|
Notka |
|
Piel璕nacja w這s闚 i fryzury Podyskutuj o piel璕nacji w這s闚 kr璚onych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd modne fryzury: ci璚ia, koloryzacje, fryzury na 郵ub, wesele, Komuni, Sylwestra. |
![]() |
|
Narz璠zia |
![]() |
#4651 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
Dot.: Czy moge zrobic sobie platyne?
Dzi瘯uj za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 098
|
Dot.: Jak uzyska taki kolor ?- w徠ek zbiorczy
Cytat:
na這篡豉m niedawno keratyn. w這sy s w dobrym stanie, ale wygl康am jakbym mia豉 trzykolorowe ombre ![]()
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 19 655
|
Loreal jest przereklamowany, s豉ba trwa這嗆 za wysok cen. zdecydowanie lepsza jest Londa czy Wella
![]()
#4654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam jeszcze jedno pytanie. co zrobi, 瞠by siwe (=bia貫) w這sy z豉pa造 kolor? farbowa豉m ostatnio mamie w這sy farb fryzjersk (jasny z這ty blond), na這篡豉m najpierw na odrosty, po 20 min na reszt w這s闚, a kolor w og鏊e nie z豉pa na odrostach.
![]() |
#4655 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 46
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Farbowanie w這s闚
Witam!
Chcia豉bym pomalowa w這sy na troch ja郾iejszy odcie blondu ni obecnie posiadam. Zaznaczam, 瞠 nigdy nie farbowa豉m w這s闚 i nie mam bladego poj璚ia jakiej farby u篡. W這sy bardzo 豉two rozja郾iaj mi si od s這鎍a, ale teraz przybra造 nieciekawy odcie, kt鏎y w zale積o軼i od 鈍iat豉 wygl康a jak blond, rudy lub br您owy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do siwych w這sk闚: zmieszaj 8.3 czyli jasny z這ty blond na po z jasnym blondem, czyli 8.0 na wodzie 3%- 30 min na odrostach, na reszcie w這s闚 15 minut. ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4658 |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 1 285
|
Dziewczyny,
chcia豉bym rozja郾i czarne w這sy (dwukrotna koloryzacja castingiem hebanowa czer) do ciemnego br您u. Przedtem farbowa豉m henn z indygo. S jakie ma這 inwazyjne sposoby, lub farby, kt鏎e to rozja郾i nie daj帷 zielonego blasku? Dodam, 瞠 czasem przez w這sy prze鈍ituje ju br您, ale jednak nadal s koloru czarnego. Edytowane przez 201612280917 Czas edycji: 2014-01-22 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strasznie zdziwi這 mnie to, 瞠 farba w og鏊e nie z豉pa豉 odrost闚, a nak豉da豉m mamie w豉郾ie 8.3. ok, spr鏏uj z wod 3. ![]()
![]() |
#4660 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 50
|
[QUOTE=Sybil Vane;44553374]
Cytat:
Edytowane przez Sybil Vane Czas edycji: 2014-01-22 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 213
|
Witam, od dawna probuje okreslic kolor ktory mi sie podoba, chodze do fryzjerow ale nie decyduje sie na usluge koloryzacji bo proponuja jeden kolor ktory wg probnika jest inny niz te na zdjeciach,ja wiem ze dochodzi swiatlo itp ale jednak nie jest to chyba az tak skomplikowany odcien, wydaje sie ze jest to jakis braz z refleksami pytanie tylko jaki ?Pomozecie?
Jaki taki herbaciany? ale bardziej br您owy, nie rudy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 72
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4664 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 92
|
witam! dzisiaj naby豉m dwie farby fryzjerskie: jedna to Perlacolor z Oystera, odcie 6.1(+ woda 6%) i odcie 10.1 z Nirvel ArtX(+ woda 9%). rozmawia豉m bardzo d逝go z fryzjerk i p騧niej z pani w sklepie i obydwie twierdz, 瞠 po zmieszaniu tych farb z wod utlenion o odpowiednim st篹eniu(jak wy瞠j w nawiasach), wyjd mi dok豉dnie takie kolory, jak chc. chodzi o zrobienie czego w tym stylu, ale nie chc mie typowego ombre. chodzi raczej o ja郾iejszy d馧 i zrobione idealnie zlewaj帷e si przej軼ie, a nie jak捷 widoczn granic. czy waszym zdaniem uda mi si uzyska taki efekt? dodam tylko, 瞠 farbowa豉m w這sy na jasny blond, naturalnie mam 鈔edni blond.
#4665 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 320
|
Dot.: Jak uzyska ciemny br您 z fioletem
Cytat:
Czy mog豉by mi podrzuci nazw bloga? ![]()
![]() |
#4667 |
Raczkowanie
|
Witam. Macie mo瞠 pomys na jaki kolor zafarbowa naturalnie rude w這sy? Obecnie mam co w odcieniach br您u z rudymi refleksami. Chcia豉bym zej嗆 do koloru zbli穎nego do blondu. Wiecie jak to zrobi? My郵a豉m nad zrobieniem dodatkowo blond ombre.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 14 974
|
co to mo瞠 by za kolor?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
zafarbowa豉m popielem i... znowu mam rude ombre
![]() ![]()
#4671 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 476
|
Dziewczyny czy fryzjerce uda sie zafarbowac wlosy na kolor jak ponizej na zdjeciu tzw''ombre'' dodam ze mam wlosy farbowane pasemka blond odrost ciemny...dlatego chce go troche ukryc i zastanawiam sie nad ombre zeby na glowie miec ciemniejzy kolor przez co nie bedzie odrostow jak przy farbowaniu blond - (po miesiacu odrost:/)...wtedy fryzurka dluzej wygladalaby fajnie niz przy pasemkach ???
![]()
#4672 |
...
Wiadomo軼i: 4 993
|
Dalej m璚z o ten popi馧
![]() Nie chcia豉bym ca趾owicie pozbywa si rudo軼i, ale gdyby troch si zniwelowa豉 jednocze郾ie nie przyciemniaj帷 w這s闚 to by這by idealnie ![]() Moje w這sy aktualnie maj kolor zbli穎ny do tego: http://3.bp.blogspot.com/-g_ogl4NVHm...hair-color.jpg - mo瞠 odrobin ja郾iejsze s. Kr鏒ka historia farbowania: ostatnio srebrny py Joanny, a wcze郾iej miesza豉m szlachetn per喚 z p這mienn iskr (zazwyczaj 1:1).
![]() |
#4673 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Farbowanie Loreal Paris Sublime Mousse 700
Witam. Ostatnio zakupi豉m farb Loreal sublime mousse 700 naturalny ciemny blond. Jednak nie jestem do konca pewna czy to aby na pewno by dobry wyb鏎. Moje w這sy obecnie wygl康aj tak:
![]() Mam obawy i wyjd br您owe a chc pozostac przy blondzie lecz o wiele ciemniejszym. Wi璚 co my郵icie? Czy powinnam farbowa? I je郵i tak to ile trzyma farb aby nie przyciemni豉 w這s闚 do ciemnego br您u. Z g鏎y dzi瘯i ![]() Edytowane przez Kamiloszkaa Czas edycji: 2014-01-26 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 647
|
Dot.: Farbowanie Loreal Paris Sublime Mousse 700
Ja robi豉m na bardzo podobnych w這sach. Chyba po ok. 15-20 minutach nie wytrzyma豉m i my豉m
![]() ![]() Pewnie jeszcze du穎 zale篡 od kondycji w這sa. Kiedy nosi豉m i czarne wi璚 nie by這 to dla mnie a takim szokiem ale osoby wra磧iwe mog zaliczy zawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 11 215
|
jaka farba mo瞠 da podobny efekt? oczywi軼ie pomin患szy blond pasemka
#4676 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Witam!
Mam blond w這sy, lecz jest to do嗆 'ch這dny' odcie. Zale篡 mi na uzyskaniu cieplejszego blondu oczywi軼ie bez efektu 鄴速ych w這s闚 o co jest bardzo 豉two. Mniej wi璚ej co takiego : http://www.pinterest.com/pin/345229127656839765/ Jakie pomys造 odno郾ie farby jak powinnam zastosowa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Raczkowanie
|
Wiem, 瞠 ostatnio ju co tu pisa豉m o swoim rozwi您aniu na rude refleksy, ale niestety kolor ju si sp逝ka i zmuszona jestem szuka nast瘼nego rozwi您ania. Nie chc farbowa t sam farb, bo kolor wed逝g mnie jest za jasny. Planowa豉m kupi Garnier Color Naturals, ale nie wiem, czy 7.1 czy 8.1 . Ewentualnie m鏬豚y by jeszcze Syoss 6-1, ale boj si, 瞠 wyjdzie za ciemny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
wzi窸abym 8.1.
6.1 wyjdzie ciemniej na pewno, 7.1 by豚y bardziej przygaszony i nijaki, taka naturalna myszka. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() za to! unikaj w numeracji 3 po kropce, ciep貫 miodowe refleksy na ch這dny blond mog da ziele.
![]() |
#4679 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Dzi瘯uj serdecznie!
![]() Edytowane przez audreysapril Czas edycji: 2014-01-28 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
![]()
jak moge uzyskac taki kolor?? mam w tej chwili kolor blond 鈔edni- wpadajacy w z鏊ty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.