|
|
#2821 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() Mąż został wezwany do szpitala, bo jego żona miała wypadek samochodowy. Zdenerwowany czeka na lekarza, wreszcie lekarz się pojawia ze współczującą miną. - I co?! Co z nią, panie doktorze?! - Cóż...żyje. I to jest dobra wiadomość. Ale są i złe: żona niestety, będzie musiała przejść skomplikowany zabieg, którego NFZ nie refunduje. Koszt: 25 tys. złotych. - Oczywiście, oczywiście - na to mąż. - Potem potrzebna jej będzie rehabilitacja. NFZ nie refunduje. Koszt ok. 5 tys. miesięcznie. - Tak, tak. - kiwa głową mąż. - Konieczny będzie pobyt w sanatorium, które zajmuje się tego typu urazami, plus ta rehabilitacja cały czas. NFZ nie refunduje. Koszt sanatorium to 10 tysięcy. - Boże... - Tak mi przykro... To nie koniec złych wiadomości. NFZ nie refunduje również leków, które przepiszemy pańskiej żonie, a to bardzo drogie leki. - Ile? - blednie mąż. - Miesięcznie 12 - 15 tys. złotych. - Ojejku... - Plus pielęgniarka całą dobę. Na pana koszt. Tu już się może pan dogadać. Myślę, że znajdzie pan kogoś za 10 zł za godzinę. Cisza. Mąż chowa twarz w dłoniach. Nagle lekarz wybucha serdecznym śmiechem i klepie męża po ramieniu: - Żartowałem! Nie żyje!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2822 | ||
|
BAN stały
|
Fspułczesna
![]() Cytat:
Teraz takie cuda robio z człowiekami, że taki mroczek to dla nich pikuś jest na pewno ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2823 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dżakuzi miałaś Cytat:
:brzydal :
|
|
#2824 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
- 1.5 na każde oko
Tak wiem, że sporo, ale np w pracy sprawdzaliśmy z kolegą, że on z mniejszą wadą widzi gorzej z daleka niż ja.---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Nie przepadam jakoś.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2825 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Śliwki ^^ Cytat:
![]() Znam, znam A nie mata tam aby wolnych etatów na to miejsce? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja mam podobnie , nie chodzę w okularach, ale mam okulary w torebce , używam jak np cenę w piekarni chcę przeczytać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby mata to bym się zgłosiła
Grysiu jak będzie tak żarł to nawet ten rozmiar co podałam cisnąć Cię będzie
|
#2829 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Czytałam wczoraj kątem oka w pracy, ale szef szefowej się kręcił, więc głośno się śmiać nie mogłam. Mało mi oczy nie wypadły ![]() Ciekawe... Zatem bajka o Smoku Wawelskim musi być reklamą LSD... Ludziom odbija...
|
|
#2830 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przed
![]() Cytat:
|
|
|
|
#2831 | ||
|
BAN stały
|
A te mroczki to Ci latają ciągle, czy tylko wtedy, gdy oczy przemęczysz?
Cytat:
![]() Cytat:
Ufff! PS. Za co mm444 dostała stałego baniora? |
||
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2833 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo była na celowniku i potraktowaną Ją surowiej
Ale mamy kontakt na innym forum A cio, znasz ją?
|
|
|
#2834 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli potrzebne Ci są do pracy, doraźnie - zrób sobie jakieś po taniości i miej z doskoku jak potrzeba - własnie jak Spo, w torebce. W razie W. Aczkolwiek naszanie okularów upierdliwym jest i to bardzo więc przestrzegam, to nic fajnego |
|
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2837 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
No właśnie nie wiem ile to po taniości Do tego boję się, że mi wtedy wada wzrośnie.
|
|
|
|
#2838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie no raczej ciągle Ale tak jak mówię, raz bardziej zwrócę na nie uwagę raz mniej
||
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też miałam o to zapytać ale żeby aż stałego dawac:/
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-01-15 o 21:49 |
|
|
|
|
#2840 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dopóki widzę, że jedzie tramwaj, a nie widzę nr to jest spoko
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, jakbym doophę malowała, to byłaby nie panienka, tylko duftart - a raczej dup-art, ciekawe tylko, do jakiego zapachu/ Chyba coś z Rasasi = al NokhbaOesu, to jest Peppa? Naprawdę? to muszę znowu zmienić imię swojemu psu
|
|
#2842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po taniości - hmmm, pisałąm już wcześniej, ja mam z oprawkami poniżej 200 zł. Wziełam bez bajerów, czyli powłok antystatycznych, hydrofobowcyh oprawki w cenie 70 zł wybralam. Polskie. Ale suma zalezy od wady. Szkła za 110 miałąm, choć namawiali kusili ale już kiedyś się dałąm namówić na drogie ajwaje i nie widzę różnicy więc nie przepłacam. Co innego jeśli ktoś musi chodzić w okularach kilkanaście godzin, ma poważną wadę, ceni sobie komfort, a w dodatku ma kasę - wówczas jasne że płaci sporo więcej. Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
2. seeeerio? A ja myślałam, że Wy tak celowo, przewrotnie. ok już załapałam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-15 o 22:19 |
|||
|
|
|
#2843 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() No i nie wiem, co z tą perfumą, skoro kokai mi nie chce wysłać... Nawiasem mówiąc, cały czas wisi na ich stronie... Ale kaskę mi już przelali...
|
|
#2844 | ||
|
Zakorzenienie
|
spoko, żyję to tylko kontrolnie Cytat:
![]() Cytat:
ale jak mówisz że Ci nie przeszkadza.... Sama nie wiem co Ci doradzić, bo z doświadczenia wiem ze jak się już zacznie okularów używać to koniec, bez się przestaje widzieć ale jakbyś się zdecydowała na takie "do torebki:" to jak najbardziej da sie tanio zrobić, ja coś 200 zł za moje dałam Dziś serio idę wcześniej spać, bo nieprzytomna już jestem
|
||
|
|
|
#2845 | ||||||
|
BAN stały
|
Ty! No właśnie, coś było na rzeczy
![]() A pracunia nie refunduje coś jakby 80% kosztów? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Się cieeesz... się obudzisz któregoś pięknego ranka z pomarańczowym nickiem, to zobaczysz! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
haaaaa śmieję się nadrabiając bar
fogle to jakaś dziwnie szczęśliwa dziś jestem albo Rejczowy nastrój mi się udzielił , albo zwariowałam do końca, albo ki diabeł ale jest cudnie
|
|
#2847 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
no jadłam hamburgera z mom
z sosem ala Makdonalds i sałatą i jeszcze jogurt s musli i s goi jagodami i parufkie też jadłam (na spółę z Fanaberią, bo ona nie może całej ) i wędzonkę wiejską (ale tylko trochę ) i to wszystko jesuuuu myślisz, że to jednak koza
|
|
#2849 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Hamburgjer domowej roboty? I co to jest wędzonka wiejska? ![]() Cytat:
To był tylko gópi żart |
||
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie nooo, czy to takie nienormalne czuć się dobrze, wbrew wszystkiemu, może hormo rzondzo ![]() kce przepis na sos ala Mac plis plis plis - uwielbiam u nich only sosy - z pewnością sama chemia, i jak mam umrzeć z głodu to wrap przełknę, nawet fisha przełknę i tyle - reszte jak przełknę - to wieczór mam z głowy więc już nie łykam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-16 o 00:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

Teraz takie cuda robio z człowiekami, że taki mroczek to dla nich pikuś jest na pewno

, to już w ogóle nawet na takie coś o czym ja jej opowiadam nie zwraca uwagi, no i jak tak u niej posiedziałam trochę, to stwierdziłam, że to rzeczywiście działa - hałas, wariactwo, płacz, skoki itd itp w ogóle mnie nie ruszały, wyszłam od niej taka spokojna, że aż nie wierzę
:brzydal :

Ale mamy kontakt na innym forum
ale żeby aż stałego dawac:/

ale jak mówisz że Ci nie przeszkadza....
plis plis plis - uwielbiam u nich only sosy - z pewnością sama chemia, i jak mam umrzeć z głodu to wrap przełknę, nawet fisha przełknę i tyle - reszte jak przełknę - to wieczór mam z głowy
więc już nie łykam