Scent Bar LI - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-19, 12:19   #3121
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Nie, nie, to wycena robocizny... prawie 10 tysięcy... NETTO!!! Materiały oddzielnie...
A łazienka nawet 5 metrów nie ma
nie znam się, może w Waszym mieście takie ceny własnie? porównaj koniecznie gdzie się da

zależy co robią? tylko kafelkowanie? wnęki? rury?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 12:27   #3122
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Ale to tak wsio od podstaw?
Gorzej, niż wsio, bo trzeba stare wywalić...
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
nie znam się, może w Waszym mieście takie ceny własnie? porównaj koniecznie gdzie się da

zależy co robią? tylko kafelkowanie? wnęki? rury?
No w Warszawie drogo jest, nawet myślałam, żeby kogoś sprowadzić, ale tak -musi dojechać do wyceny, potem mu trzeba mieszkanie jakieś zapewnić (albo to sobie doliczy do rachunku i tak).
Mamy jeszcze namiary na 2 fachowców, jednego już umówiłam na wtorek, zobaczymy...

Problem jest taki, że pod wanną stoi nam woda. A tam nie ma kafli. Trzeba wyrwać wannę, położyć kafle, a przy tej okazji chcemy zamiast wanny kabinę wstawić. Ale magicy -budowlańcy, pociągnęli rury po ścianie i obudowali je takim klocem, który teraz omijać trzeba, więc normalna kabina się nie zmieści, trzeba stawiać ściankę i drzwi tylko do niej dorobić. I wymurować brodzik, bo normalny się też nie zmieści.
No i wtedy już po całości -wszystkie kafle trzeba skuć, żeby nie było, że jedna ściana inna, bo takich, jak mamy, albo nawet podobnych z grubsza -nie znaleźliśmy... Jest więc co robić, ale 10 tys. netto za 2 tyg. pracy... No jednak mocno mnie to zaskoczyło...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 12:52   #3123
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
No mówiłą, że cyborg? Mówiłam?? Czy nie mówiłam... Ja dziś, nie dość, że ledwo oczy trzymam otwarte, to jeszcze moje włosy, po obcięciu, jeszcze bardziej się skręciły i wyglądam od rana, jak wyjdźstąd... Mopa mam na głowie...
a gdzie tam cyborg w sumie minus tego dnia taki że nie jestem zbyt wyspana (poszłam spać o 4) co nie nie wróży dobrze na kolejny tydzień pracy
Cytat:
znad nadciągającej choroby (chyba)
nie daj się
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Uspokoicie się Wy wszyscy z tą pizzą?!
ja dziś ideu na festiwal pizzy do Pizza Hut (ale zamierzam jeść sałatki )

Cytat:
Nie, nie, to wycena robocizny... prawie 10 tysięcy... NETTO!!! Materiały oddzielnie...

kurcze dużo mi się wydaje.,.. no ale w Warszawie to pewnie normalne ze ceny wyższe niż u nas.... Oby kolejne wyceny były bardziej korzystne

Dzień dobry

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 13:26   #3124
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Gorzej, niż wsio, bo trzeba stare wywalić...
Ale wtedy nie zaoszczędzisz na kabinie? choć pojedyncze elementy też mogą kosztować, nie wiem bo nie patrzyłam na ceny.
Czyli faktycznie wsio do roboty no ale i tak mi się wydaje że trochę za dużo wycenili.
Nie znam się.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Smacznego, przyniosła byś mi sałatkę bo ja w pracy kwitnę

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 13:32   #3125
Murszafka

Cytat:
Ale wtedy nie zaoszczędzisz na kabinie? choć pojedyncze elementy też mogą kosztować, nie wiem bo nie patrzyłam na ceny.
Czyli faktycznie wsio do roboty no ale i tak mi się wydaje że trochę za dużo wycenili.
Nie znam się.
No właśnie średnia to oszczędność, bo trzeba coś tam w podłogę wmontować, jakiś specjalny odpływ. I wkuć się w nią na 7 cm. I ściankę postawić. A jeszcze przez chwilę się nam marzyło, żeby ścianka była z luksferów (LUKSFER?), żeby nie było pod tym prysznicem ciemno, jak w trumnie... Bo w łazience jest tylko jedna lampa... I teraz... Jeśli nie luksfery, to musi być podwieszany sufit nad prysznicem, żeby dodatkowe oświetlenie zamontować -ergo-wychodzi cenowo na to samo, co przy luksferach...
Ale i tak cena chyba przestrzelona, zobaczymy, ile zejdą i co powie kolejny magik.

Łeb mnie tak rozbolał z wrażenia, że żadne leki sobie nie radzą... Aż mi się rzygać chce

Stary 2014-01-19, 13:33   #3126
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
nie daj się
na razie się udało ale

Stary 2014-01-19, 14:44   #3127
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

Pewnie żołądkowa Mu zaszkodziła
Podszyla się
Cytat:
Więcej może nie choć to zależy na jakie
Dumałam nad rolerem ale się boję bo to igły i boli
Roler nie boli, nie jest jakiś super przyjemny, ale nie jest to tez bol. Mam, lezy sobie i czeka aż mnie natchnie, wątpię żeby się doczekal, moooże kiedyś..... Leży juz ze dwa lata, albo i dlużej. Na początku używalam, kilka razy..niby napina i ujędrnia, ale to trzeba regularnie, a ja mam z tym problem. I to za dużo roboty jak dla mnie, to całe odkażanie, dezynfekowanie, odpowiednie substancje przed, odpowiednie po...nie chcialo mi się tak bawić....no i w sumie ( nie pamietam dokladnie już ) po porządnym kremie/oleju/peelingu efekty miałam porownywalne, a bez podrażnionej mordy....
Cytat:
No chyba przesadzili...
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 14:50   #3128
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Łeb mnie tak rozbolał z wrażenia, że żadne leki sobie nie radzą... Aż mi się rzygać chce
Myślę że powinnaś wziąć na wycenę jeszcze przynajmniej jedną ekipę(chyba już o tym pisałaś)

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Roler nie boli, nie jest jakiś super przyjemny, ale nie jest to tez bol. Mam, lezy sobie i czeka aż mnie natchnie, wątpię żeby się doczekal, moooże kiedyś..... Leży juz ze dwa lata, albo i dlużej. Na początku używalam, kilka razy..niby napina i ujędrnia, ale to trzeba regularnie, a ja mam z tym problem. I to za dużo roboty jak dla mnie, to całe odkażanie, dezynfekowanie, odpowiednie substancje przed, odpowiednie po...nie chcialo mi się tak bawić....no i w sumie ( nie pamietam dokladnie już ) po porządnym kremie/oleju/peelingu efekty miałam porownywalne, a bez podrażnionej mordy....
No i sama widzisz już że to nie dla mnie takie zabawy jak mi się oleju nie chce mieszać z kremem bo do lodówki za daleko
Nie miałam tego problemu pod oczami AŻ takiego przed schuściem, teraz mam i myślę co z tym zrobić takim kosztem oczywista

Stary 2014-01-19, 14:53   #3129
tricolor
Wtajemniczenie

Machneu tylko
Mursz koszmarnie wysokie te ceny :padam:
Pachnącej niedzieli wszystkim
Rejczelku zdrówka!
Co do zmarch - ostatnio widzę ich coraz więcej, bo zaczęłam na nie zwracać uwagę. Eh...
Stary 2014-01-19, 16:37   #3130
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Już nie pamiętam kiedy tyłkiem ruszałam

Cytat:
znad nadciągającej choroby (chyba)
Mnie też w nocy coś się zaczynało i okres się zaczął ale na razie jest lepiej i mam nadzieję, że już będzie Żrem dziś czosnek

Strasznie dużo ostatnio nadrabiania Ciekawe dlaczego Tzn się domyślam ale nie powiem

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
2. Nie no spać z pelnym żołądkiem to tak nie bardzo...chociaz niektórzy twierzdą,że jak sie w nocy nie napchają frytkami ( tak koło połnocy, mój brat) to z glodu nie usną....jak tam dzilenie caly wieczór o herbatkach...chyba sie przyzwyczaję...przynajniej juz nie wstaję w środku nocy z lożka,zeby zeżreć bułkę z serem
O właśnie tego to nigdy nie rozumiałam Czego ludzie wstają w nocy, żeby zjeść Nawet jak się budziłam o czeciej powiedzmy i mnie ssało z głodu, to by mi się wstać nie chciało

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ooookeeej... Wy naprawdę to wszystko tak serio bierzecie?! Luuuudzieee... to tylko zabaaawaaa! Bo jeśli nie, to mnie aż palce świerzbią... głupota normalnie granic nie zna, głupota i łatwowierność, sialalala...
No już dobrze

Cytat:

kto to mówi?
Się czegoś najarał

Cytat:
4. Może to P.?
Mosze

Cytat:
Umówiłam się z jeszcze jednym fachowcem, a tego, od którego dostałam wycenę, poprosiłam o wskazanie, gdzie można poczynić oszczędności... Bo kuźwa, z moją tuszą, nawet pod latarnię nie pójdę dorobić...
Dobrze, że się umówiłaś

Cytat:
Ech

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:

Pewnie żołądkowa Mu zaszkodziła
O!

Cytat:

Jest więc co robić, ale 10 tys. netto za 2 tyg. pracy... No jednak mocno mnie to zaskoczyło...
Hmm wiesz co, tak teraz sobie próbuję przypomnieć, że my jak robiliśmy 2,5 roku temu łaźnię, też wszystko do wymiany, to jakoś nie dużo mniej zapłaciliśmy Albo mieliśmy drogiego "fachowca"

Cytat:
Łee to trzeba było na festiwal sałatkowy iść
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 16:45   #3131
Murszafka

Cytat:
Myślę że powinnaś wziąć na wycenę jeszcze przynajmniej jedną ekipę(chyba już o tym pisałaś)
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Dobrze, że się umówiłaś

Hmm wiesz co, tak teraz sobie próbuję przypomnieć, że my jak robiliśmy 2,5 roku temu łaźnię, też wszystko do wymiany, to jakoś nie dużo mniej zapłaciliśmy Albo mieliśmy drogiego "fachowca"
No umówiłam się, ten pan, co robił wycenę, przysłał mi tez mail z korektą, bo mu napisałam, że to jednak nasz budżet przekracza. Ale zapomniał dodać załącznik
Spoo, ale za całość?? Bo to wycena za sama robotę, bez materiałów... Fakt, że z malowaniem mieszkania jeszcze i położeniem gładzi na suficie w kuchni, no ale i tak... Na cholerę było studia kończyć, uczyć się języków itp... Trzeba było iśc do budowlanki i żyć, jak pączek w maśle, przebierając w klientach...
Inna rzecz, że ja bym chciała, żeby akurat ten pan to robił, bo polecają go znajomi -tacy wymagający znajomi, poza tym, to ich sąsiad i mówią, że porządna rodzina... To ważne, jeśli nie można siedzieć z człowiekiem w domu, bo trzeba być w pracy w czasie, kiedy on sam w moim domu, z kothami jeszcze...

Stary 2014-01-19, 16:55   #3132
Spoora
Zakorzenienie

Właśnie nie, bez materiałów

Stary 2014-01-19, 16:56   #3133
Murszafka

Cytat:
Właśnie nie, bez materiałów
To chyba znaczy, że ja jestem nie z tej planety

Stary 2014-01-19, 16:59   #3134
Spoora
Zakorzenienie

Tzn, że sobie ładnie liczą

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

A co do pójścia do budowlanki to masz absolutną rację Twierdzę tak od lat i nie tylko ja
Zresztą moszna się przekwalifikować

Stary 2014-01-19, 17:17   #3135
Murszafka

Cytat:
Tzn, że sobie ładnie liczą

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

A co do pójścia do budowlanki to masz absolutną rację Twierdzę tak od lat i nie tylko ja
Zresztą moszna się przekwalifikować
Moje liceum nawet przez 2 lata kątem w budowlance było Że mi to wtedy nie dało do myślenia...

Stary 2014-01-19, 17:26   #3136
Parabelka
Panaroja

nie przelecę Was , za dużo tego

ideu ciasteczka z budyniem czynić i macham spod śnieżycy i mrozu

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 17:43   #3137
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Moje liceum nawet przez 2 lata kątem w budowlance było Że mi to wtedy nie dało do myślenia...
Ano, minęłaś się może z powołaniem

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

A kysz, idź

Stary 2014-01-19, 17:56   #3138
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

No i sama widzisz już że to nie dla mnie takie zabawy jak mi się oleju nie chce mieszać z kremem bo do lodówki za daleko
Nie miałam tego problemu pod oczami AŻ takiego przed schuściem, teraz mam i myślę co z tym zrobić takim kosztem oczywista
tanio to mam pomysł oleje od środka - wisiołek, Oeparol znaczy sie, albo inne lniane - nie bój się tycia, bo w małych ilościach nie utuczą

nie mam pojęcia czy pomoga, ale powinny z definicji, teorii jak wpływają na nasz organizm

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Machneu tylko
Pachnącej niedzieli wszystkim
Rejczelku zdrówka!
Co do zmarch - ostatnio widzę ich coraz więcej, bo zaczęłam na nie zwracać uwagę. Eh...
dzięki - ja już zaliczyłam dizś spacery dwa - także ozdrowiałam niemniej nie wiem czy mnei jutro szlag nie trafi - trochi wiało

Cytat:
No umówiłam się, ten pan, co robił wycenę, przysłał mi tez mail z korektą, bo mu napisałam, że to jednak nasz budżet przekracza. Ale zapomniał dodać załącznik
Spoo, ale za całość?? Bo to wycena za sama robotę, bez materiałów... Fakt, że z malowaniem mieszkania jeszcze i położeniem gładzi na suficie w kuchni, no ale i tak... Na cholerę było studia kończyć, uczyć się języków itp... Trzeba było iśc do budowlanki i żyć, jak pączek w maśle, przebierając w klientach...
Inna rzecz, że ja bym chciała, żeby akurat ten pan to robił, bo polecają go znajomi -tacy wymagający znajomi, poza tym, to ich sąsiad i mówią, że porządna rodzina... To ważne, jeśli nie można siedzieć z człowiekiem w domu, bo trzeba być w pracy w czasie, kiedy on sam w moim domu, z kothami jeszcze...
kurcze to wiesz co, to Ty się go trzymaj tego 10tysięcznika serio
Z malowaniem i gładzią to już brzmi konkretniej, (nie zapominajmy, że to stolica, nie ma co porównywać mneijszych miast
to wcale nie takie hop siup to wszystko, mam an myśli gładzenie, malowanie, zazwyczaj jest przy tym wuj pitolenia, poprawek, wyrównań i innych atrakcji - po prostu z nim wynegocjuj kulturnie coś, tak abyście byli zadowoleni
Zresztą, już to zrobiłaś, to czekaj na jego załącznik.
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czyli jutro u mnie aaaaaaaaaaaaaaaa a mam jazdę do miasta
Stary 2014-01-19, 21:31   #3139
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Smacznego, przyniosła byś mi sałatkę bo ja w pracy kwitnę
sałatki nie przyniosłam ale współczuję pracy w niedzielę
Cytat:
na razie się udało ale

czyli oby tak dalej
Cytat:

Łee to trzeba było na festiwal sałatkowy iść
batrek sałatkowy bez festiwalu jest
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czyli jutro u mnie aaaaaaaaaaaaaaaa a mam jazdę do miasta
sprawdziłam pogodę i jutro u nas 4 stopni na plusie więc don't worry
Mróz u nas od środy oby bez śniegu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-01-20, 06:57   #3140
Murszafka

Ale fajnie się stoi na przystanku, na marwnącej mżawce!
Ale dotarłam na jogę, oby codziennie mi się udawało!
Miłego dnia!

Stary 2014-01-20, 07:13   #3141
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Znad kawy i zmykam
u mnie leje dyszcz ale to i tak lepsze niż śnieg

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-01-20, 10:25   #3142
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Ale fajnie się stoi na przystanku, na marwnącej mżawce!
Ale dotarłam na jogę, oby codziennie mi się udawało!
Miłego dnia!
Fajnie to sie na to patrzy przez okno
Chociaż w sumie nie...fajnie sie patzry na śnieg albo deszcz, nigdy dwa w jednym
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 11:23   #3143
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Na cholerę było studia kończyć, uczyć się języków itp... Trzeba było iśc do budowlanki i żyć, jak pączek w maśle, przebierając w klientach...
Nawet tak nie pisz bo moje dziecię jest na 1 roku i szczerze mówiąc to wolałam żeby znalazł pracę niż studia ale wszyscy mi mówili że studia to lepiej bla bla. Z trochę innej beczki: Jest w uj pracy dla studentów?.....taaaa może ale zaocznych albo dziennych....uwaga.....dy spozycyjnych !
Nosz kurdwa

Cytat:
To chyba znaczy, że ja jestem nie z tej planety
Nie tylko Ty

Cytat:

Dzie Wy macie ten mróż, śniek? ja mam deszcz

Cytat:
tanio to mam pomysł oleje od środka - wisiołek, Oeparol znaczy sie, albo inne lniane - nie bój się tycia, bo w małych ilościach nie utuczą
Też o tym pomyślałam, reklamują jakieś tam z kolagen i tymi podobnymi.
Zażywam od dawna wit E i A ale mi pani w aptece powiedziała że E na dłuższą metę wysusza skórę
Cytat:
sałatki nie przyniosłam ale współczuję pracy w niedzielę
Wybaczam zjadłam czipsy

Cytat:
Fajnie to sie na to patrzy przez okno
Chociaż w sumie nie...fajnie sie patzry na śnieg albo deszcz, nigdy dwa w jednym
Ja tysz dziś postanowiłam nie wychodzić z domu brrrr

Bry

Stary 2014-01-20, 11:41   #3144
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Fitam!

Klontfa zembofa zdjeta połowicznie. Zomp nie boli ale musze sie truć środkami przeciwzapalnymi

Mursz: Silikony rządzo!
Ad. Łazienki. Niestety tak to wygląda. Fachowcy się teraz mocno cenią bo wiedza ze jest ich deficyt na rynku.

Szatą: Roler nie boli tak bardzo. Pierwsze kilka użyć jest nieprzyjemne a potem już się przyzwyczaja. Ale na razie sobie odpuść aż do wiosny. Rolowanie w zimie odradzam.

ad. szkoły i pracy.
Stwierdzam empirycznie ze nie ma opcji praca i studia dzienne. No chyba ze w wakacje i ew. weekendy.
Ew. jak ktoś ma jakieś lekkie studia.
Ja do 4 roku miałam czas wolny tylko w weekendy w które i tak się siedziało i robiło sprawozdania do laborek.
Jak ktoś był "robot" to sobie dorabiał. Parę "fuszek" tez w roku szkolnym miałam ale po 2 tygodniach po 20 godzin na nogach, byłam tak nieprzytomna ze groziło to kalectwem.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki

Edytowane przez Eenax
Czas edycji: 2014-01-20 o 11:43
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 11:49   #3145
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Szatą: Roler nie boli tak bardzo. Pierwsze kilka użyć jest nieprzyjemne a potem już się przyzwyczaja. Ale na razie sobie odpuść aż do wiosny. Rolowanie w zimie odradzam.

ad. szkoły i pracy.
Stwierdzam empirycznie ze nie ma opcji praca i studia dzienne. No chyba ze w wakacje i ew. weekendy.
Ew. jak ktoś ma jakieś lekkie studia.
Ja do 4 roku miałam czas wolny tylko w weekendy w które i tak się siedziało i robiło sprawozdania do laborek.
Jak ktoś był "robot" to sobie dorabiał. Parę "fuszek" tez w roku szkolnym miałam ale po 2 tygodniach po 20 godzin na nogach, byłam tak nieprzytomna ze groziło to kalectwem.
Ad.1. Szukam jednak tabletek nie jest łatwo bo tyle tego na rynku i obietnice buk wie czego
Ad. 2. Moje dziecię nie jest skory do nauki więc ma dużo czasu i moze pracować popołudniami i weekendami ale takich nie potrzebują
Kolega na dziennych szukał pracy 2 lata i nie żeby wybrzydzał. Ba, nawet w ulotkach(nie kazdych ofkors) wymagaja dyspozycyjności

Stary 2014-01-20, 12:09   #3146
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Znad kawy i zmykam
u mnie leje dyszcz ale to i tak lepsze niż śnieg
Uwierz mi, że nie U mnie jest dziś amsakreska Lodowiska na chodnikach, zamarznięta trawa, najbezpieczniej iść ulicą, bo rozjeżdżona, didka, ledwo wylazłyśmy z klatki zaczęła "tańczyć" na lodzie I jeszcze deszcz potem zaczął padać A ja jeszcze potem z talerzami szłam, zakupionymi Doniosłam całe, uff. Nie da się chodzić
Już wolę śnieg a nie to co jest dziś Dawno takiej masakry nie było, żeby się iść nie dało Widziałam nawet jakieś dziecko jadące chyba na łyżwach po chodniku (z daleka, więc wiecie, okulary w torebce ale nawet bym ich nie próbowała wyjmować trzeba było się na drodze tj. lodzie koncentrować). To nie jest zabawne naprawdę fogle

Cytat:
Nawet tak nie pisz bo moje dziecię jest na 1 roku i szczerze mówiąc to wolałam żeby znalazł pracę niż studia ale wszyscy mi mówili że studia to lepiej bla bla. Z trochę innej beczki: Jest w uj pracy dla studentów?.....taaaa może ale zaocznych albo dziennych....uwaga.....dy spozycyjnych !
Nosz kurdwa
A cóż to za mondrzy doradcy Ci doradzali? W jakiej Polsce oni żyją?

Znad pogodowej amsakreski Jak prawie żadna pogoda mi nie przeszkadza, poza 40 stopniowym upałem choć i to już mniej, to to co jest dzisiaj ...
A jeszcze będę musiała trochę dziś po tym czymś leźć...

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2014-01-20 o 12:10
Stary 2014-01-20, 12:24   #3147
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ad.1. Szukam jednak tabletek nie jest łatwo bo tyle tego na rynku i obietnice buk wie czego
to prawda obiecanki brzmią ach i och

Nie wiadomo co brać, nie zazdroszczę W takich sytuacjach dobrze jest mieć zaufaną dermę, której można sie naocznie doradzić to jest nieoceniona pomoc jak wyłowić z marketingu coś co autentycznie działa, plus porada jest należycie spersonalizowana.

Np ostatnio, derma mi mówi, żeby wszelkie płyny micelarne po zmyciu makijażu np zmywać wodą z twarzy. Że ludzie narzekają że lepkie itp, a nie zmywają, a to warto zmyć,(ona wręcz uważa, że należy) bo to kolejna niepotrzebna wartwa na ryłku, a potem się dziwią, że im krem nie działa . Krem ma iść na saute lub ewentualnie zaserumowaną twarz. A wrażliwcy na kranówę niech sobie przegotowaną zmywają, bo thermalne drogie, choć dla wrażliwców jak najbardziej skuteczne i dobre, no ale drogie, przegotówka nei zaszkodzi.
Stary 2014-01-20, 12:26   #3148
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Uwierz mi, że nie U mnie jest dziś amsakreska Lodowiska na chodnikach, zamarznięta trawa, najbezpieczniej iść ulicą, bo rozjeżdżona, didka, ledwo wylazłyśmy z klatki zaczęła "tańczyć" na lodzie I jeszcze deszcz potem zaczął padać A ja jeszcze potem z talerzami szłam, zakupionymi Doniosłam całe, uff. Nie da się chodzić
Już wolę śnieg a nie to co jest dziś Dawno takiej masakry nie było, żeby się iść nie dało Widziałam nawet jakieś dziecko jadące chyba na łyżwach po chodniku (z daleka, więc wiecie, okulary w torebce ale nawet bym ich nie próbowała wyjmować trzeba było się na drodze tj. lodzie koncentrować). To nie jest zabawne naprawdę fogle

A cóż to za mondrzy doradcy Ci doradzali? W jakiej Polsce oni żyją?

Znad pogodowej amsakreski Jak prawie żadna pogoda mi nie przeszkadza, poza 40 stopniowym upałem choć i to już mniej, to to co jest dzisiaj ...
A jeszcze będę musiała trochę dziś po tym czymś leźć...
Przeczytałam to razem i już oczyma wyobraźni Ją widziałam
Wstrętna jestem ale jak z upadków czyiś dostaję głupawki, mąż się na mnie wkurza wtedy żem bez serca i fogle

Wszyscy tzn oprócz Ciebie

Co mam łykać na zmarchy?

Stary 2014-01-20, 12:33   #3149
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Co mam łykać na zmarchy?
Nie no zmarchy już ponoć masz, to nic nie musisz łykać

Dziś dla odmiany mięsie trzyma szyderczy humor
Napisałam wyżej, że tylko specjalista, lub ktoś z odpowiednią wiedzą i/lub identycznym problemem będzie w stanie Ci dobrze doradzić. Ja z innej grupy docelowej to nie wiem
Choć za 10 lat taka wiedza i mi zapewne będzie potrzebna
Stary 2014-01-20, 12:36   #3150
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Nie no zmarchy już ponoć masz, to nic nie musisz łykać

Dziś dla odmiany mięsie trzyma szyderczy humor
Napisałam wyżej, że tylko specjalista, lub ktoś z odpowiednią wiedzą i/lub identycznym problemem będzie w stanie Ci dobrze doradzić. Ja z innej grupy docelowej to nie wiem
Choć za 10 lat taka wiedza i mi zapewne będzie potrzebna
A widzisz ciekawe czemu tak się zadaje pytanie zawsze, zamiast zapytać co mam łykać przeciw/zeby znikły zmarchy to zapytałam jak kazdy
Taa, nie znam dobrego specjalisty(nie każdy jest dobry), jakoś mi to nie przeszkadzało ale mam w pracy lustro w którym niekorzystnie wygladam, stąd to zainteresowanie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości