/ a nie...

LoLcIu przykro mi z powodu tej gercy... Ale skoro nie masz ocen 2 i 1 i jesli nie miałaś 1 na semestr to ona nie może wystawić Ci 2 na koniec!! Koniecznie idz z tym do wychowawcy! Tak byc po prostu nie może! jest coś takiego jak kryteria oceniania i wszyscy nauczyciele muszą sie do tego stosować - a jeśli ona powie że "ona wie że ty na 3 nie umiesz" to niestety ale oceny w dzienniku tego nie pokazują - a one są podstawą.
Osobiście znam takie wiedźmy jak ta Twoja ;/ niektóre miały ze mną do czynienia
Gratuluje hitorii

Hmmm dalej z tym netem kiepsko - jak sobie go upoluje to wyśle ten post

Miłego wieczorka, pa

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 18:24   #3183
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

dubel - może ktoś to usunie??

Stary 2007-05-30, 18:32   #3184
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

no to super że historia poszła dobrze
ale Ci sie ten tyłeczek rozrósł zę 32 już na Ciebie dobre
żartuję, bardzo dobrze ze nabierasz kształtów
a sukieneczkę na pewno kupisz.... z sukienką jest chyba łatwiej niż ze spodniami
Tez się cieszę nie śmiej się z mojego tyłeczka.Obawiam się,że z sukieneczką będzie problem,bo chce taką która mi zasłoni ramiona i dekold,ale przy okazji ma być ładna i 'sexy' tia,takie rzeczy to tylko w erze nie mam nikogo kto mógłby mi odpowiednio doradzić.

Cytat:
hmmm, a są gdzieś zdjecia reszty z Was? bo ja widziałam tylko Lolcię, Milkę, Dolare ... no i tyle chyba
Chyba nie ma założyłyśmy wątek na dietetyce'poznajmy się'.
Cytat:
trzymajcie kciuki żebym wytrzymała 45 bez ruchu
jak ja nienawidzę rezonansu

Cytat:

A to franca :/ No ale z nauczycielami nie zawsze da się wygrać więc czasem trzeba zacisnąc po prostu zęby i jakoś przeboleć :/
ech... głowa do góry
Tak też zrobie dziękuje

Cytat:
Mi też często takie rozmowy pomagają.
Generalnie moja matula czasem aż zabrania mi się uczyć ;] Jak widzi że np. drugi czy trzeci weekend z rzędu siedzę w domu nad książkami, mimo nieustających telefonów od znajomych...
Jakbym 'widziała' moją mamę

Cytat:
Ale to jest kwestia ambicji.
Czasami nawet jak mam dość i mam ochotę powiedzieć piep**** to, najwyżej napiszę na słabszą ocenę - to nie potrafię odpuścić
I to mnie bardzo denerwuje u mnie, no ale cóż zrobić...
Dokładnie wypisz,wymaluj ja też musze do ostatnich sił kuć.

Cytat:
Gratuluję
No i powodzenia jutro w takim razie
Nie dziękuje,coby nie zapeszyć

Cytat:
Napisane przez Djana Pokaż wiadomość
LoLcIu przykro mi z powodu tej gercy... Ale skoro nie masz ocen 2 i 1 i jesli nie miałaś 1 na semestr to ona nie może wystawić Ci 2 na koniec!! Koniecznie idz z tym do wychowawcy! Tak byc po prostu nie może! jest coś takiego jak kryteria oceniania i wszyscy nauczyciele muszą sie do tego stosować - a jeśli ona powie że "ona wie że ty na 3 nie umiesz" to niestety ale oceny w dzienniku tego nie pokazują - a one są podstawą.
Osobiście znam takie wiedźmy jak ta Twoja ;/ niektóre miały ze mną do czynienia
Ona mi powiedziała,że nawet nie mam po co iść,bo Ona mi może stworzyć sprawdzian 'poprawkowy' ale ułoży go tak,że mimo wszystko go nie poprawie,byłyśmy 'sam na sam' więc nie mam na to świadków.
Cytat:
Napisane przez Djana Pokaż wiadomość
Gratuluje hitorii
dziękuje

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 18:42   #3185
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Myślę że on próbuje Cie zastraszyć - pogadać z wychowawcą nie zaszkodzi pozatym nie ma podstaw do sprawdzianu poprawkowego, a komisyjny musi być sprawdzony przez innych nauczycieli i dyrektora, czy poziom jest ok. To nie jest takie hop-siup
Moim zdaniem pogadaj z wychowawcą - już nie masz nic do stracenia, najwyżej zyskasz, tym bardziej że inne oceny masz takie ładne

Stary 2007-05-30, 18:50   #3186
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
ale zagladne jutro do butiku, moze cos fajnego znajde

ide do osrodka zdrowia zrobic badania do ksiazeczki sanepidu - stwierdzilam ze sie przyda
hmm może ja też sie wybiore? do butiku? albo gdzieś jeszcze.. bedzie zalezec od nastroju i pogody

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Porozmawiałam wczoraj od serca z mamą i już mi przeszło zmartwienie,trudno się mówi.Dzisiaj mam sprawdzian z historii,uczyłam się na niego 3dni wiec moze mi jakoś pójdzie.W sobote też chyba pojadę na zakupy chciałam sobie kupić tak jak orzeszek ogrodniczki,ale krótkie spodenki takie popielate,w brązową cieniutką krateczke widziałam je w orsayu chyba,lecz XS było za duże w pasie,zobaczymy teraz.
jaaj kiedy mnie spotka ciuch w rozmiarze XS!..
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 00:10   #3187
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

O znowu udało mi się internet złapać

Dziewczynki a co tu tak cicho??

Słodkich snów wszystkim życzę pa

Stary 2007-05-31, 00:13   #3188
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
qujanko a Ty już kiedyś pokazywałaś nam się? jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz

Cytat:
ja tez czekamy w takim razie na zdjecie

ciekawych, kiedys napewno sie przyda chociaz kto wie.. moze bloga nieswiadomosc lepsza?

gujana, a ile masz wzrostu?
ja tam czasem wole nie wiedziec za duzo ale skoro tak przy okazji studiow, no to wiesz, tak "przypadkiem" mozna sie co nieco doweidziec o zyciu

wzrostu 178, nie jakos niewiadomo jak duzo, i nie jestem jakos niewiadomo jak chuda, jestem wg mnie zupelnie zwyczajna. no ale ubranka a zwlaszcza spodnie wykazuja ze do "standartów" sie nie zaliczam dobrze ze wiekszosc zycia chadzam w luznych ciuchach to mi nie szczegolnie przeszkadzalo ze spodnie kupowalam szersze i najwyzej mi troszke zjezdzaly. no ale nie kazde spodnie sie do tego nadaja i nadeszla pora gdy potrzebuje znow kupic "zwykle" spodnie dopasowane, bo juz poprostu zadnych nie mam, oprocz rybaczek albo "luznych"

Cytat:
to czekamy

wracam do książek bo później rehabilitacje i jade na rezonans w końcu
trzymajcie kciuki żebym wytrzymała 45 bez ruchu
jak ja nienawidzę rezonansu
Ewusia, mam nadzieje ze nie bylo zle na tym rezonansie...

PS. widze Dziewczynki kochane,ze decyzja co do zdjecia juz podjęta w demokratyczny sposob

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 00:24   #3189
gujana
Wtajemniczenie

[quote=Ather;4458142]A mnie jakoś u 'nas' nie trzyma Mimo znajomych, miasta, etc... Delikatnie mówiąc patriotką to ja nie jestem - i wszystko jasne
Generalnie to i tak po studniach chciałabym wyjechać z tego kraju...
Jednak na studia w niemczech chyba się nie zdecyduję. Będę się starała dostać na psychologię. Chciałabym w życiu połączyć obowiązek z przyjemnością - praca.[QUOTE]

ja tez mam nadzieje ze uda mi sie polaczyc to co kocham z zyciem zawodowym. wkoncu marzenia sie spelniaja

ja sie tez nigdy nie uwazalam za jakas wielka patriotke tylko jak sobie pomyslalam kiedys jeszcze w liceum ze moglabym gdzies na stale wyjechac to nie mialam pojecia gdzie ? i to byl problem.... tyle pieknych miejsc na swiecie i chcialabymje wszystkie zobaczyc... taka ze mnie niepokorna duszyczka ciekawska troszke.
no a teraz do stalej emigracji mnie nie ciagnie. ale kto wie jak sie moj zywot potoczy

a tak wogole co do emigracji to odstrasza mnie tez to ze wszedzie Polakow wiecej niz jakiejkolwiek innej grupy imigrantow. i niekoniecznie dobre swiadectwo rodacy nam wystawiają. polskie przeklenstwa sa juz wsrod europejczykow mocno rozpoznawalne i to smutne jest niestety. a to taka mala dygresja

wybaczcie ze Wam tak przynudzam

Stary 2007-05-31, 06:29   #3190
Atram
xxyy

gujanko to gdzie to zdjecie?

milego dnia dziewczyny
dzis mam wazne zaliczenie- trzymajcie kciuki
Stary 2007-05-31, 08:49   #3191
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

a tak wogole co do emigracji to odstrasza mnie tez to ze wszedzie Polakow wiecej niz jakiejkolwiek innej grupy imigrantow. i niekoniecznie dobre swiadectwo rodacy nam wystawiają. polskie przeklenstwa sa juz wsrod europejczykow mocno rozpoznawalne i to smutne jest niestety. a to taka mala dygresja
Ano smutne niestety Ale faktycznie tak jest.

Cytat:
gujanko to gdzie to zdjecie?

milego dnia dziewczyny
dzis mam wazne zaliczenie- trzymajcie kciuki
Będzie dobrze Atram, dasz radę Przecież nie może być inaczej

No Gujanko...
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 09:33   #3192
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

PS. widze Dziewczynki kochane,ze decyzja co do zdjecia juz podjęta w demokratyczny sposob

Atram- trzymamy,trzymamy

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 15:53   #3193
Atram
xxyy

Cytat:
Będzie dobrze Atram, dasz radę Przecież nie może być inaczej
dalam
4,5
ale tak sie zestresowalam ze do teraz mnie glowa boli. w ogole ciezko z jedzeniem dzis bo nie mialam czasu nic zjesc, rano o 6 sniadanie a potem dopiero o 12 dorwalam obwarzanka i przez to mnie tez glowa boli ( tez tak macie ze jak dlugo nic nie jecie to boli was glowa? od czego to moze byc? )

koszmarny dzis dzien, ale na pocieszenie kupilam sobie dwie bluzeczki ( takie zwykle ale fajne ) i roll-on plaski brzuch garniera
Stary 2007-05-31, 16:16   #3194
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
dalam
4,5
ale tak sie zestresowalam ze do teraz mnie glowa boli. w ogole ciezko z jedzeniem dzis bo nie mialam czasu nic zjesc, rano o 6 sniadanie a potem dopiero o 12 dorwalam obwarzanka i przez to mnie tez glowa boli ( tez tak macie ze jak dlugo nic nie jecie to boli was glowa? od czego to moze byc? )

koszmarny dzis dzien, ale na pocieszenie kupilam sobie dwie bluzeczki ( takie zwykle ale fajne ) i roll-on plaski brzuch garniera
Ja tak mam!Słyszałam, że to dlatego, bo organizm nie mając nic do spalenia, spala to co nagromadzone!Nie pamiętam co dokładnie i nie pamiętam gdzie to słyszałam no to się popisałam

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 16:22   #3195
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
Ja tak mam!Słyszałam, że to dlatego, bo organizm nie mając nic do spalenia, spala to co nagromadzone!Nie pamiętam co dokładnie i nie pamiętam gdzie to słyszałam no to się popisałam
a znacie jakies sposoby na bol glowy? zazylam juz 2 tabletki i nic, a musze sie uczyc
Stary 2007-05-31, 16:40   #3196
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
a znacie jakies sposoby na bol glowy? zazylam juz 2 tabletki i nic, a musze sie uczyc

2 szklanki zimnej wody wypite naraz, tzn tak w miare szybko. podobno pomaga na bol glowy

Dziewcznki ja ogolnie jestem blondynka ale nie sadzilam ze zalaczenie zdjecia sprawi mi problem podobnie jak od kilku dni nie moge zmienic avatara a wyjatkowo znudzil mi sie ten moj. tzn nie chodzi o zalaczenie ale nie moge za chiny zmniejszyc tych moich zdjec, wiec badzcie cierpliwe ze tak powiem teraz zmykam bo burza przylazla.

Stary 2007-05-31, 16:42   #3197
gujana
Wtajemniczenie

a i jeszcze kawa tez na bol glowy pomaga, wiec skoro i tak masz sie uczyc to moze trzasnij sobie kawke poprostu, bedzie 2 w jednym (w sensie dzialania: pobudzenie tudziez ozywienie i przeciwbolowe)

Stary 2007-05-31, 16:55   #3198
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Wziąść aspirynę i do łóżka
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 17:26   #3199
Atram
xxyy

Cytat:
2 szklanki zimnej wody wypite naraz, tzn tak w miare szybko. podobno pomaga na bol glowy

Dziewcznki ja ogolnie jestem blondynka ale nie sadzilam ze zalaczenie zdjecia sprawi mi problem podobnie jak od kilku dni nie moge zmienic avatara a wyjatkowo znudzil mi sie ten moj. tzn nie chodzi o zalaczenie ale nie moge za chiny zmniejszyc tych moich zdjec, wiec badzcie cierpliwe ze tak powiem teraz zmykam bo burza przylazla.
Cytat:
a i jeszcze kawa tez na bol glowy pomaga, wiec skoro i tak masz sie uczyc to moze trzasnij sobie kawke poprostu, bedzie 2 w jednym (w sensie dzialania: pobudzenie tudziez ozywienie i przeciwbolowe)
wypilam wode, a teraz popijam kawe z mlekiem sojowym. mam nadzieje ze pomoze
Stary 2007-05-31, 17:30   #3200
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Wziąść aspirynę i do łóżka
oj chcialabym do lozka ale chcialam sie jeszcze dzis nauczyc dwoch tez do egzaminu poniedzialkowego. chociaz moze pojde do lozka z notatkami
wykapalam sie juz, wybalsamowalam i troszke lepiej sie czuje
a do do tabletek to mam wrazenie ze zadne juz na mnie nie dzialaja bo zawsze jak mialam okres to bolal mnie brzuch tak bardzo ze zazywalam.. 8-10 na raz.. i organizm chyba sie przyzwyczail i nie reaguje na tabletki przeciwbolowe

Milka, gdzie bylas jak Cie nie bylo?
Stary 2007-05-31, 17:40   #3201
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cześć dziękuję za wsparcie rezonans przetrwałam, nawet mi muzyczkę puścili, full wypas teraz tylko czekam na wynik i na konsultację z lekarzem (który sie gdzieś szlaja i trudno go złapać )
Cytat:
dalam
4,5

super żę zdałaś ja też dziś zdałam włoski na 4 i jestem cała happy
mam nadzieję że główka mniej już boli

Cytat:

fajny sposób z tą wodą muszę kiedyś wypróbować (oczywiśćie nie zebym sie o ból głowy prosiła )

czekamy cierpliwie

idę spać właśnie bo spałam chyba z 3 godziny, najpierw się do późna uczyłam a później już nie umiałam zasnąć i na dodatek obudziłam się przed 6 (nierealne wręcz u mnie )
uczyć się będę wieczorem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 17:47   #3202
Atram
xxyy

Ewusia , gratuluje 4 z wloskiego. a czego teraz sie uczysz? trzymam kciuki za wyniki rezonansu

uciekam sie uczyc tez
Stary 2007-05-31, 18:37   #3203
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
oj chcialabym do lozka ale chcialam sie jeszcze dzis nauczyc dwoch tez do egzaminu poniedzialkowego. chociaz moze pojde do lozka z notatkami
wykapalam sie juz, wybalsamowalam i troszke lepiej sie czuje
a do do tabletek to mam wrazenie ze zadne juz na mnie nie dzialaja bo zawsze jak mialam okres to bolal mnie brzuch tak bardzo ze zazywalam.. 8-10 na raz.. i organizm chyba sie przyzwyczail i nie reaguje na tabletki przeciwbolowe

8-10???!!!!!!! to co Ty za leki bierzesz? jakies wyjatkowo slabe musza byc...

Cytat:
Cześć dziękuję za wsparcie rezonans przetrwałam, nawet mi muzyczkę puścili, full wypas teraz tylko czekam na wynik i na konsultację z lekarzem (który sie gdzieś szlaja i trudno go złapać )

super żę zdałaś ja też dziś zdałam włoski na 4 i jestem cała happy
mam nadzieję że główka mniej już boli

fajny sposób z tą wodą muszę kiedyś wypróbować (oczywiśćie nie zebym sie o ból głowy prosiła )

czekamy cierpliwie

idę spać właśnie bo spałam chyba z 3 godziny, najpierw się do późna uczyłam a później już nie umiałam zasnąć i na dodatek obudziłam się przed 6 (nierealne wręcz u mnie )
uczyć się będę wieczorem
mam nadzieje ze zlapiesz lekarza...

z ta woda to ja osobiscie nigdy nie probowalam, ale jesli ktos zazywa srodki przeciwbolowe ta w sumie watpie zeby takie naturalne sposoby dzialaly. ale z drugiej strony zawsze mozna sprobowac jak by co, a jak nie zadziala brac sie zatabletki.

łacze sie w bolu z uczącymi sie..

wogole Atram juz w czwartek uczysz sie na pon.? jak ja bym chciala byc taka zorganizowana...

a no i gratuluje Wam zdanych examow

Stary 2007-05-31, 19:07   #3204
Atram
xxyy

ibuprom kiedys byl mocny ale z czasem zazywalam wiecej az doszlam do takiej dawki. ale ostatnio nie bralam takiej ilosci bo tymczasowo problem okresu i bolacego brzucha zniknal mimo to np jak zazywam dwie tabletki na bol glowy to mam wrazenie ze nie dzialaja w ogole.

ucze sie na poniedzialek bo to najblizszy egzamin moj
Stary 2007-05-31, 20:30   #3205
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewusia , gratuluje 4 z wloskiego. a czego teraz sie uczysz? trzymam kciuki za wyniki rezonansu

uciekam sie uczyc tez
dziękuję
teraz sie uczę stylistyki której szczerze i serdecznie nie znoszę
życzę motywacji do nauki

właśnie dzwoniłam do rodziców bo odebrali dziś wyniki rezonansu i lista wewnętrznych zmian jest baaaaardzo długa i zawiła, nawet powtórzyć nie umiem... ale jaki z tego będzie morał to dowiem się od lekarza

Cytat:
8

mam nadzieje ze zlapiesz lekarza...

z ta woda to ja osobiscie nigdy nie probowalam, ale jesli ktos zazywa srodki przeciwbolowe ta w sumie watpie zeby takie naturalne sposoby dzialaly. ale z drugiej strony zawsze mozna sprobowac jak by co, a jak nie zadziala brac sie zatabletki.

łacze sie w bolu z uczącymi sie..

wogole Atram juz w czwartek uczysz sie na pon.? jak ja bym chciala byc taka zorganizowana...

a no i gratuluje Wam zdanych examow
lekarz podobno ma być dopiero 12 czerwca... no ale lepsze to niż nic, chociaż najgorzej żyć w niepewności zwłaszcza jak w perspektywie są wakacje

dziękuję za łączenie się w bólu
ja też sie już uczę na wtorek ale nie dlatego zę jestem zorganizowana tylko ze strachu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-05-31, 21:16   #3206
Atram
xxyy

Cytat:
ja też sie już uczę na wtorek ale nie dlatego zę jestem zorganizowana tylko ze strachu
ja tez ze starchu chociaz dzisiaj sobie troche odpuscilam ale od jutra sie biore ostro

ide juz spac bo jutro rano ide znow do przychodni bo robie badania do ksiazeczki sanepidu. przynajmniej wczesniej wstane i bede mogla sie wiecej pouczyc i rano taki przyjemny spacerek

dobranoc
Stary 2007-05-31, 21:51   #3207
dolare
BAN stały

GG do dolare

Cytat:
ibuprom kiedys byl mocny ale z czasem zazywalam wiecej az doszlam do takiej dawki. ale ostatnio nie bralam takiej ilosci bo tymczasowo problem okresu i bolacego brzucha zniknal mimo to np jak zazywam dwie tabletki na bol glowy to mam wrazenie ze nie dzialaja w ogole.

ucze sie na poniedzialek bo to najblizszy egzamin moj
ja osobiscie nie biore prochów, chyba że umieram- a szczerze rzadko...
robiąc Up-ka w górę- mnie też boli glowa jak nie jem caly dzień albo jak jestem głodna- ale slyszałam, że jest to związane z niskim poziomem cukru we krwi

Cytat:
dziękuję
teraz sie uczę stylistyki

brzmi fajnie

której szczerze i serdecznie nie znoszę
życzę motywacji do nauki

właśnie dzwoniłam do rodziców bo odebrali dziś wyniki rezonansu i lista wewnętrznych zmian jest baaaaardzo długa i zawiła, nawet powtórzyć nie umiem... ale jaki z tego będzie morał to dowiem się od lekarza

mam nadzieje, że ze zdrówkiem skutecznie się uporasz...

lekarz podobno ma być dopiero 12 czerwca... no ale lepsze to niż nic, chociaż najgorzej żyć w niepewności zwłaszcza jak w perspektywie są wakacje

oj tak... nie ma jak lekarze.... i nie ma jak WAKACJE

dziękuję za łączenie się w bólu

ja też się łączę...

ja ryłam od pn na wczorajszą etykę i jutrzejszy angol pisemny i ustny... co to będzie...

Cytat:
ja tez ze starchu chociaz dzisiaj sobie troche odpuscilam ale od jutra sie biore ostro

ja biorę się od soboty za naukę na środę, sb -2 egz . i nd....

ide juz spac bo jutro rano ide znow do przychodni bo robie badania do ksiazeczki sanepidu. przynajmniej wczesniej wstane i bede mogla sie wiecej pouczyc i rano taki przyjemny spacerek

nie ma jak spacerki... zakupki rano z mamusią- boże.. ja wszystko robię, żeby tylko sobie jakoś odciążyć móżdżek od perspektyw czochrania knig

dobranoc
dobranocusia i kororowych
dolare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 21:53   #3208
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
dalam
4,5
Cytat:
ja też dziś zdałam włoski na 4

Gratuluję Wam dziewczyny
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 00:26   #3209
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dolare Pokaż wiadomość
ja osobiscie nie biore prochów, chyba że umieram- a szczerze rzadko...
robiąc Up-ka w górę- mnie też boli glowa jak nie jem caly dzień albo jak jestem głodna- ale slyszałam, że jest to związane z niskim poziomem cukru we krwi

ja ryłam od pn na wczorajszą etykę i jutrzejszy angol pisemny i ustny... co to będzie...

dobranocusia i kororowych
dziękuję
powodzenia na angielskim

Cytat:
Gratuluję Wam dziewczyny
dzięki

idę spać zaraz, jednak cały czas sie czuję zaspana chociaż spalam po południu
dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-06-01, 04:48   #3210
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:

Atram 8-10 Nigdy więcej tak nie szalej, bo to przeciez może się bardzo źle skończyć Ja max biorę 2 przeciwbólowe i tak mam ogromne wyrzuty - przecież to są leki Ostatnio jeszcze czytałam jakie są konsekwencje takiego beztroskiego przyjmowania leków przeciwbólowych, niby od czasu do czasu jak tylko coś zaboli, ale jednak to w jakiś sposób szkodliwie wpływa na nasz organizm i teraz trzymam się od nich z daleka

Mam w weekend 4 egazminy. W pn i wtorek kolosy zaliczeniowe i kolejny egzamin. Jestem zmęczona, zestresowana, niewyspana, zła na wszystkich i wszystko Abym wszystko zaliczyła

Miłego dnia

Blondynko - gujanko avatarka zmieniasz w panelu użytkownika A fotki zmniejszam w photoshopie, albo standardowo w microsoft office picture manager --> edytuj obrazy --> zmień rozmiar
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości