Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Czy kolejną część robimy na odchowalni ??
tak 22 57,89%
nie 16 42,11%
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-22, 11:18   #91
senira666
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

ale fantazje
i cos dla mojego psiaka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (49,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (102,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (54,9 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez senira666
Czas edycji: 2014-01-22 o 11:21
senira666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 11:18   #92
830b3402b90be91bee3a8a4ac8547146eb396896_6583840e13f22
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Mnie tez mamili wcześniejszym wyjściem, a wyszłam prawie 3 doby po porodzie, mimo ze sn.

Na którym oddziale lezysz? Ja byłam na C i nie trafiła mi sie ani jedna niemiła.

Jak generalnie wrażenia ze szpitala?
Jestem na 2 pietrze, to jest chyba oddział B. Wrażenia bardzo dobre, no i ja mam pozytywne nastawienie. Ta babka gada ale ja jej nie słucham. Spytałam czy moge już smarować brzuch oliwką to odpowiedziała że oliwka mi nie pomoże, zrugała mnie że podkład odwrotnie położyłam i że dziecko za blisko krawędzi łóżka leży. Niech sobie gada, ja się uśmiecham i olewam, mam swoje szczęście i nic mi go nie popsuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
830b3402b90be91bee3a8a4ac8547146eb396896_6583840e13f22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 11:19   #93
sharey
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Możemy zostać artystkami gimnastyczkami. Ja dzisiaj obudziłam się z koszmarnym bólem żeber po prawej, i używałam rogala i trzech poduszek żeby się ułożyć tak żeby nie bolało. Po długich próbach poddałam się, ale co się nawyginałam to moje

Heheh ja też się tak obłożyłam poduszkami i na dodatek zarąbałam poduszki mężowi ocknął się obrażony, ale jak zobaczył moją minę to sobie róg kołdry podłożył pod głowę

Ok idę dalej prasować ciuszki, bo naprawdę nie zdążę w takim tempie.
A tak apropo od dwóch nocy budzę się zalana mlekiem wcześniej miałam już wycieki chyba od 6 miesiąca, ale to były tylko takie kropelki/plamki, a teraz? Może to jakaś przepowiednia...
sharey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 11:19   #94
830b3402b90be91bee3a8a4ac8547146eb396896_6583840e13f22
Konto usunięte

Aaaa no i jedzenie bardzo dobre. Dużo i zróżnicowane.

830b3402b90be91bee3a8a4ac8547146eb396896_6583840e13f22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 11:25   #95
mengazhu
Zadomowienie

GG do mengazhu

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
a ja znów jem zjadłam rano kanapkę potem ok 11 jabłko i znów jem teraz domowego hot-doga
e tam, domowe nie tuczą
Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
zmiany wprowadzone
Dziękuję raz jeszcze.
Stary 2014-01-22, 11:27   #96
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Mam ochotę na pączka i na surówkę porową...ojciec zawiezie mnie do marketu, przy okazji kupię jakieś przekąski do szpitala żebym tam z głodu nie umarła

ale nadziewany tą surówką
Stary 2014-01-22, 11:29   #97
mengazhu
Zadomowienie

GG do mengazhu

magnusia pączek na ostro :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 11:29   #98
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Zaliczyłam kolejny level ogarniania sie z dzieckiem - byliśmy z psem u weterynarza (biedak ma jakaś straszna biegunke). I nawet wyszło zupełnie bezproblemowo Aczkolwiek bez chusty by nie przeszło zupełnie.

I nie chce zapeszac, ale moje dziecko zaczyna chyba mieć jakiś rytm dnia, do tego taki który całkiem mi odpowiada

no brawo!!!LEVEL COMPLETE
Stary 2014-01-22, 11:31   #99
Roane
Wtajemniczenie

[1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;44738614]Jestem na 2 pietrze, to jest chyba oddział B. Wrażenia bardzo dobre, no i ja mam pozytywne nastawienie. Ta babka gada ale ja jej nie słucham. Spytałam czy moge już smarować brzuch oliwką to odpowiedziała że oliwka mi nie pomoże, zrugała mnie że podkład odwrotnie położyłam i że dziecko za blisko krawędzi łóżka leży. Niech sobie gada, ja się uśmiecham i olewam, mam swoje szczęście i nic mi go nie popsuje
.[/QUOTE]
I tak trzymać

Cytat:
ale nadziewany tą surówką
Powiedziane jak prawdziwa ciężarówka
Stary 2014-01-22, 11:35   #100
nattalli
Rozeznanie

A miałam w planach urodzić w części 10;p nie udało się;p ale 11 będzie już moja;p musi witam się z wszystkimi u mnie urwanie głowy od rana, dwóch elektryków rozwala mi łazienkę ;p a ja siedze grzecznie w salonie i czytam gazetę;p

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 11:37   #101
Roane
Wtajemniczenie

Cytat:
no brawo!!!LEVEL COMPLETE
Heh, Perfuzja wzorem?

Idę na spacer. TŻ zadzwonił i mi kazał, cobym nie gnuśniała Ale mamy piękną pogodę, jest +10 stopni, słonko, zero wiatru
Aż zrobię zdjęcie - na urodziny kupił mi różowy aparat Wogóle dostałam go, oglądam, zachwyt, no i w końcu nie mogłam się oprzeć, i zapytałam - ale czemu różowy? Okazało się, że taki sam tylko z inną obudową był o półtorej stówy droższy Walniety ten świat - aparat zrobiony z niebieskiego plastiku jest więcej wart niż aparat z różowego. Mi tam w sumie wisi jak ten aparat wygląda, od wyglądania to jestem ja a nie on, ale ten idiotyzm mnie powalił
Stary 2014-01-22, 11:48   #102
nattalli
Rozeznanie

Cytat:
Wow!

Gosia urodziła miedzy jednym moim karmieniem a drugim
Dla Gosi super szybka akcja i jaka szczęśliwa;p ja tez tak chcę;p

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:

Kurde. Wczoraj na zakupach byłam silna, stanęłam koło regału z parówkami, już moja rączka sięgała po opakowanie, ale pomyślałam sobie "nieeeee, będę silna, nie będę jadła mielonych ścięgien, kupię normalne mięso"... I kurde teraz chcę parówkę. W bułce z ketchupem i musztardą

Co do parówek to ja nie jadłam ich mniej więcej od 8 roku życia a ok miesiąc temu nagle w niewyjaśnionych okolicznościach zaczęłam je brzydko mówiąc wpieprzać;p z musztardą do tego. No i doszłam do wniosku że skoro mnie tak wzięło to może jednak nie będe sobie i dziecku odmawiać i ciągle mężowi powtarzam że te norweskie może mają lepszy sklad niz polskie ;p (oczywiście każde wytlumaczenie jest dobre jeśli człowiek zdaje sobie sprawę że nie powinien czegoś robić;p)

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez guapissima Pokaż wiadomość
Odnosnie majonezu, to u mnie w domu zawsze byl kielecki
Tutaj majonezy sa paskudne, wiec robimy sami, chociaz teraz nie jem, bo to surowe jajko.....
odnośnie majonezu z dwa lata temu zrobiłam swój domowy i powiem wam że wszystkie sklepowe majonezy to moga się schowac przy takim domowym. Pycha był. Co prawda korzystam ze sklepowych bo domowego mi się robić nie chce jak moge skorzystać z gotowego ale raz na czas lubię pobawić się w kuchni i zrobić swoj

26.05.2013 II kreseczki

Stary 2014-01-22, 11:49   #103
cayenneOna
Zadomowienie

Melduje sie i ja, po sesji brzuszkowej. Mam nadzieje, ze mnie w tej czesci nie wywalicie do mamuś zaginionych/malo odzywajacych sie

Gosia,banany!!!!

cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 11:49   #104
nattalli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Gosia widocznie dostała wynagrodzenie od losu za te swoje wielodniowe męczarnie i długie oczekiwanie.

Szok, że dała radę bez zzo, bez zająknięcia i pęknięcia wydać na świat prawie 4 kg bobaska

to znaczy że się da;p

26.05.2013 II kreseczki

Stary 2014-01-22, 11:51   #105
cayenneOna
Zadomowienie

Aaaa, i witam sie w 37.tygodniu, wiking dane z wczoraj (35+6): 3756 g.

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Gosia, gratulacje!!!!!!

cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 11:51   #106
Roane
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Melduje sie i ja, po sesji brzuszkowej. Mam nadzieje, ze mnie w tej czesci nie wywalicie do mamuś zaginionych/malo odzywajacych sie

Gosia,banany!!!!
Gosia już urodziła
Stary 2014-01-22, 11:52   #107
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Melduje sie i ja, po sesji brzuszkowej. Mam nadzieje, ze mnie w tej czesci nie wywalicie do mamuś zaginionych/malo odzywajacych sie .
to zależy tylko od Ciebie
Stary 2014-01-22, 11:55   #108
nattalli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
Gratulacje dla Gosi!!! wreszcie Kacperek posłuchał cioć wizażowych i wyszedł

Dziewczyny...masakra! normalnie w ciągu tygodnia wyskoczyło mi masa rozstępów - kreseczek fioletowych .... Masakra... I tylko na lewej stronie brzucha!! Wygląda to okropnie i nie wiem czy kiedykolwiek zniknie???! Do 5 miesiaca smarowalam brzuch owilką bambino, a później zaprzestałam, bo zakazano mi smyrać brzucha i zwyczajnie przestałam smarować brzuch oliwką /a teraz wychodzą tego efekty ( posmarowalam sie teraz próbką ziaja mama na rozstępy, później będe próbować bio oil na zmiane z porządnym nawilżeniem tylko co to da... Pewnie gó*** !

ja przez calą ciążę nie mialam ani jednego rozstępu a 3 tygodnie przed planowanym terminem wyskoczyły mi i po prawej i po lewej stronie ;/ nie jest ich dużo no ale są. Mąż mnie pociesza że jak urodze to w tajemniczych okolicznościach znikną. Trzymam go za słowo. Brzuszek mam mały więc skąd one się wzięły...Ale strasznie się nie załamuję ot los mamuśki w ciąży;p Ja polecam na rozstępy krem z pharmaceris mi pomagał póki stosowałam bo jak dalam sobie spokój no to dziady wyszły

26.05.2013 II kreseczki

Stary 2014-01-22, 11:57   #109
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolowa_nilu Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziękuję wam wszystkim za wczorajsze życzenia

Wczoraj pozwoliłam sobie na lampkę czerwonego wina Małą całą noc karmiłam zapasami z zamrażarki a swój pokarm odciągałam i wylewałam. Położna mówiła, że po małej ilości alkoholu wystarczy wylać tylko pierwszy pokarm i dalej już można karmić, ale ja wolałam się zabezpieczyć i wylałam 4 porcje. I wiecie co? Kocham czerwone wino ponad wszystko i całą ciążę o nim marzyłam, ale nie było warto. Tak potwornie tęsknie za ssakiem, który ciamka mojego cyca, że wprost nie mogę doczekać się, aż się obudzi i przyssie
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę
Lampka wina + śmierdzące pleśniowe sery jak ja za tym tęsknię

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, właśnie dotarła do mnie poduszka do karmienia i zastanawiam się czy prać tylko poszewkę czy tez wkład? A Wy jak robiłyście?
Mam rogala do karmienia Motherhood i prałam tylko poszewkę. Potem i tak ciężko mi się ją zakładało :/ Pewnie lepiej ją założyć jak jest troszkę wilgotna (jak w przypadku pokrowców na materace).

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Wiadomość od Gosi

Dziś o 6:51 urodził się Kacperek. Gdy dojechaliśmy do szpitala było już za późno na ZZO, więc rodziłam bez. Waga 3900 g. Urodziłam bez nacięcia i pęknięcia krocza. Jak będzie dobrze wszystko to dziś do domu.

GRATULUJEMY!!!!!!
GRATULACJE!!!! i witamy Kacperka!
Gosiu, wspaniała akcja Błyskawiczna!
I na dodatek całkowicie naturalna.
Dobrze, że zdążyłaś do szpitala.

Cytat:
a ja znów jem zjadłam rano kanapkę potem ok 11 jabłko i znów jem teraz domowego hot-doga
Mi ostatnio też wzrósł apetyt, non stop bym coś jadła. To chyba przez ten mróz.

[1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;44738614]Jestem na 2 pietrze, to jest chyba oddział B. Wrażenia bardzo dobre, no i ja mam pozytywne nastawienie. Ta babka gada ale ja jej nie słucham. Spytałam czy moge już smarować brzuch oliwką to odpowiedziała że oliwka mi nie pomoże, zrugała mnie że podkład odwrotnie położyłam i że dziecko za blisko krawędzi łóżka leży. Niech sobie gada, ja się uśmiecham i olewam, mam swoje szczęście i nic mi go nie popsuje
[/QUOTE]
Podoba mi się Twoje podejście

Demonyianioly - cieszę się, że udaje się Wam dogadywać z kurczątkiem. Oby wszystko układało się po Twojej myśli i żebyś czuła się bezpiecznie.
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 11:59   #110
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Wiadomość od Gosi

Dziś o 6:51 urodził się Kacperek. Gdy dojechaliśmy do szpitala było już za późno na ZZO, więc rodziłam bez. Waga 3900 g. Urodziłam bez nacięcia i pęknięcia krocza. Jak będzie dobrze wszystko to dziś do domu.

GRATULUJEMY!!!!!!
Brawa dla Gosi!!! klask i: Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
Dziewczyny...masakra! normalnie w ciągu tygodnia wyskoczyło mi masa rozstępów - kreseczek fioletowych .... Masakra... I tylko na lewej stronie brzucha!! Wygląda to okropnie i nie wiem czy kiedykolwiek zniknie???! Do 5 miesiaca smarowalam brzuch owilką bambino, a później zaprzestałam, bo zakazano mi smyrać brzucha i zwyczajnie przestałam smarować brzuch oliwką /a teraz wychodzą tego efekty ( posmarowalam sie teraz próbką ziaja mama na rozstępy, później będe próbować bio oil na zmiane z porządnym nawilżeniem tylko co to da... Pewnie gó*** !
Ja od początku ciąży gdy brzuch nie był widoczny wcierałam, smarowałam, masowałam..... na początku olejki, później kremy po 40 zł i wyżej... i doopa blada. Rozstępy są...... i też mnie zaskoczyły już prawie pod koniec ciąży
Cóż zrobic, teraz w ruch idzie olejek z bio oil.

Cytat:
Zaliczyłam kolejny level ogarniania sie z dzieckiem - byliśmy z psem u weterynarza (biedak ma jakaś straszna biegunke). I nawet wyszło zupełnie bezproblemowo Aczkolwiek bez chusty by nie przeszło zupełnie.

I nie chce zapeszac, ale moje dziecko zaczyna chyba mieć jakiś rytm dnia, do tego taki który całkiem mi odpowiada
klask i:

Cytat:
Idę na spacer. TŻ zadzwonił i mi kazał, cobym nie gnuśniała Ale mamy piękną pogodę, jest +10 stopni, słonko, zero wiatru
Aż zrobię zdjęcie - na urodziny kupił mi różowy aparat Wogóle dostałam go, oglądam, zachwyt, no i w końcu nie mogłam się oprzeć, i zapytałam - ale czemu różowy? Okazało się, że taki sam tylko z inną obudową był o półtorej stówy droższy Walniety ten świat - aparat zrobiony z niebieskiego plastiku jest więcej wart niż aparat z różowego. Mi tam w sumie wisi jak ten aparat wygląda, od wyglądania to jestem ja a nie on, ale ten idiotyzm mnie powalił
Ja mam różową mysz do komputera, z tego samego powodu

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 11:59   #111
magnusia
Zakorzenienie

mam lenia... w związku z tym poddam się i sie położę
Stary 2014-01-22, 12:00   #112
selena85
Wtajemniczenie

Odnośnie tego o czym wspominała Migotka :

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 12:00   #113
perfuzja
Zakorzenienie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

O rany, to naprawdę jakaś zolza Ci sie trafiła. U mnie naprawdę wszyscy (poza anestezjologiem ) byli super mili i pomocni.

Jak wspollokatotka? Da sie wytrzymać? Odpoczywają w ogóle?
Stary 2014-01-22, 12:02   #114
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:

że nikt ciężarnej przed porodem do samolotu nie wpuści toż to już za chwilę bym u Ciebie była
u mnie ziiiiiimno, a ma być jeszcze gorzej. nie dziwię się, że Mała nie chce wychodzić - w środku jej chociaż cieplutko i milutko

ja wstałam, pokręciłam się, spakowałam torby już na tip top i chyba zaraz pójdę spać znów, bo mnie coś łamie. zaczęły mnie bolec plecy, a właściwie nie bolec tylko tak jakby "paraliżować", że ciężko się ruszyć. może wyleżę to i przejdzie, bo obiecałam dziś mężowi spaghetti na obiad (a dla niego kolację) i będę musiała chwilę w kuchni wystać

a mam pytanie- Was też tak okrutnie bolą nogi ? w nocy masakra, aż mnie ten ból budzi. tak jakbym cały dzień biegała - ból od kolan w górę. wcześniej były skurcze ud, ale to jest o wiele gorsze, bo nie wiadomo co z taką nogą zrobić chyba najlepiej obciąć by było, ale się jeszcze przyda
Stary 2014-01-22, 12:05   #115
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
a mam pytanie- Was też tak okrutnie bolą nogi ? w nocy masakra, aż mnie ten ból budzi. tak jakbym cały dzień biegała - ból od kolan w górę. wcześniej były skurcze ud, ale to jest o wiele gorsze, bo nie wiadomo co z taką nogą zrobić chyba najlepiej obciąć by było, ale się jeszcze przyda

mam podobnie, mi pomaga podłożenie pod pośladek poduszki- jakoś wtedy tak krzywo leżę i noga jest jakby odciążona
Stary 2014-01-22, 12:10   #116
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:
mam podobnie, mi pomaga podłożenie pod pośladek poduszki- jakoś wtedy tak krzywo leżę i noga jest jakby odciążona
mnie ratuje zarzucenie nogi na TŻ ale to tylko na jednym boku. wcześniej podkładałam pod nogi/między nogi poduszkę, ale zaczęła być ciut za niska i przestała spełniać swoją funkcję. pod pośladki jeszcze nie próbowałam - ale zaraz to zrobię
Stary 2014-01-22, 12:17   #117
Negrid
Rozeznanie

Cytat:
Mnie dziś strasznie, pierwsze co rano zrobiłam to pooglądałam łydki, bo mam wrażenie, że żylak mi normalnie wyłazi... taki dziwny ciągnący ból, ale na szczęście nie widzę nic niepokojącego.

A tak odnośnie oczekiwań co do rozpakowania, to ja mam nadzieję urodzić w 13 części...
Negrid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 12:21   #118
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
Mam rogala do karmienia Motherhood i prałam tylko poszewkę. Potem i tak ciężko mi się ją zakładało :/ Pewnie lepiej ją założyć jak jest troszkę wilgotna (jak w przypadku pokrowców na materace).
Ja też mam właśnie Motherhood (co prawda zamawiałam inny wzór, ale już nie będę odsyłać ). Dobrze, że piszesz o tym zakładaniu na mokro ...faktycznie, ona ma taki krótki ten zamek, więc może być ciężko

Cytat:

Dobre

Cytat:
(...) a mam pytanie- Was też tak okrutnie bolą nogi ? w nocy masakra, aż mnie ten ból budzi. tak jakbym cały dzień biegała - ból od kolan w górę. wcześniej były skurcze ud, ale to jest o wiele gorsze, bo nie wiadomo co z taką nogą zrobić chyba najlepiej obciąć by było, ale się jeszcze przyda
Mnie nogi nie, ale biodra. Śpię na jednym albo drugim boku i jak się przebudzam to właśnie bolą biodra ...chyba dlatego, że za ciężka już jestem Już 3 noc przenoszę się do drugiego pokoju, żeby nie słuchać chrapania małża i można powiedzieć, że się wysypiam i mniej spaceruję do łazienki
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 12:25   #119
perfuzja
Zakorzenienie

U mnie dzisiaj nudy, a tu taka cisza

Wstalismy z Emilem po 10h, nakarmilam go, zapakowalam do chusty, poszłam do weterynarza, wróciliśmy, obudził sie na moment - położyłam go sobie na kolanach, znowu zasnął i do tej pory śpi

W ogóle w zeszłym tygodniu chyba był taki marudny przez ta odparzoną pupę Odkąd sie zagoila to mam inne dziecko w domu.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:

Ja odkąd Emil jest na świecie to biorę dłuższe prysznice niz przed ciąża, bo kiedy leży w łazience i słyszy lejace sie wodę to jest mega spokojny
Stary 2014-01-22, 12:25   #120
senira666
Zakorzenienie

Obiadek wstawiłam - dzisiaj zupa śmietnik wszystkie warzywka z lodówki ,ziemniaczki, kostka rosołowa i śmietanka na koniec

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości