|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
smutna minka bo jest poniedziałek i praca a do tego jakoś mnie chyba przeziębienie łapie ![]() oooo to czas na ćwiczenia ![]() a co poszło z teściową? |
|
|
|
|
#1562 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z mlekiem z kawą
![]() My w weekend byliśmy na wsi i wczoraj przyjechały do mnie koleżanki z warszawy, ale długo posiedziałyśmy, ja przy soczku one przy % i jeszcze spią![]() Justii-super, ze masz tyle pokarmu Tak się cieszę, że masz juz sowjego drugiego mężczyzne przy sobie i jestes taka szczęsliwaFionka-ja trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła w tej ciaży dwa testy w 27 dc mi wyszły negatywneMałgoś-teraz czekam z niecierpliwością na Kacperka...ciekawę, kiedy zechce wyjśc ![]() Pradipku-kochana napompuj od razu, bo im dłuzej będziesz zwlekac tym bardziej nie będzie Ci się chciało a teściówka co znowu???---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Aldrin-biedaku, Ty nasz kolejny pracusiu kiedy idziesz an zwolnienie???jak sie czujesz???kopie Junior??dziewczyny czy u Was tez tak gwiździ, piździ, ze aż głowę urywa??? no u nas tak wieje, ze to jakaś porażka
17.08.2012r- 17.06.2013r- 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2014-01-20 o 11:02 |
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to widzę, że weekend bardzo udany ![]() w maju jak dochodzę to chce już iść na zwolnienie ale mam ok 40 dni urlopu, więc jakoś nam to zleci, mam nadzieję ![]() mały się właśnie obudził, bo wyprawia w brzuszku jak szalony ![]() u nas jest +5 stopni i wiatr jest ale póki co nie aż takie aby głowę urywało. To nie wychylaj noska z domu co by Cie nie przewiało i jakieś choróbsko nie dopadło |
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pradip - a co teściowa nawywijała? Izetko - super, że miałaś udany weekend ![]() Aldrin - nawet mi nie mów o tym dwupaku, ale z drugiej strony sobie myślę, że kto mi nagadał, że urodzę wcześniej? czekam do 30.01 wtedy mam termin i dopiero potem mogę narzekać ... choć w sumie każdy kalkulator w necie wylicza mi termin porodu na 27 lub 28 stycznia... nie wiem czemu w szpitalu wymyślili, że to będzie 30-ty... ale mniejsza z tym... Justii - dziewczyny z wątku Żony 2012 pytały o ciebie więc im napisałam ogólnie co u was i wszystkie bardzo serdecznie Cię pozdrawiają i czekają na zdjęcia ![]() Ja znów miałam nieciekawą noc... do cierpnięcia rąk i ścisku gardła (tego uczucia szczerze nienawidzę) doszły różne bóle brzucha.... dziś znów mam wisielczy humor - wszystko mnie boli i źle się czuję, jest mi niedobrze itd... choć z drugiej strony właściwie nic mi nie jest... - wytrzymacie jeszcze trochę z Marudą Małgosią? |
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Oj wieje, pada śnieg buuuuu.... |
|
|
|
|
#1566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nadal brak @? |
||
|
|
|
#1567 |
|
Zadomowienie
|
Aldrin-podziwiam Was wszystkie, które tak długo pracują w ciąży
Małgoś-marudź ile chcesz żeby to trochę pomagało w zmniejszeniu dolegliwości to możesz pisac ile wlezie
|
#1568 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pracoholizmem mi tu pachnie ![]() Cytat:
Żarcik.Do terminu pozostał tydzień. Już bliżej niż dalej. Nie myśl tyle o tym |
|||
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy ja wiem czy pracoholizm, jak ide do lekarza czy coś to nie muszę mieć wolnego tylko wyskakuje z pracy na urlop jeździmy i na weekendy też, więc jakoś więcej nie potrzebuje
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Fiona - no właśnie @ nie przyszła prawda?
dzięki dziewczyny, fajnie, że was mam bo tż by osiwiał ... hehhehe dzisiaj znów mu mówiłam, że gdyby nie te zmiany w płatnościach za macierzyński i byłabym jasnowidzem (i wiedziała, że wcześniej nie urodzę) to nigdy w życiu nie poszłabym na wcześniejszy macierzyński.... żałuję, że nie pracowałam do 15.01 (czyli do 2 tyg przed terminem) - wiem, że byłoby ciężko, ale zdecydowanie wolałabym coś robić... |
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oglądaj seriale
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin - jakie seriale polecasz?
obiadki zawsze czekają na mężusia dziś w planie rybka, a na deserek racuchy ...
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no jaka kochana żonka, obiadki, deserki, cud, miód ![]() ja tam akurat nie przepadam za serialami jedyny który mi pod pasował ale to pewnie już widziałaś to jak poznałem waszą matkę
|
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() My właśnie czekamy na dokumenty i wracamy do domu Tż pojechał kupić kolejny rożek - Malgoś w Naszym przypadku jeden to za mało, cały czas nosimy małego w rożku (Tż czuje się bezpieczniej) i Ja Go karmię w rożku bo jest małym wiercipiętą i musi być mocno opatulony bo inaczej targa moje suty na prawo i lewo no i szybko się przez to brudzi, a zanim wyschnie to trzeba mieć drugi.Suty bolą jak nie wiem co, ale zaciskam zęby i karmię, kazano mi zakupić szałwię jak bym miała dalej taki nawał pokarmu to trochę się uspokoi ![]() Narzekałam na cellulit na udach i wiecie co, po porodzie znikł wyglądam jak panienka z wiejskiej dyskoteki z blond włosami od połowy głowy ![]() Malgoś - pomyśl sobie, że ja jeszcze większe niedogodności miałam niż Ty przez całą ciążę. Ja w nocy co odeszły mi wody miałam bóle brzucha jak na okres, nie wiedziałam co się dzieje, wierciłam się na łóżku, nie mogłam spać, leżeć ani siedzieć i o 4.50 odeszły wody już niedługo i Ty poczujesz cudowne uczucia rozrywania piteczki i najwspanialszych bóli ![]() Ja nie miałam w środę wieczorem rozwarcia, a w czwartek o 5 rano po odejściu wód już 6 cm
|
|
|
|
#1575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() @ nie ma jeszcze ale to tylko kwestia czasu. Nawet sprawdziłam szyjkę całkowicie rozpulchniona miękka, a jeszcze wczoraj zamknięta i twarda. Więc o jakiej ciąży tu mówić Wy bardziej wierzycie, ze może się udało niż ja sama ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() Skoro miałaś takie rozwarcie to poród byłby ekspresowy |
||
|
|
|
#1576 |
|
Zadomowienie
|
Justii-
za wyjście do domu:0 teraz cała przygoda dopiero sie zacznie
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to super, że już do domu |
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Fionka - jak nie tym to następnym razem się uda, widocznie nie czas jeszcze
![]() wiesz cieszyłam się jak na urlop... ale głupia byłam... Aldrin - nie oglądałam tego serialu "jak poznałem waszą matkę.." Justii - super, że wychodzicie! Ja mam poduszkę do karmienia, więc zobaczę jak będzie się sprawdzać. Nieźle z tymi hormonami, ale super że cellulit poszedł sobie - ale to pewnie przez tę wodę, która ci się zatrzymywała w organizmie. ja już którąś noc tak mam, że boli mnie brzuch w nocy i przewracam się z boku na bok co 3 min... a wody nie odchodzą buuu |
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to polecam pierwsze sezony były bardzo fajne ![]() mojej kuzynce wody nie chciały odejść a rozwarcie było pełne
|
|
|
|
|
#1580 | |||
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Poczekaj tylko jak ja wam niedługo zacznę marudzić przed porodem O matko jak ty urodzisz to będzie już moja kolej, jak o tym pomyślę to aż mi dreszcze przechodzą ![]() Cytat:
Fionka jednaktrzymam kciuki, żeby ta @ nie przyszła Fikusku ale miałam dziś sen, śniło mi się że przyjechałaś do mnie i zostawiłaś u mnie Darię, żebym przez jakiś czas się nią opiekował ![]() Meduzko pytałaś się o ruchy, ja czuję je codziennie fakt, że czasami mocniej a czasami lżej. A jak małą nie chce się ruszać to dotąd ją dziobię, aż się wkurzy i zaczyna szaleć Małgoś cóż za laseczka z ciebie Właśnie czekam na położną, bo dziś ma przyjechać z wizytą. A do lekarza idziemy jednak w środę, K mnie poprosił, bo dziś nie mógłby się wyrwać z pracy. |
|||
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin - moim ulubionym "serialem" obecnie są Smerfy hahahah
Ewelika - ja tylko czekam żeby ktoś inny zaczął marudzić a też ja muszę umówić się z położną na ten tydzień .... |
|
|
|
#1582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wiadomość w klubie.
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
U mnie też wieje i dmucha....wrr Miałam dzisiaj z mamą iść na zakupy ale nawet nosa na dwór nie wystawiam bo boję się przeziębić...
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy w domu
Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej Nie mogę narzekać na warunki w szpitalu - były rewelacyjne, Tż zrobił mi ogromną niespodziankę, ale nie ma to jak poleżeć na własnym łóżku i usiąść na swój kibelek Tequila przygląda się małemu wącha go i oblizuje się bo czuje mleko Na szybko robione zdjęcia i tel, więc słaba jakość, ale nadrobię zaległości aparatowe bo już wyciągnęłam aparat i zaczniemy cykać fotki Na zdjęciu pierwszy Miś Marcelka - Leon
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
No i muszę się pochwalić bo dostałam od męża prezent z okazji narodzin synusia i za wszystkie bóle które przechodziłam przez 9 miesięcy
- złote kolczyki i zawieszka później zrobię zdjęcie bo teraz chłopaki śpią i nie chce już buszować po pokoju
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - Marcelek jest przesłodki! i rzeczywiście istny tż
![]() a mąż nieźle cię rozpieszcza
|
|
|
|
#1586 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelila jak chcesz to ci i obydwie mogę podrzucić
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1587 |
|
Zadomowienie
|
Justii-Marcelek śliczniutki
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Ewelika-jak po wizycie położnej???co się ciekawego dowiedziałaś???
|
#1588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marcelek jest słodki I Leon też niczego sobie ![]() Fajnie ,że masz już to wszystko za sobą ![]()
|
|
#1589 |
|
Zadomowienie
|
hey, pisze z tel więc na szybko. Witamy Marcelka
niby 3800 a taka kruszyna gratuluje (ps masz zamiar mu justi dawac smoka? Podobno przy kp się nie zaleca(do 6 tyg) bo wplywa to na ssanie - smoka ssie się na podniebieniu twardym a piers na miekkim (chyba hehe)? )A i jeszcze chcialam się wypowiedziec na wychowywaniu malego w ciszy jak to powiedzialas.. Bo mam na ten temat inne zdanie.. Jak dziecko spi to moim zdaniem nalezy mu się w pewnym sensie szacunek.. Sami również lubimy spac w ciszy i spokoju.. Tak samo Ty napisalas ze obudzil Cie telefon w srodku nocy czyli w srodku Twojego snu, i to nie było ok wg Ciebie ale jak za dnia dziecko ma się obudzic od telefonu w srodku jego snu to jest ok? Takie moje zdanie a co do ubranek A nie mowilam hehe
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#1590 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
śliczny jest, aż zapragnęłam żeby nasza córeczka już była z nami mam ten sam śpiworek do spania i nie mogłam sobie wyobrazić jak dziecko w tym będzie spało ale teraz już dzięki tobie wiem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

wychodź szybko stamtąd bo na zdjęcie czekamy 

a do tego jakoś mnie chyba przeziębienie łapie 

całkowicie rozpulchniona miękka, a jeszcze wczoraj zamknięta i twarda. Więc o jakiej ciąży tu mówić 

Ślub 25.08.2012