Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-18, 22:31   #4591
sarah67
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

Nati umie pic prze slomke, odkrylam to przypadkowo

i tak jak ktoras z Was pisala byla tez u mnie

Nati nie umiala z niekapkow pic wiec ze zwyklego normalnego kuebeczka Jej dawalam i teraz juz z niekapka nie ma problemu i ladnie pije

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Bokeh

jesli oba fotokalendarze sa wtej samej cenie to ktory bedzie lepiej-ładniej wygladal? ten 160 gramatura czy 350?
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 22:35   #4592
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
pieknie i śnieg jeszcze

sprobuj niee przemywac tylko tak dotykac oliwką z oliwek spozywcza

Nancy
odpruj jeden

meduza
u nas w ogole nie ma wyboru nic a nic na roczek i ten mama moja powiedziala jak ma byc i zeby ozdoby dali jakies dzieciece
szybko wstawilam fotki no ie, bo roczek mielismy w dniu urodzin Natki

o ja tez lubie te filmy
wyjscie awaryjne, poszukiwany poszukiwany, i te inne co wymienialiscie kogel mogel tez najmniej z tych wszystkich to sami swoi
a misi tez nie bardzo rejsu tak samo

lubie jeszcze rodzina polanieckich, nad Niemnem,
Lalka mimo, ze ksiazki lepsze ale filmy tez fajnie zrobione, ze chce sie ogladac
no właśnie jak odpruje to będzie nieładnie wyglądało, bo dziwnie się koszula układa przy szyi jak się jej nie zapina do końca.
Odnośnie kalendarzy my zamawialiśmy 200 g/m2, więc nie wiem, czy lepszy 160 czy 350.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:17   #4593
hje
Zakorzenienie

Pola zasnęła o 22, szok, szok, szok!
Z tej okazji ogoliłam sobie całe nogi nową żyletką i użyłam żelu do golenia

No i współczuję tych pobudek
Jak ostatnio przerobiłyśmy, to stwierdzam z całą pewnością, że wolę, jak Pola nie śpi i pół nocy, ale ciągiem np. 2-3h, a potem śpi bez przerwy też przynajmniej 3 godz., niż żeby się budziła non stop, i takie spanie przerywane...

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ----------

Obleciałam kilka poprzednich wąteczków na odchowalni i idem spać, ahjo

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2014-01-18 o 22:40
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 06:45   #4594
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Fewciu: nigdy nie mieliśmy odparzenia - więc nie pomogę. Ale na pewno wietrzenie jest dobre.

Piszecie o kubkach do picia: sprawdza Wam się ten lovi 360? Czy może najpierw lepiej ze słomką?
Amelek nadal nie załapuje, że żeby pić trzeba przechylić (niekapek Avent) więc się głośno domaga mojej pomocy przy piciu - i myślę na jaki kubek zmienić? Doradzicie?
Coraz więcej wody pije ostatnio - może dlatego, że ciepło w mieszkaniu mocno.
Fewciu, wietrzenie, wietrzenie, wietrzenie i koniecznie do pediatry po maść robioną - nie wiem, jak u was trzeba, u nas w takich sytuacjach idzie się bez dziecka,bez sensu narażać na dodatkowe choroby. Pirv dostałam, zaraz odpisuję, miałam wczoraj ale usnęłam
Debrah, Agatka mi tak nie umiała załapać, więc najpierw nauczyłam pić ze zwykłego, plastikowego kubka z ikei i równocześnie ze zwykłej butelki z mineralką, taką 0,5 litra kupowałam, a po 13mcu załapała niekapka, bo... spotkałam się z mamami i 2 innych rówieśników i dzieciaki miały - w efekcie moja piła z niekapka dziewczynki, tamta od chłopca a chłopiec z agatkowego a i tak najlepiej sprawdził się u nas ten, co pokazywałam, nuby kubek pstryczek

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

no wlasnie my tez jestesmy na avencie, musze mu ustnik zmienic bo mamy jeszcze ten gumowy
360 mamy, pieknie robi za dekoracje parapetu
dlatego mysle nad slomka, moze z nia sie uda
my też avent, ale normalnie mam uchwyty i ustniki do kubka dokupione

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
No cosTy, po 1 amelka sie buntuje bardzo po 2 moje uu bardzo cierpialy a.po 3 mam teraz sesje kupe nauki i wsunie nie w głowie mi odstawianie po 4 zaczynam jej robic mm z platkami kukurydzianymi :d alr na razie nie odstawiam.. pi sesji raczej ... sorry za bledy itp ale z tel pusze i malutkie literki sa strasznie

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
jak robisz zwykłe mleko, to może spróbuj znaleźć w woreczku, nie UHT, zdecydowanie lepsze dla dziecka

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Udanej imprezki !!! Silver, Wam takze nasza za tydzień

Myślicie, że powinnam się martwić że Hania średnio interesuje się chodzeniem? jak się chce ją postawic to zaraz zgina nogi do siadu, jeśli się puszcza to tylko np w momencie kiedy ja siedze na kanapie ona stoi obok mnie na niej i się puszcza, tylko wiadomo, źle jej się stoi bo kanapa niestabilna. A tak to wszelkie próby zachęcenia jej działą zupełnie na odwrót, saida albo podkurcza nogi jak np odtawiając ją na podłogę z rak chce ją postawić. A przecięż umie tak ładnie stać !
nasza też

no co ty? przecież dziecko na samodzielne chodzenie ma spokojnie do 18mcy czas

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Spoko kiedyś usłyszysz. Ja dziś usłyszałam, wreszcie prawdzie "mama". Normalnie, aż mi się oczka zaszkliły. Przypominam, że Ola ma 13 miesięcy i tydzień.
następna Agatka pierwszy raz mając 17mcy
a teraz buzia się nie zamyka

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Ależ mi dziecię sprezentowało niepodziankę - zesrało się w wannie
Jeden jedyny raz jej się to zdarzyło za noworodka, przy drugiej kąpieli w domu.

Ale jaką miała radochę
jaka subtelna
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 07:28   #4595
s i l v e r
Zakorzenienie

Witam się z rana. U nas pobudka o 7.00 także nie jest źle. W nocy jedna pobudka na mleczko o 1.00 i na szczęście zasnęła od razu.

Gdzie ten śnieeeeeeeg?

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-01-19 o 07:29
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 07:37   #4596
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hello, Piotrus jeszcze bardziej sie rozchorowal, taki katar ma, tak mu spiki leca z nosia ze o losie, ciezkie nocki za nami, dobrze, ze malz wstaje bo ja w nocy mam tak oko sklejone ze rekami musze otwierac.

Bokeh, no wszystko wychodzi na to, ze ta zimowa sesja faktycznie jest nam nieprzeznaczona no :P

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 07:46   #4597
gochaa_p
Zakorzenienie

dziewczyny a ta szczepionka co teraz ma być to jest odpłątna czy na NFZ??
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-19, 08:10   #4598
Konto usunięte

nfz
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 08:26   #4599
Delicjanka
Zakorzenienie

Szajuś, niet, ja zwykłego krowiego mleka jeszcze Amelci nie daje. Ja płatki na z mm robie z wprowadzaniem krowiego jeszcze poczekam.

Wlasnie jem sniadanie, wysłalam tzta z Amelka do t. bo jutro 3 egzaminy a ja umiem tylko połowe jednego

buziaki!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 08:32   #4600
gochaa_p
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44682245]nfz[/QUOTE]

dzieki
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 09:05   #4601
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

No i współczuję tych pobudek
Jak ostatnio przerobiłyśmy, to stwierdzam z całą pewnością, że wolę, jak Pola nie śpi i pół nocy, ale ciągiem np. 2-3h, a potem śpi bez przerwy też przynajmniej 3 godz., niż żeby się budziła non stop, i takie spanie przerywane...

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ----------

Obleciałam kilka poprzednich wąteczków na odchowalni i idem spać, ahjo

tos zaszalała
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Nati umie pic prze slomke, odkrylam to przypadkowo

i tak jak ktoras z Was pisala byla tez u mnie

Nati nie umiala z niekapkow pic wiec ze zwyklego normalnego kuebeczka Jej dawalam i teraz juz z niekapka nie ma problemu i ladnie pije

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Bokeh

jesli oba fotokalendarze sa wtej samej cenie to ktory bedzie lepiej-ładniej wygladal? ten 160 gramatura czy 350?
wiesz co... to może weź ten grubszy będzie trwalszy, to jest troche grubsze niz papier foto

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hello, Piotrus jeszcze bardziej sie rozchorowal, taki katar ma, tak mu spiki leca z nosia ze o losie, ciezkie nocki za nami, dobrze, ze malz wstaje bo ja w nocy mam tak oko sklejone ze rekami musze otwierac.

Bokeh, no wszystko wychodzi na to, ze ta zimowa sesja faktycznie jest nam nieprzeznaczona no :P

bidulki dwa

nie bój żaby ogarniemy !

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44681975]

nasza też

no co ty? przecież dziecko na samodzielne chodzenie ma spokojnie do 18mcy czas

następna Agatka pierwszy raz mając 17mcy
a teraz buzia się nie zamyka

jaka subtelna [/QUOTE]

a robicie w domu? bom zapomniała...

A ja niby wiem, że do 18msca, ale kurcze sama wiesz jak to działa jak słyszysz że juz 10 miesięczniak chodzi jestem niecierpliwa :P dzieki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-19, 09:09   #4602
LadyWhisper
Zakorzenienie

Bokeh, jakby Hanulka byla mlodsza od Pietraszka jeszcze o pare tyg to bym wam sprzedala zyrafke, a tak to za pare tyg Hania bedzie juz smigac a nie pchaczykowac

A to sa jakies szczepionki obowiazkowe platne?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 09:09   #4603
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Kupiłam tż dwie koszule, miałam zostawioną metkę z koszuli z tej firmy, która jest na tż idealna i co? Zamiast 7 guziczków mają po 8 i tż nie chce w nich chodzić :/
że co??? dziwny
Cytat:
Uhuhuhuhu
Cytat:

Biedny Piotruś Zdrówka i buziaczki dla niego
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Wlasnie jem sniadanie, wysłalam tzta z Amelka do t. bo jutro 3 egzaminy a ja umiem tylko połowe jednego

buziaki!
Miłej () nauki
Stary 2014-01-19, 09:32   #4604
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dziękuję Wam kochane za wszelkie odpowiedzi! Biedna tak ją boli Noc mieliśmy straszną, daaaaaaaaaaaaaawno już takiej nie było. W nocy były 3 kupy, nie robiła w nocy kup NIGDY. Marudna jest, widać, że Ją coś męczy A przecież to takie pogodne i uśmiechnięte dziecko

Dziewczyny kocham mojego męża! Od samego rana, od 8. siedzę i przygotowuję się do nowej pracy, a On cały czas z Blanką. Tak się pieknie bawią, że aż mi zazdroszczę Blanka mimo, że nie w humorze, to słyszę jak ucieka przed M., śmieje się, piszczy aż.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 09:33   #4605
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Bokeh, jakby Hanulka byla mlodsza od Pietraszka jeszcze o pare tyg to bym wam sprzedala zyrafke, a tak to za pare tyg Hania bedzie juz smigac a nie pchaczykowac

A to sa jakies szczepionki obowiazkowe platne?

a chcesz sprzedać ?

w sensie pewnie gosi chodziło czy jak ktos brał te acelularne to czy ta też taka jest, w sensie ja miałam 5w1 i czy ta jest też taka.... chyba

ale sie wku***&^%$$^&*łam na tż
Stary 2014-01-19, 09:37   #4606
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
A ja niby wiem, że do 18msca, ale kurcze sama wiesz jak to działa jak słyszysz że juz 10 miesięczniak chodzi jestem niecierpliwa :P dzieki
do nas pijesz?
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 09:42   #4607
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
do nas pijesz?
taaaaaak hehe nie no między innymi, mam tez koleżanke co ma synka z marca i chodzi, druga tez z marca już zapitala z pchaczem, no tyle :P
Stary 2014-01-19, 09:44   #4608
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej ciotki!
Jej ile śniegu, jaki Kubuś duuuuży!

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Cześć

Buziaki urodzinowe dla Dominisi, Lenki, Lilki i Wiktorka sto lat!

Kija ja nie lubię Kogla mogla Nie cierpię wręcz a uwielbiam Zmienników czy nawet Komedię małżeńską

Pstryniu jaki Kubuś duży i widać śnieg się podoba

Hope super zdjęcie Dadolka

Meduzka brawo za nockę a co do kota, to moja ciocia mi niedawno mówiła, że kotu wyskoczyła jakaś alergia, właśnie wysypka na grzbiecie, jakieś rany się porobiły i okazało się, że jest uczulony na karmę z Biedronki.

Laurko t. przesadzili też bym się wkurzyła o takie coś

Gocha super, że ospa już za Wami Ty też zdrowiej!

Hje u nas Ewa dłuuuuugo zasypiała ok. północy. I dużo czasu nam zajęło, żeby ją przestawić na 21:30. Teraz niestety wróciły stare przyzwyczajenia i dziecko mi szaleje do 23, także łączę się w bólu.

Zrobiłam dziś Ewie placki warzywne w piekarniku. Kusiło ją, ale pomiędliła, troszkę zjadła i wyrzuciła trudno, sama zjem także na obiad dziś kilka kęsów placków, cycek, jabłko i chrupka kukurydziana ciekawe czy zje kaszkę na kolację.

Aha i miałam pytać. Czy jak Wasze dzieci śpią na brzuszku i się budzą to same się odwracają na plecki czy na boczek? Bo u nas Ewa lubi spać na brzuchu, ale ręce ma rozłożone jak samolot i nie potrafi się przez sen odwrócić tylko od razu siada i trzeba od nowa usypiać.
Odwraca się we wszystkie strony

Cytat:
Kochane Blanus ma takie odparzenie że nie da się dotknąć nawet wacikiem z woda ciepła,ręką też nie. Kupy jedna za druga,żrące,okropne. Tak się męczy biedną Dzisiaj była tak marudna jak jeszcze nigdy. Zęby jak nic. Co mogę na to odparzenie? Posypałam jej teraz mąka ziemniaczaną. Biedna,tak mi jej szkoda

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Bidulinka

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Nawijko - bardzo ci współczuję*

U nas jest tak dużo pobudek, że ja nie marzę o przespanej nocy. Dla mnie przespana noc to będzie taka gdzie pobudki są DWIE, a nie SZEŚĆ np.

Aczkolwiek kiedy wezmę ją do siebie to śpi lepiej i szybciej zasypia na nowo. Najgorsza ze wszystkiego jest nocna tugeza. Kiedy człowiek już na rzęsach stoi, oczy podpiera a maluch szaleje. Jest to dużo gorsze jeśli potrafi zejść z łóżka i sobie po prostu idzie mając w poważaniu, że rodzic ledwie żywy
Na szczęście tego od paru dni nie było. Mam nadzieję, że będzie jak najrzadziej.

Ale na pobudki nie mam lekarstwa, zobaczymy ile będzie dziś.

Silver: Moja Amelka śpi tak samo jak Twoja (takie krótkie drzemki) od dawien dawna - strasznie to wykańczające było. Dopiero od paru dni się pojawiła dłuższa drzemka (wcześniej od czasu do czasu tylko) - i taką drzemkę można odczuć chociaż - korzyść i dla mnie i dla dziecka. 20 minut to ledwo człowiek siku pójdzie i kawę pomiesza = koniec
Współczuję. Tym bardziej w okresie kiedy dzieci szaleją, uciekają, energii za 4rech a rodzic zdyszany.
Ja marzę o tym by ta jedna drzemka dłuższa została. Wolę jedną taką, niż 4 po 20 minut - bo tamtych nawet się poczuć nie zdąży..
Uwielbiam czas z moim dzieckiem, ale jak się nie ma sekundy, żeby usiąść + obowiązki domowe to się zwyczajnie pada czasem.
Życzę ci bardzoo by Darusia zaczęła więcej ciągiem spać.

A noce macie w miarę? Zasypia w łóżeczku?
My nadal na etapie zasypiania przy uu, czasem kołysania/noszenia. Okazjonalnie zaśnie sobie u nas na łóżku wtulona w mamę ( tylko zamroczona w nocy - włazi na mnie) czy klepana po pupie - również w nocy. W dzień? no way.
Ale póki co - nie przeszkadza mi to.

Fewciu: nigdy nie mieliśmy odparzenia - więc nie pomogę. Ale na pewno wietrzenie jest dobre.

Piszecie o kubkach do picia: sprawdza Wam się ten lovi 360? Czy może najpierw lepiej ze słomką?
Amelek nadal nie załapuje, że żeby pić trzeba przechylić (niekapek Avent) więc się głośno domaga mojej pomocy przy piciu - i myślę na jaki kubek zmienić? Doradzicie?
Coraz więcej wody pije ostatnio - może dlatego, że ciepło w mieszkaniu mocno.
Michał daje radę z lovi, umie przechylić jak mu nie leci. Ostatnio jednak dałam mu w kubeczku i zwykłą słomkę. Załapał od razu, teraz właśnie chcę kupić jakiś bidonik.

Cytat:

Bidulinki, zdrowiejcie!

Dziewczyny napisałam w k.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 09:45   #4609
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny kocham mojego męża! Od samego rana, od 8. siedzę i przygotowuję się do nowej pracy, a On cały czas z Blanką. Tak się pieknie bawią, że aż mi zazdroszczę Blanka mimo, że nie w humorze, to słyszę jak ucieka przed M., śmieje się, piszczy aż.
dla męża
Cytat:
co zrobił?
Stary 2014-01-19, 09:53   #4610
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
do nas pijesz?
skubana wyprzedzila polowe dzieciakow Po mamie taka zdolna

Dziewczyny dawno nie rozwalilam tyle kasy... Tz mnie rozbestwil- zakupy to zuuuoooo

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 09:57   #4611
Konto usunięte

Bokeh, baty dla tż!
W domu robimy
Stary 2014-01-19, 10:00   #4612
s i l v e r
Zakorzenienie

Ifwka, buziaczki dla Oliwki za skończone 11 m-cy
Stary 2014-01-19, 10:06   #4613
Konto usunięte

Laurko, odpisałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-19, 10:09   #4614
laurka23
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44683405]Laurko, odpisałam [/QUOTE]

Dziękuję
Stary 2014-01-19, 10:13   #4615
laurka23
Zakorzenienie

Macie Misia z torcik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0700.jpg (58,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0712.jpg (53,5 KB, 30 załadowań)
Stary 2014-01-19, 10:29   #4616
misia1505
Rozeznanie

Lenusia dziękuje za życzenia

Ale mamy mrozik, Lenka wstanie to idziemy na sanki- pierwszy raz

Hope awatar masz zarąbisty, tak się zastanawiam jak by wyglądały nasze awatarki odzwierciadlające nasze charaktrki

Pstryczku masz kawalera w domu, Słodziak z Kubusia, a bałwan musi być mega

Lady za 29 lat to możesz usłyszeć nie mama a matka

żeby Darii imprezka się udała

Piotrusiu lady zdrówka życzę

Lenka też nas namiętnie całuje, otwartą buzią

Nancy oderwij jeden guzik

Oliwciu buziaczki za 11 msc

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Macie Misia z torcik
śliczny tort a solenizant Boski
Stary 2014-01-19, 10:33   #4617
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Hej...dziendobry! Potem Was ponadrabiam, u nas pada Śnieg..jest w końcu zima

MISIA I DZIEWCZYNY W SPR.HASHIMOTO wyniki mojej siostry, cytuje co mi napisała : " ATPO <1300, tsh 2.689 (w normie) a ft4 3,47 (tez w normie)."...wtf?:confused :

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-19, 10:35   #4618
Konto usunięte

dziewczyny, czy to ciasto na ciastka cytrynowe ma być tak rzadkie i klejące się do rąk?????

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Neti, niektórzy lekarze uważają,że tsh powinno być ok.1 i tylko to jest normą?
Stary 2014-01-19, 10:38   #4619
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Witam się z rana. U nas pobudka o 7.00 także nie jest źle. W nocy jedna pobudka na mleczko o 1.00 i na szczęście zasnęła od razu.

Gdzie ten śnieeeeeeeg?
u nas chlapa taka, że aż się wchodzić nie chce:/

Cytat:

zdrówka!

Cytat:
Dziękuję Wam kochane za wszelkie odpowiedzi! Biedna tak ją boli Noc mieliśmy straszną, daaaaaaaaaaaaaawno już takiej nie było. W nocy były 3 kupy, nie robiła w nocy kup NIGDY. Marudna jest, widać, że Ją coś męczy A przecież to takie pogodne i uśmiechnięte dziecko

uwielbiam takie widoki
Cytat:
a chcesz sprzedać ?

w sensie pewnie gosi chodziło czy jak ktos brał te acelularne to czy ta też taka jest, w sensie ja miałam 5w1 i czy ta jest też taka.... chyba

czemuż to?

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
skubana wyprzedzila polowe dzieciakow Po mamie taka zdolna

Dziewczyny dawno nie rozwalilam tyle kasy... Tz mnie rozbestwil- zakupy to zuuuoooo

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Macie Misia z torcik
super ten tort wyszedł! a Michaś boski

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Hej...dziendobry! Potem Was ponadrabiam, u nas pada Śnieg..jest w końcu zima

MISIA I DZIEWCZYNY W SPR.HASHIMOTO wyniki mojej siostry, cytuje co mi napisała : " ATPO <1300, tsh 2.689 (w normie) a ft4 3,47 (tez w normie)."...wtf?:confused :

wiesz tsh niby w normie, ale zdrowa kobieta, że tak powiem w wieku płodnym powinna mieć ok 1. już wiadomo dlaczego lekarz to zbagatelizował, bo niby tsh mieści się w widełkach. ale anty są podwyższone, więc jednak coś z tą tarczycą szwankuje. niech idzie do innego lekarza

szaja moje się kleiło;p ale ciasteczka wyszły, więc chyba tak ma być;p

Aniołki[*][*]25.01.2012

Edytowane przez misiaeel
Czas edycji: 2014-01-19 o 10:42
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 10:53   #4620
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dobre toto?

Nie rozumiem jak mozna nie lubic kogla mogla
Pyszne jak zrobisz cienkie to potem takie fajne chrupiące jest

A ja nigdy nie rozumiałam fenomenu tego filmu

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię tego filmu
Piątka!

Powodzenia na roczku!

Fewciu biedna Blaneczka

Lady zdrowiejcie tam!

Nawijko współczuję nocek, oby się poprawiło szybko ja teraz inaczej patrzę na nasze nocki, męczyłyśmy się w szpitalu, jak Ewa chciała dzikować, a inne dzieci spały, światło pogaszone itp., a teraz to czuję taki komfort, że możemy we własnym domu robić co chcemy i kiedy chcemy
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości