Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-22, 17:16   #2251
Myska0
Zakorzenienie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
U Nas z zarobkami też nie ma szału, jak widzę, że magazynier ma 500zł - 1000zł więcej do reki niż ja to mnie strzyka. A ludzie myślą, że jak ktoś pracuje w Banku, SKOKu, agencji ubezpieczeniowej to zarabia po 3000-4000zł. To bzdura i jeszcze godziny pracy od 9.15 do 17.15, od 6 lat jak chcę coś załatwić to muszę urlop brać . . . ale mam umowę na czas nieokreślony i w tej sytuacji to najważniejsze, będę z dzieciaczkiem w domu rok i będę się rozglądać za pracą w lepszych godzinach.
Tu się nie zgodzę. Magazynier to gorszy zawód? Ile musi się nadźwigać, narobić, a zdrowie nie jest wieczne.. To, że pracuje fizycznie a nie biurowo to wcale nie jest jakiś super plus. I do tego godziny pracy też nie ma za fajnych.. Dwie zmiany i to bardzo dezorganizuje dzień.

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:16   #2252
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Hej

Ja, tylko na chwilę, z tego całego zamieszania ze szpitalem, nie napisałam WAM. A skoro napisałam w klubie, to i tutaj mogę. Bo to nie jest tajemnicą.

PRAWDOPODOBNIE będzie DZIEWCZYNKA
(Moje szczęście ma 750g, i jest bezimienna )
gratulacje

no to baby rządzą póki co
a jakie masz opcje imion? Nie zastanawialiście się jeszcze?
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:16   #2253
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Hej

Ja, tylko na chwilę, z tego całego zamieszania ze szpitalem, nie napisałam WAM. A skoro napisałam w klubie, to i tutaj mogę. Bo to nie jest tajemnicą.

Ciche gratulację różowe :P

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:17   #2254
Myska0
Zakorzenienie

Ja też chcę już wiedzieć kogo noszę w brzuszku!!!!!!!!

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2014-01-22, 17:21   #2255
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość

Zwariowałam na punkcie moich córeczek
chyba mamy córeczek tak mają
moja szwagierka jak się dowiedziała, ze będzie córka, to od razu z tekstem to mojego męża, że teraz to będzie najgorsze - mój szał na zakupy tych sukieneczek, bluzeczek itd.

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
Ja też chcę już wiedzieć kogo noszę w brzuszku!!!!!!!!
a kogo czujesz w brzuszku, chłopca czy dziewczynkę ?
wytrzymaj jakoś do następnej wizyty
Stary 2014-01-22, 17:23   #2256
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
a kogo czujesz w brzuszku, chłopca czy dziewczynkę ?
wytrzymaj jakoś do następnej wizyty
Mi to się wydaje, że chłopak, ale to może bardziej po sugestiach Małża, bo ciągle mówi, że chłopak.. No i nie wiem

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2014-01-22, 17:24   #2257
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

My byłyśmy dzisiaj na spacerku pieszo, ale Hania ma etap, że każda dziura w płocie ją interesuje i musi się zatrzymać i przeanalizować jej istotę, dlatego lekko nie było i krótki spacer zajął nam godzinę ale pogoda tragiczna nie była, jutro pójdziemy wózkiem normalnie jak ludzie

Martuszka a jaki model tego wózka Hartan dokładnie? To sobie popatrzę na Google
My na razie jesteśmy w miarę zdecydowani na Maxi Cosi Mura 4 (ten co Pallas i.. nie pamiętam kto ), ale musze go zobaczyć na żywo. Teraz już wiem co mi potrzebne, czego brakuje i co jest ważne, dlatego bardziej wiem czego szukać. Ale szczerze mówiąc nie chce mi się przeszukiwać w Internecie wózka idealnego, wolałabym właśnie podpatrzeć coś od Was

Pallas, no ja nie lubię takich mocnych kolorów w wózkach, dlatego ten walnut Brown mi odpowiada, chociaż gondola trochę ciemna, no ale lato będzie to pewnie tego przykrycia nie będziemy nawet zakładać, a wyściółka jaśniejsza jednak Mi by się właśnie przydała składana gondola, bo, pomimo tego, że też mamy combi i się zmieści bez składania, jak gdzieś jedziemy to dla dwójki dzieci i tak będzie trzeba zapakować cały samochód, więc każda oszczędność miejsca się przyda
Co do samolotu nie mam pojęcia wiem, że wózki oni zabierają przed wejściem na pokład i potem oddają, ale to ja widziałam tylko małe parasolki, a takie co trzeba rozłożyć i podzielić na dwie części to nie wiem.. no i druga sprawa, że ja bym się chyba bała ryzykować i brac taki porządny wózek na pokład samolotu, bo wiadomo jak oni to potem traktują dlatego my chyba poczekamy z podróżami aż Antosia będzie jeździć w spacerówce i weźmiemy składaną małą parasolkę, której w razie W nie będzie aż tak żal

Myska wg mnie powinnaś jeść normalnie tak jak na co dzień jesz wtedy wynik będzie najbardziej wiarygodny. Przecież nie chodzi o to, żeby udawać, że się nie je słodkiego i mieć super wyniki tylko o dobro dziecka i bezpieczeństwo naszej ciąży, a cukrzyca ciążowa to nie jest nic fajnego i dlatego każą nam robić te badania glukozy a nie dla ich widzimisię

Ramona świetne zakupy widać już różowo u Ciebie się robi

Asia27100 nie wiem jak manti, ale na pewno można rennie
Swoją drogą – nienawidze zgagi jak sobie przypomnę to uczucie to ale pewnie mnie to też czeka za parę tygodni

Justyna no Hania na szczęście w 80% przypadków budzi się w dzień w uśmiechem gorzej w nocy, wtedy jest wycie na całą parę
Co do finansów, ja też się o to boję nieustannie, ale damy radę, przecież wiadomo, że sobie odmowimy a dla dzidzi zawsze będzie, więc luz

Sylvunia fajny wózek, podobny do tego co mamy po Hani

Madziuula ja się z Tobą zgadzam, że z genami nie wygrasz niestety widze po sobie
Co do filtra właśnie też o tym czytałam niedawno jak szukałam jakiegoś kremu dla noworodka na słońce, ale nie miałam za dużo czasu, więc się nie zagłębiłam w temat, niestety będzie trzeba. Ja sobie nie wyobrażam nie smarować, tym bardziej jak będziemy jechać jakoś w sierpniu nad morze.. no przecież Antosia całe dnie nie będzie leżała w wózku pod parasolką, więc coś trzeba wykombinować, no nie da się w 100% uniknąć tego słońca.

Mszpilka, my używamy Excela

Light Limara, następnym razem zapamiętaj numery i zadzwoń na policję albo straż miejską jak ja nie lubię takich typów co tak jeżdżą

Selenity super super wspaniałe wieści strasznie się cieszę!!! To jakąś delegację wątkową trzeba by wysłać na Wasz ślub z kwiatami
No i wieczór panieński z picollo
Wysłałam Ci wczoraj wieczorem mailem jeden arkusz z opisem, nie wiem czy widziałaś. Za ten drugi nie miałam czasu się dzisiaj zabrać i szczerze to skleroza mnie złapała, będę się musiała nagimnastykować żeby sobie przypomnieć jak to się robiło, może Pallas by pomogła, dla niej to pewnie pikuś

Paulka super łupy

Do zobaczenia wieczorem
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:30   #2258
karolkya
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi to się wydaje, że chłopak, ale to może bardziej po sugestiach Małża, bo ciągle mówi, że chłopak.. No i nie wiem
Ja do USG byłam przekonana, że chłopczyk a tu się okazało, że jednak dziewczynka... nie nadaję się na wróżbitę
karolkya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:31   #2259
monijaaa
Zadomowienie

Po wizycie wszystko ok. Nadal mam brac Luteine z tym, ze doustnie.
Uciekam nadrabiać

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:32   #2260
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
a Ty kogo byś wolała?
nie wiem dlaczego, ale u Ciebie też widzę chłopczyka
Stary 2014-01-22, 17:35   #2261
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
Ja do USG byłam przekonana, że chłopczyk a tu się okazało, że jednak dziewczynka... nie nadaję się na wróżbitę
Moja gin prowadząca mówi, że obstawia chłopaka, a jak byłam na USG u innego lekarza (lepszy sprzęt) to w ciągu jednego USG dwa razy powiedział, że chłopak, a raz widział dziewczynkę i stwierdził, że na 100% nam nie powie.. Także żyjemy w niepewności..
Następne USG mam u tego drugiego lekarza mam dopiero 25-ego lutego....

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2014-01-22, 17:36   #2262
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
Uciekam nadrabiać

Super

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:37   #2263
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Myska wg mnie powinnaś jeść normalnie tak jak na co dzień jesz wtedy wynik będzie najbardziej wiarygodny. Przecież nie chodzi o to, żeby udawać, że się nie je słodkiego i mieć super wyniki tylko o dobro dziecka i bezpieczeństwo naszej ciąży, a cukrzyca ciążowa to nie jest nic fajnego i dlatego każą nam robić te badania glukozy a nie dla ich widzimisię
W sumie racja, będę jadła normalnie.. Pójdę na badanie w piątek..

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2014-01-22, 17:37   #2264
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Uciekam nadrabiać
O to super

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:40   #2265
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Uciekam nadrabiać
To super

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
a Ty kogo byś wolała?
nie wiem dlaczego, ale u Ciebie też widzę chłopczyka
Czyli 1 do 1. Ktoś jeszcze zagłosuje?

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2014-01-22, 17:40   #2266
karolkya
Wtajemniczenie

Cytat:
Uciekam nadrabiać
Stary 2014-01-22, 17:45   #2267
Seksta
Rozeznanie

kasian86 jaaaaaa jaaa kupuje maxa cosi murę ale koniecznie 4 plus ( szersze siedzisko w spacerowce etc ).

Odpoczywam po pracy, wracając prawie 2 razy lezalam jest mega slisko!!! A w centrum nie odsniezaja i nie sypia niczym...masakra.
W ogole po paru h w pracy jestem juz padnieta, boli mnie jak siedze pod cyckami i w ogole...wiec postanowione! Do końca tygodnia pracuje, 04.02 mam wizyte u gina i ide na L4. Czas odpoczac

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:45   #2268
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Poruszałyście temat kasy a raczej jej braku. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad jakimś programem do domowych finansów, używacie jakiś? Polecacie coś?
Chciałabym zacząć kontrolować i znaleźć dziurę przez którą ucieka kasa a można by ją jakoś zmniejszyć albo kontrolować.
mój mąż ostatnio zrobił w exelu (widziałam, że kasian też o tym pisała ) a ogólnie w nowym officie 2013 jest właśnie taka opcja z budżetem domowym, ale nie wiem czy chciałabyś inwestować w nowy Office
Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Właśnie się obudziłam. W nocy nie mogę spać. Dziś nie spałam od 2-5 i się nudziłam. Mam nadzieję, że nie dopada mnie bezsenność nocna Przeleciałam demotywatory i wiocha.pl

A w ogóle wczoraj miałam dzień do d**py. Szłam sobie ładnie chodnikiem. Droga pusta, chodnik pusty i jedzie auto. I akurat wjechało w kałużę, w której była ogromna dziura, bo auto aż podskoczyło. Zawartość całej wody z błotem wylądowała na mnie. Normalnie się ze mnie lało. Najwięcej poszło na twarz... :/ Jakby ktoś wiadrem chlusnął. Dziś przez godzinę szmatką i mydłem szorowałam kurtkę, bo plamy z błota nie chciały zejść... Kierowca nawet się nie zatrzymał, a na pewno widział, bo tak chlusnęło, już spod przedniego koła.
Potem jak piłam herbatę u mamy to nie trafiłam na stół kładąc kubek- nie wiem jak to zrobiłam, ale często się to zdarzą- i znowu zawartość kubka na mnie poleciała...
a to łotr nie lubię takich typów
Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość

W koncu zalatwilismy z TZ sprawy w USC iiiii wychodze za maz 1 marca nie wiem czy bardziej ciesze sie z tego czy z faktu, ze TZ zmienil swoje podejscie co do slubu, ze to juz nie jest dla niego tylko formalnosc, a dowod jego milosci i chec spedzenia ze mna reszty zycia on chyba zaczyna mieknac w koncu

Sent from my HP Slate 7 using Wizaz Forum mobile app
gratuluję, planujecie jakieś małe przyjęcie lub obiadek? super, cieszę się
Cytat:
Hej

ale masz dużą córeczkę już
Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

My byłyśmy dzisiaj na spacerku pieszo, ale Hania ma etap, że każda dziura w płocie ją interesuje i musi się zatrzymać i przeanalizować jej istotę, dlatego lekko nie było i krótki spacer zajął nam godzinę ale pogoda tragiczna nie była, jutro pójdziemy wózkiem normalnie jak ludzie

Martuszka a jaki model tego wózka Hartan dokładnie? To sobie popatrzę na Google
My na razie jesteśmy w miarę zdecydowani na Maxi Cosi Mura 4 (ten co Pallas i.. nie pamiętam kto ), ale musze go zobaczyć na żywo. Teraz już wiem co mi potrzebne, czego brakuje i co jest ważne, dlatego bardziej wiem czego szukać. Ale szczerze mówiąc nie chce mi się przeszukiwać w Internecie wózka idealnego, wolałabym właśnie podpatrzeć coś od Was
Oj to trzeba cierpliwości dużo mieć jak się wychodzi z takim maluchem na spacer hehe
Hartan VIP z gondolą Falt.
Cytat:
Uciekam nadrabiać

ale dziś jestem zmęczona... jakoś tak w drodze do domu oczy mi się same zamykały w ogóle ostatnio jakiś spatek nastroju mam
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:46   #2269
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

i jak się sprawdził po pierwszej nocy? Możliwe, że musisz się jeszcze przyzwyczaić, ale niedługo zobaczysz pozytywne efekty

Sprawdził sie cudownie. Tzet mi rano zdjecia robil jak spalam , bo mowi, ze taka mocno wulona bylam w ta poduche. Zabil mnie tekstem, ze On pierwszy raz od 3 lat normalnie sie wyspał, bez moich nog na Nim

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość

Dzien dobry

W koncu zalatwilismy z TZ sprawy w USC iiiii wychodze za maz 1 marca nie wiem czy bardziej ciesze sie z tego czy z faktu, ze TZ zmienil swoje podejscie co do slubu, ze to juz nie jest dla niego tylko formalnosc, a dowod jego milosci i chec spedzenia ze mna reszty zycia on chyba zaczyna mieknac w koncu

Sent from my HP Slate 7 using Wizaz Forum mobile app
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Sel Kochana Gratulacje!! ale nowina!będziemy świętować,więc 1 Marca Kto co robi do jedzenia?Ogłaszam,że w tym dniu zdjęcia są mile widziane

My się dzisiaj R zapisaliśmy do Szkoły Rodzenia do Zabrza.Start 4 luty
Ja zrobilam barszczyk czerwony z uszkami

Za miesiac bede miala test obciazenia glukoza

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:46   #2270
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Uciekam nadrabiać
Super

Cytat:

Czyli 1 do 1. Ktoś jeszcze zagłosuje?

Ja też obstawiam chłopa

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:48   #2271
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
Odpoczywam po pracy, wracając prawie 2 razy lezalam jest mega slisko!!! A w centrum nie odsniezaja i nie sypia niczym...masakra.
W ogole po paru h w pracy jestem juz padnieta, boli mnie jak siedze pod cyckami i w ogole...wiec postanowione! Do końca tygodnia pracuje, 04.02 mam wizyte u gina i ide na L4. Czas odpoczac
Super pomysł

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2014-01-22, 17:50   #2272
karolkya
Wtajemniczenie

Cytat:
Sprawdził sie cudownie. Tzet mi rano zdjecia robil jak spalam , bo mowi, ze taka mocno wulona bylam w ta poduche. Zabil mnie tekstem, ze On pierwszy raz od 3 lat normalnie sie wyspał, bez moich nog na Nim
A nie szeleścił Ci ten wkład? Mogłabyś podać linka do niego?

Myska0 ja obstawiam chłopaka

Edytowane przez karolkya
Czas edycji: 2014-01-22 o 17:52
Stary 2014-01-22, 17:50   #2273
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Ja też obstawiam chłopa
2 do 1

EDIT - po odpowiedzi Santom 3 do 1 na chłopaka

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2014-01-22 o 17:54
Stary 2014-01-22, 17:51   #2274
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Myska, ja u Ciebie tez chlopaczka widze chociaz te slodycze moga na dziewuszke wskazywac zobaczymy
mnie glukoza czeka za 2 tygodnie, oni tutak tylko w 28tc robia to badanie

ktoras sie pytala o wspolczynnik samobojstw powiem szczerze, ze chyba mi sie nie wydaje tutaj ludzie maja na wszystko zlewke, luz, bezstres ja czytalam o japonii, ze tam jest najwiecej samobojstw, bo ludzie sie szybko wypalaja przez ich tryb zycia: szybki, duzo pracy, malo rodziny i przyjemnosci

alez ja mam leniwca dzis musze sie wygrzebac spod koldry, bo jak zaleglam po pracy tak wstac nie moge

wozek w koncu dotarl do rodzicow: w aukcji jak byk widnieje gratisowa torba z przewijakiem, ktorej nie dostalam chyba przegieli palke i bedzie negatyw, pierwszy w mojej allegrowej karierze

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:52   #2275
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Mąż jak zobaczył tego rogala to powiedział, że on nie chce z tym spać.. Małż się wkurza, że w ogóle już nie będę się do niego przytulała Dziś to przetestuję, bo pokrowiec wysechł i mogę zakładać na rogala

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2014-01-22, 17:52   #2276
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

selenity!!!! bedzie imperka!!!

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:52   #2277
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Uciekam nadrabiać
super wieści

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 17:56   #2278
karolkya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość

Myska, ja u Ciebie tez chlopaczka widze chociaz te slodycze moga na dziewuszke wskazywac zobaczymy

ktoras sie pytala o wspolczynnik samobojstw powiem szczerze, ze chyba mi sie nie wydaje tutaj ludzie maja na wszystko zlewke, luz, bezstres ja czytalam o japonii, ze tam jest najwiecej samobojstw, bo ludzie sie szybko wypalaja przez ich tryb zycia: szybki, duzo pracy, malo rodziny i przyjemnosci

alez ja mam leniwca dzis musze sie wygrzebac spod koldry, bo jak zaleglam po pracy tak wstac nie moge

wozek w koncu dotarl do rodzicow: w aukcji jak byk widnieje gratisowa torba z przewijakiem, ktorej nie dostalam chyba przegieli palke i bedzie negatyw, pierwszy w mojej allegrowej karierze
ja do glukozy jeszcze mam czas bo dopiero po 24 tyg... ufff
co do wózka to jakiś dziad z tego sprzedającego
Stary 2014-01-22, 17:56   #2279
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość

No po tym co jem to ciężko mi stwierdzić.. Miałam fazę na chrzan, dalej lubię ale teraz słodycze dołączyły. Ostatnio, jakoś od dwóch tygodni. No i bądź tu człowieku mądry

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2014-01-22, 17:56   #2280
Seleniti
Zadomowienie

Dziekuje Dziewczeta

Carolyna jeszcze nie wiem co, ale bede szukac sukienki odcinanej pod biustem, teraz tylko czy dluga czy krotka i nad kolorem sie bede musiala zastanowic na pewno jak cos upatrze to wrzuce zdjecie

Vampirko bardzo skromnie bedzie, swiadkowie, rodzice i rodzenstwo, ode mnie jeszcze babcia po slubie bedzie uroczysty obiad i to tyle teraz tylko pozostaje zarezerwowac miejsca w restauracji, a jezeli sie nie uda to bedzie catering debatowalam na ten temat z mama, bo moglybysmy same to wszystko ogarnac, ale doszlysmy do wniosku, ze gotowac to wszystko, podawac, nawet nie byloby kiedy usiasc na dluzej a jednak chcialabym, miec cos z tego dnia hehe pozniej sie smialysmy, ze w ogole pojdziemy na latwizne i zaprosi sie gosci na obiad do Mc

Kasian nie nie widzialam jeszcze, bo nie mam tu u babci jak sprawdzic, ale serdecznie Ci dziekuje za pomoc

Monija super wiadomosci

Zapomnialam dopisac wczesniej, moj gruboskorny TZ w koncu poczul ruchy Malej, lezy z takim usmiechem i nagle mowi : Wiesz co te ruchy to tak jakbys pierdziala.
ja nie wiem skad mu sie biora takie porownania

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości