|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Cytat:
|
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to baby rządzą póki co ![]() a jakie masz opcje imion? Nie zastanawialiście się jeszcze?
|
|
|
|
|
#2253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:P
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę już wiedzieć kogo noszę w brzuszku!!!!!!!!
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mamy córeczek tak mają
moja szwagierka jak się dowiedziała, ze będzie córka, to od razu z tekstem to mojego męża, że teraz to będzie najgorsze - mój szał na zakupy tych sukieneczek, bluzeczek itd. ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- a kogo czujesz w brzuszku, chłopca czy dziewczynkę ? ![]() wytrzymaj jakoś do następnej wizyty |
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
My byłyśmy dzisiaj na spacerku pieszo, ale Hania ma etap, że każda dziura w płocie ją interesuje i musi się zatrzymać i przeanalizować jej istotę, dlatego lekko nie było i krótki spacer zajął nam godzinę ale pogoda tragiczna nie była, jutro pójdziemy wózkiem normalnie jak ludzie ![]() Martuszka a jaki model tego wózka Hartan dokładnie? To sobie popatrzę na Google ![]() My na razie jesteśmy w miarę zdecydowani na Maxi Cosi Mura 4 (ten co Pallas i.. nie pamiętam kto ), ale musze go zobaczyć na żywo. Teraz już wiem co mi potrzebne, czego brakuje i co jest ważne, dlatego bardziej wiem czego szukać. Ale szczerze mówiąc nie chce mi się przeszukiwać w Internecie wózka idealnego, wolałabym właśnie podpatrzeć coś od Was ![]() Pallas, no ja nie lubię takich mocnych kolorów w wózkach, dlatego ten walnut Brown mi odpowiada, chociaż gondola trochę ciemna, no ale lato będzie to pewnie tego przykrycia nie będziemy nawet zakładać, a wyściółka jaśniejsza jednak Mi by się właśnie przydała składana gondola, bo, pomimo tego, że też mamy combi i się zmieści bez składania, jak gdzieś jedziemy to dla dwójki dzieci i tak będzie trzeba zapakować cały samochód, więc każda oszczędność miejsca się przyda Co do samolotu nie mam pojęcia wiem, że wózki oni zabierają przed wejściem na pokład i potem oddają, ale to ja widziałam tylko małe parasolki, a takie co trzeba rozłożyć i podzielić na dwie części to nie wiem.. no i druga sprawa, że ja bym się chyba bała ryzykować i brac taki porządny wózek na pokład samolotu, bo wiadomo jak oni to potem traktują dlatego my chyba poczekamy z podróżami aż Antosia będzie jeździć w spacerówce i weźmiemy składaną małą parasolkę, której w razie W nie będzie aż tak żal ![]() Myska wg mnie powinnaś jeść normalnie tak jak na co dzień jesz ![]() Ramona świetne zakupy widać już różowo u Ciebie się robi ![]() Asia27100 nie wiem jak manti, ale na pewno można rennie Swoją drogą – nienawidze zgagi ale pewnie mnie to też czeka za parę tygodni ![]() Justyna no Hania na szczęście w 80% przypadków budzi się w dzień w uśmiechem gorzej w nocy, wtedy jest wycie na całą parę ![]() Co do finansów, ja też się o to boję nieustannie, ale damy radę, przecież wiadomo, że sobie odmowimy a dla dzidzi zawsze będzie, więc luz ![]() Sylvunia fajny wózek, podobny do tego co mamy po Hani Madziuula ja się z Tobą zgadzam, że z genami nie wygrasz niestety ![]() Co do filtra właśnie też o tym czytałam niedawno jak szukałam jakiegoś kremu dla noworodka na słońce, ale nie miałam za dużo czasu, więc się nie zagłębiłam w temat, niestety będzie trzeba. Ja sobie nie wyobrażam nie smarować, tym bardziej jak będziemy jechać jakoś w sierpniu nad morze.. no przecież Antosia całe dnie nie będzie leżała w wózku pod parasolką, więc coś trzeba wykombinować, no nie da się w 100% uniknąć tego słońca. Mszpilka, my używamy Excela ![]() Light Limara, następnym razem zapamiętaj numery i zadzwoń na policję albo straż miejską jak ja nie lubię takich typów co tak jeżdżą ![]() Selenity super super wspaniałe wieści ![]() No i wieczór panieński z picollo ![]() Wysłałam Ci wczoraj wieczorem mailem jeden arkusz z opisem, nie wiem czy widziałaś. Za ten drugi nie miałam czasu się dzisiaj zabrać i szczerze to skleroza mnie złapała, będę się musiała nagimnastykować żeby sobie przypomnieć jak to się robiło, może Pallas by pomogła, dla niej to pewnie pikuś ![]() Paulka super łupy ![]() Do zobaczenia wieczorem |
|
|
|
#2258 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Zadomowienie
|
Po wizycie wszystko ok.
Uciekam nadrabiać
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następne USG mam u tego drugiego lekarza mam dopiero 25-ego lutego.... |
|
|
|
|
#2262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2266 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Rozeznanie
|
kasian86 jaaaaaa jaaa kupuje maxa cosi murę
ale koniecznie 4 plus ( szersze siedzisko w spacerowce etc ).Odpoczywam po pracy, wracając prawie 2 razy lezalam jest mega slisko!!! A w centrum nie odsniezaja i nie sypia niczym...masakra. W ogole po paru h w pracy jestem juz padnieta, boli mnie jak siedze pod cyckami i w ogole...wiec postanowione! Do końca tygodnia pracuje, 04.02 mam wizyte u gina i ide na L4. Czas odpoczac
|
|
|
|
#2268 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) a ogólnie w nowym officie 2013 jest właśnie taka opcja z budżetem domowym, ale nie wiem czy chciałabyś inwestować w nowy Office ![]() Cytat:
nie lubię takich typów Cytat:
super, cieszę się Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hartan VIP z gondolą Falt. Cytat:
![]() ale dziś jestem zmęczona... jakoś tak w drodze do domu oczy mi się same zamykały w ogóle ostatnio jakiś spatek nastroju mam
|
||||||
|
|
|
#2269 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Za miesiac bede miala test obciazenia glukoza
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|||
|
|
|
#2270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też obstawiam chłopa
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myska0 ja obstawiam chłopaka
Edytowane przez karolkya Czas edycji: 2014-01-22 o 17:52 |
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
2 do 1
![]() EDIT - po odpowiedzi Santom 3 do 1 na chłopaka
Edytowane przez Myska0 Czas edycji: 2014-01-22 o 17:54 |
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Myska, ja u Ciebie tez chlopaczka widze chociaz te slodycze moga na dziewuszke wskazywac zobaczymy![]() mnie glukoza czeka za 2 tygodnie, oni tutak tylko w 28tc robia to badanie ![]() ktoras sie pytala o wspolczynnik samobojstw powiem szczerze, ze chyba mi sie nie wydaje tutaj ludzie maja na wszystko zlewke, luz, bezstres ja czytalam o japonii, ze tam jest najwiecej samobojstw, bo ludzie sie szybko wypalaja przez ich tryb zycia: szybki, duzo pracy, malo rodziny i przyjemnosci![]() alez ja mam leniwca dzis musze sie wygrzebac spod koldry, bo jak zaleglam po pracy tak wstac nie moge![]() wozek w koncu dotarl do rodzicow: w aukcji jak byk widnieje gratisowa torba z przewijakiem, ktorej nie dostalam chyba przegieli palke i bedzie negatyw, pierwszy w mojej allegrowej karierze |
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małż się wkurza, że w ogóle już nie będę się do niego przytulała Dziś to przetestuję, bo pokrowiec wysechł i mogę zakładać na rogala |
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
selenity!!!!
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do wózka to jakiś dziad z tego sprzedającego
|
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz słodycze dołączyły. Ostatnio, jakoś od dwóch tygodni. No i bądź tu człowieku mądry
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Dziewczeta
Carolyna jeszcze nie wiem co, ale bede szukac sukienki odcinanej pod biustem, teraz tylko czy dluga czy krotka i nad kolorem sie bede musiala zastanowic Vampirko bardzo skromnie bedzie, swiadkowie, rodzice i rodzenstwo, ode mnie jeszcze babcia po slubie bedzie uroczysty obiad i to tyle teraz tylko pozostaje zarezerwowac miejsca w restauracji, a jezeli sie nie uda to bedzie catering pozniej sie smialysmy, ze w ogole pojdziemy na latwizne i zaprosi sie gosci na obiad do Mc Kasian nie nie widzialam jeszcze, bo nie mam tu u babci jak sprawdzic, ale serdecznie Ci dziekuje za pomoc ![]() Monija super wiadomosci Zapomnialam dopisac wczesniej, moj gruboskorny TZ w koncu poczul ruchy Malej, lezy z takim usmiechem i nagle mowi : Wiesz co te ruchy to tak jakbys pierdziala. ja nie wiem skad mu sie biora takie porownania Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

)

♥♥

ale pogoda tragiczna nie była, jutro pójdziemy wózkiem normalnie jak ludzie
wiem, że wózki oni zabierają przed wejściem na pokład i potem oddają, ale to ja widziałam tylko małe parasolki, a takie co trzeba rozłożyć i podzielić na dwie części to nie wiem.. no i druga sprawa, że ja bym się chyba bała ryzykować i brac taki porządny wózek na pokład samolotu, bo wiadomo jak oni to potem traktują
ale pewnie mnie to też czeka za parę tygodni