|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Pradip - to dawaj adres, ale jak tyle sprzątania to od razu przygotuj świeże ręczniki i gotuj wodę - może się przydać jak zacznę rodzić
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Malgos widzę, że już bardzo byś chciał urodzić
. Jak by to moja szwagierka powiedziała musisz uzbroić się w cierpliwość. Dziewuchy kupiłam test i huk jutro go zrobię najwyżej stracę 9,9 zł
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Fiona - w sumie to chciałabym urodzić nawet bardziej niż to okazuję
i dlatego jestem taka mono-tematyczna - ja się dziwię, że żadna z was mnie jeszcze porządnie nie ochrzaniła za to ![]() Kochana jakbym miała bliżej to bym ci mój test podesłała, bo mam jeszcze jakiś ale trzymam mocno, mocno kciuki za pozytywny test
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z całej siły trzymamy kciuki ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, bo miałam podły nastrój i musiałam się odstresować . A teraz czas na winko, więc uciekam do TŻ
|
|
#1536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miłego wieczoru Wam życzę
|
|
#1537 |
|
Zadomowienie
|
A co do dnia brudasa to nie to że ze mnie czyscioch na medal ale on ma tą chorą skórkę i przez to ze go nie wykapalismy i tym samym nie posmarowalismy mascia to pewnie go swedzialo...
Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- W ogole w pon minął rok od ostatniego okresu ![]() Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#1538 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi od ostatniego okresu minęły niecałe 3 tygodnie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Co więcej pisać .....
.
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() W domu szpital i chyba mnie coś łapie Cytat:
![]() fiona....... |
|
|
|
|
#1541 |
|
Wtajemniczenie
|
Justii kochana napisz co u Was
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
![]() My jeszcze w szpitalu choc w ogóle tego nie czujemy zaczełam już jeść normalne lekkostrawne posiłki, zjem trochę i od razu jestem pelna, że ledwo oddycham, najważniejsze NIE MAM ZGAGI Największy problem mam z brodawkami ![]() Marcelek jest tak kochany i rozkoszny, że bym Go schrupała położne mówią na niego synuś mamusi bo uwielbia przy mnie leżeć, a jak śpi to trzyma rączki przy buzi, mały marzyciel . Mały ma rumień niemowlęcy i musimy Go zasypywać pudrem alantanem i kapać w olejku z drzewa herbacianego, a w domu położna kazała stosować Oliatum bo nie ma nic lepszego i lekarz tez mi to powiedział. Mały mógł już wczoraj wyjść do domu, ale, że Ja po cc to musimy poczekac. Rana goi się dobrze, Ja funkcjonuję normalnie, rana ciągnie bo się goi, ale to normalne, dostaję paracetamol i śmigam ![]() W wiekszości ubranek na 56 jest na Niego za duże Magalska - miałaś rację był maraton po sklepach i dokupowanie Zdjęcie dodam później bo muszę zgrać ![]() Malgos - a Ty bidaku jeszcze w calości, trzymam kciuki żebyś szybko urodziła. Co do mojej akcji porodowej to opiszę wszystko jak będe w domu bo to co Ja przeżyłam to głowa mała. Ja to zawszę muszę wszystko przejśc i akcję porodowa i cc dobrze, że od 15.01 byłam w szpitalu i mój lekarz jest naprawdę dobrym specjalistą i wszystko zakończyło się szybko i bez problemu.Cc miałam mieć o 9, a o 8 byłam juz na stole, ciężko było bo skurcze miałam co 3-4 min i trzeba było tak celować, żeby w czasie wbijania igły nie trafić na skurcz, w czasie zagiegu zaczeło spadać mi ciśnienie - dostaałam leki i zaczeło robić mi się słabo i niedobrze, zacxełam wymiotować. |
|
|
|
#1543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Domyślam się ,że Marcelek jest słodziutki Współczuję tych brodawek... Ale dacie radę ![]() Czekamy na fotkę i trzymajcie się tam ciepło ![]() ![]()
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam za błędy, ale piszę z tel i na szybko, więc wychodzi analfabetyzm
![]() Nigdy nie myślałam, że mogę być tak szczęśliwa mimo wszelkiego bólu i niedogodności. TŻ oszalał na punkcie małego a jest jeszcze do M tak podobny to już w ogóle, są jak dwie krople wody, jedynie nosek Mały ma inny niż My, malutki i zadarty i dobrze bo My mamy duże klupuny Jedynie co mnie wkur... to telefony, wiem, że każdy dzwoni i pyta, ale o 24 telefony i smsy doprowadzają mnie do białej gorączki. Nie wyłączamy głosów bo nie chcemy wychowywać małego w ciszy, ale w nocy sama się wystraszyłam dzwonka |
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mały jada co 2,5 - 3 godziny, więc jak na razie jest wszystko tak jak zaplanowałam ciekawe czy dalej tak to wszystko będzie się utrzymywać kochana, a test może trzeba powtórzyć, poczekaj spokojnie |
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Fionka - czyli testowałaś?? ale @ jeszcze nie ma - prawda?
Justii - to super, że masz malucha przy sobie - nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę ![]() A czy ten rumień niemowlęcy jakoś przeszkadza Marcelkowi? No w takim przypadku nie dziwię się, że zaleciał wam coś specjalistycznego do kąpieli. A jaki laktator kupiłaś? elektryczny czy ręczny? mi koleżanka mówiła, że miała kilka ale Medela jest jednak najlepsza i to ta elektryczna i żeby koniecznie zaopatrzyć się w to przed porodem - będę musiała się nad tym zastanowić... Próbowałaś używać tych osłonek silikonowych na brodawki? (o właśnie to miałam dopakować do mojej torby Wracajcie szybko do siebie i do nas! Czekamy na zdjęcia! ![]() Ja za to dziś tak kręciłam się w łóżku, co 3 min musiałam zmieniać stronę, bo ręce mi cierpły i duży ból temu towarzyszył, a ostatnio już się cieszyłam, że tylko jedna daje mi popalić.... |
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie łudę się nawet trudno się mówi. Nawet już nie jest mi smutno. A co do laktatora Medeli ja taki miałam, ale najlepszy jest elektryczny. Z tym, że ja go wypożyczyłam ze szpitala. Super sprawa. A co do dłoni to masz troszkę przekichane. Na szczęście lada dzień poród. Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-01-19 o 13:48 |
|
|
|
|
#1549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() fiona, własnie jak test? I kiedy powinna przyjść @?
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i @ nie przyjdzie
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
jak to się dzieje, że ledwo co się urodzi a już instynktownie wie jak kobiety za cycki łapać hahahaha
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Fionka - a ja tam trzymam kciuki, żeby jednak nie przyszła ta małpa ![]() P.S. no i kupiłam elektryczną "dojarkę" Medela
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-01-19 o 14:41 |
|
|
|
|
#1554 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak przyznaję rację elektryczna Medele rewelacja, tyle że moja sie rozsypała, gdzieś kabelek pękł i mi przerywało.
Moja mała nie zasnie póki nie wydulda palucha, smoczek be ale paluch mniam mniam. Idę zarzucic sobie Simsy mam ochotę pograć w coś co nie wymaga pracy mózgu.
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam laktator ręczny i powiem Wam, że jestem z niego zadowolona - 5 min i mam 100 ml ściągniętego mleka, nie jest źle, pokarmu mam naprawdę dużo.
Silikonowe nakładki mam i używałam, ale mały tak zasysa, że położne nie mogły w to uwierzyć, że tak ssie, a Ja po cc mam tyle pokarmu. Oby tak dalej. My laktator kupiliśmy Lovi i jest ok jak na moje potrzeby, nie mówię, że nie kupię elektrycznego jeśli będzie taka potrzeba, ale na razie jest ok może co innego jak ktoś chce pobudzić laktację to elektryczny jest niezastąpiony bo ręcznym na pewno było by ciężko.
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 100 ml to bardzo dobry wynik. Pewnie jeszcze nie wiadomo kiedy wychodzicie? |
|
|
|
|
#1557 |
|
Wtajemniczenie
|
No to super Justii że masz pokarmu dużo bo chciałaś karmić oby tak dalej. Ja 100 ml to x dwóch ściągan czasem i trzech zabrałam tyle że, mam nadzieję że mnie nie zjecie, nie miałam parcia na karmienie piersią i mała zjadła co odciagnelam a po miesiącu było po mleku.
Ja mam wnerwa dzisiaj, Daria płacze dzisiaj non stop bo Nadia strasznie jej dokucza a ta też jakiś świąd ma w tyłku chyba wredna jest dzisiaj ponad normę i nic się nie słucha ja jej mówię nie a ona mi na złość wlazi pod garnek z wrzątkiem który nioslam i się jeszcze śmieje, myślałam że jej już wtluke bo nic nie dociera, jeszcze jeden taki numer i wyląduje u siebie na resztę dnia. Tz spi po nocce i jeszcze wrócił do domu z antybiotykami bo ma zapalenie ucha nawet nie wiem czy do pracy dzisiaj pójdzie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Grać też mi się już odechcialo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - z jednej strony to jak dla mnie nie ma się co dziwić bo organizm pewnie przygotował się z pokarmem, bo przecież normalnie poród ci się zaczął. Pewnie jest inaczej kiedy cc przeprowadzają wcześniej, więc nie ma tych naturalnych sygnałów do organizmu żeby zacząć produkcję. Nie ma co synchronizacja pełna z tym porodem i cc
![]() Fikusek - widać kochana, że potrzebujesz troszkę odpoczynku, bo zdecydowanie można w takich sytuacjach oszaleć... i jeszcze chory facet - mam nadzieję, że szybko mu przejdzie i choć troszkę cię odciąży... ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Wrzuciłam wam do klubu kilka moich aktualnych zdjęć
|
|
|
|
#1559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w poniedziałek
![]() Cytat:
![]() wracaj do domku już i wypoczywajcie z Ma rcelkiem ![]() Cytat:
![]() Małgoś Ty jeszcze w dwupaku? kurcze ja tylko czekam na kolejnego maluszka a tutaj nic ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty oby wszystko było dobrze
|
||
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyświetliło mojej wczorajszej wiadomości do Was
![]() Justii tyle się namęczyłaś ale masz już swój skarb wychodź szybko stamtąd bo na zdjęcie czekamy Fiona w takim razie ciesz się teraz że nie plamisz a dalej zobaczymy Aldrin czemu smutna mina? poniedziałek? Magalska a co Brunuś ma ze skórą Małgoś rozwaliłaś mnie z tym żalem z powodu wolnego Fikusek oj to małe dokazują a zapalenie ucha u męża to też porażka znów Ci się kumulacja trafiła Ewelika powodzenia na wizycie ![]() Kupiłam wczoraj piłkę ![]() A i nie napisałam Wam z tego wszystkiego chyba że znów musiałam się postawić teściowej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

czekamy na zdjęcia małego i Wasz powrót do domku
jak Tż przyjął wiadomość? mój dostał dziś zdjęcie z dedykacją od gina jutro Wam wrzucę to się uśmiejecie 

Ślub 25.08.2012 

.