|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetocholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
Wystarczą mi moje dwie ulotki |
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie dam się skusić na ten peeling do ciała YR, bo:
1. mam jeszcze 3 peelingi 2. kosmetyki YR mi niezbyt podchodzą 3. wypadałoby pozbyc się nałogu
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
ja to jestem agentka
rozdaję nowe szampony 1 raz użyte,bo namnożyło mi się ich,a kupuję często wraz z gratisowa odżywką,no ten Rossman i Natura to mnie dobijają,ale nie mogę się powstrzymać.Balsamom szminkom i błyszczykom daję odpór....uwaga kobietki...przeżuciłam się na płyny do płukania tkanin,które też rozdaję po 1 użyciu
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam peeling!! Ale nie ten z YR tylko pewne pomarańczowe maleństwo na 2,49 (kto zgadnie co to?? Chyba wszyscy wiedza)oprócz tego maleństwa: tusz Rimmel (ale ten co mam niedługo sie skończy) no i cos wogóle niewybaczalnego: drugą w ciagu tygodnia emulsję spf 50+ Avene Wczoraj kupiłam jeszcze błyszczyk z Avonu - spontan zupełny bo go nie planowałam. Pocieszam sie jedynie tym, że przez najblizsze dni nie bede miała za bardzo czasu chodzić po sklepach (ale z koleji w poniedzialek lub we wtorek jade do domu do NS a tam to juz same wiecie co sie ze mna dzieje )AAA i jeszcze zapomniałam - szampon Kiwi Shaumy. I na dodatek skusiłam rzyrafke, bo wiedziałam że jest chetna na niego a akurat w Tesco trafiłam na promocję 2 szampony Shaumy za 8 zł (szamponów mam teraz w sumie 6, miałabym 7 ale po zakupie Shaumy jedene wyladował na Allegro)
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja też nabroiłam Odebrałam zamówienie z Oriflame, z Avonu i z wymianki ze Scarlet23, odwiedziłam YR i w ten oto sposób przytachałam do domu:- wodę toaletową Aromabliss Awakening Oriflame - krem do ciała na lato Oriflame (miał być rozświetlający, ale tych drobinek to z lupą trza szukać - żel antybakteryjny do mycia rąk bez wody Oriflame - wodę toaletową Oriflame Nomadic (ale to gratis za poprzednie duże zamówienia) - tusz Oriflame Visons (jak wyżej - gratis) - kojący żel po opalaniu Avon - błyszczyk w szmince Avon - błyszczyk Nude Arabian Glow Avon )- krem do szybkiego pedicure Avon - 2 żele z tonikiem 2w1 Pure Calmille Yves Rocher (ale w promocji 2 w cenie 1 )A jeszcze wczoraj kupiłam krem do stóp Delia Good Foot (poprzedni się skończył, a rozgrzewający poczeka do jesieni), a przedwczoraj nawilżajace płatki do demakijażu Cleanic (użyłam dwa i resztę próbuję opchnąć siostrze, bo do )Ufff... Możecie mnie bić
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie biję bo tez nie mam czystego sumienia ani tym bardziej nie swiecę przykładem
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to ja świecę (no dobra, zapierałam się na nowościach, że nowego szamponu nie będzie zanim 3 nie zużyję, no ale trudno- tak wyszło )Najdzielniej się trzymam z balsamami do ciała- ostatni kupiony to bodajże cukier i orzech Avnou jak jeszcze sniegi były za oknem i co najlepsze- nic mnie nie kusi w tej dziedzinie Kolorówka jakoś sama się do mnie wprasza- jak nei jakiś prezent to wymiana wizażowa ![]() Ogólnie dobrze się czuję i nie mam żadnych wyrzutów
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego 241 to tzw. "apteczne zapasy" które planowałam zrobić (nie licze tu drugiej avenki ani effaclaru AI bo to nie było od początku planowane). Nigdy aż tyle nie wydałam W czerwcu szlaban na kosmetyki :d
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem
od dluzszego czasu trzymam sie postanowienia i nie robie zakupow,w ramach nagrody sprawilam sobie 3 blyszczyki z Ori na ktore czekam i krem tonujaco-brazujacy Sunny cos tam z Bielendy :P
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Już to widzę
Ja skończyłam ze szlabanami za to zajęłam się podziwianiem reklam od strony artystycznej i psychologicznej - jako sztuki manipulacji, i takie przyglądanie sie im pomaga mi w nie kupowaniu
|
#643 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem czy masz się z tego cieszyć czy płakać Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gorzej jak można coś obadać/zmacać/poniuchać na żywo, wtedy już żadna tajemna wiedza o sztuce manipulacji nie pomoże |
|||
|
|
|
#644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no naprawde!! ![]() Cytat:
Naprawde ten miesiąc jakiś "wyjątkowy" był. Wczesniej rzadko zdarzało mi się przekroczyć 100zł co i tak wydawało mi sie za dużo. Wszystko przez te kosmetyki apteczne HA!! Jest 1.06 a ja nie kupiłam jeszcze nic
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wolę nawet nie podliczać, ile w maju wydałam na kosmetyki
Planuję triumfalne zużycie wszystkiego, co mam, przy jednoczesnym braku zakupów. Co prawda moja koleżanka wybiera się na dwa tygodnie do Irlandii i zapewne nie powstrzymam się przed złożeniem jej jakiegoś zamówienia Ale już znudziła mi się większość opakowań, które widzę w swojej łazience / pokoju / szafkach, nie mówiąc o stosowaniu, bo drażni mnie już kilka balsamów, które tak bardzo lubiłam i mam ochotę się wszystkiego pozbyć. Rozważam nawet założenie mojego pierwszego wizażowego kramiku Prędzej mi się pokończą terminy ważności tych wszystkich kosmetyków - zwłaszcza pielęgnacji - nim je zużyję. TŻ ciągle załamuje nade mną ręce... Obiecałam sobie, że w czerwcu będę kupowała tylko to, co NAPRAWDĘ będzie mi niezbędne. Przy moich zapasach, jakie ostatnio porobiłam, to może się okazać, że nie kupię nic Tzn. mam złożone zamówienie z Avonu, ale tylko na 2 rzeczy i to było w maju ![]() Hosenko, z tego co pamiętam, Twoje zakupy aptecznych zapasów tłumaczy powrót do domu po studiach, więc przynajmniej masz usprawiedliwienie A ja po prostu poszalałam sobie, bo miałam taki kaprys
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na dodatek wpadłam w jakiś nałóg kupowania butów!! W ciagu miesiąca kupiłam 4 pary i to 2 dziennie ![]() Powiem wam jeszcze, że sie dowiedziałąm, że moja kuzynka leczyła sie u psychologa na zakupocholizm
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czerwiec miesiącem odwykowym Ten zakupoholizm kuzynki to kojarzy mi się z zaburzeniem kompulsyjnym (skoro czuła taki wewn. przymus) i to pewnie nic przyjemnego dla niej nie było, więc Tobie nie życzę Lepszy po prostu nałóg, niż taki zakupoholizm ![]() A nałóg kupowania butów też mam, niestety od dawna W zeszłym miesiącu kupiłam dwie pary, w tym miesiącu 3 (dodam, że 3 z 5 kosztowały powyżej 200 zł )
Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2007-06-01 o 10:41 Powód: literówki |
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie,tak na dobra sprawe to przerazilo mnie ile wszystkiego mam-szczegolnie w chwili kiedy wpadla psiapsiola i szukala u mnie cienia do kiecki na wesele....mam slabosc do kolorowki ktora namietnie kolekcjonowalam
i stwierdzilam,ze to staje sie z lekka niepokojace kiedy kupuje n-ty cien do powiek w odcieniu jakiego rzekomo pozadam W sumie to juz 6 m-cy jak dzielnie staram sie trzymac postanowienia poniewaz najgorsza moja slaboscia sa ....perfumy,nawet sporadycznie chodze na forum bo wiem jak to sie moze skonczyc zreszta kazda z Nas ma rozne slabosci i wiecie jak to jest.Snow,chcialabym miec taka zdolnosc kupowania butow jak Ty bo w tej kwestii jestem wymagajaca i jes to zawsze najwiekszy problem zakupowy Na cale szczescie z pielegnacja nie mam problemow,w tej kwestii dawno temu darowalam sobie eksperymenty i zostaje przy sprawdzonych produktach-chociaz do tanich one nie naleza ale...a dzisiaj zrobilam sobie prezent na Dzien Dziecka-a co! ![]() Podoba mi sie postawa Rzyrafki,tez czasami lubie podziiwac reklamy i wmawiam sobie,ze wcale na mnie nie dziala bo im bardziej "obmacam" produkt to dochodze do wniosku,ze jednak bedzie tylko na chwile wiec moge sobie darowac zakup.Moja najwieksza slabosc to blyszczyki i kolorowe maskary- w tej kwestii zdrowy rozsadek i rozum ida spac
|
#649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moją słabością są cienie no i dzisiaj też na dzien dziecka przyszły z allegro 2 manhattanki
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
Hosenko,
mam do Ciebie sprawę,jak jesteś online to opisz zalety szamponu schauma kiwi ![]() nie wiem czy jeszcze długo tu posiedzę...w końcu Dzień Dziecka oj....chyba go jutro kupię jak szalona,oj szalona jestem na punkcie szamponów. Obecnie mam 12 wszystkie dosłownie prawie pełne. Jestem uzależniona... Hosenko proszę odezwij się
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki rzyrafko.za odp.Niestety znając mnie jutro kupię szamponik
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem, ćzy Ci pozwolę- ja mam w szafce 1 cały, 1 napoczęty, i w użyciu dwa po połowie. Ale 12
![]() No dobra, ale żeby mi to było ostatni raz
|
|
#654 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że do mnie wpada siostra Ale jakoś jeszcze do mnie nie dotarło tak do końca, że trochę tego za dużo mam... Jeszcze...O dziwo, nawet moja mama, która widziała skrawek mojej kolekcji (bez cieni, bo one leżą gdzie indziej) się nie przeraziła, tylko pobieżnie przeglądała sobie i pytała po co i na co to czy tamto. A przyznam, że kto jak kto, ale mama, to mogłaby mieć dużo do powiedzenia w tej materii.... Tata tylko skwitował to krótkim stwierdzeniem "Pewnie to wszystko za moją krwawicę" Pewnie tak W znakomitej większości...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pozostaje mi mieć nadzieję, że jak już dojdzie, to jednak będę z niego zadowolona... Oby.Cytat:
Pocieszam się tylko myślą, że jeden na dniach skończę (ale nie z tych nowych, choć tez nie taki stary, z marca chyba)Nie, też z nowej kolekcji, ale ten turkusik. Na którego i ja się już zdecydowałam ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myłam wczoraj włoski ale szamponem Pantene Pro-V a Shauma kiwi wylądowała w szafce z zapasmi. Jutro wypróbuję i napisze
|
|
#657 |
|
Raczkowanie
|
Hej,Hosenko!
Może dzięki silnej woli nie kupię jutro tego szamponu,ale jak cos to też zdam relację prawdopodobnie tu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czekałam aż mnie odwiedzisz w pracy a tu lipa trzeba sie jakoś inaczej umówić ![]() Ginger - jeśli wypróbuję jutro to dam znac najwcześniej w niedziele nie wiem wiec czy wytrzymasz tyle Osobiście nie mam zaufania do Shaumy, ale skusił zapach Kiwi no i to że ma rzekomo zmięczać wode (a to by oznaczało ze nawet po krawkosiej wodzie bede miala miękkie włosy nawet bez odżywki - udaje się to tylko szamponowi Pantene Pro-V i nabłyszczającemu 2w1 z avonu ale on juz ma odżywkę)
|
|
#659 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() masakra ?a ja się dzielnie trzymam, ale wiem, że kupię sobie sporo kosmetyków z H&M, tak w ramach odwyku |
|
|
|
|
#660 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Ja też podliczyłam - 262,73 zł. ![]() To niemożliwe! Ludzie, przecież ja nawet jeszcze pełnoletnia nie jestem! Toż to połowa mojej miesięcznej wypłaty! Zaczynam oszczędzać. Od jutra.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

Wiec jakby ktoś z KRK (MagJa??
) chciał coś drugiego -50% to służę pomocą 

rozdaję nowe szampony 1 raz użyte,bo namnożyło mi się ich,a kupuję często wraz z gratisowa odżywką,no ten Rossman i Natura to mnie dobijają,ale nie mogę się powstrzymać.

)
)