|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Fajny pomysł! byłby to miły dodatek wraz z zapasem ptasiego mleczka Na pewno nie będą chcieli żadnych sprzętów itp, bo ślub mają w innym kraju niż mieszkają i zamierzają przeprowadzać się jeszcze dalej.Nigdy nie byłam na ślubie u ludzi tak majętnych do tego za granicą i ogółem boję się, że zrobię jakiś przypał
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
kate nie chwaliłaś się co to za wesele macie! opowiadaj co to się wam szykuje!
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
ja pończochy założę tylko jeśli kupię pełne buty. a szukam raczej open toe lub całkiem sandałkowych, więc raczej nie. do tego bieliznę mam w kolorze nude, więc pończochy też nude. na noc poślubną chcę kupić białą, koronkową bieliznę i jeśli znajdę taką z pasem to wtedy kupię białe pończochy. rzadko tżtowi pokazuję się w fikuśnej bieliźnie, więc niech chociaż ta jedna noc będzie pod tym względem wyjątkowa
w ogóle ostatnio się śmialiśmy, że po całonocnym weselu to już nie będziemy mieć na nic siły
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-01-15 o 23:12 |
|
|
|
#3574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
ło Boziu, to też ja! ![]() Dzięki Dziewczyny za rady, musimy pomyslec nad obraczkami, troszke sie boje, ze im grubsze, tym bardziej moga obcierac i przeszkadzac... ale w sumie oboje mamy poki co prace biurową, to może to nie bedzie az tak przeszkadzac... najgorsze, ze oba rodzaje nad ktorymi myslimy bardzo sie nam obojgu podobaja i nie wiadomo co wybrac a mowia, ze od przybytku glowa nie boli, jak nie jak boli mamo, tyle jeszcze rzeczy do zalatwienia/obmyslenia/kupienia/zrobienia, muszę przyspieszyc!! |
|
|
|
#3576 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aasikk - strasznie długie te wierszyki, lepszy będzie krótki zwięzły komunikat Cytat:
Kamilka4891 - pozwól że podkradnę tą dekoracją auta? bardzo mi sie podoba i jest taka w moim stylu, aa no i to hortensja jest Pończochy - będą cieliste i cieniusieńkie ![]() Varga - salon Madonna, ja byłam Wilczej, super obsługa i atmosfera Edytowane przez Aśkun19 Czas edycji: 2014-01-15 o 23:19 |
||
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: albo jednak tu napisze ogólnikowo bo w sumie nie ma o czym aż tak się rozpisywać ślub będzie we Włoszech.
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2014-01-15 o 23:25 |
|
|
|
|
#3578 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
edit: albo o to: https://www.google.pl/search?q=willo...w=1366&bih=643 Cytat:
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-01-15 o 23:45 |
||
|
|
|
#3579 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|||
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3581 | |
|
Przyczajenie
|
aaaaaaaaaaaaaaa skasowałam...
no nic z tego co kojarzę. Lg_ago- mam ten sam problem. Też chciałam zrobić wszystko sama bo podoba mi się raczej prosta forma. Logistyka tu jest największy problem. Jak to przechować, przewieźć, ustawić i KIEDY? dodałam, odjęłam, taniej lepiej i przyjemniej będzie zaklepać firmę. Moja jest z warszawy czyli jakies 100km ode mnie. Zajmą się wszystkim - bukiety, butonierki, dekoracja sali ( wazony, nasz stół) kompozycja kwiatowa do mnie i tz do domu, kościół no wsio będą robić i naprawdę nie dużo sobie liczą w porównaniu do innych firm. Jeżeli interesuję Cię cennik lub jak mnie policzyli i za ile mogę podać. Sama gipsówka jednak nie pasuje do mojej sali więc dobraliśmy eustomy i hortensje w akcentach. mam nadzieje,że będą się pięknie prezentować. Cytat:
Varga uuuu boję się, że jeżeli zdecydujesz się na wesele o jakim pisałaś w pierwszych zdaniach to może okazać się,że jednak nie o taki efekt końcowy Ci choodziło. Orkiestra super sprawa ale w kościele, pierwszy taniec jak chcecie bardzo ewentualnie mały koncert w trakcie. Ot moje zdanie. Mam nadzieję, że mimo wszystko będzie pięknie. |
|
|
|
|
#3582 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3583 |
|
Rozeznanie
|
No i to dziś:
100 dni do ślubu!
|
|
|
|
#3584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałam tą z 2012 już kilka razy, moją tylko na 2 zdjęciach. Ja mam open toe i planuję pończochy bez palców. Kupiłam na próbę, odcień jest tak dopasowany że nie widać różnicy.
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
niee ! ja chce taką pogodę jaka jest teraz czyli w ogóle bezśnieżna
![]() Cytat:
Kolejne 2 osoby nie mogą przyjść na nasze przyjęcie, ja oczywiście w skowronkach bo jak dla mnie im mniej tym lepiej
|
|
|
#3586 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja za namiary podziękuje, do Warszawy mam prawie 300 km Dostałam już od cornflower_girl namiary na florystkę z bliższych okolic, więc to mi wystarczy Szkoda, że tak trudno to ogarnąć samemu Ja naprawdę z chęcią to wszystko bym zrobiła bo i lubię, mam pewność, że będzie tak jak ja chcę, a na tym punkcie mam trochę bzika ![]() Myślę, że połączenie eustomy i hortensji do sali będzie super pasować ![]() Co do rajstop - ślub mam w lipcu, wolałabym mieć gołe nogi. Ale się okaże jakie będę mieć buty. Jeśli jakieś delikatne sandałki to napewno gołe, nawet jakby było w ten dzień chłodno. A jak czółenka, to rozważę opcje zakrytych nóg, żeby mnie nie obtarło.
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-01-16 o 08:47 |
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- a wiesz, na ślub to sobie musze kupić bieliznę pod kieckę, ale na noc poślubną,to sobie kupię jakąś inną, sexy ![]() A on mi na to: - Taa, noc poślubna, taaa... Już to widzę, to będzie tak: i zademonstrował mi, jak pada na łóżko na twarz. Cytat:
Cytat:
Moniczka, było już kilkakrotnie pisane, żeby nie cytować postów ze zdjęciami |
|||
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie jedynka.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
1 i 2 .
Cytat:
Jeszcze nie. Tez czekam z niecierpliwością na jej relację. |
|
|
|
|
#3592 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak wspomniałam mojemu TŻ, że kupuje sexowną bieliznę na noc poślubną to spytał : " a kiedy ta noc ? bo chyba nie myslisz, że będziemy w stanie cokolwiek robić po weselu ? " OooO ...
|
|||
|
|
|
#3593 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jesli zdrowo się odżywiasz i ćwiczysz, to nie ma bata - waga poleci
|
|
#3594 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż też mam bardzo cienkie palce![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny czy do mojej sali pasowałyby takie ozdoby? ![]() podoba wam się w ogóle takie coś? ![]() Cytat:
![]() dziewczyny które chcecie mieć składane życzenia pod kościołem - a co w przypadku drugiego ślubu zaraz po was? Ja mam ślub w sierpniu i wybieram się z gołymi nogami )
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
kroooliczek89 Przy odchudzaniu tak jest, że chudniesz do pewnego momentu a potem jakiś czas stoisz w miejscu. Nie ma czym się martwić tak jak napisała Ad rem daj organizmowi trochę czasu a zobaczysz efekty
|
#3596 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3597 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Trzyma się to niesamowicie (robiłam 27.12 i byłam pewna, że mi zaraz odpadnie, ale do tej pory wygląda perfekcyjnie, pomijając odrost ). Na 90% chcę takie, teraz mam z brokatem i są ładne, ale to nie to ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moim zdaniem jest ok.Cytat:
niestety, tego wzorka z tyłu nie widać aż tak, jak na zdjęciu. Pończoch nawet nie brałam pod uwagę, przy mojej wadze robią mi z uda muffinki, z gołymi nogami też nie pójdę, bo mi się uda zatrą na amen i tyle będzie z tańców.![]() U mnie krówki będą na słodkim stole oprócz niego będą jeszcze landrynki i żelki, więc chyba do całości będą pasować
|
|
#3598 |
|
Zadomowienie
|
Wyśledziłam kuli na wizażu
mam nadzieję że zajrzy do nas na chwilkę z krótką relacją ![]() Kasia te światełka są exxxtra!
|
#3599 | |
|
Rozeznanie
|
poprosiłam koleżankę, żeby mi zrobiła
Z tego co pamiętam to chyba Opium sama robiła podobneCytat:
i myślę, że będzie pasować2. nie będę miała tego problemu, bo jestem ostatnia ale gdyby tym przed nami się przeciągnęło to stają z boku i tam składają. U nas śluby są co 1,5h więc spokojnie wszyscy powinni zdążyć
|
|
|
#3600 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba, ze ktoś robi wesele na 300-400 osób, to może się ciasno zrobić ![]() Też ślubuje w sierpniu ale planuje pończochy Jak najcieńsze cieliste ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

Fajny pomysł! byłby to miły dodatek wraz z zapasem ptasiego mleczka
Na pewno nie będą chcieli żadnych sprzętów itp, bo ślub mają w innym kraju niż mieszkają i zamierzają przeprowadzać się jeszcze dalej.

a mowia, ze od przybytku glowa nie boli, jak nie jak boli
Dobrze że za próbną nie płacę
bardzo mi sie podoba i jest taka w moim stylu, aa no i to hortensja jest 

15:00

Dostałam już od cornflower_girl namiary na florystkę z bliższych okolic, więc to mi wystarczy