![]() |
#1831 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Pewnie tak, ale ja patrzę pod kątem mojej sytuacji - męża nie będzie w kraju, więc musze szukać kogoś innego.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
- jedną paczkę podkładów bella mama biorę ![]() - jedną paczkę pampersów - 28 szt jest w tych newborn z biedry Reszta będzie odłożona w domu, żeby mi ktoś dowoził - pewnie rodzice, jak męża nie będzie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1832 |
Raczkowanie
|
Witam się szybko i lecę Was nadrabiać dokładnie
![]() Wczoraj tak szybko Was przeleciałam i natknęłam sie na zdj wrzucone przez cayenneOna. cayenneOna przecudowne. Brzuchol masz śliczny, aaaa cyyyyycki jeszcze lepsze. Do cycków pije, bo wczoraj sie nimi zachwyciłam jakie pełne i kobiece, a w nocy mi się śniło, że sobie swoje powiekszyłam !! ![]() I też były takie pełne ![]() co za sen.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się strasznie boję, mimo że wiem kiedy i co mnie czeka, to nie zmienia to faktu że nadal jestem przerażona. Pół nocy nie spałam, chyba z tych wrażeń z oglądania szpitala i w ogóle. Aż w końcu zaspałam rano na badania krwi i pojechałam dopiero na 10. Dobrze że długo czynne i można przyjechać o której się chce. Jeszcze do tego wszystkiego stresuję się tą infekcją, bo mam jakieś okropne upławy (pojawiły się po wczorajszym badaniu gin), nigdy wcześniej takich nie miałam ![]() Cytat:
![]() Co do jedzenia i picia w łóżku, mój TZ też ma ten nawyk ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1834 | |
Rozeznanie
|
Wtajcie!
![]() BeautifulLie Trzymam kciuki za zdrowie synka! Oby został w brzuszku jak najdłużej ![]() Niutka25 Świeżb? Że też jakieś paskudztwo się wam przyplątało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() virginia To jakieś nieporozumienie tym płatnym znieczuleniem ![]() ![]() ale może Mała się obróci i będzie SN ![]() Te umowy o dzieło to wogóle jest jakieś zdzierswo, szczególnie jak się jest w ciąży, nawet pare dni L4 nie wchodzi w grę. Koleżanka opowiadała mi jak miała pracować na zastępstwo za kobietę w ciąży, ale ta praktycznie pracowała do porodu, przestała hyba na dzień czy dwa przed rozwiązaniem... A mało kto chce iść na rękę, szczególnie kobiety, a przecież wystarczyłoby odrobinę dobrej woli... Ja akurat w poprzedniej ciąży na studniach nie miałam taryfy ulgowej, tyle samo nieobecności co regularny student, egzaminy w sesji.... cayenneOna Śliczne zdjęcia ![]() ![]() Rozumiem Cie co do rozstępów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enia, martorka My mieszkamyz rodzicami i dwiema babciami ![]() ![]() Czasem cieszę się, że nie jesteśmy sami, a czasem po prostu oczyma wobraźni planuję przeprowadzkę ![]() ![]() ![]() Babcia ostatnio roztacza wizję jaki to będę mieć bałagan, że się przejść nie będzie dało, kiedy Mały pojawi się na świecie ![]() ![]() Mama za to rzuca uwagę, że za rzadko np. przebieram pościel i urasta to do rangi sprawy życia i śmierci hahaha Jest wesoło ![]() Ostatnio czytałam opisy porodów styczniówek i nie mogłam potem spać - brrr. ...Boję się co się może darzyć... brrr Ag gratuluję terminu porodu ![]() ![]() P.S. Wybaczcie mega posta! ![]() Edytowane przez cambria04 Czas edycji: 2014-01-23 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja teraz głównie poruszam się autem i muszę mieć w zasięgu wzroku kibelek. TŻ dzwonił do szefa, nie odbiera, bo może ma jakieś spotkanie. Będzie próbował do skutku. Cytat:
- podkład taki duży seni mam jedną paczkę, tam jest 5 szt i liczę że wystarczy, a takie te między nogi mam dwie paczki canpol (też z wygranej), ale kupię jeszcze te bella mama. Wolę mieć więcej i często zmieniać - pieluszek biorę całą paczkę, ale na pewno przywiozę spowrotem do domu część ( jak leżałam to dziewczyny chciały dać od razu całą paczkę położnym ale one wcale nie chciały bo mówiły że mają, a opinia niby taka, że zabierają i nic ci nie zostaje) Kupujecie osłonki na sutki? Bo zastanawiam się czy jest sens w to inwestować. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | ||||
Wtajemniczenie
|
Super wyglądasz
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Siedzę na allegro i zamawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |||
Wtajemniczenie
|
Meble, szafki, więcej blatu roboczego
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
I co powiedzieli? Pewnie jak 99% matek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No, przyszedł wreszcie otulaczek. I o co było tyle hałasu, to kawałek flanelki bawełnianej, jak go umiejetnie złożyc, to zmieści się w kopercie ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1841 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() - ja jak zmieszczę, to wezmę 2 paczki. Mam jakieś inne niż bella mama i one mają mniejsze paczki. - pewnie jedną paczkę newbornów z pampersa. Ale w przyszłym tygodniu idę do koleżanki, która urodziła w moim szpitalu 2 tygodnie temu, to się wszytskiego dokładnie dowiem, co trzeba ![]() Cytat:
![]() Poza tym ja mam teraz pod koniec ciąży trochę więcej wydzieliny i to ponoć norma. Nie pakuję dzisiaj torby, ale mocno trzymam kciuki za pakujące ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aaa, na facebooku Sroki znalazłam info o promocji na dziecięce książeczki w takiej księgarni http://www.fabryka.pl/ - gdyby któraś była zainteresowana. Właśnie zakupiłam juniorowi pierwszą książeczkę (o takąhttp://www.fabryka.pl/ksiazki/powias...otter-3777930/ )
05.03.2014. - Gabryś ![]() Edytowane przez ag9 Czas edycji: 2014-01-23 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny.
Dzisiaj o 6.50 urodzilam dawidka w 35 tc. Maly wazy 2750g i ma 52 cm. Lezy w inkubatorze ale jest wszystko ok i zaraz mi go dadza na sale. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1844 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Sprawdzałam program tv i na każdej stronie jest napisane, że jutro ten odcinek z czworaczkami, zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1845 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kochana GRATULACJE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1846 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() monkaa321 czbasia sorka za przestraszenie! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() kochana gratulacje!!!!!!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaaaa niech mnie ktoś uszczypnie, to się dzieje naprawdę ![]() Gratuluję synka!!!
![]() |
#1848 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wow ![]() ciesze sie, ze wszystko w porzadku, ja bedziesz miala troche wiecej czasu to wszystko nam opowiedz ![]()
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2014-01-23 o 11:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to się chłopak pospieszył ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak sobie teraz zdałam sprawę : DZIEWCZYNY ZACZYNA SIĘ !!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno wszystko jest dobrze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze, że Synuś zdrowy! Waga też całkiem ładna ![]()
![]() |
#1854 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#1855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Tak mi się jakoś skojarzyło z filmem "oszukać przeznaczenie" ![]() Czyja teraz kolej? ![]() ![]() Dobrze, że dzisiaj pakuję torbę, bo też jestem 35 t ! Edytowane przez koziemleko Czas edycji: 2014-01-23 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() 111kicia111 aleś dziewczyno nam tu alarm podniosła ![]() ![]() Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-01-23 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Rozeznanie
|
Zrobiłam prawie ostatnie zakupy w aptece internetowej. Tyle że ja w aptece "dbam o zdrowie" i odbiór w aptece. Jest trochę taniej niż normalnie.
I w zasadzie będę prawie gotowa do wystrzału. ![]() Jak w sobotę byliśmy w aptece i kupowałam sobie igiełki do insuliny (a właściwie dostałam za darmo) to przy okazji brałam parę rzeczy dla dziecka to TŻ spojrzał na mnie z politowaniem i zaczął się śmiać "to już kupujesz?". Ale na szczęście pani magister stanęła w mojej obronie i spytała kiedy mam termin i powiedziała "no, wcale nie za wcześnie te zakupy". Faceci nic nie rozumieją. Tylko że ja myślę też o tym, że on nie będzie miał głowy, żeby latać po aptekach i sklepach jak ja będę w szpitalu. Jedyna rzecz, jaką będzie musiał kupić to laktator w razie czego,ale akurat ostatnio jak byliśmy w sklepie dziecinnym w naszym mieście to jakiś pan kupował i przysłuchiwaliśmy się wykładu sprzedawcy co do sprzętu więc wiem że sobie z tym poradzi. W razie czego jest też moja mama, która na pewno będzie miała bardziej głowę na karku niż zakręcony świeżo upieczony tatulek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | |
Zadomowienie
|
Ja pierd....a nie chcialo mi sie deski do prasowania wyciagac, lece po deche, prasuje i pakuje Co mam!!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.