|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
A orientujecie sie jaka jest cena MaxiPack w innych sklepach, bo SP ogolnie jest drogo i moze sie okazac, ze gdzies jest taniej
Ale roznica 15 zł na paczce to bardzo duzo
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! Edytowane przez monijaaa Czas edycji: 2014-01-16 o 18:41 |
|
|
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
a taką do pokoju :
http://allegro.pl/show_item.php?item=3849925438 |
|
|
|
#933 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie posłałam R do sklepu po ziemniaki i twaróg bo MUSZE zjeść leniwe!!
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
lolitka888 >> czyżby zachcianka ciążowa ??
![]() ======================= a my / razem z synkiem / zjedliśmy właśnie kawał wiejskiej kiełbaski / moja cioca ma kilka świnek i raz na jakiś czas robią sami / + bułeczka do tego z masełkiem
Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2014-01-16 o 18:55 |
|
|
|
#935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojjjj zjadła bym ![]() Ja przed chwilą jadłam krokiety a'la lazania
|
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też uwielbiam taką kiełbaskę, ale niestety kiedyś zjadłam w ciązy i miałam zgage Więc wolę już nie ryzykować
|
|
#937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym zjadla taka z grilla ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że dałyście znać o tej promocji w SP, faktycznie tanio wychodzi na pampki
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
ja takich zakupów kosmetycznych : pieluchy, oliwki, gaziki,,, itp jeszcze nie robiłam.
mam nadzieje że jeszcze co do kwestii wyboru materazyków bedziemy sie jakoś naradzać wspólnie nie juz sama czy ten kokos-pianka-gryka, czy lateksowy o których wcześniej pisałyście...
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuski
mlody mi zasnal o 18:20 na noc, dawno nie mialam tyle czasu dla siebie, co tu robic? Chyba jakbym go komus na caly dzien oddala, to bym sie zanudzila na smierc zeby to chociaz tz w domu byl... no nic, podczytam Was troche i ide szyc albo poczytam ksiazke... ![]() Ramona fajny brzusio Paulka fajnie, ze cos dzialacie, bo ten termin na IP to porazka |
|
|
|
#941 |
|
Rozeznanie
|
Probowalam cos pospac, zeby to chorobsko minelo, ale nie da rady :/
Zaczynam byc za legalizacja eutanazji przy przeziebieniu ![]() Kasian, jak sie czujesz tak samo zle jak ja to naprawde respect, ze sie dajesz jeszcze rade mala zajmowac.... Ja chce umrzec |
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gratuluję wszystkim pięknych brzuszków ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#943 |
|
Rozeznanie
|
A jak juz jestesmy przy pampersach to orientujecie sie moze jaka jest dobra cena za te biale pampersy?
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Slodko z Filipem mam pelno filmikow jak sie wypycha, a ta mala medziocha wlazla w dziure i ani mysli sie matce pokazac![]() szkoda, te tu nie mozna filmikow dodawac, bym Wam wrzucila |
|
|
|
|
#945 |
|
Rozeznanie
|
Monija, a czemu taki zestaw podwójny brałaś? Po jednej butelce spokojnie wystarczy
Ja miałam 150 do picia i 260 do jedzenia. Potem dokupiłam taki sam niekapek Ilkas, Madziula, na poprawę humoru!
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
muffinka90 >> zawsze można na youtuba wrzucić, jako prywatny, i wkleić tu linka
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie mow, dzis przylapalam Filipa jak idzie za mna kiwajac sie na boki i smiejac pod nosem, malpiszon maly
![]()
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chcę właśnie podwójny, bo jestem na bakier ze zmywaniem, więc wolę mieć na zmianę |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem zarejestrowana na yt i dzis nie mam do tego glowy, pokombinuje kiedy indziej moze
robilam dzis potrawke z krolika i mam taka zgage pol dnia, ze juz nawet rennie bralam, ale nie pomoglo na dluzej niz pol godziny ![]() widzialam brzuszki to i moja banke wrzuce 23t3d
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czemu jak wrzucam na wizaz zdjecia to sa takiej marnej jakosci, wizaz zmniejsza zalaczniki?
|
|
|
|
#952 |
|
Wtajemniczenie
|
muffinka piękny
![]()
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka ale co chciałabyś wiedzieć odnośnie położnej? My mieliśmy znajomą mojej siostry, nie pracuje w żadnym szpitalu, jest dyrektorem szkoły, ma stopień doktora, więc nie powiem – budziła respekt wśród załogi szpitala, nawet u lekarza
byłam z nią umówiona, że jak się zacznie zgłaszam się na IP, tam nie badają, sprawdzają rozwarcie i co ile skurcze i wtedy do niej dzwonię dopiero. No i tak było dzwoniłam jak mnie zawozili na porodówkę potem była przy mnie cały czas, ani na chwilę nie wyszła, zarządzała co robimy po kolei, pytała czy chce znieczulenie, co chwila wołała lekarza, więc dużo przy mnie był też lekarz, który akurat miał dyżur na porodówce. Potem zawołała najlepszego do nacinania i do szycia, bombowo mnie zszyli i to też myślę zawdzięczam jej Ilkas na też uwielbiam te książeczki, ale Hani hitem obecnie są wszelkie książeczki z Noddym teraz już raczej nie do dostania, więc musimy się wspomagać tym co zostało po kuzynach ![]() Carolyna super zdjęcie Madziula, Illas nie denerwujcie się przez TŻtów Martusia za wizytę Pallas, ja czuję, ze zaraz umrę sama z siebie, więc eutanazja nawet nie będzie potrzebna. Okropny dzień, padam, nie mogę oddychać, nie mogę się schylać, nie mogę leżeć, nie mogę stać, nie mogę siedzieć, chce umrzeć Muffinka super brzuszek U Aldrin obstawiam chłopca ![]() Krówki przyszły, wyglądają bardzo fajnie Miłego wieczora |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 |
|
Zadomowienie
|
Kasiab trzymam
żeby Ci dobrze poszło a w przyszłym semestrze zamierzam chodzić do końca, ale jak to będzie to nie wiem wszystko się może zdarzyć indywidualny przyznano mi na cały rok więc teraz nie muszę ponownie się starać ogólnie chciałabym się obejść bez brania dziekańskiego ale czas pokaże i jak to mówią wszystko wyjdzie w praniu Zaliczyłam i kamień z serca ale mój entuzjazm zszedł jak w toalecie zobaczyłam mokrą plamę na majtkach i spodniach wielkości pięści ;( trochę się boje jak brałam luteinę to coś takiego się zdarzało, ale skończyłam ją 3 tygodnie temu i już nie biorę, nie wiem o co chodzi mam nadzieję, że nic poważnego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po drugie:nie martw się na zapas
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Seleniti >> to upławy, ja też nieraz miewam tego więcej
Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2014-01-16 o 20:14 |
|
|
|
#957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śluz w sumie mam normalny, a teraz taka woda, ale oby było tak jak piszesz No dawno się o nic nie martwiłam no Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka jutro mam wizytę na 11.30
Seksta za 6 miesiąc ![]() Niegrzeczna bardzo fajna ta lampa ![]() Muffinka to szybko Ci padł a jak tak wcześniej idzie spać to o której Ci wstanie ?![]() Bardzo fajny brzuszek Seleniti może to tylko silniejsze upławy ?? Gdzie ta Aldrin ????? |
|
|
|
#959 | |||
|
Zakorzenienie
|
No to jestem po wizycie
![]() lekarz świetny, pomiary zrobione, wszystko szczegółowo opowiedział, siedziałam tam godz a maluszek?Maluch jest cały, zdrowy i baaaardzo duży w 20 tygodniu 1 dniu ma 391 g a no i jak większość obstawiała będziemy mieć chłopca Jezuuuu jak ja sobie poradzę nie wiem jak sie zająć chłopce... mam nadzieję, że będę mogła na was liczyć ![]() Cytat:
![]() niestety nie ![]() Cytat:
Cytat:
właśnie wytłumaczcie mi czym się różną te pampersy od tych zielonych czy pomarańczowych? |
|||
|
|
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tą mokrą plamką nie martw się, ja jak nie założę wkładki to mam podobnie Aldrin gratuluję synka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2014-01-16 o 20:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

Więc wolę już nie ryzykować 

23t3d
żeby Ci dobrze poszło