Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-18, 18:15   #811
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Ja to jestem.taka boi dupa że nawet nie czytam o waszych przejściach. Boje sie duchów i ufo i nie ogladam horrorów.

Czaszka ja tez sie boje oduczania otulaczka bo jestem pewna że dzieki niemu młoda przesypia całą noc.Ciekawe kiedy to nastąpi.

Czy też was wkurzają spadające skarpetki? Lubie zakladac Mai spodenki ale te skarpetki do szalu mnie doprowadzają. Mozecie polecic jakiejs firmy lub z all? Plis
Wiesz co ja kupiłam z Pepco i sobie chwalę

Motyl o tej ciąży jakoś już w tygodniu mówili. Nie wyobrażam sobie jakby mój 12 letni obecnie syn ( za tydzień ma ur) przyszedł by do mnie i oznajmił że będzie tatusiem

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 18:19   #812
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Dzień dobry

Powolutku nadrabiam. Pola dziś obudziła się o 23.30 i później o 5 rano. Strasznie dziwny układ, jeszcze tak nie miałam, ale pasuje mi bo przed północą jeszcze nie śpie, więc ta 5 rano lepsza niż zwyczajowa 2 w nocy

Gorgulku, jeszcze oficjalnie bezrobotna nie jestem - wzielam 6 tyg bezpłatnego na opiekę nad dzieckiem. Ale już za 6 tyg będę oficjalnie bezrobotna, pierwszy raz w życiu

Pszczoua, dzięki za propozycję książki! Na pewno zobaczę co to takiego Serio brakuje mi juz dobrej książki, bo jedyna literatura jakiej się tykam od 3 miesięcy to ta na temat dzieci

Widziałam, że przewinął się watek snów. Ja mam jeden z dzieciństwa, którego nigdy nie zapomne. Po klatce schodowej u mojej cioci w bloku goniła mnie bestia na motorze (ta z bajki piękna i bestia disneya). To był straszny sen - długo się bałam
A teraz co chwila mam jakieś głupawe sny. Już milion razy mnie ktoś mordował w różny sposób. Czasem też mi się śni, że dzieje się coś złego i płacze aż się zanoszę i chcę coś powiedzieć i nie mogę słowa wydusić. Okropne uczucie, nawet tylko we śnie. I raz mi się śniło, że mój tata umarł i obudziłam się cała zapłakana Ale podobno jak się śni, że ktos umiera to na długie życie

Dobra, ide narabiać dalej przy porannej kawce
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 18:23   #813
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ja tez na kindlu. Od tableta mnie oczy bolą a na papierowej te zgubię wątek wypieralam sie kindla długo ale jak pożyczyłam raz od tz to mi musiał zaraz drugi kupić bo swojego juz nie widział
Mam pare książek emily griffin (ale to taki lekkie lekkie miłosne opowiastki jak dla mnie bez szału ale dobre na odmozdzenie), pare nory roberths, grę anioła, jane eyre, lokatorke, katedra w Barcelonie i małego księcia
I jeszcze kolekcjoner (thriller), wielki gatsby i nowy wspaniały świat. Ale tego ostatniego nie przeczytałam jesZcze a tz mi polecam ale nie chce mi sie bo on lubi całkiem inne książki
mój tz ma sporo ale on lubi takie książki do podumania najlepiej z wątkiem finansowym albo science fiction a ja za takimi nie przepadam.
Aaa i jeszcze mam baśnie andersena

Aż wyciągnęłam kindla z wózka żeby sprawdzić co tu jest

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ja ostatnio wciągnęłam się w książki Jodi Picoult. Klik: http://www.biblionetka.pl/author.aspx?id=5929

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie i dzidziusie
Lila kończy dziś 6 miesięcy!!! ale ten czas szybko leci....a już widziałam są mamy wrześniowe 2014
Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze, Ladan widzę, że do pracy wracasz - powodzenia!
Jejkuuuu jak ten czas leci! Wszystkiego naj! Zdrówka przede wszystkim!

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
ja też ubieram lżej niż piszą, ale czasem jak Kornelek płacze w domu, to wystarczy mu ściągnąć długi rękaw i jest ok.

Jeeee. Dużo zdrówka dla Liluni.

Co u Was ? Zdjęcie prosimy

Kornelek mi się rozchorował
Zdróweczka!

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Gratuluję
Wstawałam do Emilki dziś w nocy chyba ze 100 razy. Karmienia o 2, 5:30 i 7:30. Teraz śpi od 30 min.
Ale mnie dziś małż od samego rana denerwuje. Wytyka mi że jestem gruba najgorsze jest to, że ja nie tym wiem

Sorry, ale burak! No jak tak można...

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dirty, Lilka 6 my, a ją 27 lat

Mi się tytuł bardzo podoba, gaworzenie czy gluzenie, to już czepianie się trochę.
Wszystkiego naj!

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dirty sto lat dla Lilki Ale zlecialo

Ja, tassia ja polecam ksiazki Jodi Picoult. Sa tajemnicze i bardzo wciagajace Np swietna jest "Swiadectwo prawdy". Na chomiku swojego czasu bylo tego pelno

Też sobie pościągałam z chomika sporo ebooków. Ale nie tylko w pdf, bo u mnie na komórce działa format jar...

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Moj z szyciem na bakier umie, ale nie lubi.
Za to dzis mnie oswiecil, ze on wie, jak robic zupki dla niemowlaka, bo robil dla chrzesniaka, jak ten byl maly. I nie widzi problemu w ich robieniu. Robil je nawet dla swojej owczesnej dziewczyny, bo jej smakowaly

Wooow, ale facet!
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 18:27   #814
MsLullaby
Zakorzenienie

TŻ dzwoni czy potrzebuje coś ze sklepu, poprosiłam tylko o odrobinę cierpliwości

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 18:33   #815
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

Powolutku nadrabiam. Pola dziś obudziła się o 23.30 i później o 5 rano. Strasznie dziwny układ, jeszcze tak nie miałam, ale pasuje mi bo przed północą jeszcze nie śpie, więc ta 5 rano lepsza niż zwyczajowa 2 w nocy

Gorgulku, jeszcze oficjalnie bezrobotna nie jestem - wzielam 6 tyg bezpłatnego na opiekę nad dzieckiem. Ale już za 6 tyg będę oficjalnie bezrobotna, pierwszy raz w życiu

Pszczoua, dzięki za propozycję książki! Na pewno zobaczę co to takiego Serio brakuje mi juz dobrej książki, bo jedyna literatura jakiej się tykam od 3 miesięcy to ta na temat dzieci

Widziałam, że przewinął się watek snów. Ja mam jeden z dzieciństwa, którego nigdy nie zapomne. Po klatce schodowej u mojej cioci w bloku goniła mnie bestia na motorze (ta z bajki piękna i bestia disneya). To był straszny sen - długo się bałam
A teraz co chwila mam jakieś głupawe sny. Już milion razy mnie ktoś mordował w różny sposób. Czasem też mi się śni, że dzieje się coś złego i płacze aż się zanoszę i chcę coś powiedzieć i nie mogę słowa wydusić. Okropne uczucie, nawet tylko we śnie. I raz mi się śniło, że mój tata umarł i obudziłam się cała zapłakana Ale podobno jak się śni, że ktos umiera to na długie życie

Dobra, ide narabiać dalej przy porannej kawce
O to ja będę długo żyła
Teacherko najlepszości dla Zuzki

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2014-01-18, 18:41   #816
teacherka
Zakorzenienie

Co mogę podać Małej na ten ból brzuszka? Daliśmy jej Bobotic, ale nie wiem czy to pomogło... Paracetamol? Rozgrzewać brzuszek? Podać probiotyk? Czy po szczepieniu na rota lepiej nie? Help...

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Dziękuję, Katarzynko
Stary 2014-01-18, 18:42   #817
butterfly20
Zakorzenienie

http://www.kinoman.tv/

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 18:56   #818
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Co mogę podać Małej na ten ból brzuszka? Daliśmy jej Bobotic, ale nie wiem czy to pomogło... Paracetamol? Rozgrzewać brzuszek? Podać probiotyk? Czy po szczepieniu na rota lepiej nie? Help...

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Dziękuję, Katarzynko
Podaj paracetamol,po co ma się męczyć bidulka.Moja malutka też stęka,dziś nie zrobiła kupki wiec nocka pewnie ciężka będzie.Dałam jej bibotic,może coś ruszy

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-01-18, 19:05   #819
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Podaj paracetamol,po co ma się męczyć bidulka.Moja malutka też stęka,dziś nie zrobiła kupki wiec nocka pewnie ciężka będzie.Dałam jej bibotic,może coś ruszy

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Ja mojemu dzisiaj dałam pierwszy raz czopek glicerynowy bo biedak się męczył. Jak po chwili poszła kupka to trzeba było w locie łapać i od razu inne dziecko

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2014-01-18, 19:11   #820
policzanka
Wtajemniczenie

Pozwoliłam dzis Tzt nakarmic Lilke..dobrze ze to nie była marchewka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00002 (2).jpg (25,9 KB, 70 załadowań)
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 19:19   #821
teacherka
Zakorzenienie

Mam paracetamol w czopku, może być chyba, co? znowu się obudziła z płaczem... Podalismy jej trochę wody "strzykawką" do podawania leków, piła, ale po 15 ml jej się odechciało.. Płacze z takimi stękami ;( Boże, nawet nie chce myśleć jak bardzo by się męczyła przy prawdziwym zarażeniu rotawirusem ;(
Stary 2014-01-18, 19:20   #822
anutka171
Rozeznanie

Czesc

Cytat:

Dziękuję, Katarzynko
Ja bym podala paracetamol. Sama podawalam, jak go brzuszek meczyl po szczepieniu.

Cytat:
Napisane przez danielka88 Pokaż wiadomość
a ja się boję 2:00

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

pochwalę się moja mała od kilku dni przekręca się na boczki

pozatym ostatnie dni były bardzo trudne nie chciała ssac piersi i butelką tez nie chciała Płakała i krzyczała jak tylkobrałam na kolana. Kupiłam inną butelkę i już nie zmuszam do KP Dziś ssała ładnie Jak dałam 150 ml i się skończyło to ryk jak nie wiem co Cieszę się razem z nią że mleczko juz nie takie straszne

ona nie cierpi cyca No nieznosi go normalnie tylko na spaniu jest ok. ehhhhhhhh Dobrze że je chociaż Bo już obawiałam się jakiegoś jadłowstrętu

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

aha jeszcze muszę się troche wygadać

Jak dajecie kaszkę z mlekiem to jakiś specjalny smoczek się zakłada?. Ja jeszcze nie wprowadzałam glutenu I w ogóle jaką tą kaszkę mozna dac na ekspozycję zeby była na moim mleku robiona????? podpowiedzcie mi coś
Kilka dni temu zaczelam podawac kaszke manne z moim odciagnietym mlekiem. A robie to tak, ze gotuje pol lyzeczki kaszki manny w 100 ml wody przez 5 minut, nastepnie dodaje swoje mleko i juz Ja uzywam smoczek trojprzeplywowy
anutka171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 19:23   #823
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam paracetamol w czopku, może być chyba, co? znowu się obudziła z płaczem... Podalismy jej trochę wody "strzykawką" do podawania leków, piła, ale po 15 ml jej się odechciało.. Płacze z takimi stękami ;( Boże, nawet nie chce myśleć jak bardzo by się męczyła przy prawdziwym zarażeniu rotawirusem ;(
podaj smiało
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 19:24   #824
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

nie mow ze nigdy nie gralas generalnie to symulacja zycia
No nie grałam
Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
No właśnie przeczytałam. Straszna tragedia

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

http://wiadomosci.onet.pl/kujawsko-p...blizniat/qqkn9

U mnie w szpitalu też była głośna historia jak zmarły bliźniaki. Straszna tragedia
Cytat:
ja tez wierze bo sama raz mialam sytuacje po smierci mojej babci, ze siedzialam w swoim pokoju okno mialam otwarte na osciez, zero wiatry, ciemno bo juz wieczor, a tu nagle okno j*eb sie zamknelo, myslalam ze sie posram ze strachu...

a moja mama tez miala akcje, akurat jak moj dziadek zmarl. to byla zima, bawilam sie na ogrodzie, lepilam balwana itp i to tez wieczor juz byl wiec sie zmylam do domu. w kuchni wtedy mielismy zaluzje, byly zasloniete, a moja mama uslyszala 3 razy pukniecie w okno, myslala ze to ja, a ja bylam juz w domu i tv ogladalam

no i wierze w to ze zwierzeta tez duchy widza nie raz moj pies czy kot gapil sie dluzsza chwile w jeden punkt i szczekal czy tez miauczal zaleznie od osobnika no i ze male dzieci widza to tez troche wierze

dlatego nie ogladam horrorow

narzekalam ze mloda drze, ale zawinelam ja ciasno w kocyk, zeby giczami tak nie wierzgala i nie zarzucala na boki, to od razu usnela
Ja też wierze w duchy Moja mama mogłaby opowiedzieć ze sto historii. Ogólnie to kiedyś bardziej straszyło niż teraz. W psa widzącego ducha i szczekającego też wierze. Kiedyś mój pies tak miał, szczekał, patrzył w jeden punkt i nie mógł się uspokoić, myślałam że się posram
Np. w rodzinnym domu mojej mamy zawsze "coś" puka w okno w rocznice śmierci dziadka.
W lesie niedaleko mojego domu kiedyś słyszano jakieś odgłosy, ponoć straszliwe.
Mój wujek opowiadał, jak coś skoczyło mu na plecy, ledwo szedł, dopiero to coś zeskoczyło mu jak przeszedł koło kapliczki. Moja koleżanka w liceum też miała identyczną historię jak wujek
Mam w okolicy lasek, niby niewielki, ale jak wejdziesz w niego to nie możesz wyjść z niego. Mój wujek szedł przez ten las, w końcu doszedł jakimś cudem na cmentarz.
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Ja też nie mam pojęcia co to za gra
To nie jestem sama
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Gorgulku ostatnio widzialam w wozku osmarkane roczne dziecko - bez SKARPETEK. A bylo w ten dzien z 5 stopni i wiatr okropny
A tam to u Was normalne
Cytat:
przypomnialo mi sie jeszcze jak pare miesiecy po smierci mojego brata, chcialam zrobic przemeblowanie w swoim pokoju i zamienic swoje meble z jego meblami. kuzwa nawet nie masz pojecia jakie mialam wyrzuty sumienia juz po calej akcji a on mi sie w nocy przysnil i powiedzial, ze spoko, nie ma nic przeciwko i ze fajnie wyglada. to dopiero wtedy odetchnelam z ulga.
dobrze ze mi sie nie przysnil w nocy po tym jak rozwalilam jego samochod bo wtedy napewno byla by zje*ba
No i też wierze w to, że moja siostra jest u nas w domu- nie ciałem a duchem Ale jest tym dobrym duszkiem.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 19:25   #825
LaLoca
Zakorzenienie

Teacherka wspólczuje Wam obu Nie umiem nic poradzić

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
O matko haha mój tż też sie śmiał Dla nas takie widoki jeszcze nieznane
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 19:33   #826
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dawałam po szczepieniu właśnie paracetamol w czopku

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2014-01-18, 19:38   #827
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
O rajciu
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 19:43   #828
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
pozwoliłam dzis tzt nakarmic lilke..dobrze ze to nie była marchewka

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2014-01-18 o 19:44
Stary 2014-01-18, 19:45   #829
ladanseuse14
Zakorzenienie

Laski ale was na straszne opowieści wzięło!

A ja wyczuwam zakwasy jutro Jestem padnięta, miałam próbę a później 3 godziny próby indywidualnej z dziewczynką, na której robię choreografię dyplomową.

A, mam się obwiązywać folią spożywczą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-18, 19:49   #830
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Dobry maz
Mój jest leniwcem. Chyba ze to kwestia stażu to boje sie co będzie za 10 lat

Powiem wam ze w pon minie 3 miesiące od porodu a ja dalej nie mogę siedzieć bo mnie złamana kosc boli. A jak sie pytam lekarza co zrobić to mówią ze nic sie nie da
Ciekawe jakbym pracowała jeśli wróciłbym do pracy w miniony wtorek kiedy to skończył mi sie macierzyński..

A nie daloby rady jakiegos zwolnienia na ta kosc? Wiem ze tam troche inna ta suzba zdrowia, ale moze?

Matal wszystkiego dobrego I choc odrobiny spokoju kazdego dnia

Tz wczoraj pojechal na deske, wraca za tydzien i smutno mi jak cholera

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Laski ale was na straszne opowieści wzięło!

A ja wyczuwam zakwasy jutro Jestem padnięta, miałam próbę a później 3 godziny próby indywidualnej z dziewczynką, na której robię choreografię dyplomową.

Czyzby pomysl wspanialej szefowej?

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 19:51   #831
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:

Szybko wrócisz do formy, zobaczysz
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 19:54   #832
ladanseuse14
Zakorzenienie

Z tą folią to ponoć pomaga więc jutro polecę po nią i spróbuję
Stary 2014-01-18, 19:55   #833
kahunia
Zadomowienie

A.. zrobilam zakupy w gemini i zalapalam sie na darmowa przesylke, co oznacza ze przegielam

Stary 2014-01-18, 19:55   #834
tassia
Zakorzenienie

a co polecacie tej jodi picoult?

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 19:58   #835
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
A.. zrobilam zakupy w gemini i zalapalam sie na darmowa przesylke, co oznacza ze przegielam
Powyżej 250 zł?
Ja jakiś czas temu robiłam za mniej więcej tyle i nie było darmowej

Piła któraś lub słyszała o soku z noni?
Stary 2014-01-18, 19:59   #836
tassia
Zakorzenienie

ladan jeszcze jets takie blotko co sie nim nogi smaruje a potem obwiazuje folia na to dwa koce i lezysz pol godzinki
daje efekty

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 19:59   #837
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

widze ze horrory i duchy na tapecie
ja wierze w ducchy

pozegnalam kryzys laktacyjny tfu tfu
ostatnio dokarmialam az 3-4 razy w ciagu dnia a nie jeden, czyli w sumie w kazde dzienne karmienie...a dzisiaj? ani jednej dodatkowej butli!
jak dobrze ze nacztalam sie tutaj co robic
dziekuje

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 19:59   #838
87czarna
Zakorzenienie

ladan folia?musze spróbować!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 20:02   #839
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
a co polecacie tej jodi picoult?

Ja czytałam Zagubiona przeszłość tej autorki ale nie powaliła mnie ta książka

Dobranoc

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
ladan folia?musze spróbować!
Niektórzy sportowcy na treningach obwijają się folią
Ale nie można z tym przesadzać
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 20:04   #840
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Powyżej 250 zł?
Ja jakiś czas temu robiłam za mniej więcej tyle i nie było darmowej

Piła któraś lub słyszała o soku z noni?
Od 299 jest darmowa teraz. Ale przy tych cenach to nawet z przesylka sie oplaca. tz ostatnio kupil wit. D w aptece - w gemini w tej cenie mam 2 takie opakowania. I tak praktycznie ze wszystkim

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości