|
|
#211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
Cytat:
bf 13, chyba coś źle chwyciłam![]() że węgle sie ogranicza to ja wiem zdrowe tłuszcze to ja wciągam w pestkach słonecznika i dyni, a mówiąc o wyeliminowaniu tłuszczy miałam na mysli olej, tłusty nabiał i masło ![]() Navi to jest wykładnik najlepszy z możliwych ![]() niech bedzie że znam motylka
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa no to chyba ze tak o tych tłuszczach mówisz. wcale to nie jest wykładnik, bo jakbys byla w innym banku niz nasz pedalski to tez bys pod nosem nie miała. farciaro oj znasz motylka na pewno. on tak lata i przeklina
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama mi zmierzysz nastepnym razem ![]() kochanie ja mam 3 banki pod nosem ![]() kojaze przeklinającą muche a nie motylka
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jakbys wybrała 4 to bys go nie miała! tez mam trzy tylko ze akurat zaden z nich nie jest moj o bo Ty to wszystkie brzydkie rzeczy znasz |
|
|
|
|
#215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no dobra teraz wyszło 18 ![]() Navi bo nasz gejowski bank zakładał że bankoamty postawi tylko w cywilizowanych miejscach a nie tam gdzie wrony zawracają ![]() PS piękny czerwony zadek masz
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, jak 18 to jesteś podobna do ludzi (bez urazy pingwinku )na to juz nawet nie wiem co Ci odpowiedziec, słow na Ciebie nie mam a wiem, dziękuję
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ide sie pouczyć prawa wpadne później cmoki
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Ty na prawo, to ja na lewo
to do wieczorka
|
|
|
|
#219 | |
|
Rozeznanie
|
Oj ja to tak różnie pracuję, ale najczęściej od 10 do 14. Dziś miało być od 9-13 a wyszło do 15, bo mieli mi ploter przywieź i czekałam jak tak głupia, a oni zadzwonili o 15, że jutro będą....
Cytat:
Prosiieee![]() Dziewczynki a macie może link do jakiejś zaufanej stronki, gdzie można by ten bf zmierzyć? Ale nie do tej na której się "fałdkę" mierzy, bo dla mnie nie jest wiarygodna... Może jest coś innego? ja znalazłam jeden na www.mybodycomp.com, ale chciałam porównać
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam, że wcześniej tak uciekłam, ale musiałam oponki piec...
i ani jednego nie zjadłam ![]() trzymam się ostro... mnie też już nie ciagnie do słodyczy raczej początki są trudne, ale później leeeci ![]() A ja w ogóle to jestem zacofana, bo ani piratów nie widziałam , ani jeszcze truskawek w tym roku nie jadłam Trzeba to kiedyś nadrobić Aaa i ja też chce motila
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przeczytałam o porównaniu truskawek do pomidorów
![]() Bamsia, zbieraj mnie z podłogi bo ja mam tam okna |
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za zaproszenie na kawkę , będę wpadać
![]() jejku, no to ja nie jestem podobna do ludzi szlag, szlag, szlag - mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będę ![]() bosz, to do kogo ja właściwie jestem podobna ? ![]() bojam się myśleć
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja zjadłam żelki i źle mi z tym mam ciche dni więc zrobie tylko 30 pompek za kare a masz a masz nie dobra Ecstasy ![]() a swoją drogą mój mężczyzna zapytał co ja mam na pupie ![]() wakacje tuż tuż a mnie kalafior sie powiększył
|
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
heyhey
wróciłam z pracy... a jest ktos z okolic Rybnika? na slasku/
moje ubranka na wymiane https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : D![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy 30 z malym "-" moze sie przylaczyc?
Jesli chodzi o jedzenie to wlasnie zjadlam sledzia w sosie pieczarkowy(z puszki)i prawie cala gorzka czekoalde(po co ja tego sledzia zżarłam?).Taaa-zupelnie niezdrowe rzeczy(wlasnie mysle-zjesc tę czekoalde do konca ).
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mądra to ja się nie czuję ![]() nawet czuję się ostatnio kolosalnie głupia ![]() żelków nie lubię, fuj ale ugotowałam dziś po południu 2 wielkie paki warzyw po 750 gram i chyba już połowę tego zażarłam brzuch mam jakbym miała zaraz pęknąć ![]() i połowę tego to już chyba
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po co Ty tą czekoladę zjadłaś, to ja nie wiem smacznego !
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem z Żor! pozdrawiam.
|
|
#230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czekolada podobno pomaga w usypianiu(to ja zjem ja do konca,na pewno bede miala dobre sny dzisiaj).Jelita mi sie zatkaja na trzy dni,ale olał to pies.W koncu sie odetkaja przeciez.
|
|
|
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
moje ubranka na wymiane https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : D![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#232 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
warzywka ![]() Cytat:
![]() a gorzka czekolada jest bardzo zdrowa a w połączeniu ze śledziem to juz wogóle Kochana nie jesteś czasem przy nadziei?
|
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja tez się bardzo Cieszę ! bliska wizażanko
|
|
#234 |
|
xxyy
|
ale sie rozpisalyscie
![]() u mnie dzis dietka tak srednio, zadnych grzeszkow ale malo warzw troszke pocwiczylam brzuszki i zrobilam porzadny masaz ( garnierem roll-on plaski brzuch- uzywala ktoras z Was tego cuda? musze pozbyc sie tego wstretnego brzuszyska
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
Ja też jestem ze Śląska
Yh dziewczyny spać mi się chce ale czekam na kobiete.. bo miała przyjechać po orbitreka którego sprzedałam na allegro ;p ale narazie ani widu ani słychu ![]() Pingwinku czytałam kiedyś, że wychwalałaś salon Berendowicz&Kublin ... ile tam kosztuje strzyżenie? potrzebuję jakiejś zmiany i się zastanawiam dokąd się udać Jutro mam zajęcia z funk`u i nie wiem czy sobie podarować je i same aeroby zrobić czy jak ;p
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
i jak? wszyscy spia?
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
nie wszyscy
ja powinnam sie uczyć i własnie widać że mi dobrze idzie ![]() Atram ja spróbuje ale roll-on na uda Nivei bodajże
|
#238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo Ty jestes zelkomaniak ![]() oj tam on sie nie zna.. na pupie masz skóre ojej ojej ja tam na ferie jeździłam!! Cytat:
|
||
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Laurynka http://www.berendowicz-kublin.pl/
polecam ![]() ainoh w Rybniku macie genialną pizzę w restauracji Delicja - uwielbiam ![]() ![]() ![]() wesołego Dnia Dziecka
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
heyhey
miłego dnia dwudziestki! pingwin2 faktycznie przypomniałas mi ze kiedys jadłam tam dooobra pizze w tych delicjach... musze sie kiedys wybrac na dniach dzieki za przypomnienie co dzisiaj planujecie? ja pije kawke, skusiłam sie na papieroska z rana wiem niezdrowo i wogóle w sumie nie pale a jakos tam mnie naszło.... chyba dlatego ze tak orzeźwiajaco na dworku o 8.00 ide do pracy a po południu tu wpadne... pozdrawiam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

jak Ci zaraz pingwin da
to sie nie pozbierasz
sio do linku brewki to sobie poczytasz! tłuszcze 30% dziennego zapotrzebowania
zdrowe tłuszcze to ja wciągam w pestkach słonecznika i dyni, a mówiąc o wyeliminowaniu tłuszczy miałam na mysli olej, tłusty nabiał i masło ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wpadne później cmoki 

ale jesteśmy blisko 
).

wiem niezdrowo i wogóle w sumie nie pale a jakos tam mnie naszło....