|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
|
|
|
|
#3122 | |
|
To ja :)
|
Gorzej, niż wsio, bo trzeba stare wywalić...
Cytat:
Mamy jeszcze namiary na 2 fachowców, jednego już umówiłam na wtorek, zobaczymy... Problem jest taki, że pod wanną stoi nam woda. A tam nie ma kafli. Trzeba wyrwać wannę, położyć kafle, a przy tej okazji chcemy zamiast wanny kabinę wstawić. Ale magicy -budowlańcy, pociągnęli rury po ścianie i obudowali je takim klocem, który teraz omijać trzeba, więc normalna kabina się nie zmieści, trzeba stawiać ściankę i drzwi tylko do niej dorobić. I wymurować brodzik, bo normalny się też nie zmieści. No i wtedy już po całości -wszystkie kafle trzeba skuć, żeby nie było, że jedna ściana inna, bo takich, jak mamy, albo nawet podobnych z grubsza -nie znaleźliśmy... Jest więc co robić, ale 10 tys. netto za 2 tyg. pracy... No jednak mocno mnie to zaskoczyło...
|
|
#3123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie minus tego dnia taki że nie jestem zbyt wyspana (poszłam spać o 4) co nie nie wróży dobrze na kolejny tydzień pracy ![]() nie daj się ja dziś ideu na festiwal pizzy do Pizza Hut (ale zamierzam jeść sałatki ) Cytat:
kurcze dużo mi się wydaje.,.. no ale w Warszawie to pewnie normalne ze ceny wyższe niż u nas.... Oby kolejne wyceny były bardziej korzystne Dzień dobry
|
||
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale wtedy nie zaoszczędzisz na kabinie? choć pojedyncze elementy też mogą kosztować, nie wiem bo nie patrzyłam na ceny.
Czyli faktycznie wsio do roboty no ale i tak mi się wydaje że trochę za dużo wycenili. Nie znam się. Cytat:
|
|
#3125 | |
|
|
Cytat:
Ale i tak cena chyba przestrzelona, zobaczymy, ile zejdą i co powie kolejny magik. Łeb mnie tak rozbolał z wrażenia, że żadne leki sobie nie radzą... Aż mi się rzygać chce
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Podszyla się ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie miałam tego problemu pod oczami AŻ takiego przed schuściem, teraz mam i myślę co z tym zrobić takim kosztem oczywista
|
|
#3129 |
|
Wtajemniczenie
|
Machneu tylko
Mursz koszmarnie wysokie te ceny :padam: ![]() Pachnącej niedzieli wszystkim Rejczelku zdrówka! Co do zmarch - ostatnio widzę ich coraz więcej, bo zaczęłam na nie zwracać uwagę. Eh...
|
|
#3130 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Mnie też w nocy coś się zaczynało i okres się zaczął ale na razie jest lepiej i mam nadzieję, że już będzie Żrem dziś czosnek ![]() Strasznie dużo ostatnio nadrabiania Tzn się domyślam ale nie powiem ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
Czego ludzie wstają w nocy, żeby zjeść Nawet jak się budziłam o czeciej powiedzmy i mnie ssało z głodu, to by mi się wstać nie chciało ![]() Cytat:
Się czegoś najarał ![]() Mosze ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- O! ![]() Cytat:
![]() Albo mieliśmy drogiego "fachowca" ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#3131 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Spoo, ale za całość?? Bo to wycena za sama robotę, bez materiałów... Fakt, że z malowaniem mieszkania jeszcze i położeniem gładzi na suficie w kuchni, no ale i tak... Na cholerę było studia kończyć, uczyć się języków itp... Trzeba było iśc do budowlanki i żyć, jak pączek w maśle, przebierając w klientach... Inna rzecz, że ja bym chciała, żeby akurat ten pan to robił, bo polecają go znajomi -tacy wymagający znajomi, poza tym, to ich sąsiad i mówią, że porządna rodzina... To ważne, jeśli nie można siedzieć z człowiekiem w domu, bo trzeba być w pracy w czasie, kiedy on sam w moim domu, z kothami jeszcze...
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie, bez materiałów
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3133 |
|
|
To chyba znaczy, że ja jestem nie z tej planety
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn, że sobie ładnie liczą
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- A co do pójścia do budowlanki to masz absolutną rację ![]() Zresztą moszna się przekwalifikować
|
|
|
#3135 | |
|
|
Cytat:
Że mi to wtedy nie dało do myślenia...
|
|
#3136 |
|
Panaroja
|
nie przelecę Was , za dużo tego
![]() ideu ciasteczka z budyniem czynić i macham spod śnieżycy i mrozu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kysz, idź ![]()
|
|
|
|
#3138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia czy pomoga, ale powinny z definicji, teorii jak wpływają na nasz organizm Cytat:
![]() Cytat:
serioZ malowaniem i gładzią to już brzmi konkretniej, (nie zapominajmy, że to stolica, nie ma co porównywać mneijszych miast to wcale nie takie hop siup to wszystko, mam an myśli gładzenie, malowanie, zazwyczaj jest przy tym wuj pitolenia, poprawek, wyrównań i innych atrakcji - po prostu z nim wynegocjuj kulturnie coś, tak abyście byli zadowoleni Zresztą, już to zrobiłaś, to czekaj na jego załącznik. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czyli jutro u mnie aaaaaaaaaaaaaaaa a mam jazdę do miasta |
|||
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
sałatki nie przyniosłam ale współczuję pracy w niedzielę
czyli oby tak dalej ![]() batrek sałatkowy bez festiwalu jest ![]() Cytat:
Mróz u nas od środy oby bez śniegu
|
|
|
|
|
#3140 |
|
|
Ale fajnie się stoi na przystanku, na marwnącej mżawce!
![]() Ale dotarłam na jogę, oby codziennie mi się udawało! Miłego dnia!
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy
u mnie leje dyszcz ale to i tak lepsze niż śnieg
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nosz kurdwa ![]() Nie tylko Ty ![]() Dzie Wy macie ten mróż, śniek? ja mam deszcz ![]() Cytat:
Zażywam od dawna wit E i A ale mi pani w aptece powiedziała że E na dłuższą metę wysusza skórę ![]() Wybaczam zjadłam czipsyCytat:
Bry
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
Klontfa zembofa zdjeta połowicznie. Zomp nie boli ale musze sie truć środkami przeciwzapalnymi Mursz: Silikony rządzo! Ad. Łazienki. Niestety tak to wygląda. Fachowcy się teraz mocno cenią bo wiedza ze jest ich deficyt na rynku. Szatą: Roler nie boli tak bardzo. Pierwsze kilka użyć jest nieprzyjemne a potem już się przyzwyczaja. Ale na razie sobie odpuść aż do wiosny. Rolowanie w zimie odradzam. ad. szkoły i pracy. Stwierdzam empirycznie ze nie ma opcji praca i studia dzienne. No chyba ze w wakacje i ew. weekendy. Ew. jak ktoś ma jakieś lekkie studia. Ja do 4 roku miałam czas wolny tylko w weekendy w które i tak się siedziało i robiło sprawozdania do laborek. Jak ktoś był "robot" to sobie dorabiał. Parę "fuszek" tez w roku szkolnym miałam ale po 2 tygodniach po 20 godzin na nogach, byłam tak nieprzytomna ze groziło to kalectwem.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2014-01-20 o 11:43 |
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest łatwo bo tyle tego na rynku i obietnice buk wie czego![]() Ad. 2. Moje dziecię nie jest skory do nauki więc ma dużo czasu i moze pracować popołudniami i weekendami ale takich nie potrzebują ![]() Kolega na dziennych szukał pracy 2 lata i nie żeby wybrzydzał. Ba, nawet w ulotkach(nie kazdych ofkors) wymagaja dyspozycyjności
|
|
#3146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest dziś amsakreska ![]() Lodowiska na chodnikach , zamarznięta trawa, najbezpieczniej iść ulicą, bo rozjeżdżona, didka, ledwo wylazłyśmy z klatki zaczęła "tańczyć" na lodzie I jeszcze deszcz potem zaczął padać A ja jeszcze potem z talerzami szłam, zakupionymi Doniosłam całe, uff. Nie da się chodzić ![]() Już wolę śnieg Widziałam nawet jakieś dziecko jadące chyba na łyżwach po chodniku (z daleka, więc wiecie, okulary w torebce ale nawet bym ich nie próbowała wyjmować Cytat:
W jakiej Polsce oni żyją? ![]() ![]() Znad pogodowej amsakreski choć i to już mniej , to to co jest dzisiaj ... ![]() ![]() A jeszcze będę musiała trochę dziś po tym czymś leźć...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-01-20 o 12:10 |
||
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiadomo co brać, nie zazdroszczę W takich sytuacjach dobrze jest mieć zaufaną dermę, której można sie naocznie doradzić Np ostatnio, derma mi mówi, żeby wszelkie płyny micelarne po zmyciu makijażu np zmywać wodą z twarzy. Że ludzie narzekają że lepkie itp, a nie zmywają, a to warto zmyć,(ona wręcz uważa, że należy) bo to kolejna niepotrzebna wartwa na ryłku, a potem się dziwią, że im krem nie działa . Krem ma iść na saute lub ewentualnie zaserumowaną twarz. A wrażliwcy na kranówę niech sobie przegotowaną zmywają, bo thermalne drogie, choć dla wrażliwców jak najbardziej skuteczne i dobre, no ale drogie, przegotówka nei zaszkodzi.
|
|
|
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstrętna jestem ale jak z upadków czyiś dostaję głupawki, mąż się na mnie wkurza wtedy żem bez serca i fogle Wszyscy tzn oprócz Ciebie ![]() Co mam łykać na zmarchy?
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no zmarchy już ponoć masz, to nic nie musisz łykać
![]() Dziś dla odmiany mięsie trzyma szyderczy humor ![]() Napisałam wyżej, że tylko specjalista, lub ktoś z odpowiednią wiedzą i/lub identycznym problemem będzie w stanie Ci dobrze doradzić. Ja z innej grupy docelowej to nie wiem ![]() Choć za 10 lat taka wiedza i mi zapewne będzie potrzebna
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taa, nie znam dobrego specjalisty(nie każdy jest dobry), jakoś mi to nie przeszkadzało ale mam w pracy lustro w którym niekorzystnie wygladam, stąd to zainteresowanie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

prawie 10 tysięcy... NETTO!!! Materiały oddzielnie...

w sumie minus tego dnia taki że nie jestem zbyt wyspana (poszłam spać o 4) co nie nie wróży dobrze na kolejny tydzień pracy

ale na razie jest lepiej i mam nadzieję, że już będzie
Żrem dziś czosnek
Czego ludzie wstają w nocy, żeby zjeść
Nawet jak się budziłam o czeciej powiedzmy i mnie ssało z głodu, to by mi się wstać nie chciało
Luuuudzieee... to tylko zabaaawaaa! 

oby bez śniegu
nie jest łatwo bo tyle tego na rynku i obietnice buk wie czego
A ja jeszcze potem z talerzami szłam, zakupionymi