|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
xxyy
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Cytat:
|
|
#3182 |
|
Zadomowienie
|
Tutaj jestem
Nie było mnie bo to już 2 dzień jak nie mam internetu LoLcIu przykro mi z powodu tej gercy... Ale skoro nie masz ocen 2 i 1 i jesli nie miałaś 1 na semestr to ona nie może wystawić Ci 2 na koniec!! Koniecznie idz z tym do wychowawcy! Tak byc po prostu nie może! jest coś takiego jak kryteria oceniania i wszyscy nauczyciele muszą sie do tego stosować - a jeśli ona powie że "ona wie że ty na 3 nie umiesz" to niestety ale oceny w dzienniku tego nie pokazują - a one są podstawą. Osobiście znam takie wiedźmy jak ta Twoja ;/ niektóre miały ze mną do czynienia Gratuluje hitorii ![]() Hmmm dalej z tym netem kiepsko - jak sobie go upoluje to wyśle ten post Miłego wieczorka, pa
|
#3183 |
|
Zadomowienie
|
dubel - może ktoś to usunie??
|
#3184 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie śmiej się z mojego tyłeczka .Obawiam się,że z sukieneczką będzie problem,bo chce taką która mi zasłoni ramiona i dekold,ale przy okazji ma być ładna i 'sexy' tia,takie rzeczy to tylko w erze nie mam nikogo kto mógłby mi odpowiednio doradzić .Cytat:
założyłyśmy wątek na dietetyce'poznajmy się' .Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() .Nie dziękuje,coby nie zapeszyć ![]() Cytat:
.dziękuje
|
|
#3185 |
|
Zadomowienie
|
Myślę że on próbuje Cie zastraszyć - pogadać z wychowawcą nie zaszkodzi
Moim zdaniem pogadaj z wychowawcą - już nie masz nic do stracenia, najwyżej zyskasz, tym bardziej że inne oceny masz takie ładne
|
#3186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do butiku? albo gdzieś jeszcze.. bedzie zalezec od nastroju i pogody ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3187 |
|
Zadomowienie
|
O znowu udało mi się internet złapać
Dziewczynki a co tu tak cicho?? Słodkich snów wszystkim życzę pa
|
#3188 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale skoro tak przy okazji studiow, no to wiesz, tak "przypadkiem" mozna sie co nieco doweidziec o zyciu ![]() wzrostu 178, nie jakos niewiadomo jak duzo, i nie jestem jakos niewiadomo jak chuda, jestem wg mnie zupelnie zwyczajna. no ale ubranka a zwlaszcza spodnie wykazuja ze do "standartów" sie nie zaliczam dobrze ze wiekszosc zycia chadzam w luznych ciuchach to mi nie szczegolnie przeszkadzalo ze spodnie kupowalam szersze i najwyzej mi troszke zjezdzaly. no ale nie kazde spodnie sie do tego nadaja i nadeszla pora gdy potrzebuje znow kupic "zwykle" spodnie dopasowane, bo juz poprostu zadnych nie mam, oprocz rybaczek albo "luznych" ![]() Cytat:
PS. widze Dziewczynki kochane,ze decyzja co do zdjecia juz podjęta w demokratyczny sposob
|
|
#3189 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Ather;4458142]A mnie jakoś u 'nas' nie trzyma
Mimo znajomych, miasta, etc... Delikatnie mówiąc patriotką to ja nie jestem - i wszystko jasne ![]() Generalnie to i tak po studniach chciałabym wyjechać z tego kraju... Jednak na studia w niemczech chyba się nie zdecyduję. Będę się starała dostać na psychologię. Chciałabym w życiu połączyć obowiązek z przyjemnością - praca.[QUOTE] ja tez mam nadzieje ze uda mi sie polaczyc to co kocham z zyciem zawodowym. wkoncu marzenia sie spelniaja ![]() ja sie tez nigdy nie uwazalam za jakas wielka patriotke tylko jak sobie pomyslalam kiedys jeszcze w liceum ze moglabym gdzies na stale wyjechac to nie mialam pojecia gdzie ? i to byl problem.... tyle pieknych miejsc na swiecie i chcialabymje wszystkie zobaczyc... no a teraz do stalej emigracji mnie nie ciagnie. ale kto wie jak sie moj zywot potoczy ![]() a tak wogole co do emigracji to odstrasza mnie tez to ze wszedzie Polakow wiecej niz jakiejkolwiek innej grupy imigrantow. i niekoniecznie dobre swiadectwo rodacy nam wystawiają. polskie przeklenstwa sa juz wsrod europejczykow mocno rozpoznawalne i to smutne jest niestety. a to taka mala dygresja wybaczcie ze Wam tak przynudzam
|
#3190 |
|
xxyy
|
gujanko to gdzie to zdjecie?
![]() milego dnia dziewczyny ![]() dzis mam wazne zaliczenie- trzymajcie kciuki
|
#3191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale faktycznie tak jest.Cytat:
Przecież nie może być inaczej ![]() No Gujanko...
|
||
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Atram- trzymamy,trzymamy
|
|
#3193 |
|
xxyy
|
dalam
4,5 ![]() ale tak sie zestresowalam ze do teraz mnie glowa boli. w ogole ciezko z jedzeniem dzis bo nie mialam czasu nic zjesc, rano o 6 sniadanie a potem dopiero o 12 dorwalam obwarzanka i przez to mnie tez glowa boli ( tez tak macie ze jak dlugo nic nie jecie to boli was glowa? od czego to moze byc? )koszmarny dzis dzien, ale na pocieszenie kupilam sobie dwie bluzeczki ( takie zwykle ale fajne ) i roll-on plaski brzuch garniera
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to się popisałam
|
|
#3195 | |
|
xxyy
|
Cytat:
zazylam juz 2 tabletki i nic, a musze sie uczyc
|
|
#3196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2 szklanki zimnej wody wypite naraz, tzn tak w miare szybko. podobno pomaga na bol glowy ![]() Dziewcznki ja ogolnie jestem blondynka ale nie sadzilam ze zalaczenie zdjecia sprawi mi problem podobnie jak od kilku dni nie moge zmienic avatara a wyjatkowo znudzil mi sie ten moj. tzn nie chodzi o zalaczenie ale nie moge za chiny zmniejszyc tych moich zdjec, wiec badzcie cierpliwe ze tak powiem ![]() teraz zmykam bo burza przylazla.
|
|
#3197 |
|
Wtajemniczenie
|
a i jeszcze kawa tez na bol glowy pomaga, wiec skoro i tak masz sie uczyc to moze trzasnij sobie kawke poprostu, bedzie 2 w jednym (w sensie dzialania: pobudzenie tudziez ozywienie i przeciwbolowe)
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3199 | ||
|
xxyy
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3200 |
|
xxyy
|
oj chcialabym do lozka
ale chcialam sie jeszcze dzis nauczyc dwoch tez do egzaminu poniedzialkowego. chociaz moze pojde do lozka z notatkami![]() wykapalam sie juz, wybalsamowalam i troszke lepiej sie czuje ![]() a do do tabletek to mam wrazenie ze zadne juz na mnie nie dzialaja bo zawsze jak mialam okres to bolal mnie brzuch tak bardzo ze zazywalam.. 8-10 na raz.. i organizm chyba sie przyzwyczail i nie reaguje na tabletki przeciwbolowe Milka, gdzie bylas jak Cie nie bylo?
|
#3201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
teraz tylko czekam na wynik i na konsultację z lekarzem (który sie gdzieś szlaja i trudno go złapać )Cytat:
i jestem cała happy ![]() mam nadzieję że główka mniej już boli ![]() Cytat:
muszę kiedyś wypróbować )czekamy cierpliwie idę spać właśnie bo spałam chyba z 3 godziny, najpierw się do późna uczyłam a później już nie umiałam zasnąć i na dodatek obudziłam się przed 6 (nierealne wręcz u mnie )uczyć się będę wieczorem
|
||
|
|
|
#3202 |
|
xxyy
|
Ewusia , gratuluje 4 z wloskiego. a czego teraz sie uczysz?
trzymam kciuki za wyniki rezonansu ![]() uciekam sie uczyc tez
|
#3203 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
8-10???!!!!!!! ![]() ![]() to co Ty za leki bierzesz? jakies wyjatkowo slabe musza byc... Cytat:
![]() z ta woda to ja osobiscie nigdy nie probowalam, ale jesli ktos zazywa srodki przeciwbolowe ta w sumie watpie zeby takie naturalne sposoby dzialaly. ale z drugiej strony zawsze mozna sprobowac jak by co, a jak nie zadziala brac sie zatabletki. łacze sie w bolu z uczącymi sie.. ![]() wogole Atram juz w czwartek uczysz sie na pon.? jak ja bym chciala byc taka zorganizowana... a no i gratuluje Wam zdanych examow
|
|
#3204 |
|
xxyy
|
ibuprom
kiedys byl mocny ale z czasem zazywalam wiecej az doszlam do takiej dawki. ale ostatnio nie bralam takiej ilosci bo tymczasowo problem okresu i bolacego brzucha zniknal mimo to np jak zazywam dwie tabletki na bol glowy to mam wrazenie ze nie dzialaja w ogole.ucze sie na poniedzialek bo to najblizszy egzamin moj
|
#3205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz sie uczę stylistyki której szczerze i serdecznie nie znoszę ![]() życzę motywacji do nauki właśnie dzwoniłam do rodziców bo odebrali dziś wyniki rezonansu i lista wewnętrznych zmian jest baaaaardzo długa i zawiła, nawet powtórzyć nie umiem... ale jaki z tego będzie morał to dowiem się od lekarza ![]() Cytat:
zwłaszcza jak w perspektywie są wakacje ![]() dziękuję za łączenie się w bólu ja też sie już uczę na wtorek ale nie dlatego zę jestem zorganizowana tylko ze strachu
|
||
|
|
|
#3206 | |
|
xxyy
|
Cytat:
ze starchu chociaz dzisiaj sobie troche odpuscilam ale od jutra sie biore ostro ![]() ide juz spac bo jutro rano ide znow do przychodni bo robie badania do ksiazeczki sanepidu. przynajmniej wczesniej wstane i bede mogla sie wiecej pouczyc i rano taki przyjemny spacerek ![]() dobranoc
|
|
#3207 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
robiąc Up-ka w górę- mnie też boli glowa jak nie jem caly dzień albo jak jestem głodna- ale slyszałam, że jest to związane z niskim poziomem cukru we krwi Cytat:
co to będzie...Cytat:
|
|||
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia na angielskim dzięki idę spać zaraz, jednak cały czas sie czuję zaspana chociaż spalam po południu ![]() dobrej nocki |
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja max biorę 2 przeciwbólowe i tak mam ogromne wyrzuty - przecież to są leki Ostatnio jeszcze czytałam jakie są konsekwencje takiego beztroskiego przyjmowania leków przeciwbólowych, niby od czasu do czasu jak tylko coś zaboli, ale jednak to w jakiś sposób szkodliwie wpływa na nasz organizm i teraz trzymam się od nich z daleka Mam w weekend 4 egazminy. W pn i wtorek kolosy zaliczeniowe i kolejny egzamin. Jestem zmęczona, zestresowana, niewyspana, zła na wszystkich i wszystko Abym wszystko zaliczyłaMiłego dnia Blondynko - gujanko avatarka zmieniasz w panelu użytkownika A fotki zmniejszam w photoshopie, albo standardowo w microsoft office picture manager --> edytuj obrazy --> zmień rozmiar
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

)
Itd.itd. czego tylko dusza zapragnie 

wszak kula to kształt doskonały 

głowa do góry 
.

to co Ty za leki bierzesz? jakies wyjatkowo slabe musza byc...