|
|
#3241 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() Cytat:
niestety nie mam w swoich czeluściachCytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się łuszczę na nosie i wkurza mnie to bo peelingi niec nie dają, nawilżenie też nie
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniam, mniamad2. mam ten z Urody Melisa, dobry jest i jeszcze fajnie nawilża serum arganowe z vit E i neroli ze Starej Mydlarni
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia ja sama szukałam kremu i dziewczyny mi poleciły Ziaję Med ale za krótko używam żebym mogła coś powiedzieć
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3245 |
|
Piers do przodu
|
nie nadrobię
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałąm "Salę Samobójców" - dobre, choć trochę stereotypami zalatuje, a Sylwia to straszna sucz
Za to "Das Boot"... jeden z najlepszych filmów wojennych, jakie widziałam https://www.youtube.com/watch?v=7pzKyeIex2Y a muzyka - fantastisch!
|
#3247 | |||||
|
Panaroja
|
snad kubka po kawie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
? miałam kiedyś chińtkie piór , które służyło mi wiernie lat ze 25 , póki mu gumka od tłoczka nie sparciała ze starości , było niezawodne ![]() 2. a dalej ryczy czy przestał ?Cytat:
2.ładne , ale coś nie wierzeu - chyba że to tropikalny piasek spod rafy koralowej , nasz krajowy oglądany przez lupę nawet nie sugeruje takiego bogactwa kształtów i kolorów , a ziarenka piasku wszak całkiem dobrze i gołym okiem widać ![]() helloł ![]() Zimno , lód , chwilowo nic nie pada , ciasteczka prawie zjedzone , bo również z marmeladą się zrobiły , zaraz idę wyciągać śledzie z moczenia chciałabym być własnym kothem w taką pogodę I coś mi się z nosem zrobiło , bo Nawalony Ruski pachnie mi likierem miodowym z dodatkiem ambry , niczym więcej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Super że już w domku jesteś, wszystko dobrze? Cytat:
|
|
#3249 |
|
Wtajemniczenie
|
Parabel, ad atramenty: niebieski i czarny Hero,
kolorowe Pelikan Pióra różne - kiedyś właśnie chińskie z gumką ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Katty trzymaj się - teraz już w domku ![]() Golden
|
|
#3250 |
|
Piers do przodu
|
Szatą nie za specjalnie ale jestem przygotowana do walki na wielu polach
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
no to teraz już tyko do przodu, zdrowiej
Cytat:
a muzę na telefonie komórkowym (nie mylić ze smartfonem ) miałam jako dzwonek olejem go podrasuj a ta maść pod oczy Retimax, czy jak jej tam, to coś robi? Parabel ja też chcę być kothem, swoim ofkors
|
|
|
#3252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnaleźć swoje Graale, i nie zawracać sobie gitarry szukaniem. Niestety (trochę zaprzeczę powyższemu ) ja, jestem pielęgnacyjnym freakiem, i o ile mam minimalizm w kolorówce, to w pielęgnacji uwielbiam wprost różnorodnosć formuł, ale głównie zapachów i doznań, bo dla mnie to takie mini Spa ( taak, wiem powtarzam się ) rytuał relaksacyjny i ja to muszę lubić żeby to robić. Muszę sobie zmieniać myjacze bo mnie kręco zapachy, zwłąszcza naturalnych olejków Cytat:
2. Hmmm, no niestety mam inną cerę, więc pewnie nie trafię dobrze, ale Krem Przywracający Nawilżenie z Iwostin Purritin rzeczywiście NAWILŻA. Ale nic ponad to nie robi łeeeee a może, przewrotnie, to dobry znak?
|
||
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą nie tylko my, teraz z kolei jesteśmy zaśnieżeni tzn zalodzeni też, piękne sople wiszą przy lampach, na drzewach i trawa "chrupie" ![]() A ja się dziś na Dniu Babci obżarłam krążków
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie nawilżało słabiej niż krem Purritin, ale może dlatego że używałam inną porą ? Ale najważniejsze że zdomku, nie ma to jak być w domku ściski długo Cię trzymali, bity tydzień ? Dłużej ? takie mam wrażenie ![]() Cytat:
już jest regularna zima 2. musisz mieć suchą skórę i twardą wodę - nie zazdroszczę bo wychodzi drożej
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-21 o 21:46 |
|||
|
|
|
#3255 | |||
|
To ja :)
|
Helou... Co za piekielny detox, jak można mi odciąć internet komórkowy na tyle czasu??
Co mnie awaria, no co???? Dopiero nadrobiłam Bar... Normalnie czujecie??? CAŁY dzień nic!!!!A aurat się działo, bo mi Etro zeszło z Allegro No zobaczymy... Padło też "przepraszam", także tak...Cytat:
Nie bądź nieśmiała, my tu -banda wariatów i fisaszystóf siedzimy i się ze wszystkiego nalewamy, więc świeża krew się zawsze przyda Dzięki za link, warto kolekcjonowac takie rzeczy Byłam na Joico K-Pak, czy coś takiego -rewelka. Zastanawiam się nad nabyciem zestawu do regeneracji, ale chyba na raty, bo nawet przelew wyżej wymieniony mi nie pomoże raczej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To za karę się udzielaj!! ![]() I jak?? Kazali trawę jeść?? Mu od dzisiaj z małżonem dietujemy...
|
|
#3256 |
|
Piers do przodu
|
Mursz lekko mam jeść ale dietetyk czeka w kolejce razem z neurologiem, endokrynologiem i okulistą
![]() Dzięki temu z okazji powrotu skubnęłam chałwy i popiłam różowym inem
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różowe ino do tagów ![]() No tak, jak mają się nie wyczerpywać limity w sierpniu skoro wszyscy nagle na gwałt się w styczniu leczyć pragno ![]() Of kors, gópi żacik taki, familiadowy taki, gdyż albowiem sytuację Twą pamiętam i wiem, iż nie bagatela
|
|
|
|
|
#3258 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
bo tym razem będzie całkowicie odwrotnie niż ostatnio
Cytat:
Cytat:
ta Melisa mnie kusi (szczególnie ceną) ale nie mogę jej nigdzie dopaść ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Iwostiny akurat mam obcykane, Purritin szybko odrzuciłam, najbardziej mi po drodze z Sensitia, jak nie wiem jaki krem kupić to ten właśnie biorę Cytat:
od razu najlepiej tak ok 20 stopni na plusie ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3259 |
|
Piers do przodu
|
No i rozpędu pożarłam w
|
#3260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
makaroni zawsze i wszędzie ![]() ad2. o, a ja Iwostin omijałam, ciekawe dlaczemu, spróbuję ad3. oponek? ![]() Cytat:
zawsze na łapach próbuję i wiem kiedy specyfik wymaga wsparcia i olejowe zawsze wymagająCytat:
chyba w końcu zakupię i przetestuję, zamiast się podniecać ![]() i jeszcze Milę bananową
|
|
|
#3261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Organizm powiedział: "E no bez jaj Rejczelko, enough is enough! Ileż można" 2. ja też omijałam, derma dała mi próbki - i mi spasowały 3. 4. Racja, racja, byłam zbyt leniwa
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-21 o 22:45 |
||
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
staram się poprawić, ale mam podobnie jak Szatą problem z wycieczką do lodówki po dodatkowe mazidła , a tylko Win wie jak daleko do tej lodówki mam
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
To będzie wyjątkowo głupie pytanie kulinarne, ale, jutro robię dziadkom obiad, ich wymarzone mielone, bo babcia nie ma już sił gotować nic poza makaronem z sosem ze słoika, z serem etc.
No i pech chciał mam only świnkę, a oni przyzwyczajeni przez lata do wołowo-wieprz. Ale mam już ugot woł resztka z rosołu. I teraz tak - czy to bardzo kretyński pomysł dodać do zmielonej surowej wieprz zmieloną got woł i to zusammen usmażyć? Wiem, że tak się nie robi, ale czy to coś strasznego? Czy to sie nie ma prawa udać? byc dobre? Brzmi kontrowersyjnie nawet jak na mnie, ale w końcu wszystko i tak się zmieli i usmaży, a babcia wielokrotnie got mięsko odsmażała i było gut. Kusi mię by tak uczynić. Chyba wolę to niż dodać kostkie woł rosołową. ![]() ![]() Na swoje usprawiedliwienie mam jedynie to, że ja nigdy nie robię mielonych, only chuop, a tera muszeu. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-21 o 23:09 |
|
|
|
#3264 | |
|
|
Cytat:
![]() Spadam spać, dobrej nocy Baru!!
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Na pewno będzie smakować inaczej kotlety wyjdą pewnie suchsze, ale to ja je namaszczę. Trafiłam w sieciuni na fajne porady kulinarne - takie szybkie krótkie prawdy na temat, na YT kręcone przez Knorra co prawda, ale sporo mnie oświeciło. Lepsze to niż czatowanie na za drogie perfumy dobrej długiej nocki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-21 o 23:45 |
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wydaje mi się że w ogóle
![]() Znad kawy Miłego dnia
|
|
|
|
#3267 |
|
Nindżopesz
|
Ba, Hydrator rządzi, reszty nie próbowałam.
|
|
|
|
#3268 |
|
|
A ja nie wiem, co t było.. Takie w złotych butelkach, 4 kroki. Ale fajne.
A u mnie w robo parły systemy i jest lipa.... Jest też awaria w Orange, jak sięokazało, od tygodnia trwa. W tej chwili odłączyli transfer danych wszystkim prepaidom. Ale oczywiście na stronie ich nie ma żadnego komunikatu, dopiero, jak się odczeka 10 minut na infolinii, mówią, że jest usterka... Niezła usterka, skoro przez 7 dni nie udało się jej usunąć...
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Mila bananowa przereklamowana, lepiej co inne. Męczyłam litra, męczylam i w końcu powedrowało 3/4 do kuzynki. I też męczy się z nią, polowę oddala szwagierce....jakoś bez szału.... Hydrator jest spoko Rejcz, a ten żel do mycia twarzy z mydlnica z Fitomedu nie wysuszal Cię? Bo w necie roznie piszą...i kurde mam dylemat czy do tłustej brać, czy nawilżający.... Mieszanie w domu to zło, zwłaszcza jak ktoś jest roztargniony. Robiłam sobie żel myjący wczoraj , bo mam sporo oleju lnianego do szybkiego zużycia...no i wlałam oleju, miałam dolać glyceryl cocoate ( zostala porcja na raz), ale oczywiście się zamyśliłam i wlałam żelu hialuronowego....wszystko co było, czyli ze 30 ml...no to mam super nawilżający olejek myjący , a zostałam bez nawilżacza do mieszanai z olejami....no to teraz musze coś zamówić
|
|
|
|
#3270 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ze swojej strony polecam unibasis emulsja na skórę, ma podobno fatalny skład a mi pasuje jak nic, nie świeci się ma nietłustą tępą formułę (no chyba że ją położę warstwą mega grubą) a z typowych nawilżaczy to iwostin krem o przedłużonym działaniu z filtrem 20 i moje ostatnie odkrycie które czeka w szafie na wiosnę bo fajnie budzi skórę Dermedic, Hydrain 2 ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
Fajnie zdaj koniecznie relację. Ja celuję w najjaśniejsze odcienie bo jestem biała. Wybrałam formułę rozświetlającą , ponieważ niestety po kuracji isotreksinem skóra jest raczej sucha, a czytałam że inne formuły potrafią wysuszyć. Odnośnie pielęgnacji cery zapomniałam o moim sposobie na oczyszczanie ciemnych porów na nosie . Czyszczę je za pomocą szczoteczki( z równym włosiem) do zębów dla dzieci i gra Tylko delikatnie bo jak się za długo szoruje to można podrażnić , a człowiek zawsze jest pewien że nie wyszorował wystarczająco![]() No i dieta u mnie niestety ma wpływ na stan skóry... Frytki moje kochane ... tylko raz na jakiś czas niestety Codziennie rano płatki owsiane + susz owocowy+ mielone siemię lniane+ jogurt naturalny takie śniadania dobrze robią mojej skórze. 2 razy do roku suplementacja Silicą . I to chyba tyle ....Jak sobie coś przypomnę to napiszę ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
Joł joł joł Nie nakupuj zestawów do regeneracji, zainwestuj w spotkanie z P Martą ona Ci opracuje program pielęgnacji jak to ona mówi "kręciołków" + cięcie dostosowane do skrętu + zabieg odżywczy + stylizacja koszt chyba ok 100 zł Tyle że dojazd do "Żąbków" . Mam wrażenie że kręciołki to jej konik![]() Ja nie mam kręconych włosów ale i tak są trudne bo lustrzane Nadal jestem na etapie szukania idealnych proporcji ujędrniania i zmiękczania
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

obczaj se ceny na all, chyba, że poszperasz we zbiorach własnych
niestety nie mam w swoich czeluściach

a jak idę do perfumerii i mam coś wybrać (bardzo rzadko mi sie to zdarza, no ale czasami...) to niczego nie jestem pewna 
mniam, mniam

a mam jazdę do miasta
? miałam kiedyś chińtkie piór , które służyło mi wiernie lat ze 25 , póki mu gumka od tłoczka nie sparciała ze starości , było niezawodne 

Co mnie awaria, no co???? Dopiero nadrobiłam Bar... Normalnie czujecie??? CAŁY dzień nic!!!!![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)