|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
BAN stały
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Też racja, ale z drugiej strony Pysia zawsze marzyła o weselu, pamiętam jak tu się cieszyła kiedyś z niego... Potem mogłaby myśleć latami, że coś ważnego ja ominęło. I to by nie była jej wina... Nie ma dobrego rozwiązania tej sprawytak naprawdę...
Wysłane z telefonu |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
ja bym dla tej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem tak ![]() z jednego placka wychodzi 4 paczki(teraz zależy ile potrzebujesz paczek ![]() na 120 osób babka powiedziała mi ze potrzebuje ok.10 placków(na stoły) u kogo pieczesz ![]()
![]() |
#4414 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tzn ja wiem, ze On taki jest. Nigdy nie lubił być w centrum zainteresowania (juz tak w szkole miał, jego Mama opowiadała). Przy wiekszej ilości ludzi po prostu go paraliżuje. A ja to istne przeciwienstwo, w ogóle nie mam z tym problemu, a wrecz uwielbiam byc w centrum zainteresowania. I On napewno nie stroil by fochow bo wiedziałby jakie to dla mnie ważne, tylko pewnie robilby dobrą minę do złej gry. Jedynie by sie rozluźnił jakby troche wypił, tzn trochę więcej. A wiadomo, ze PM nie przystoi ![]() Więc sam fakt, że On by sie po prostu męczył mnie smuci ![]() Więc jestem mega rozdarta. On w ogóle najchętniej wziąłby ślub za granicą tylko w dwójkę ![]() Napewno miałoby to swoj urok ale mnie przeraza zalatwianie tego, no I ciezko by bylo o Koscielny na dodatek w jezyku polskim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-01-20 o 06:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |
Winter is coming
|
Cytat:
A jego rodzina to niech się swoją kasą zajmie, a nie jego.
![]() |
#4416 |
Zadomowienie
|
Mojakaren wasze zaproszenia jak i cały pomysł na wystrój są bardzo klimatyczne, spójne i wg mnie bardzo ładne, nie przejmuj się zdaniem takiego ignoranta
![]() Pysia ciężka ta wasza sytuacja... nie wiem co ci poradzić.. chyba sami musicie się z tym uporać, ale jak nie zrobicie to jedna strona będzie nie do końca zadowolona i usatysfakcjonowana. Iza gratki za godzinę ![]() ![]() Anka to faktycznie ciężki wybór Cię czeka... daj znać jak podejmiesz decyzję ![]() Dobrze, że ja swoją kupiłam na wyprzedaży, bo w regularnej cenie w życiu nie mogłabym sobie na nią pozwolić (3900zł ![]() say u butterfly? ![]()
#4417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4418 |
Zadomowienie
|
Cześć! Niestety nie dam rady nadrobić, bo w weekend zostałam bez internetu - w sobote wieczorem zdążyłam jeszcze przeczytac relację Kuli (gratulacje!
![]() Z nowości - kupiliśmy dla TŻta buty z Wojasa - te które wstawiałam ![]() No i zamówiliśmy obrączki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do odbioru za 10 dni ![]()
#4419 |
Raczkowanie
|
Weekend minął nam dość ''pracowicie''-szukaliśmy butów i garnituru-Tż ma i buty i śliczny ciemno-granatowy garnitur+spinki do mankietu+2 koszule na zmiane.Ja natomiast załamałam się bo nigdzie nie było złotych butów a jak już były to albo na koturnie,albo szpilki ok.10 cm(u nas jest taka różnica wzrostu a ja chcę być niższa od męża)tak więc wczoraj wysłałam zamówienie do akces 2 i wezmę naturalną skórę w kolorze ecru ze złotą kokardką-nie wiem tylko jaki jest koszt ww.kokardki bo na stronie niczego takiego w tym modelu nie było.
Dziewczyny w tk maxx kupiłam pudełko na kartki w formie książki(są różne wzory-my mamy bazylike,koloseum-ogólnie Rzym) duża koszt 34,99 zł,zamyka się na magnes wewnątrz,są też różne rozmiary i kształty-polecam skoczyć i się samemu przekonać-nam się bardzo podoba.Wybaczcie,że piszę bez ładu i składu ale denerwuje się bo Tż jedzie do pracy ponad 120 km a pogoda straszna-ślizgawica a żeby nie było rano jak zawoziliśmy młodego do szkoły czarny kot przebiegł nam droge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zakorzenienie
|
dajcie spokój z tą pogodą
![]() ale słysze w radio ciągle, że w innych woj. marznie wszystko.. tylko wypadki i wypadki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Małżeństwo to sztuka kompromisu, ale z obu stron. Dlaczego to Pysia ma rezygnować z marzeń? A może to TŻ spróbowałby zrobić wszystko żeby ten dzień był najpiękniejszy chociaż dla niej?
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2014-01-20 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() padłam ![]() podłość ludzka nie ma granic.... nie przejmuj się takim głupim gadaniem. macie bardzo ładne zaproszenia. Tu trzeba zastosować powiedzenie: jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził" to jest głupie gadanie i tyle ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciężki temat z waszym weselem. Ja sobie nie wyobrażam nie mieć wesela wiem, że zawsze czegoś by mi brakowało. Wspomnienia nie byłyby pełne. W tym przypadku któreś z was musi się poświęcić dla dobra tego drugiego, innego wyjścia nie widzę. Super te obrączki!!!
![]() |
#4423 |
Raczkowanie
|
mam bardzo identyczne pudełko tyle,że u nas w środku będą kartki
![]() http://blackdresses.pl/2012/07/15/co...i-i-kosmetyki/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() wróciła mi wena ślubna ![]() ![]() Choć chodzę zła na przyszłych teściów bo zaczynają wymyślać... najpierw wymyślili ciasto na odchodne dla gości.. teraz wódkę na odchodne dla rodziny... nie wyobrażam sobie żeby rodzina dostawała wódkę w kieszeń a znajomi nie. więc będą musieli wybrać albo wszyscy albo nikt.. Jak chcą to niech płacą... |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle to wrzucam do klubu nasze zawieszki będę wdzięczna za wasze opinie ![]()
![]() |
#4426 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zadomowienie
|
enzunio piękne pudło! Kawał dobrej roboty
![]() ![]() Cytat:
![]() A mi wena uciekła i na dzień dzisiejszy mam dość.
![]() |
#4428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
Pysiu, my Ci nie powiemy czy robić wesele czy nie. Ale z mojego punktu widzenia - ja bym odpuściła. Ledwo datę ustaliliście, a ile razy już wylewałaś łzy z tego powodu? Warto? A im bliżej wesela tym wątpliwości byłoby więcej, więcej sporów i wypominania. Na Wasz związek też to pewnie pozytywnie nie wpływa. Wybrałabym ślub i skromny poczęstunek,a potem podróż życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() ![]() Pysiu ciężki orzech do zgryzienia. niby nie jedna z PM organizujących wesele często mówi, że lepiej byłoby tą kasę przeznaczyć na co innego, że tyle zamieszania itp. ale prawda jest taka, że wesele jest raz w życiu, to jeden dzień, który zapada w pamięć na zawsze... ja bym chyba nie zrezygnowała z tego na twoim miejscu.. twój tż powinien przełamywać swoje lęki, w życiu będzie miał jeszcze nie jedną sytuację, kiedy będzie w centrum uwagi. no ale to oczywiście wasza decyzja, wiem jednak, że jeśli zrezygnujecie to ty zawsze będziesz tego żałować choć troszeczkę....
#4432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja bym wybrała podróz - na 100 % patrzcie co zamówiłam... czysty spontan ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=3866811838 |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Rozeznanie
|
ile Wy naklepalyscie!!!
![]() nie mam jak tego nadrobic.... wybaczcie ![]() musze nie dlugo zamawiac zaproszenia i sie zastanawiam ciagle czy brac z tej Amelii czy nie. Czy osoby, ktore zamawialy probki moga mi powiedziec, ktory papier byj nagrubszy/najporzadniejszy? Ja mysle o tych: http://www.amelia-wedding.pl/avril/d...ge/89?sef=hcfp ale boje sie, czy papier nie bedzie za cienki ![]() ![]() zarzyjcie do mnie do klubu, bo wstawilam jedna fotke, ale nie jestem pewna czy to na pewno dobry pomysl. Linaewen zasiala watpliwosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | ||
Wtajemniczenie
|
A w życiu! Całe życie jest na podróże
![]() Cytat:
JJa mam wrażenie, że podróż poślubna aż za bardzo wysuwa się na pierwszy plan ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
weź... u nas całą noc lało, a teraz jest lodowisko ![]() wstawiłam nasze prowizoryczne zaproszenia do klubu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Zadomowienie
|
I taki jak ja
![]() ![]() Cytat:
![]() Paris te zaproszenia mają gramaturę 246g więc powinno być ok ![]()
![]() |
#4438 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Kazdej z Was, jeszcze raz wielkie DZIEKI Za wszystkie zyczenia... Cmok Jest to naprawdę mile ![]() Cieszcie sie każdą chwila z przygotowań bo ani sie obejrzycie a juz będzie mezatkami ![]() Oczywiście będę tu zagladac i służyć rada, w miarę możliwości odpowiadać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
Kuli a masz może dla nas jakies uwagi typu za mało ciasta, za dużo wódki itp?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4440 | |||
Rozeznanie
|
Mój narzeczony padłby trupem jakby ktoś wysmarował mu tak samochód.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pysia, ja byłam w podobnej sytuacji, ale odwrotnej: tzn, ja nie chciałam wesela. Stanęło na małym przyjęciu dla rodziny i dużym ślubie, dla całej rodziny. Ale i tak się denerwuję. Gdyby narzeczony się zgodził na ślub we dwoje, szalałabym ze szczęścia, ale tak to staram się cieszyć i mimo wszystko planować nasz ślub, takim jakim ma on być. Może pójdźcie na kompromis, tak jak my. Zamiast wesela, przyjęcie-obiad dla najbliższej rodziny. ![]() Edytowane przez Kaigara Czas edycji: 2014-01-20 o 10:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.